Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

Trajıkomık hıkayenız. Esınız resmen ynetici olmus sok oldum
Ya dalga geçmeyin lütfen gerçekten bina çok tuhaf.. Biz daha yeni taşındık binada iskan yok mantolama yok, çatı sorunlu biz en üst kattayız bu teyze de yanımızda.. kimse doğru düzgün aidat vermiyor biz binadaki en küçük insanlarız. Geldiğimizden beri baskı yapıyolar yöneticiliği bize vermeye çalışıyolar amaçları bizi koşturmak iskan için falan. Ama tamam onları hallederiz de bu teyze daha yönetici olmadan gelip bşze dert yanıyordu.. sen ol sen ol sen ol diye. Biz bulaşmak istemiyoruz dedikçe bütün binayı fişfikledi bi anda zorla yönetici yaptılar. Şimdi bu bahaneyle teyze iyice dadanacak ben açmasam o akşam eşim gelince gelecek zorla.. nereye kadar açmayacağız bu sefer bir gün binada bişey oldu bakmadınız gibi bir dertle karşımıza çıkacak. Uğraş dur

Sadece bina degıl cıft olarak sizde tuhafsınız, istemedıgınızı soyledıgınız herseyı yapıyorsunuz

Sizin hatanız bu kadından korkuyorsunuz ve kendinize güvenmiyorsunuz. Alın verdikleri evrakları kapısına dayanın veya direk diğer komşuya verin, bir daha lütfen yöneticilik mevzusunu açmayın lütfen. Emrivakiden nefret ederiz. Biz meşgul insanlarız. Bırakın binanın sorunlarını, çat kapı bile gelinmesi acil bir durum olmadıkça bizim çalışmamızı engelliyor dersiniz. Ayrıca teklif edin bir firma gelsin. Yöneticilik yapsın.
Sonra da kadına eve gelince teyze de adıyla bilmemen hanım müsait değiliz. Eğer bir sorun olursa mesaj at, gerekli olursa ve uygun zamanda dönerim.

Siz fazla yüz vermişsiniz. Sizin dediğiniz gibi komşularım oldu. Kapıya ayağını atan, erkek arkadaşım mı varyoksa evli miyim sorularına direk onuncu saniyede giren kişilere cevabım kusuruma bakmayın böyle sohbetlere hiç zamanım yok, şu anda da müsait değilim, belki ileride daha uygun ve planlı karşılaşırız diyip iyi günler dedim, kapadım. Defalarca kapı çaldı ve açmadım. Bir tanesi alt katımdaydı. Biri ben araba ile giderken kedisi ile geldi, zorla arabama bindi ve ben başka yöne gideceğim, acelem var dememe rağmen yapınca selam verip hiç sohbete girmedim. Kaç defa eve geldi, müsait değilim, acil bir bir şey mi vardı dedim. Bu arada böyle insanlardan yemek vs almıyorum. Hediye vs asla kabul etmiyorum. Sizde böyle yapın bir şekilde sürekli zprolayacaktır. Sabit ve hep mesafeli olursanız bir süre sonra devam etmez. Arada yoklar.

tanımadan teyzeden nefret etttim düşman başınaa

Sadece bina degıl cıft olarak sizde tuhafsınız, istemedıgınızı soyledıgınız herseyı yapıyorsunuz
Ama ne yapalım o öküz diye bizde mi öküzleşelim ki.. Biz kırmamaya çalışıyoruz insanları. Yani kurda yan komşum mecburen het gün karşılaşıcam illa düşman mi olalım. Sadece istediğim mesafe.. Ama olmuyormuş demekki kırmadan

Tuhaf demeyin ozaman insanlara.

Bu millet koronadanda korkmuyor herkesin evine girip çıkıyor neden yayılmasın ki gerçekten adam kapınıza gelip korona oldum diyor kim kime dum duma apartmanda. Direk açmayacaksınız kapıyı hatta kapınıza rahatsız etmeyin misafir kabul etmiyoruz koronadan dolayı yazın çalsın çalsın gitsin neden derse kapıya yazmıstık dersiniz

bazı insanlar çok yüzsüz oluyor böyle böyle insanları kullanıyorlar zaten .gururlu insan yaptıramaz ki size yaptırdıklarını bir yüzünüz düşse anlar gelmezdi bu teyze de pekala anlıyor da işine gelmiyor

Çok uzun
Ama kadının derdi para
Annemin komşusu da zorla yumurta satardı güyaa güleryüzle
Annem artık almıcam dediği gün
Kadın konuşmayı kesti
Hadsiz
Bunların derdi para
Sana satış yapmaya takmış
Gerekirse kalp kır görüşme​

Çok haklısınız ,okurken teyzeden bana da geldiler.Esinize de söylemişsiniz,o da sizin gibi davranırsa kesilir ayağı.lafinizi söyleyip ,o bişey söylemeden iyi günler diyip kapatın kapıyı.Ama cati konusunda haklı.
Cati binanın ortak alanı ve yaptırılması gerekiyorsa yapılsın.

Aynen öyle korkmadan dem vurdum aşure ayında kimin ne zaman öleceği belli olmuştur falan dedi

Tamam bence degıller, tuhafsalar sizde tuhafsınız.
Birini evime istemeyeceğim ama girecek? Ya bu mumkun degıl.
Buna asla izin vermem.
Onlar okuz bizde mı okuz olalım diyorsun, ev benim mahremım. Evime kabul etmemek ne hakla okuzluk olsun?
Sureklı goz yumup yumup yapılanlara, ınsanlara tuhaf dıyıp bu halinize tuhaf demenız de haksızlık anlatabildim mi?
Komsu evime ben istemeden giremez bıttı.

Ben bizi zorla yönetici yaptılar olayını saçma buluyorum. İstediğin anda bırakma durumun var. Böyle insanlar evde dedikodu bırakmazlar. Sizin de arkanızdan konuşuluyordur. İstedikten sonra her şey hallolur. Böyle kadınlar bir de açık konuşulmasından rahatsız olmazlar . Kibarca anlatmaya, uzun konuşmalara girmeden az öz anlatın. İstemiyorum. Firma tutulsun. Yönetici değilim.
Başka taktik vereyim.
Teyzeye de teyze bak ayıp oluyo. Acil bir şey mi oldu? Bu saatte kimde görülmüş çat kapı? Köy mü burası? Sonra dinleme ve ayrıl. Sağlık vs durumu yoksa kimse belirli bir saatte veya ben meşgulken zırt pırt kapıyı çalamaz.

Kırın Allah askina, kadın kırılmasın diye.ne cok taviz vermişsiniz. Bunlari kıracaksın ondan anlıyorlar. Elalem yuzunden kendi evinizde huzurlu olamiyorsunuz çok sacma degil mi?
sizi görünce aklıma geldi .siz de bir babanne vardı evlere şenlik yaşıyor mu?son durum nedir valla o babanne hepp aklımda

Çatı bizimde sorunlu yapılmadı lazım ama bunu bize gelip gelip söylemesinin anlamı yok ki.. Biz ilk geldiğimizde çatıya ilk o para vermedi bizim taraf sorunluydu eşim zorla kağıt falan çıkarttırdı internetten bina ile alakalı ve zorunlu olduğunda dair yasa o zaman verdi. Sonrada diyo bütün çatıyı yatırmadınız mi benimkide akıyo. 500 tl ile bütün çatı mi yapılır dedi eşim. Sonra zaten başlafı sen yap et yaptıralım çatı ortak diye. İşine geldiği gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…