Merhaba dostlar..
Sonunda yeni internetim bugün tam anlamıyla bağlandı.Artık el bilgisayarlarına tamah etmekten kurtuldum
Her zamanki gibi yazacaklarımı yazayım,sonra yorumlarınıza cevap vermeye çalışayım..
Öncelikle bir gelişme olup olmadığını merak eden arkadaşlarım var.Bildiğiniz üzere bu meseleyi bıraktım ben..
Şöyle çarpıcı ve gerçekten gelişme diye nitelendireceğimiz birşeyler olmadıkça buraya yazıp yazıp kimseyi beklentiye sokmak ve heyecanlandırmak istemiyorum
..Çünkü kabul edelim hepimiz hırs yaptık
Fakat sizlerle sohbet etmeyi de seviyorum
Önce Dilber'den bahsedeyim biraz..Geçen haftaki acaip davranışlarını bu hafta frenledi biraz.Bilmiyorum ya birisinden uyarı aldı, ya da düşününce kendisi napıyorum ula ben demiş olabilir..Ama bu hafta öyle ağzını çarpıta çarpıta "Emreeaağğ" demedi pek..
Biliyorsunuz Emre Bey'in yeri değişti ve arka tarafımdaki masalardan bir yerlere geçti.O nedenle sürekli totom dönük kendisine.Görmüyorum,duymuyorum..O nedenle kafam rahat.Ama arada işle ilgili konuşmak icap ediyor.Bazen atarlı konuşuyor,bazen normal...İşyerinde diğer durumlar dışında pek konuşmuyoruz,konuşmuyor zaten.
Cuma günü sabah saatlerinden itibaren cok kötü olmaya başladım.Ama bilseniz kırılıyorum böyle aşırı bir kırgınlık , halsizlik ve mide bulantısı başladı.aşırı bir üşüme geldi.işyerinde gittim kaloriferin önünde geberiyorum resmen betim benzim attı.eve de gelmek istemiyorum yıgınla işim var.yemek de yiyemedim,milletten hap,çay,limon ne varsa aldım iyileşmek için..bir ara beyza yanıma geldi.nurofen adlı ilaç çok iyi geliyomuş böyle durumlarda,ama kimsede yoktu.
"dur" dedi,"emre cumaya gitti.dönüşte alsın".hemen telefon açıp emreye sipariş verdi nurofeni.heh dedim içimden,bi bu eksikti..yemin ederim gebermesem,çıkıp kendim alırım.emre biraz nazlandı sanırım,çünkü beyza gülerek söylenmeye başladı."bırak almıyorsa almasın" diye seslendim,yarı atarlı.
Neyse beyefendi cumadan döndü.Getirdi hap kutusunu Beyza'ya bıraktı.Bana getirip de vermiyor tipoş.Ayıp olacagını bilmesem parayı beyzaya bırakacagım kutuyu alacagım.ama dedim içimden ayıp olur kıza torbacı mualemesi afedersin..
Herneyse kutuyu aldım.Parayı gidip Emre beyfendiye uzattım.
j:- Teşekkürler Emre.Kusura bakma sana da zahmet oldu.
e:- Rica ederim.Ama bak bir daha almam bir daha olmasın..(bıyık altından gülüyor bunu derken de)
j:- Olabilir de olmayabilir de..
Cumartesi günü (dün)..
Rahatsızlığım dolayısıyla Cuma günü yarım bıraktığım işleri tamamlamak üzere işe gittim.Kızlar haberim yoktu,Emre nöbetçiymiş!2 kız daha vardı.Bir tanesini bilirsiniz."Eylem".Kara Cuma gecesi siyahlar giyinmiş,kendisine kedi kesen diye takılınan fazlaca içip sonra da kusan arkadaş hani
Ben gelip yerime geçt,m hemen.Emre beni görünce şaşırdı.Bilgisayarımın açılmamış siyah ekranından arkadan kalkıp bana doğru yaklaştığını gördüm...
emre:- Ooo..Kimler gelmiş..Eylem?hayırdır?
jasse: ....
emre:bak bak cevap bile vermiyor bana...
eylem: e emre kıza eylem diyosun.. Salak yahu,hem adımı yanlış söyledi hem de cevap vermiyor diye atarlanıyor..Kafası mı iyiydi neydi..
emre:ya ımm kem küm.. (geveledi birşeyler)
jasse:hakikaten yani benim adım jasse.
Sonraki zamanda emre yine ara ara laf atmaya,takılmaya başladı bana.bir kez daha esas kadrosu orada değilken emrenin ne kadar rahat ve bana ilgili davrandıgını farkettim.mesela bir sözleşme bulmak için direktörün odasına girip dosyalara bakmaya başladım.Bu benim gibi proje sorumluları için son derece normal birşey.Emre cam bölmenin yanına gelip tıklatmaya başladı bir yandan da "arkadaşım senin ne işin var cahide hanımın odasında çık bakalım oradan" diyor gülerek.. çocuk gibi resmen..
Sonra masama geçtim.Emre eylemden film önerisi istiyor.filmler üzerine konuşuyorlar.Emre:"jasse senin önereceğin filmler var mı?" diye sordu.Birkaç film söyledim..bilmem ilgilenir mi sonradan..Ne oldu bilmiyorum bir muhabbet başladı.ofiste sadece 3 kişi olunca işler de azsa milletin ağzı geyiğe sarıyor..Sanırım Eylem sabah epey geç kalmış.Akşamdan kalmaymış anladıgım kadarıyla,emre de diline dolamış dalgasını geçiyor..Ben hiç karışmıyorum.Sonra nasıl oldu anlamadım,muhabbet 'o geceye' geldi..Yine muhabbete dahil olmadım.sonra emre "jasse de sarhoş olmuştu.ben de ikinizin ortasında oturdum çok fenaydı" deyip gülmeye başladı.
Döndüm;
j:-Ben sarhoş falan olmadım.
e:hahaha herkes öyle der zaten..
j:sarhoş olmadım evet bak eylem oldu kustu bile ama...benim kafam güzeldi,çakırkeyiftim.
e:hahah esra hanımla gülçin e soralım istersen
j:esra hanım tamam da, gülçin de derin sessizliğe gömüldü,onun da kafası iyiydi.
emre:jass kabul et sarhoştun işte. o zaman dek arkam dönüktü.ona doğru döndüm:
-sen kendine baktın mı hiç?sen de sarhoştun hatta dilin dönmüyordu. deyip taklidini yapmaya başladım..güldüm sonra.
O zamana kadar gülüp duran beyfendinin birden yüzü ciddileşti."bak şimdi ya" dedi..
-Evet emre dilin dönmüyordu deyip tekrar taklidini yaptım.Sonra da konu kapandı..
Çıkış saatine doğru emrenin telefonu çaldı.Telefondaki bir erkek ne dediği anlaşılmasa da duyuluyor sesi.Emre "oolum gel işte..arabam da yok... ne yapıcam boş boş eve gidip yatıcam.. ya gel işte bir kahve içeriz..." şeklinde konuşuyor.Yani resmen karşıdaki kişiye bir kahve içmek için yalvardı.Belli canı sıkılıyor..Ama bize teklif etmez,biz etsek atlayıp gelecek gibi bir hali vardı ama.Sonra Emrenin arkadaşı geldi,çocuk ofise kadar girdi.Toplandık cıktık hep beraber.Eylem bizden önce çıktı,kargo firmasına yetişmesi gerekiyormuş.Asansörde montumun fermuarını kapatıyorum;
emre:Kapat kapat..sıkı giyin hasta olma sonra..bak ilacını biz alıyoruz sonra.deyip gülmeye başladı yine.
eylem:kız çok hastaydı ya dün.yemek bile yiyemedi valla.
emre:sıkı giyinsin..giyiniyor incecik,sonra hasta hanımefendi.. Ben sustum,sadece Emreye bakıp gülümsemekle yetindim.İyi haftasonları dileyip ayrıldık sonra.
Eve dönüş yolunda,Eylemden mesaj;bira ve patates fotoğrafı çekip dün akşamdan diye atmış bana.Dalgamı geçmeye başladım.öyle whatsappdan geyik çevirmeye başladık.
eylem:ya kargo olmasaydı bu akşam bişeyler içelim diyecektim.emrenin pek bi gelesi vardı hahaha
jasse: evet.
eylem:hani gelebilirim derseniz ikinizi de davet edeyim taksime. kızlar bu arada eylemin emre konusuyla ilgili hiçbir bilgisi yok.ben birşey demedim en azından.
jasse:canım,eve varmak üzereyim.ama bir ara olabilir neden olmasın..
eylem:tamam ben organize edicem. öyle konu kapandı..
Akşam Eylemden bir mesaj:
-Emreye haftaya fasıl yapalım sen ben jasse dedim.Tamam dedi.Haftaiçi rezervasyonu ayarlarız.Uyar mı canım sana? Oha dedim içimden..Ne Fasılı?
Hayatımda fasıla gitmemişim..Nedir ne ola ki o?hem bu emreye ne ara sormuş..emre neden tamam demiş..ulan ben sorduruyorum sanmasın bu köpoğlu
..sorular kafamda uçuşmaya başladı..
Jasse:Canım fasıl biraz ağır kaçmaz mı?..Yani bir bistro tarzı yerde de iş sonrası gidip oturabilirdik.
Eylem: Aman jasse..sen kafa bir insandın.Ne oldu sana?Bak fasıl çok eğlenceli olur hem.
Jasse: Emreden mi çıktı fasıl?Ben hiç fasıla gitmedim neyse..
Eylem: Hahaha..Yok ben dedim.Emre de akşam akşam canımı çektirdin,gidelim ama toplamam sizi dedi
Jasse:Ay şuna bak..Yavaş ol,biz seni toplamayalım asıl deseydin Neyse fasıla söz vermiyim ama konuşuruz yine canım.
Eylem:Hehehe paso emreye içirip videoya çekelim.Tamam haftaiçi kesin netleştirelim.Hatta emreye linkleri atayım rezervasyonu o yapsın. O an kafamda şimşekler çaktı.Süper fikir aslında..İbre içsin içsin dut a dönsün.Ben de böyle videoya alıp dalgamı geçerim
Ben bunları son dakika işim var diye ekeyim..ya da gideyim ama Kara Cumanın tam tersi davranışlar sergileyerek yepyeni bir BEYAZ GECE yaratayım kendime..
Yani kızlar bilmiyorum..Bu hafta böyle geçti..Kafamda yine deli sorular...