• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

yok onu okumamıştım
bence onun gözünde içki de kullanmayan bir kız olmalı
ondan bulamıyorum demiştir
evet belki seni keşfetseydi bir şans verseydi o zaman çoktan bulmuş olacaktı "onu" :)

Bu oğlan aptal ablası..aptal..
Alkol almayan birini arıyorsa alkol ortamlarından çıkmalı bence. :cool:
O değil de sen neden ciddi lişkiden tırsıyosun ki bakim?

Geçmiş olsun Jasse. Kader dediğimiz bizim planlayarak yaptıklarımız değil işte böyle başkalarının yarattığı tesadüflerden oluşuyor. Siz kendi çabanızla bir araya gelemediniz ama Eylem sizi fasıla götürüyor. :KK53: Bence ayarlanırsa muhakkak git, fasıl güzeldir eğlencelidir, olsa da gitsek. Emre'ye dilber olayından dolayı hala negatifim o yüzden onunla ilgili yorum yapmayacağım. Ama senin psikolojini kurtarmak adına böyle hamleleri gerekli buluyorum. Neticede bir ilişki başlamasa bile kendince alacağın ufak intikamlarla içine su serpilir sen de yoluna devam edersin böylece. Haa fasıldan sonraki iş günü, dilbere ballandıra ballandıra anlatmayı unutma. :KK53::KK53:

Teşekkür ederim canım..Kader hakkında ne kadar güzel yazmışsın ..:KK51: Aynen öyle..
Ama..yine de o gece 3 ümüz fasıla gidene kadar buna tam inanmayacagım..
Emre bu.mahsus rezervasyonu onun yapması için Eylemi çaktırmadan yönlendirdim.
Tekrar ediyorum Emre bu..Bi bakmışsın aptalca bir bahaneyle gelmeyedebilir son dakikada vazgeçedebilir..
O yüzden bu fasıl gecesi gerçekleşir mi emin değilim son ana kadar..
Emreye dilber olayından dolayı ben de çok doluyum.Var ya,aramızda birşeyler başlayacak olsa bile sırf ona soracaklarımın hesabından bile başlayamaz..o derece doluyum..:KK62:
Evet,kendimce alacağım bazı ufak intikamlar onu görünce yeniden kafamı kaldırmamı sağlayabilecek..Yüzüne bakabileceğim ifadesizce.
Dilbere anlatacagım elbet.. sanki çok olağan ve sıradanmış gibi..Emreyle fasıldaydık akşam kızııaaam süperdi yeeaaa diye süsleye püsleye hem de..:cool:

Teşekkür ederim canım..Kader hakkında ne kadar güzel yazmışsın ..:KK51: Aynen öyle..
Ama..yine de o gece 3 ümüz fasıla gidene kadar buna tam inanmayacagım..
Emre bu.mahsus rezervasyonu onun yapması için Eylemi çaktırmadan yönlendirdim.
Tekrar ediyorum Emre bu..Bi bakmışsın aptalca bir bahaneyle gelmeyedebilir son dakikada vazgeçedebilir..
O yüzden bu fasıl gecesi gerçekleşir mi emin değilim son ana kadar..
Emreye dilber olayından dolayı ben de çok doluyum.Var ya,aramızda birşeyler başlayacak olsa bile sırf ona soracaklarımın hesabından bile başlayamaz..o derece doluyum..:KK62:
Evet,kendimce alacağım bazı ufak intikamlar onu görünce yeniden kafamı kaldırmamı sağlayabilecek..Yüzüne bakabileceğim ifadesizce.
Dilbere anlatacagım elbet.. sanki çok olağan ve sıradanmış gibi..Emreyle fasıldaydık akşam kızııaaam süperdi yeeaaa diye süsleye püsleye hem de..:cool:
İşte ben de o yüzden "ayarlanırsa" dedim çünkü ben de pek güvenmiyorum Emre'ye. Her plana süper olur ya yapalım deyip de ilk önce sıvışan tiplerden gibi geldi bana. Ama dediğim gibi kesinleşirse mutlaka git. Emre'yi salla da sırf Dilber'e anlatabilmek için bile gidilir yahu. :KK45:

Bu oğlan aptal ablası..aptal..
Alkol almayan birini arıyorsa alkol ortamlarından çıkmalı bence. :cool:
O değil de sen neden ciddi lişkiden tırsıyosun ki bakim?
aşık olma korkusu
şimdiki erkekler malum
akılları fikirleri oynaşta olmadık birisine kapılmaktan korkuyorum
henüz beklediğim gibi birisini de bulamadım
benim de şu an ne olduğu belli olmayan bir ilişkivari bir durumum var ama sonuç yok yine olmayacak devamını getirmeyeceğim
öyle...:)
boşver senin başlığı sabote etmeyelim şimdi hehe sağol :KK15:

İşte ben de o yüzden "ayarlanırsa" dedim çünkü ben de pek güvenmiyorum Emre'ye. Her plana süper olur ya yapalım deyip de ilk önce sıvışan tiplerden gibi geldi bana. Ama dediğim gibi kesinleşirse mutlaka git. Emre'yi salla da sırf Dilber'e anlatabilmek için bile gidilir yahu. :KK45:

Hahahahha.Süper olur gidelim diye atlıyor ama sonradan adamına göre gidip ya da vazgeçiyor anladıgım kadarıyla.O yüzden şimdi emin olamadım.
Hahahha değil mi?sırf Dilberi çatlatmak için gidilir hakikaten..
:cool::cool::cool::KK25::KK25::KK25:

aşık olma korkusu
şimdiki erkekler malum
akılları fikirleri oynaşta olmadık birisine kapılmaktan korkuyorum
henüz beklediğim gibi birisini de bulamadım
benim de şu an ne olduğu belli olmayan bir ilişkivari bir durumum var ama sonuç yok yine olmayacak devamını getirmeyeceğim
öyle...:)
boşver senin başlığı sabote etmeyelim şimdi hehe sağol :KK15:

Estağfurullah canım,bu konunun 115leri görmesinin sebeplerinden biri de dostlarla zaman kendi dertlerimizi de paylaşmamız oldu..sabote falan değil yani öyle düşünme.:KK19:
Ooo mevzu derin sende.. e bir konu aç da yorumlarımızla kritiğini yapalım :kk77::kk77::kk77:

Estağfurullah canım,bu konunun 115leri görmesinin sebeplerinden biri de dostlarla zaman kendi dertlerimizi de paylaşmamız oldu..sabote falan değil yani öyle düşünme.:KK19:
Ooo mevzu derin sende.. e bir konu aç da yorumlarımızla kritiğini yapalım :kk77::kk77::kk77:
ay çok tatlısın :KK36:
tamam açarım şimdi salı günü çok öenmli sınavım var da konuyu takip etmekten kesin ders çalışmam :KK70:
ama açacağım sana da haber veririm :KK37:

Jasse :KK3:ne güzel haberlerle gelmişsin öyle ... her şey iyi hoşta fasıl falan peki siz bunu dilber ve derya dan nasıl gizliyeceksiniz... çalıştığın yerde gizli saklı diye bir şey yok gibi görünüyor . ayrıca dilber burayı mı okuyor nedir ... bir anda değişmesi çok garip değil mi :cool:

Jasse :KK3:ne güzel haberlerle gelmişsin öyle ... her şey iyi hoşta fasıl falan peki siz bunu dilber ve derya dan nasıl gizliyeceksiniz... çalıştığın yerde gizli saklı diye bir şey yok gibi görünüyor . ayrıca dilber burayı mı okuyor nedir ... bir anda değişmesi çok garip değil mi :cool:

Yok canım,ben buna güzel haber diyemiyorum valla.
Öyle spontane bişey gelişiverdi ama gerçekleşene kadar emin değilim ben.
Ne ben ne eylem bunu dillendirmeyiz ortamda kesinlinle..Söylerse salak emre söyler..
Hahahah burayı okuyorsa çok ağır yazıyorum ona beni parçalaması gerekirdi..
Bilmiyorum tabi yine de :KK55:

Merhaba dostlar..
Sonunda yeni internetim bugün tam anlamıyla bağlandı.Artık el bilgisayarlarına tamah etmekten kurtuldum :KK45:
Her zamanki gibi yazacaklarımı yazayım,sonra yorumlarınıza cevap vermeye çalışayım..
Öncelikle bir gelişme olup olmadığını merak eden arkadaşlarım var.Bildiğiniz üzere bu meseleyi bıraktım ben..
Şöyle çarpıcı ve gerçekten gelişme diye nitelendireceğimiz birşeyler olmadıkça buraya yazıp yazıp kimseyi beklentiye sokmak ve heyecanlandırmak istemiyorum:KK43:..Çünkü kabul edelim hepimiz hırs yaptık :oops::KK59: Fakat sizlerle sohbet etmeyi de seviyorum :KK19: :nazar:
Önce Dilber'den bahsedeyim biraz..Geçen haftaki acaip davranışlarını bu hafta frenledi biraz.Bilmiyorum ya birisinden uyarı aldı, ya da düşününce kendisi napıyorum ula ben demiş olabilir..Ama bu hafta öyle ağzını çarpıta çarpıta "Emreeaağğ" demedi pek..
Biliyorsunuz Emre Bey'in yeri değişti ve arka tarafımdaki masalardan bir yerlere geçti.O nedenle sürekli totom dönük kendisine.Görmüyorum,duymuyorum..O nedenle kafam rahat.Ama arada işle ilgili konuşmak icap ediyor.Bazen atarlı konuşuyor,bazen normal...İşyerinde diğer durumlar dışında pek konuşmuyoruz,konuşmuyor zaten.
Cuma günü sabah saatlerinden itibaren cok kötü olmaya başladım.Ama bilseniz kırılıyorum böyle aşırı bir kırgınlık , halsizlik ve mide bulantısı başladı.aşırı bir üşüme geldi.işyerinde gittim kaloriferin önünde geberiyorum resmen betim benzim attı.eve de gelmek istemiyorum yıgınla işim var.yemek de yiyemedim,milletten hap,çay,limon ne varsa aldım iyileşmek için..bir ara beyza yanıma geldi.nurofen adlı ilaç çok iyi geliyomuş böyle durumlarda,ama kimsede yoktu.
"dur" dedi,"emre cumaya gitti.dönüşte alsın".hemen telefon açıp emreye sipariş verdi nurofeni.heh dedim içimden,bi bu eksikti..yemin ederim gebermesem,çıkıp kendim alırım.emre biraz nazlandı sanırım,çünkü beyza gülerek söylenmeye başladı."bırak almıyorsa almasın" diye seslendim,yarı atarlı.
Neyse beyefendi cumadan döndü.Getirdi hap kutusunu Beyza'ya bıraktı.Bana getirip de vermiyor tipoş.Ayıp olacagını bilmesem parayı beyzaya bırakacagım kutuyu alacagım.ama dedim içimden ayıp olur kıza torbacı mualemesi afedersin..
Herneyse kutuyu aldım.Parayı gidip Emre beyfendiye uzattım.

j:- Teşekkürler Emre.Kusura bakma sana da zahmet oldu.
e:- Rica ederim.Ama bak bir daha almam bir daha olmasın..(bıyık altından gülüyor bunu derken de)
j:- Olabilir de olmayabilir de..

Cumartesi günü (dün)..
Rahatsızlığım dolayısıyla Cuma günü yarım bıraktığım işleri tamamlamak üzere işe gittim.Kızlar haberim yoktu,Emre nöbetçiymiş!2 kız daha vardı.Bir tanesini bilirsiniz."Eylem".Kara Cuma gecesi siyahlar giyinmiş,kendisine kedi kesen diye takılınan fazlaca içip sonra da kusan arkadaş hani :KK53:
Ben gelip yerime geçt,m hemen.Emre beni görünce şaşırdı.Bilgisayarımın açılmamış siyah ekranından arkadan kalkıp bana doğru yaklaştığını gördüm...

emre:- Ooo..Kimler gelmiş..Eylem?hayırdır?
jasse: ....
emre:bak bak cevap bile vermiyor bana...
eylem: e emre kıza eylem diyosun..

Salak yahu,hem adımı yanlış söyledi hem de cevap vermiyor diye atarlanıyor..Kafası mı iyiydi neydi..:KK45:

emre:ya ımm kem küm.. (geveledi birşeyler)
jasse:hakikaten yani benim adım jasse.

Sonraki zamanda emre yine ara ara laf atmaya,takılmaya başladı bana.bir kez daha esas kadrosu orada değilken emrenin ne kadar rahat ve bana ilgili davrandıgını farkettim.mesela bir sözleşme bulmak için direktörün odasına girip dosyalara bakmaya başladım.Bu benim gibi proje sorumluları için son derece normal birşey.Emre cam bölmenin yanına gelip tıklatmaya başladı bir yandan da "arkadaşım senin ne işin var cahide hanımın odasında çık bakalım oradan" diyor gülerek.. çocuk gibi resmen..
Sonra masama geçtim.Emre eylemden film önerisi istiyor.filmler üzerine konuşuyorlar.Emre:"jasse senin önereceğin filmler var mı?" diye sordu.Birkaç film söyledim..bilmem ilgilenir mi sonradan..Ne oldu bilmiyorum bir muhabbet başladı.ofiste sadece 3 kişi olunca işler de azsa milletin ağzı geyiğe sarıyor..Sanırım Eylem sabah epey geç kalmış.Akşamdan kalmaymış anladıgım kadarıyla,emre de diline dolamış dalgasını geçiyor..Ben hiç karışmıyorum.Sonra nasıl oldu anlamadım,muhabbet 'o geceye' geldi..Yine muhabbete dahil olmadım.sonra emre "jasse de sarhoş olmuştu.ben de ikinizin ortasında oturdum çok fenaydı" deyip gülmeye başladı.
Döndüm;
j:-Ben sarhoş falan olmadım.
e:hahaha herkes öyle der zaten..
j:sarhoş olmadım evet bak eylem oldu kustu bile ama...benim kafam güzeldi,çakırkeyiftim.
e:hahah esra hanımla gülçin e soralım istersen:KK70:
j:esra hanım tamam da, gülçin de derin sessizliğe gömüldü,onun da kafası iyiydi.
emre:jass kabul et sarhoştun işte.

o zaman dek arkam dönüktü.ona doğru döndüm:
-sen kendine baktın mı hiç?sen de sarhoştun hatta dilin dönmüyordu. deyip taklidini yapmaya başladım..güldüm sonra.
O zamana kadar gülüp duran beyfendinin birden yüzü ciddileşti."bak şimdi ya" dedi..
-Evet emre dilin dönmüyordu deyip tekrar taklidini yaptım.Sonra da konu kapandı..

Çıkış saatine doğru emrenin telefonu çaldı.Telefondaki bir erkek ne dediği anlaşılmasa da duyuluyor sesi.Emre "oolum gel işte..arabam da yok... ne yapıcam boş boş eve gidip yatıcam.. ya gel işte bir kahve içeriz..." şeklinde konuşuyor.Yani resmen karşıdaki kişiye bir kahve içmek için yalvardı.Belli canı sıkılıyor..Ama bize teklif etmez,biz etsek atlayıp gelecek gibi bir hali vardı ama.Sonra Emrenin arkadaşı geldi,çocuk ofise kadar girdi.Toplandık cıktık hep beraber.Eylem bizden önce çıktı,kargo firmasına yetişmesi gerekiyormuş.Asansörde montumun fermuarını kapatıyorum;
emre:Kapat kapat..sıkı giyin hasta olma sonra..bak ilacını biz alıyoruz sonra.deyip gülmeye başladı yine.
eylem:kız çok hastaydı ya dün.yemek bile yiyemedi valla.
emre:sıkı giyinsin..giyiniyor incecik,sonra hasta hanımefendi..

Ben sustum,sadece Emreye bakıp gülümsemekle yetindim.İyi haftasonları dileyip ayrıldık sonra.
Eve dönüş yolunda,Eylemden mesaj;bira ve patates fotoğrafı çekip dün akşamdan diye atmış bana.Dalgamı geçmeye başladım.öyle whatsappdan geyik çevirmeye başladık.

eylem:ya kargo olmasaydı bu akşam bişeyler içelim diyecektim.emrenin pek bi gelesi vardı hahaha
jasse::KK45: evet.
eylem:hani gelebilirim derseniz ikinizi de davet edeyim taksime.

kızlar bu arada eylemin emre konusuyla ilgili hiçbir bilgisi yok.ben birşey demedim en azından.
jasse:canım,eve varmak üzereyim.ama bir ara olabilir neden olmasın..
eylem:tamam ben organize edicem. :D

öyle konu kapandı..
Akşam Eylemden bir mesaj:
-Emreye haftaya fasıl yapalım sen ben jasse dedim.Tamam dedi.Haftaiçi rezervasyonu ayarlarız.Uyar mı canım sana?
Oha dedim içimden..Ne Fasılı?:KK57:Hayatımda fasıla gitmemişim..Nedir ne ola ki o?hem bu emreye ne ara sormuş..emre neden tamam demiş..ulan ben sorduruyorum sanmasın bu köpoğlu :KK57::KK57:..sorular kafamda uçuşmaya başladı..

Jasse:Canım fasıl biraz ağır kaçmaz mı?..Yani bir bistro tarzı yerde de iş sonrası gidip oturabilirdik.
Eylem: Aman jasse..sen kafa bir insandın.Ne oldu sana?:KK45:Bak fasıl çok eğlenceli olur hem.
Jasse: Emreden mi çıktı fasıl?Ben hiç fasıla gitmedim neyse..
Eylem: Hahaha..Yok ben dedim.Emre de akşam akşam canımı çektirdin,gidelim ama toplamam sizi dedi :KK53:
Jasse:Ay şuna bak..Yavaş ol,biz seni toplamayalım asıl deseydin :KK45:Neyse fasıla söz vermiyim ama konuşuruz yine canım.
Eylem:Hehehe paso emreye içirip videoya çekelim.Tamam haftaiçi kesin netleştirelim.Hatta emreye linkleri atayım rezervasyonu o yapsın.

O an kafamda şimşekler çaktı.Süper fikir aslında..İbre içsin içsin dut a dönsün.Ben de böyle videoya alıp dalgamı geçerim :KK62: Ben bunları son dakika işim var diye ekeyim..ya da gideyim ama Kara Cumanın tam tersi davranışlar sergileyerek yepyeni bir BEYAZ GECE yaratayım kendime..
Yani kızlar bilmiyorum..Bu hafta böyle geçti..Kafamda yine deli sorular...:KK51:

Canım, sen tatlı intikamcık planları yaparken bu Emre yanında hiç ummadığın biri ya da birileri ile gelip geceye limon sıkmasın sakın? Onun yapacağı hiçbir şey seni şaşırtmasın. Ava giderken avlanma, bunlara hazırlıklı ol.Gitmeyi düşünüyorsan eğer yalnızca kendi eğlenceni, kafa dağıtmanı düşün sakın negatif ya da pozitif ona odaklı bir gece geçirme derim dıştan da, içten de, keyfine bak...:KK51:

Ya ben orayı kaçırdım sanırıım ama bu cocugun gerçek adı Emre mi lakabı mı ( onca problem arasında bunu mu merak ettin demeyin ne yapayım merak bu :KK70:)
Valla o kadar ikili bi adam ki bu ne yrum yapayım bilemiyorum bi yandan diyorum cok acık konustunuz yani %100 biliyor hoslandıgını ,yani gerçekten istese sevgili olurdu seninle diyorum ( üzülerek malesef ) :(
Bi yandan da bu film gibi olan olaylar karsısında böyle kalıyorum :KK57:
Bı çocuk cok dengesiz bence
Yine de inşallah en az yarayla kurtulufsun bu işten

Jasse artık bu olaydan ne olursa olsun sıyrılmaya bak derim. Fasıla gittiğinde de kendin ol ama Emre'yle bu atışmaları kendi içinde yapıyorsun şu an bence. Çünkü onun için bunlar gönül eğlencesi. Senin orada olman da olmaman da egosunu şişirecek bir şey. Artık son Dilber ile konuşmandan sonra reddedilmiş aşık kız modu yüzünden terslediğini, laf soktuğunu düşünecektir.
Ha insanların arasında laf sokman beni de burada mutlu ediyor, çünkü ne kadar egosu şişse de ortamda küçülüyor, ezikleniyor.
Ona ilgin olmadığını kesinleştirmek veya bittiğini göstermek için fasıla gitmesen de, umrumda değil cool moddayım deyip gitsen de Emre ilginin devam ettiğini düşünecek zaten.
Neticede bu yüzden diyorum ki rahat ol. Plan yapma, az alkol al ve doğal davranmaya çalış, kendi keyfine bak yani.

Emre açısından bakmazsan eğer insan içinde onu bozman yüz vermemen dışarıya karşı senin lehine bir yanılsama oluşturacaktır. Gerçeği Emre bilse de etrafa karşı seninle ilgilenen o gözükür sorun yok yani.

yok onu okumamıştım
bence onun gözünde içki de kullanmayan bir kız olmalı
ondan bulamıyorum demiştir
evet belki seni keşfetseydi bir şans verseydi o zaman çoktan bulmuş olacaktı "onu" :)

Böyle birini istiyorsa şayet kendisi neden tam tersi bir yaşam sürdürüyor
Ya ben orayı kaçırdım sanırıım ama bu cocugun gerçek adı Emre mi lakabı mı ( onca problem arasında bunu mu merak ettin demeyin ne yapayım merak bu :KK70:)
Valla o kadar ikili bi adam ki bu ne yrum yapayım bilemiyorum bi yandan diyorum cok acık konustunuz yani %100 biliyor hoslandıgını ,yani gerçekten istese sevgili olurdu seninle diyorum ( üzülerek malesef ) :KK43:
Bi yandan da bu film gibi olan olaylar karsısında böyle kalıyorum :KK57:
Bı çocuk cok dengesiz bence
Yine de inşallah en az yarayla kurtulufsun bu işten

Lakabı canım :KK48:

Jassecim icimden geceni soyleyim, son gune kadar Emrenin geleceginden emin olamadim. Bu cocuga guvenimizi kaybettik toptan. Bence plani sen boz, isim cikti falan de. O firsat yaratmaya calissin. Cani istemiyorsa da keyfi bilir :KK12:

emre fırlamanın teki hiç yüz verme çok ukala kendini birşey sanıyor o dilberde az değil senin ilgini fark etmiş gibi oynuyyor sakın umursama hatta yazarsa cevap verme bok gibi kalsın aaa cevap vermedimmi unutmuşum gördümde falan de

Jassecim icimden geceni soyleyim, son gune kadar Emrenin geleceginden emin olamadim. Bu cocuga guvenimizi kaybettik toptan. Bence plani sen boz, isim cikti falan de. O firsat yaratmaya calissin. Cani istemiyorsa da keyfi bilir :KK12:

Katılıyorum sana, son ana kadar gidecekmis gibi görünüp, gitmemek. :KK14:
Ben duyarlarsa digerlerinin de bu Fasıl işine dahil olacaklarını düşünüyorum.
:63:
Fazla uzadı bu iş artık :confused:
Beyfendi istiyorsa uğraşsın.

emre'nin dilber yokken sana daha farklı davranmasından,
kesinlikle dilberin ortalığı karıştırdığı belli.
Ben dilberin engel olduğunu düşünüyorum. Ama aralarında bişey olduğunu da düşünmüyorum.
Dilber biraz kıskanç ve emreyle samimiyetinin azalmasını istemiyor.
senin emreye ilgin, emrenin de onunla ilgilenmesi,samimiyeti vs. kendi egosunu tatmin ediyor.
Bu arada sürükleyici anlatımıza hayranım.
İlk defa bir konuyu merakla takip ediyorum.
Bence emre böyle devam ederse çok şeyler kaybedecek :KK66:

emre'nin dilber yokken sana daha farklı davranmasından,
kesinlikle dilberin ortalığı karıştırdığı belli.
Ben dilberin engel olduğunu düşünüyorum. Ama aralarında bişey olduğunu da düşünmüyorum.
Dilber biraz kıskanç ve emreyle samimiyetinin azalmasını istemiyor.
senin emreye ilgin, emrenin de onunla ilgilenmesi,samimiyeti vs. kendi egosunu tatmin ediyor.
Bu arada sürükleyici anlatımıza hayranım.
İlk defa bir konuyu merakla takip ediyorum.
Bence emre böyle devam ederse çok şeyler kaybedecek :KK66:

Jasseyi gerçekten isteseydi dilber çevrim dışı olurdu
Ne istedigini bilmiyor...

Back