Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

hatirladim hatta annem yazmis gibi gelmisti konuyu anliyorum bunu yasayan bilir bizimki 12 yi buldurur gitmek icin laf carparim oyle gider allah yardimcin olsun acma kapiyi ztn bu kataloglara uye yapma israri hepsinde var sanirim

İkinizde çok pasifsiniz. Kaç yaşında insanlarsınız hayır demek bu kadar zor olmamalı. Yöneticiliği resmen size kakalamışlar. Size ilk konunuzda yazmıştım. Kavga edeceksiniz gerekirse.

Aynen öyle korkmadan dem vurdum aşure ayında kimin ne zaman öleceği belli olmuştur falan dedi
Kadına bak satış yapcam para kazancam diye canından vazgeçmiş siz net olun ya nerden geldiği belli olmayan kadınla esiniz neden görüsmeye gidiyorki? Nerden tutsan elinde kalıyor

hatirladim hatta annem yazmis gibi gelmisti konuyu anliyorum bunu yasayan bilir bizimki 12 yi buldurur gitmek icin laf carparim oyle gider allah yardimcin olsun acma kapiyi ztn bu kataloglara uye yapma israri hepsinde var sanirim
alt katta bir komşu var bizim.ilk zamanlar samimi oldu o bize biz ona kahve vs.ama ağzında devamlı amy.......markası.yok şunu kullanmazsanız kanser olursunuz yok şu ürün şöyle güzel yok kaşık testi yok şu yokbu başka laf yok delirtti beni.bir tane vitamin aldım sussun diye.ama başka ürünler almayınca kadın ayağını kesti evimizden ha ha ha.sattığı markadan da kadın ve kızı yüzünden nefretttt ettimmmm

benimki de o marka o marla sponsorlarına has bir özellik herhalde bu ısrarcılık

Ben olsam yuz bin kere kırardım. Böyle yazdığım icin çirkef olarak düsünmeyin beni, ben birini tersledim mi hayir dedim mi 1 gun boyunca arka planda onu düşünürüm hakkaniyetli davrandim mi, gerçekten hak etti mi diye aklimda kalir.
Ama siz emin olun bunu yapmalisiniz, kuş gibi hafiflersiniz.

satmaya calismalarini hadi。neysede uye yapmaya kalkiyolar ya uyuz oluyorum ona senin cevren cok satarsin mantigi。diyorum bende benim cevre alir parasini vermez dye birakiyolar。 vitamin sattiklarini duymamistim ama

Tubilim yorumumu begenıp sonra ne dusundun de begenmedıme cevirdin? Bu bıle tuhaf degıl mı. Once begenıp sonra begenmedım yapmak? Tutarlı olmak ınsan hayatında en olması gereken durumlardan bırı.

Dul kadın demişsiniz acaba yalnız yaşıyor ve yalnızlıktan sıkıldığı için sizinle mi yakın olmaya çalışıyor hiç anlam veremedim. O kadar istemiyorum denmesine rağmen gitmemesi teyzenin sorunları olduğunu düşündürttü bana ve üzüldüm onun adına. Çok zor bir durum gerçekten ama en mantıklısı alıp karşına kırmadan konuşmak. Eğer devam ederse de kapıyı açmamak sanırım.

satmaya calismalarini hadi。neysede uye yapmaya kalkiyolar ya uyuz oluyorum ona senin cevren cok satarsin mantigi。diyorum bende benim cevre alir parasini vermez dye birakiyolar。 vitamin sattiklarini duymamistim ama
oyy oyy o markanın makyaj malzemesi su arıtıcısı kremleri parfümleri tencere tavaları vitaminleri yok yok.fiyatları da marka ürünlerle aynı gider ordan alırım bir parfüme 400 500 veeceksem neden senden alayım.üye yapmaya da çalıştılar evet de yemedim.saadet zinciri gibi üye topladıkça para kazanıyorlarmış ha ha ha.neyse ben kurtuldum apartmanda çok kişiyede denemişler anlatıp gülüyoruz kamelyada.pandemiden önceki durum artık kamelya da yohhhhhh

Tubilim yorumumu begenıp sonra ne dusundun de begenmedıme cevirdin? Bu bıle tuhaf degıl mı. Once begenıp sonra begenmedım yapmak? Tutarlı olmak ınsan hayatında en olması gereken durumlardan bırı.
Netim donduğu için beğenmedime basarken yanlışlıkla beğen oldu düzelttim ve beğenmedim yaptım. Yani ben de şuan size şaşıyorum o kadar şey anlattım aklınız tuhaf kelimesinde kalmış ve beğenip beğenmediğimi sorguluyosunuz.
Olmaması gereken bir kişi için klavyeden insanlara tuhaf demeyin diye insanlık dersi mi vermeye çalışıyorsunuz.
Şu konuda şu kelimeye sizden başka takılan biri var mı bir okuyun mesajları.
Bence tutarlık evet önemli ama bir konuşmanın geneline değilde içinden cımbızla bir kelimeyi çekip konuyu saptırmak da ne bileyim sanki biraz takıntılı bir tavır gibii... TUHAF YANİ

Cok uzun yazmıssın okumadım, ıyı geceler

cok gecmis olsun

seni çok iyi anlıyorum bende yeni evlendigimde alt katimda eşimin yengesi oturuyordu vesile olanda o idi onun da verdiği bir şeyle beni hiç rahat bırakmıyordu her gun kahvaltı kahve vs gelmeye çalışıyordu sürekli mesaj atıyordu 2 3 ay sabrettim daha sonra artık gelcem dediğinde müsait değilim demeye başladım sonra anladı kısa zaman sonra taşındı ve şuan benimle eskisi gibi yakın değil zorunda kalmadıkça konuşmuyoruz ben onu evimde istemiyormuşum diye de laf çıkardı

Bunu yaptım evet ama ertesi gün sanki söylediklerini hiç takmamış gibi aynı şeyi tekrar yaptı. Bugünden sonra karar verdim kapıyı asla açmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…