Bir de beni dinler misiniz ?

Ne yapacağını bilmemek değil de aslında duygularımın etkisi altında düzeleceğini ümit etmek ama çok haklısınız bile bile lades demek olur benimki. Çok karışık durumdaydım buraya da yazıp sizin de fikirlerinizle belki daha keskin dönüş yaparım yaparım dedim. Çok teşekkürler
Kuzum sen bu kisiden nasil kurtulabilirsin bunu dusunmek lazim kolayca birakan kisilerden degil bence
Ne yapacağını bilmemek değil de aslında duygularımın etkisi altında düzeleceğini ümit etmek ama çok haklısınız bile bile lades demek olur benimki. Çok karışık durumdaydım buraya da yazıp sizin de fikirlerinizle belki daha keskin dönüş yaparım yaparım dedim. Çok teşekkürler

Şimdiden okuyan, yorum yapan, empati kuran herkese çok teşekkürler..

Yaklaşık 2 yıldır sadece ofis ortamında ( arada bizim ofise denetleme için gelir ) görüp değerlendirdiğim, etkilendiğim biri var.
Onun da bana karşı ilgisinden eminim hatta son zamanlar daha da sık gelmeye başlamıştı her neyse .. Bu kişi iş hayatında çok sevilen takdir edilen, aranan hep istenen biri. (çalıştığı diğer firmalarla da irtibatım var bu yüzden söylüyorum)
Her neyse gel zaman git zaman telefon muhabbetleri işsel muhabbetleri aştı ve özele döndü. Bu çok aşırı kıskanç biri olduğunu en başında söyledi ben de klasik kıskançlıklardır ne kadar olabilir ki diye düşünüp ilişkinin içinde buldum kendimi. (Yaşlarımızı merak edenler için ben 33 o 39.) Whatsappta kaç dakika çevrimiçi olmuşum bunu bile önüme sermeye başladı daha yeniyken hiç yüzyüze görüşmemişken bile. Her neyse dedim bi görüşelim sonuçta az çok tanıyorum daha beni tanımıyor tanıyınca normale döner. Görüştük defalarca görüşme esnasında son derece ilgili, anlayışlı, hoşgörülü. Fakat telefonda ve mesajlaşırken haddini çok fazla aşıyor küfre varan sözler sarfediyor.. Çevrim içi oluşumdan çok çok rahatsız ve bunu izah ettim ve hiç tasvip etmeyeceğim şeyleri yaparken buldum kendimi. ( screenshot alıp ıspat etmek gibi) .
Evlenmek istiyorum seninle, 2 yıldır bilfiil aklımdasın 1,5 yıl önce evimi alırken bile ikimizi hayal ederek aldım o evi vs vs.
İlgisinden, sevdiğinden emin olmaya başladım fakat bu kıskançlık bazlı küfürlü konuşmaları düzelecek gibi değil. Bir cafede otururken karşıma karşı cins birinin oturmadığından emin olarak oturuyorum. Diyeceksiniz ki ne zorun var ne çekiyosun bu herifi ne olduğu belli.. Yıllardır ilk kez birinden bu denli etkilendim. Aile hayatı çok farklı birbirlerinden çok kopuklar aile sevgisi olmadan büyümüş biri. Yardım alsa düzelir mi veya aile görmemiş biz aile olursak düzelir mi diye kafamı kurcalıyor.
Bu şekilde seninle ilerleyebilmemiz mümkün değil, şu küfürlü konuşmaların, sürekli gergin oluşun, herhangi bi yerde acaba burada bir şey çıkaracak mı tedirginliğim hiç bitmiyor ve daha da ötesi şiddete meylin olduğunu bile düşünmeye başladım dedim.
Yardım almasını teklif ettim kabul etmiyor. Bana sen yardımcı ol hareketlerine en azından ben senden emin olana dikkat et diyor ki hareketlerden kasıt online oluşum sürekli.. Sonuç olarak en ufak sinirlenişinde küfrü artarak çoğalıyor. İnanır mısınız hala konduramıyorum bir insan iş hayatı ve özel hayatınca ancak bu kadar uç noktalarda farklılıklar sergileyebilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum arkama bakmadan koşarak uzaklaşmak mı, yoksa yardım almasına ikna edip bi süre daha seyretmek mi?
40 yasindan sonra birinin degisecegini sanmiyorum.Kaldi ki degismekte istemiyor gibi geldi bana. Saydiginiz iyi ozelliklerin hicbiri (asik olmanizda dahil) evlenmek icin yeterli degil. Bosanma davalari icin gelen cogu muvekkilimiz esini degistirebilcegini dusunerek basladigini anlatir.İnanin insanlar degismiyor. Bence sukur edin daha yolun basindayken bu yuzunu gostermis.

Ne yaptınız? Söyleyebildiniz mi? Of ben stres oldum burada. Adam filmlerdeki manyaklardan.

Bence evlenen sonra hamile kalıp arada dayak yiyip boşanırsın, herkes bir hayat deneyimi yapmak zorunda

Ne yaptınız? Söyleyebildiniz mi? Of ben stres oldum burada. Adam filmlerdeki manyaklardan.
[/QUOT

Buluşmak için araştığımız o son telefon görüşmesinde (cuma günü) kavga ettik..Önce aşk nağmeleri,ne olursa olsun her kavgamız tatlıya bağlancaklar, senin kaşının kırışmasına izin vermicemler bla bla...
Herneyse sadede geleyim sorunu ben çıkardım çok basit bir şeyden. Toplu taşıma ile gelecekti (araçla gelmemi de istemiyor) ve ineceği yer de bana 10 dakika yürüme mesafesi.. Beni karşılamaya geleceksin dimi birlikte yürürüz gideceğimiz yere dedi. Hayır direkt gideceğimiz yerde buluşalım dedim bunu gerçekten isteyerek mi söyledin dedi evet dedim. Önce bi sakin davranmaya zorlasa da kendini bi anda karşı taraftan ses kesildi, sustu ama kapatmadı.. Sonrası işte bağıra çağıra (öyle böyle bağırma değil) sen işte busun, çok değer verince bi yerlerin kalkıyor hemen kızım, hayvan gibi seviyorum seni niye anlamak istemiyosun çok mu bir şey istiyorum senden ve ardından tabi yine küfürler küfürler ve göreceksin sen gibi bir şey söyledi ve sinirinden ağladı kapattı suratıma ve her yerden engelledi ama ne yalan söylim bana burda bitmedi, bir süre sonra tekrar çıkacak karşıma gibi geliyor.
Kendi halimce ufak çaplı tedbirler alıyorum iş hanının arka kapısından çıkmak ( orayı bilmiyor ), eve giden güzergahı değiştirmek vs.vs. de inşallah bunlar benim kuruntularımdır ..

Neden bizim kadinimiz akillanmiyor?? Neredeyse her gun kadin cinayetlerini duyuyoruz, okuyoruz.. Sonunuz Emine Bulut gibi mi olsun istiyorsunuz? Nedir kadinlarimizin bu psikopat adamlara olan sevdalari anlayamiyorum bunu ben..
Neden kendinize hakaret ettiriyorsunuz? Evlilik kimseyi degistirmez. Daha kotuye gider ama iyiye gitmez...

Kacin!! Yol yakinken kacin. Ardiniza bile bakmayin. Ben olsam isten bile cikarim kurtulmak icin.

Buluşmak için araştığımız o son telefon görüşmesinde (cuma günü) kavga ettik..Önce aşk nağmeleri,ne olursa olsun her kavgamız tatlıya bağlancaklar, senin kaşının kırışmasına izin vermicemler bla bla...
Herneyse sadede geleyim sorunu ben çıkardım çok basit bir şeyden. Toplu taşıma ile gelecekti (araçla gelmemi de istemiyor) ve ineceği yer de bana 10 dakika yürüme mesafesi.. Beni karşılamaya geleceksin dimi birlikte yürürüz gideceğimiz yere dedi. Hayır direkt gideceğimiz yerde buluşalım dedim bunu gerçekten isteyerek mi söyledin dedi evet dedim. Önce bi sakin davranmaya zorlasa da kendini bi anda karşı taraftan ses kesildi, sustu ama kapatmadı.. Sonrası işte bağıra çağıra (öyle böyle bağırma değil) sen işte busun, çok değer verince bi yerlerin kalkıyor hemen kızım, hayvan gibi seviyorum seni niye anlamak istemiyosun çok mu bir şey istiyorum senden ve ardından tabi yine küfürler küfürler ve göreceksin sen gibi bir şey söyledi ve sinirinden ağladı kapattı suratıma ve her yerden engelledi ama ne yalan söylim bana burda bitmedi, bir süre sonra tekrar çıkacak karşıma gibi geliyor.
Kendi halimce ufak çaplı tedbirler alıyorum iş hanının arka kapısından çıkmak ( orayı bilmiyor ), eve giden güzergahı değiştirmek vs.vs. de inşallah bunlar benim kuruntularımdır ..
Sanırım ayrılık konuşması yapmak için yürek lazım.
Adamın tepkileri çok aşırı.

Yani burada ki yorumları okuyunca derdini anlatan insanlara üzülüyorum. Arkadaş fikir almak için yazıyor birileri hemen bu yaşa gelmişsin, işin gücün var bize mi soruyorsun diyor. Bölümün adı "Bir Derdim Var" anlamıyorum madem tahammülünüz yok, amacınız yargılamak burada ne işiniz var? İnsanlar gerçekten garip! Kendi iç çatışmalarından sıyrılamayıp buraya sadece aşağılamaya, ego kusmaya geliyor gibi.

Dert sahibi arkadaşım nacizane fikrime gelirsek eğer psikolojik destek almaya yanaşırsa bir dene ama yanaşmıyorsa uzak dur. Sonra çok çekersin..

Yani burada ki yorumları okuyunca derdini anlatan insanlara üzülüyorum. Arkadaş fikir almak için yazıyor birileri hemen bu yaşa gelmişsin, işin gücün var bize mi soruyorsun diyor. Bölümün adı "Bir Derdim Var" anlamıyorum madem tahammülünüz yok, amacınız yargılamak burada ne işiniz var? İnsanlar gerçekten garip! Kendi iç çatışmalarından sıyrılamayıp buraya sadece aşağılamaya, ego kusmaya geliyor gibi.

Dert sahibi arkadaşım nacizane fikrime gelirsek eğer psikolojik destek almaya yanaşırsa bir dene ama yanaşmıyorsa uzak dur. Sonra çok çekersin..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım bu konuda. Yaşla vs. ilgisi yok bunun..Buraya yazdığımda ciddi anlamda ikilemdeydim mantığım ve duygularım yer değiştirmişti ki bu da hemen aman bu kötü insan çıksın deyince çıkmıyor akıldan, gönülden. Ben de yarın evlenicem yazmadım ki sadece yardım alırsa bir süre daha izlenmeye değer mi diye farklı ağızlardan fikir almaktı amacım. Bu hayatta en korktuğum şey birini bile isteye kırmak.. Elimden geldiği kadar yorumlardaki tepkilere ılımlı cevap vermeye, her insanın tepkisi farklı yanlış bir insan var ortada insanlar da tepkilerini böyle gösteriyor diye yine de sakince karşılamak istiyorum açıkçası ama dediğin gibi bazı yorumlar kırıcı olmuyor değil.

Bu konuda desteğin için teşekkür ederim son yazdığımı okudunuz mu bilmiyorum ama beni engelledi her yerden. Umarım bu konuda ciddidir kafasında kurduğu başka şeyler yoktur.. Tekrar tekrar teşekkür ederim sevgiler..

:super::KK9:

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım bu konuda. Yaşla vs. ilgisi yok bunun..Buraya yazdığımda ciddi anlamda ikilemdeydim mantığım ve duygularım yer değiştirmişti ki bu da hemen aman bu kötü insan çıksın deyince çıkmıyor akıldan, gönülden. Ben de yarın evlenicem yazmadım ki sadece yardım alırsa bir süre daha izlenmeye değer mi diye farklı ağızlardan fikir almaktı amacım. Bu hayatta en korktuğum şey birini bile isteye kırmak.. Elimden geldiği kadar yorumlardaki tepkilere ılımlı cevap vermeye, her insanın tepkisi farklı yanlış bir insan var ortada insanlar da tepkilerini böyle gösteriyor diye yine de sakince karşılamak istiyorum açıkçası ama dediğin gibi bazı yorumlar kırıcı olmuyor değil.

Bu konuda desteğin için teşekkür ederim son yazdığımı okudunuz mu bilmiyorum ama beni engelledi her yerden. Umarım bu konuda ciddidir kafasında kurduğu başka şeyler yoktur.. Tekrar tekrar teşekkür ederim sevgiler..
Kurtuldunuz değil mi?..

X