Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

Ne kadar bunaltici okurken sıkıldım
Teyze dadanmış size
Istemesenizde herseyi yaptırmış teyze size..
Kesin bir tavırla karsi koyamadınız belli..
Yuz vermeyin gerekirse kapiyi açmayın canim..

Diğer konularda Haklısınız ama çatınında yapılması lazım apartman sakinleri olarak yaptırmanız lazım sadece onun evinin akması onun değil bütün apartmanın sorunu

Vallahi annemlere geldim bugün burada kalacağım bugün geldi mi gitti mi bilmiyorum eşimde geç gitti bugün işleri bitmemişti bu saatten sonra gelmez. Yarında buradayım eve geç dönerim bundan sonrada açmayacağım kapıyı, inşallah binaya giriş çıkış yaparken de görmem kendisini.

Diğer konularda Haklısınız ama çatınında yapılması lazım apartman sakinleri olarak yaptırmanız lazım sadece onun evinin akması onun değil bütün apartmanın sorunu
Bizimkiler akıyor yapılacak zaten ama bizimki yapılırken o umursamamıştı hiç burada anlatmak istediğim kendi şi olunca baskı yapmasıydı kendiside en üst katta oturmasına rağmen baie parayı en son o verdi.. mirin kırın etti.. yoksa tabiki yapılacak bende çatıdan şikayetçiyim ama binadakilerin çoğu onları etkilemediği için umursamıyor.

Gorsende uzun konuşma hal hatır sorma iyi günler de geç

Ne garipsiniz kendinizi bir kadindan kurtaramiyorsunuz daha..yarin obur gun is hayatiniz cocugunuz olacak..kriz yonetiminiz berbat..ben darlandim okurken..yok mu akli basinda esiniz dostunuz soyleyin kessin ayagini
Kadın normal değil farkındaysanız aklı başında eş dost olsa be yapacak

ben kocamı çıplak gönderirdim kapıya . hayır demeyi bilmiyorsunuz biz buradan napabiliriz ki
Daha nasıl söyleyebilirim ki kadın hiç bişeyden anlamıyor dur durak bilmiyor siz burdan bişey yapın diye değil dertleşmek amaçlı açtım konuyu

Üye olmasaydınız üye olmak zorunda değildin ayrıca konuşmak zorunda değilsin açıkça rahatsız olduğunu belirt yani.

Yöneti
Yönetici defterini kadına verin ne hali varsa görsün

Hanımefendi benim anlamadığım bişey yok normal bir insan değil karşımdaki. utanme , çekinme yok kadında bu kadını 9 sene görecrğim yeri gelecek hergün göreceğim diye fevri davranmamaya çalışıyorum. Anlamamak değil olay.. size biri surat assa, kızsa bir daha gider mısınız. Ben gitmem mesela. Çoğu insanda gitmez. Hatta o küser ama Buna rağmen gidebilen insanlar varsa anlamayan ben değilim o bence. kadının gözü korkmuyo işte o gün ben ona kızıyorum kadın konuyu aliyo bambaşka alakasız yerlere çekip kapatmaya çalışıyo anlamak istemiyo ya da işine gelmiyo mecburen artik kapıyı açmıycam zaten.. olay anlamamak değil, insanca çözmekti benim için.

Kimse kırılmadan akıllanmaz

Üye olmasaydınız üye olmak zorunda değildin ayrıca konuşmak zorunda değilsin açıkça rahatsız olduğunu belirt yani.
O konuda hatalıyım evet yaşlı kadın anlamıyo olayım sussun gitsin başımdan diye düşündüm daha fena bulaştı . bunu belirttim ama yine durmadı artık en iyisi hiç görmemek duymamak kapıyı kapatıp çalsada açmamak artik açmıycam asla kapıyı

Ay 404 japon yapıştırıcı gibi yapışmış Allah sabır versin ilk başta yüz vermicektin işte.

komsu teyze sızı nasıl anlamıyorsa sızde bızı anlamıyorsunuz
acmayın kapıyı aksam esınız acarsa acar kendı muhattap olur sız acmayın zılı sokun ?
bakın eve almamayı basarabılmıssınız sıze soylemıstım o oluyorsa buda olur sızın elınızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…