Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu ne. Bildiğin hasta. Sizin için endişelendim. Umarım başınıza bela olmaz, kurtulursunuz.
Kurtuldunuz değil mi?..
İnşallah.Şimdilik kurtuldum gibi engelledi her yerden. Umarım gerçekten de kurtulmuşumdur..
Şimdiden okuyan, yorum yapan, empati kuran herkese çok teşekkürler..
Yaklaşık 2 yıldır sadece ofis ortamında ( arada bizim ofise denetleme için gelir ) görüp değerlendirdiğim, etkilendiğim biri var.
Onun da bana karşı ilgisinden eminim hatta son zamanlar daha da sık gelmeye başlamıştı her neyse .. Bu kişi iş hayatında çok sevilen takdir edilen, aranan hep istenen biri. (çalıştığı diğer firmalarla da irtibatım var bu yüzden söylüyorum)
Her neyse gel zaman git zaman telefon muhabbetleri işsel muhabbetleri aştı ve özele döndü. Bu çok aşırı kıskanç biri olduğunu en başında söyledi ben de klasik kıskançlıklardır ne kadar olabilir ki diye düşünüp ilişkinin içinde buldum kendimi. (Yaşlarımızı merak edenler için ben 33 o 39.) Whatsappta kaç dakika çevrimiçi olmuşum bunu bile önüme sermeye başladı daha yeniyken hiç yüzyüze görüşmemişken bile. Her neyse dedim bi görüşelim sonuçta az çok tanıyorum daha beni tanımıyor tanıyınca normale döner. Görüştük defalarca görüşme esnasında son derece ilgili, anlayışlı, hoşgörülü. Fakat telefonda ve mesajlaşırken haddini çok fazla aşıyor küfre varan sözler sarfediyor.. Çevrim içi oluşumdan çok çok rahatsız ve bunu izah ettim ve hiç tasvip etmeyeceğim şeyleri yaparken buldum kendimi. ( screenshot alıp ıspat etmek gibi) .
Evlenmek istiyorum seninle, 2 yıldır bilfiil aklımdasın 1,5 yıl önce evimi alırken bile ikimizi hayal ederek aldım o evi vs vs.
İlgisinden, sevdiğinden emin olmaya başladım fakat bu kıskançlık bazlı küfürlü konuşmaları düzelecek gibi değil. Bir cafede otururken karşıma karşı cins birinin oturmadığından emin olarak oturuyorum. Diyeceksiniz ki ne zorun var ne çekiyosun bu herifi ne olduğu belli.. Yıllardır ilk kez birinden bu denli etkilendim. Aile hayatı çok farklı birbirlerinden çok kopuklar aile sevgisi olmadan büyümüş biri. Yardım alsa düzelir mi veya aile görmemiş biz aile olursak düzelir mi diye kafamı kurcalıyor.
Bu şekilde seninle ilerleyebilmemiz mümkün değil, şu küfürlü konuşmaların, sürekli gergin oluşun, herhangi bi yerde acaba burada bir şey çıkaracak mı tedirginliğim hiç bitmiyor ve daha da ötesi şiddete meylin olduğunu bile düşünmeye başladım dedim.
Yardım almasını teklif ettim kabul etmiyor. Bana sen yardımcı ol hareketlerine en azından ben senden emin olana dikkat et diyor ki hareketlerden kasıt online oluşum sürekli.. Sonuç olarak en ufak sinirlenişinde küfrü artarak çoğalıyor. İnanır mısınız hala konduramıyorum bir insan iş hayatı ve özel hayatınca ancak bu kadar uç noktalarda farklılıklar sergileyebilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum arkama bakmadan koşarak uzaklaşmak mı, yoksa yardım almasına ikna edip bi süre daha seyretmek mi?
Huylu huyundan vazgeçmez , bırakın derim. Evlenince de böyle devam ettiğini düşünün ne yapacaksınız? Küfür hoş değil, dediğini gibi küfürle başlar Allah korusun şiddete döner. Kıskançlığı hastalık derecesinde ve tedaviyi kabul etmiyorsa size gitmekten başka yol gözükmüyor
Çok haklısınız gittim zaten o da umarım gitmiştir..
İnşallah takıntı yapmaz
Son tartışmanıza binaen söylüyorum hayvan gibi sevmesin mümkünse insan olsun. Psikopat sanırım bu adam. Bu seni keser üstüne de o beni tahrik etti der böyle de vicdansız olur bu tür. Allah kurtarsın canım