Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Canım Emrenin "diğer bir yanı" da mevcut bunların yanında.kendisi de alkol kullanır,eğlence ortamı bulunur.Bodrumda köpük partilerinde fotoğrafları var bu adamın Fasıllara gitmeyi çok sevdiğini kendisi söyleyen bir adam.Pek de muhafazakar bir arkadaş sayılmaz.
KARA CUMA'ya kadar alkol kullandıgımı bilmiyordu,bana o gecenin öncesinde uzak ve mesafeli davranmaya başlamıştı.Yani benim alkol kullanmamla ilgili değil bu davranışları.Keşke senin dediğin gibi bir durum olsaydı,o zaman anlam verirdim hak da verirdim kendisine.
Adamın sorunu dengesiz ve ne istediğini bilmiyor oluşu bence

Evet meraktayız varmı gelişme

Jasse canım baştan sona okudum inanılmaz duygusal ve içtensin yalnız senin hatan şu olmuş ki çok ama çok aceleci davranmışsın sen nasılsa işe girmişsin o da sen de artık oralısınız acizane benim düşüncem çok ağırdan alarak arkadaşı kıymete bindirmemeliydin.adam ben neymişim be abi olmuş ve bi tarafları kalkmış zaten canım verilmiş sadakan varmış sana gelse bile ona dönmemelisin onunla birlikte olup tutarsızlıklarından ötürü her gün ağlayacağına aklından siler bir süre ağlar sızlar üzülür sonra da unutursun gider canım değmez böyle tiplere büyüsün de gelsin

Ah jasse.. sen yoksun diye bdv ye sariyorum her gun bi ban yiyorum senin yazilarini cok ozledim ama su sira bana bu konudan ekmek cikmicak sanirim acaba diyorum ayrica bi konu acip hayali bi seyler mi yazsan cok guzel yaziyosun napiyim

Ah jasse.. sen yoksun diye bdv ye sariyorum her gun bi ban yiyorum senin yazilarini cok ozledim ama su sira bana bu konudan ekmek cikmicak sanirim acaba diyorum ayrica bi konu acip hayali bi seyler mi yazsan cok guzel yaziyosun napiyim

Evet çok güzel yazıyor da Emre'den bi şey çıkmayacak gibi görünüyor.
jasseyi özlüyoruz ama

Herkese iyi akşamlar
Konu ile ilgili olmayan bir şey yazıcam jasse inşallah rahatsız olmassın ...
Bazı arkadaşlar biliyor annem omzunu kırmıştı ve çok zor günler geçiriyordum .burada jasse ve pek çok arkadaşım duaları ile güzel dilekleri ile destek olmuştu . Son haberleri söylemek istedim kırığı kaynamış dr taktığı aleti çıkardı . kireçlenme olabilirmiş artık hareket ettirmesi gerekiyormuş . sizlerle paylaşmak istedim . ağrısı var ama durumu daha iyi .
dualarınız ve desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Jasse inşallah ileride senden de güzel haberler alırız

Geçmiş olsun canım, inş daha iyi olur annen sağlıklı günlerine döner.
Jasse'yi bende merak ediyorum.
Sağlıklı olsun da buraya da girmesin. Umarım iyidir. Bomba gibi haberlerle gelir inş. Beklemedeyiz...

Merhaba mesajlarinizi okudum. Cabalarinizi bastaan asagiya takdir ettim. Eger efendi bi tip icin bu kadar cabalasaydiniz su an nikah masasinda olurdunuz bence.

Suraya kadar okudugum mesajlarin icinde en guzel mesaj, sayfanin basindaki emre tam bir p.c mesajiydi. Su zamana kadar epey insanla tanismisimdir, flort anlaminda da olaylarim olmustur ve butun tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki, ugrasmayin. :)

Siz gayet cok hoslanmissiniz ve bu hoslanma sonucu sacmaladiginiz noktalar da olmus. :/ Ama bu sizin naifliginizden, iyi niyetinizden kaynaklanmis.

Genc yasta, boyle karaktere sahip biri icin bigun mutlu olup bigun uzulmeye degmez.

sizi de gayet iyi anliyorum. icinizdeki o en ufacik "ya olursa" umidi, silip atmaniza engel oluyor. Ama soyle diyeyim, Olsa da olmaz bi iliski bu. :/

Sevgili olsaniz da yurumez. En basta kendinizden pay bicin, yahu hoslandiginiz icin cirpinip durmussunuz ve bunun %1'ini gectim, binde bir cabasini karsi taraf gostermemis. Ve siz o guzel duygularinizi, boyle insanlara harciyorsunuz. :/

Sevgili olsaniz, yine sizi unutacak. Siz ondan bulusmak icin haber beklerken o haber verme inceligi bile gostermemis...

Eski sevgilimi gordum ben bu adamda. Yani kusur bakmayim 24 yasindayim sizden kucugum falan ama cidden oluru yok. Olsa da, sonucunda uzulen siz olursunuz. Bu iliski de size hayatinizin dersi olarak kalir. :/

Guzel insanlara verin guzel duygularinizi. Sizin icin cirpinmayanlara degil. Sizin hissettikleriniz guzel seyler ama tum bu cirpinislariniz uzgunum ki, icinizdeki o kucucuk "umit kirintisi"ni mutlu edecek sekilde sonuclanmayacak.

Her sey gonlunuzdeki gibi guzelce olsun. :)

emrenin bence tek derdi seni kullanmak, böyleleri hep bunu düşünür. adam olsa evli kadınla bu kadar samimi olmazdı. haddini hududunu bilirdi. farzet dilber kaşınıyor ne farkeder ki? onun kendini tutması lazım. bence hiç tamah etme canım. uzak dur. evlilik vaadiyle göz boyayan ama hiç düşünmeyen tiplerden. evine çağırıp yemek yaptığı kızı tek günde nasıl unutur ki bi insan

Vallahi Emre'ye p.c teshisi koyan ilk kisi olmanin hakli gururunu su anda yasiyorum

Vallahi Emre'ye p.c teshisi koyan ilk kisi olmanin hakli gururunu su anda yasiyorum

Hahah evet. :) Keske ben de eski iliskimi size sorsaydim valla zamaninda kendimi bosuna heba etmisim.

Su an Jasse'de kendimi goruyorum resmen. :) Ben de anlatsam, roman olurdu. Bu tip iliskiler hastalikli bi iliskiye donuyor sonradan ama bi taraf seviyor diger taraf umursamiyor ama sevmiyorum da demiyor. Komik olan su ki; seviyorum da demiyor. Zaten, en sonunda kendim bitirmistim. Ondan sonra cok akillandim. :) Simdi gelene hayhay gidene baybay

Trabzon kelimesindeki "ı" harfi gibi. Aslında yok ama biz var olduğunu hissediyoruz. oyle bi sevgi...

Ama umarim jasse de fark eder bunu uzulmeden.

CherryBlossom'cum tanismak icin de verecegin tuyolarin var mi? Yarin buyuk gun benim icin.

CherryBlossom'cum tanismak icin de verecegin tuyolarin var mi? Yarin buyuk gun benim icin.

Vallahi yok aslinda.

Bana kalsa once muhabbet et, hemen niyetini belli etme. Once bir tani, belki taniyinca begenmeyeceksin ya da sana uygun olmadigini dusuneceksin. Nasil bir insan oldugunu anlamaya calis.

Sabirli, sakince, yavasca git. (demesi kolay tabi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…