Jasse ... nedir arkadas.? Emre ergenlikte cigir acmaya başlıyor. Hani hic bilmesem yaptıklarını Jasse icinde yara olmus gecenin ikisinde aklina geliyor içindekileri de yazamiyor kivraniyor derdim. Su son zamanlarda kendini tamamen geri cekmen beyefendinin hosuna gitmiyor ki gece vakti böyle bi mesaj gelmiş.
Fasil isi de tam Emrelik olmus. O kadar belliydi ki gelmeyeceği. Eylem haklı Emre'nin isi gucu goygoy
Vallah ask 26 36 hatta 66 tanimiyor... Evet belki liseli gibi olmus biraz ama sonucta kelebekler karna yerlestimi insan tuaflasiyor ve nirmalde belkide yapmiycagi seyleri yapiyor... Ben sahsen cok begendim bastan beri ve meraktan takipteyim, keskede mutlu son olsa, ama siz yaptiklariniza yanmayin sonucta kötü sey yapmadiniz, cok hos ve olmasi gerekenler... Ama tabii fazla naz asik usandirir ve emrede artik baydi, siz zaten akli basinda birisiniz, sinirlariniz var belli... Arada bi alisilmisligin disina cikmak sizin bilincsiz oldugunuzu göstermez... Gayet güzel devam ediyorsunuz bence... Tekrardan insallah hayirlisi neyse hakkinizda o olur...
Jassecim hosgeldin, ozledik seni. Ne yalan soyleyim fasila gitmemene sevindim :) Tam da dusundugum davranmis Emre. Bahaneler, bahaneler..
Isle ilgili gelismeler sevindirici. Ipleri eline almaya basliyorsun yavas yavas. Hem de ofis ortamindan biraz uzaklasman iyi gelebilir. Orada yasanan olaylara ve durumlara, tabiri caizse, disardan bir goz gibi bakabilmeni saglar diye dusunuyorum.
Himmm Jasse ve ucnokta demek ve de gecenin 2sinde. Buna cevap vermis olsaydin devaminda "suanda alkolluyum bla bla" diye devam edecekti muhtemelen. Alkolluyum diye baslayan cumleler emniyet kemeri gibidir, bak konusuyorum ama ters teperse alkole ver baabinda :)) 2. Secenek yem olabilir diyecegim ama bunun icin gecenin 2sini secmek cok manidar olur, bunu eleyelim o yuzden. Bence tepkisiz kalman cok yerinde olmus. "Tek kelimemle nasil da kosuyor" dedirtmemis olur hem, hem de "kacan kovalanir" hipotezini destekler nitelikte. Tepki alamadikca yakinlasma cabasi artabilir. Bu sekilde devam et bence dogru yoldasin kuzum :) Sonrasinda artik Emreye sans verir misin vermez misin, onu da keyfin bilir
Merhaba dostlar..
Yine uzun bir ara oldu gibi geldi bana..Kusura bakmayın.Bu kardeşiniz artık işyerinde yavaş yavaş sahaya da çıkarılmaya başlandı.Bir haftadır sevgili direktörümle bile projeleri yerinde incelemek üzere şehirdışına çıkmaya başladım.Devamı gelecek gibi de görünüyor..Öldüm öldüm dirildim..Bir de hastalanacak gibi hissediyorum kendimi
Umarım herkeslerin keyfi yerindedir..
Nerde kalmıştık?En son fasılda kalmışız..
Kızlar fasıla gitmedim.
Eylemle o plandan haberdar olduktan sonraki zamanda bu soruyu hiç sormadım.Ne yaptınız ne ettiniz diye konuşmadım..Dilber ara ara Emreye laf atıyor yine,bendeniz oralı değilim.Sessizce kendisini rezil edişini izliyorum.
Cuma günü işyerindeydim.Çıkışta Eylemle yolda yürüyüp sohbet ederken birden aklına geldi herhalde bunun.."Aaa" dedi. "kızım biz fasıla gidecektik hiç de birşey demiyosunuz.Geliyosun di mi?"
"-Yok" dedim.Neden diye soracakken bir yandan da telefonla emreyi aramaya başladı.Bir süre konuştular telefonda..
Eylemin asılan suratından emrenin de olumsuz olduğunu anlayıp içimden ,şaşırmadım, dedim.Biraz geyik çevirdikten sonra kapattılar karşılıklı.Kapatınca Eylem: -Aman ne goygoycu bu çocuk da. deyince gülmeye başladım.goygoycu boş konuşan demekmiş,anlamını bilmiyorum Emre yaklaşan sınavlarını,dershanesini filan bahane etmiş.Parasının bittiğini söylemiş.Hem plan yaptırıyor hem de vazgeçiyor,gıcık olurum böylelerine dedi Eylem.Acı acı güldüm ben o ara ama görmedi tabi Tahmin etmiştim zaten ama gelseydi bile ben gitmeyecektim.
Haftaiçinde şehirdışında oldugumdan fazla ortamda yoktum zaten.Ama olduğum süre boyunca Emreyle epey bir normaldik.İşle ilgili bir konuda açıyorum soruyorum sorumu,o arıyor soruyor yardımcı oluyor vs.gayet iş arkadaşı modunda ilerlendi..
Pazartesi sabahı..
Uyandım.Normalde yola çıkana kadar telefonumla hiçbir şekilde alakadar olmam.Alarmını sustururum bir daha işe gidiş yolunda telefonumu incelerim.Ama o sabah bakasım geldi.
Bir bildirim var whatsupptan.Uyku sersemi Emrenin ismini görünce ilk anda algılayamadım.Fotoğrafını da görünce şöyle kaldım bikaç saniye.
Tek bir mesaj yazılmıştı.
-Jasse...
Bu kadar.Ne eksiği,ne fazlası..Gecenin 2 sinde atılmış,adım yazıyor ve 3 nokta..Budur yani.
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
O da başka birşey demedi.
Üzerine düşünmüyorum bile.Sonrasında aklımdan geçen şey "b.k ye" yazıp bırakmaktı.Ama tuttum kendimi.
Bu akşam işyerinden çıkarken durduk yere bana çeşitli sorular sordu.Oturduğum yeri biliyor isim olarak.Soru şu;
1+1 ev fiyatları ne kadarmış bizim burada??
"Bilmiyorum,kendimi bildim bileli ev sahibiyiz.hiç ev fiyatları ile ilgilenmiyorum" dedim.
İlgilenmedim kızlar..Emre İstanbulun kalbine yakın bir yerde otururken neden ebesinin nikahından bir yerde 1+1 ev fiyatları ile ilgileniyor,dahası öyle bir yerlerden haberim olursa kendisini bilgilendirmemi istiyor emlakçıya benzer bir halim mi var?ilgilenmedim...Belki yatırım amaçlı arıyordur, değil mi?
Kızlar özledim hepinizi,ne var ne yok başka
Emre pismanlik yollarinda yasasin kötülük zamani :)
bu arada jassecim senin ve burdaki herkesin yeni yilini kutlarim 2015 önce saglik sonra mutluluk, basari, ve gönlünüzden gecen her ne varsa sizlere vermesini dilerim :)
Merhaba dostlar..
Yine uzun bir ara oldu gibi geldi bana..Kusura bakmayın.Bu kardeşiniz artık işyerinde yavaş yavaş sahaya da çıkarılmaya başlandı.Bir haftadır sevgili direktörümle bile projeleri yerinde incelemek üzere şehirdışına çıkmaya başladım.Devamı gelecek gibi de görünüyor..Öldüm öldüm dirildim..Bir de hastalanacak gibi hissediyorum kendimi
Kızlar fasıla gitmedim.
Eylemle o plandan haberdar olduktan sonraki zamanda bu soruyu hiç sormadım.Ne yaptınız ne ettiniz diye konuşmadım..Dilber ara ara Emreye laf atıyor yine,bendeniz oralı değilim.Sessizce kendisini rezil edişini izliyorum.
Cuma günü işyerindeydim.Çıkışta Eylemle yolda yürüyüp sohbet ederken birden aklına geldi herhalde bunun.."Aaa" dedi. "kızım biz fasıla gidecektik hiç de birşey demiyosunuz.Geliyosun di mi?"
"-Yok" dedim.Neden diye soracakken bir yandan da telefonla emreyi aramaya başladı.Bir süre konuştular telefonda..
Eylemin asılan suratından emrenin de olumsuz olduğunu anlayıp içimden ,şaşırmadım, dedim.Biraz geyik çevirdikten sonra kapattılar karşılıklı.Kapatınca Eylem: -Aman ne goygoycu bu çocuk da. deyince gülmeye başladım.goygoycu boş konuşan demekmiş,anlamını bilmiyorum Emre yaklaşan sınavlarını,dershanesini filan bahane etmiş.Parasının bittiğini söylemiş.Hem plan yaptırıyor hem de vazgeçiyor,gıcık olurum böylelerine dedi Eylem.Acı acı güldüm ben o ara ama görmedi tabi Tahmin etmiştim zaten ama gelseydi bile ben gitmeyecektim.
Haftaiçinde şehirdışında oldugumdan fazla ortamda yoktum zaten.Ama olduğum süre boyunca Emreyle epey bir normaldik.İşle ilgili bir konuda açıyorum soruyorum sorumu,o arıyor soruyor yardımcı oluyor vs.gayet iş arkadaşı modunda ilerlendi..
Pazartesi sabahı..
Uyandım.Normalde yola çıkana kadar telefonumla hiçbir şekilde alakadar olmam.Alarmını sustururum bir daha işe gidiş yolunda telefonumu incelerim.Ama o sabah bakasım geldi.
Bir bildirim var whatsupptan.Uyku sersemi Emrenin ismini görünce ilk anda algılayamadım.Fotoğrafını da görünce şöyle kaldım bikaç saniye.
-Jasse...
Bu kadar.Ne eksiği,ne fazlası..Gecenin 2 sinde atılmış,adım yazıyor ve 3 nokta..Budur yani.
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
Üzerine düşünmüyorum bile.Sonrasında aklımdan geçen şey "b.k ye" yazıp bırakmaktı.Ama tuttum kendimi.
Bu akşam işyerinden çıkarken durduk yere bana çeşitli sorular sordu.Oturduğum yeri biliyor isim olarak.Soru şu;
"Bilmiyorum,kendimi bildim bileli ev sahibiyiz.hiç ev fiyatları ile ilgilenmiyorum" dedim.
İlgilenmedim kızlar..Emre İstanbulun kalbine yakın bir yerde otururken neden ebesinin nikahından bir yerde 1+1 ev fiyatları ile ilgileniyor,dahası öyle bir yerlerden haberim olursa kendisini bilgilendirmemi istiyor emlakçıya benzer bir halim mi var?ilgilenmedim...Belki yatırım amaçlı arıyordur, değil mi?
Harika olmuş Jasse, cevap vermemen çok iyi olmuş. Süpersin bu duruşunu hiç bozma. Gözünün önünde değilsin ya artık ilgini çekmeye çalışıyor aklınca ilgi budalası.
Güzel bir yeni yıl diliyorum ben de herkese ve kendime. Keşke ben de karşılıklı, tatlı bir aşk yaşasam bu sene, tadını unuttum vallahi.
Öyle yazdım ben de özellikle zaten.Görsen canım öyle komik ki..Erkekler çok aptal ya...
Aşk diliyorsun ama dilerken "karşılıklı" olmasını dilemeyi unutma tatlım
Önemli orası çünkü...
Emrenin derdi ne acaba
yanlış attım dese adına yolluyor mesajı ...
bence daha önce gitmediğini söylemiştin fasıla gitmek senin için eğlenceli olabilirdi emre gelmese bile ... ki o gelmese bile gittiğiniz için bozulabilirdi bileyanlış anlamadıysam yakında komşu olma durumunuz var ya da başka bir araştırma da kendisi
Ben de herkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl dilerim güzel bir yıl olur inşallah herkes için ...
Öyle yazdım ben de özellikle zaten.Şimdiye kadar hiç karşılıksızını yaşamadım inşallah bundan sonra da yaşamam. Uzun zamandır karşılıklısını da yaşamadım ama, özlüyor insan ihtiyaç duyuyor resmen.
Bir yanım çok içten amin diyor bir yanım korkuyor, hayırlısı olsun.İnşallah 2015 sana harika bir aşk getirir tatlım..En karşılıklısından,en tutkulu en sevgi dolusundan
.şimdi yarın gidip evlerin fiyatı şudur budur vs. desem ;
"neden böyle dediğini anlamadım jasse" falan der,ben de oracıkta elimin tersiyle 2 tane çakarım ağzına en son..olaylar ,olaylar...
Merhaba dostlar..
Kızlar fasıla gitmedim.
Pazartesi sabahı..
-Jasse...
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
Bir derdi var ama..
Aman neyse ne..
Valla canım içi dolu bir lafsa,yani yine bir denyoluk örneği değilse komşu olma ihtimali vardır belki de ..
aman kimbilir ne niyetle sordu yine ..şimdi yarın gidip evlerin fiyatı şudur budur vs. desem ;
"neden böyle dediğini anlamadım jasse" falan der,ben de oracıkta elimin tersiyle 2 tane çakarım ağzına en son..olaylar ,olaylar...
Canım benim, mesajını merakla okudum. Çoğu arkadaşın tahmin ettiği gibi oluyor herşey. Ama şu mesajı açıkçası beklemiyordum. Evet emre patlak verecekti ama gece 2de jasse... gibi bariz, komik, ergen bir patlak komik ötesi geldi.Merhaba dostlar..
Kızlar fasıla gitmedim.
Pazartesi sabahı..
-Jasse...
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
Ben gezmelerdeyim o yüzden çok giremiyorum. Canım başarılarının devamını dilerim.
Demek gecenin 2 inde jasse... hı
Emre sancilaniyor mu ne
Beter olsun.
Harikasın jasse
Aynen devamöyle olmaz böyle olur
Fasıla gitmemene sevindim zira Emre beyin gelmeyeceği belliydi.
Ev sormalar falan ilgi çekmeye çalışıyor ilgisizligi hazmediyorsa soda icsin
Geçer
Canım benim, mesajını merakla okudum. Çoğu arkadaşın tahmin ettiği gibi oluyor herşey. Ama şu mesajı açıkçası beklemiyordum. Evet emre patlak verecekti ama gece 2de jasse... gibi bariz, komik, ergen bir patlak komik ötesi geldi.
İyiki cevap vermemişsin. Artık daha emin adımlar atıyorsun. Meraktan kudursun dursun. Sen tepkisiz kaldıkça o fena sıkışacak.
Kuzum benim, herşey gönlünce olsun.
Arkadaşlar hepimizin yeni yılı da kutlu olsun
5 ay sonra gecenin bir yarisi atilan jasse.. Mesaji oyle mii??ne batmis da geceyarisi ismini sayiklayacak noktaya gelmis..dengesiz adam..
Bence tam gaz devam jasseciğim. Sonunda vazgeçince gelecek belki de. Ama işte kaçak güreşen adamın da geri dönüşü ayrı bir dert.
iş yerinde jasse... deyip uzaklara dalmaz, mesajda kendince ayar yapar. Kaçak göçek işler ya. Hem sen duracaksın kenarda hem kimse bilmeyecek. Azıcık yüz versen iş yerindekilerden gizli takılalım önerisine yakın bu adam bence. Hep geri adım atacak bir açık kapı bırakacak aklınca.
Cevap vermemen çok iyi olmuş, bu bi dönüm noktası bence. Çok sevindim açıkçası. Böylece duygularından emin olursa gelip açıkça konuşmak zorunda artık.
hepimizin yeni yılı kutlu olsun kızlar, başta sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum bende herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?