- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Merhaba mesajlarinizi okudum. Cabalarinizi bastaan asagiya takdir ettim. Eger efendi bi tip icin bu kadar cabalasaydiniz su an nikah masasinda olurdunuz bence.
Suraya kadar okudugum mesajlarin icinde en guzel mesaj, sayfanin basindaki emre tam bir p.c mesajiydi. Su zamana kadar epey insanla tanismisimdir, flort anlaminda da olaylarim olmustur ve butun tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki, ugrasmayin. :)
Siz gayet cok hoslanmissiniz ve bu hoslanma sonucu sacmaladiginiz noktalar da olmus. :/ Ama bu sizin naifliginizden, iyi niyetinizden kaynaklanmis.
Genc yasta, boyle karaktere sahip biri icin bigun mutlu olup bigun uzulmeye degmez.
sizi de gayet iyi anliyorum. icinizdeki o en ufacik "ya olursa" umidi, silip atmaniza engel oluyor. Ama soyle diyeyim, Olsa da olmaz bi iliski bu. :/
Sevgili olsaniz da yurumez. En basta kendinizden pay bicin, yahu hoslandiginiz icin cirpinip durmussunuz ve bunun %1'ini gectim, binde bir cabasini karsi taraf gostermemis. Ve siz o guzel duygularinizi, boyle insanlara harciyorsunuz. :/
Sevgili olsaniz, yine sizi unutacak. Siz ondan bulusmak icin haber beklerken o haber verme inceligi bile gostermemis...
Eski sevgilimi gordum ben bu adamda. Yani kusur bakmayim 24 yasindayim sizden kucugum falan ama cidden oluru yok. Olsa da, sonucunda uzulen siz olursunuz. Bu iliski de size hayatinizin dersi olarak kalir. :/
Guzel insanlara verin guzel duygularinizi. Sizin icin cirpinmayanlara degil. Sizin hissettikleriniz guzel seyler ama tum bu cirpinislariniz uzgunum ki, icinizdeki o kucucuk "umit kirintisi"ni mutlu edecek sekilde sonuclanmayacak.
Her sey gonlunuzdeki gibi guzelce olsun. :)
Şu yazdıklarını iki ay önce filan yazmış olsaydın haklılık payın vardı tabiki
Ama şu an çok farklı durumdayım..Nötr,bazışeyleri aşmış durumdayım.
Artık bundan sonra olursa bana ego tatmini olmaktan başka bir işe yaramaz
Tabi dilber ne derece izin verir bilmiyorumm