Merhaba dostlar..
Yine uzun bir ara oldu gibi geldi bana..Kusura bakmayın.Bu kardeşiniz artık işyerinde yavaş yavaş sahaya da çıkarılmaya başlandı.Bir haftadır sevgili direktörümle bile projeleri yerinde incelemek üzere şehirdışına çıkmaya başladım.Devamı gelecek gibi de görünüyor..Öldüm öldüm dirildim..Bir de hastalanacak gibi hissediyorum kendimi
Umarım herkeslerin keyfi yerindedir..
Nerde kalmıştık?En son fasılda kalmışız..
Kızlar fasıla gitmedim.
Eylemle o plandan haberdar olduktan sonraki zamanda bu soruyu hiç sormadım.Ne yaptınız ne ettiniz diye konuşmadım..Dilber ara ara Emreye laf atıyor yine,bendeniz oralı değilim.Sessizce kendisini rezil edişini izliyorum.
Cuma günü işyerindeydim.Çıkışta Eylemle yolda yürüyüp sohbet ederken birden aklına geldi herhalde bunun.."Aaa" dedi. "kızım biz fasıla gidecektik hiç de birşey demiyosunuz.Geliyosun di mi?"
"-Yok" dedim.Neden diye soracakken bir yandan da telefonla emreyi aramaya başladı.Bir süre konuştular telefonda..
Eylemin asılan suratından emrenin de olumsuz olduğunu anlayıp içimden ,şaşırmadım, dedim.
Biraz geyik çevirdikten sonra kapattılar karşılıklı.Kapatınca Eylem: -Aman ne goygoycu bu çocuk da. deyince gülmeye başladım.goygoycu boş konuşan demekmiş,anlamını bilmiyorum
Emre yaklaşan sınavlarını,dershanesini filan bahane etmiş.Parasının bittiğini söylemiş.Hem plan yaptırıyor hem de vazgeçiyor,gıcık olurum böylelerine dedi Eylem.Acı acı güldüm ben o ara ama görmedi tabi
Tahmin etmiştim zaten ama gelseydi bile ben gitmeyecektim.
Haftaiçinde şehirdışında oldugumdan fazla ortamda yoktum zaten.Ama olduğum süre boyunca Emreyle epey bir normaldik.İşle ilgili bir konuda açıyorum soruyorum sorumu,o arıyor soruyor yardımcı oluyor vs.gayet iş arkadaşı modunda ilerlendi..
Pazartesi sabahı..
Uyandım.Normalde yola çıkana kadar telefonumla hiçbir şekilde alakadar olmam.Alarmını sustururum bir daha işe gidiş yolunda telefonumu incelerim.Ama o sabah bakasım geldi.
Bir bildirim var whatsupptan.Uyku sersemi Emrenin ismini görünce ilk anda algılayamadım.Fotoğrafını da görünce şöyle kaldım bikaç saniye
.
Tek bir mesaj yazılmıştı.
-Jasse...
Bu kadar.Ne eksiği,ne fazlası..Gecenin 2 sinde atılmış,adım yazıyor ve 3 nokta..Budur yani.
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
O da başka birşey demedi.
Üzerine düşünmüyorum bile.Sonrasında aklımdan geçen şey "b.k ye" yazıp bırakmaktı.Ama tuttum kendimi.
Bu akşam işyerinden çıkarken durduk yere bana çeşitli sorular sordu.Oturduğum yeri biliyor isim olarak.Soru şu;
1+1 ev fiyatları ne kadarmış bizim burada?? "Bilmiyorum,kendimi bildim bileli ev sahibiyiz.hiç ev fiyatları ile ilgilenmiyorum" dedim.
İlgilenmedim kızlar..Emre İstanbulun kalbine yakın bir yerde otururken neden ebesinin nikahından bir yerde 1+1 ev fiyatları ile ilgileniyor,dahası öyle bir yerlerden haberim olursa kendisini bilgilendirmemi istiyor emlakçıya benzer bir halim mi var?ilgilenmedim...
Belki yatırım amaçlı arıyordur, değil mi?
Kızlar özledim hepinizi,ne var ne yok başka