- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
Vallahi Emre'ye p.c teshisi koyan ilk kisi olmanin hakli gururunu su anda yasiyorum
Sen miydin o ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi Emre'ye p.c teshisi koyan ilk kisi olmanin hakli gururunu su anda yasiyorum
Sen miydin o ya?
Benim de benzer bir hikayem var ama sonu cok, cok, cok kotu bitti.
Yani p.cleri teshis etme konusunda uzmanim, teshisi ilk koyan da tabi ki ben olucam baska kim olabilir
Hatırlıyor gibiyim. Seni iş yerine rezil etmiş falan, yanlışsam düzelt.
Ta kendisi.........bir de nerdeyse elimde gelinligimle kalacaktim. Allah'tan gelinlik almak gibi bir salaklik yapmadim.
Olaylar olaylar cayimi aldim bekliyotumkızlar!
geldim!..
şimdi cevaplara başlıyorum
Linki var mi cok merak ettimTa kendisi.........bir de nerdeyse elimde gelinligimle kalacaktim. Allah'tan gelinlik almak gibi bir salaklik yapmadim.
Geçmiş olsun canım, inş daha iyi olur annen sağlıklı günlerine döner.
Jasse'yi bende merak ediyorum.
Sağlıklı olsun da buraya da girmesin. Umarım iyidir. Bomba gibi haberlerle gelir inş. Beklemedeyiz...
Arkadas bu dilber neler yapiyor acep?
Hala emreaaaagg diye baygiriyor mu ki?
Jasse canım baştan sona okudum inanılmaz duygusal ve içtensin yalnız senin hatan şu olmuş ki çok ama çok aceleci davranmışsın sen nasılsa işe girmişsin o da sen de artık oralısınız acizane benim düşüncem çok ağırdan alarak arkadaşı kıymete bindirmemeliydin.adam ben neymişim be abi olmuş ve bi tarafları kalkmış zaten canım verilmiş sadakan varmış sana gelse bile ona dönmemelisin onunla birlikte olup tutarsızlıklarından ötürü her gün ağlayacağına aklından siler bir süre ağlar sızlar üzülür sonra da unutursun gider canım değmez böyle tiplere büyüsün de gelsin
İnsanlar da bir alem yaa..
Yaptığı hareketlerin devamı gelmiyor. Neyse ki biz onun böyle bir sarı olduğunu biliyor ve kabullenmiştik.
Senin keyfin yerinde olsun yeter ki
Ah jasse.. sen yoksun diye bdv ye sariyorum her gun bi ban yiyorum senin yazilarini cok ozledim ama su sira bana bu konudan ekmek cikmicak sanirim acaba diyorum ayrica bi konu acip hayali bi seyler mi yazsan cok guzel yaziyosun napiyim
Evet çok güzel yazıyor da Emre'den bi şey çıkmayacak gibi görünüyor.
jasseyi özlüyoruz ama
Herkese iyi akşamlar
Konu ile ilgili olmayan bir şey yazıcam jasse inşallah rahatsız olmassın ...
Bazı arkadaşlar biliyor annem omzunu kırmıştı ve çok zor günler geçiriyordum .burada jasse ve pek çok arkadaşım duaları ile güzel dilekleri ile destek olmuştu . Son haberleri söylemek istedim kırığı kaynamış dr taktığı aleti çıkardı . kireçlenme olabilirmiş artık hareket ettirmesi gerekiyormuş . sizlerle paylaşmak istedim . ağrısı var ama durumu daha iyi .
dualarınız ve desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.
Jasse inşallah ileride senden de güzel haberler alırız
emrenin bence tek derdi seni kullanmak, böyleleri hep bunu düşünür. adam olsa evli kadınla bu kadar samimi olmazdı. haddini hududunu bilirdi. farzet dilber kaşınıyor ne farkeder ki? onun kendini tutması lazım. bence hiç tamah etme canım. uzak dur. evlilik vaadiyle göz boyayan ama hiç düşünmeyen tiplerden. evine çağırıp yemek yaptığı kızı tek günde nasıl unutur ki bi insan
Bir yerlerde senin ne kadar haklı oldugunu özellikle yazmıştım canım..
Linki var mi cok merak ettim
Herifin linki konu actin mi hani actiysan okuyayimNeyin kiz , herifin mi, almaya niyetlenip lmadigim gelinligin mi ?
Herifin linki konu actin mi hani actiysan okuyayim
Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun..
Çok sevindim.
jasse salı günü keşfettim konunu o günden beri okuyorum satır satır ancak bitirebildim
ama herkesin dediğine katılıyorum anlatımın çok hoş konuda aşk olunca her türlü okunuyor
bende böyle bir ilişkiden geçerek evlendim ama ben kocamın düşüncelerinden biras emin olduğumdan başladım bakışmalara ve işyerinde kıdemli olan bendim kocam sonradan gelmişti
neyse emre de kesinlikle bir şeyler hissediyordu ve hala da hissediyor diye düşünüyorum ilgisiz davransın istediği kadar
mimik bakış bir söz her şeyi anlatır
ama araya ve kafasına giren her kimse ve neyse geri çekmiş kendini
sen bu şekilde devam edersen dayanamayıp bir adım atıcak bence
4 gözle bu adımın yazısını bekliyor olacağım sen kabul edersin etmezsin o sana kalmış ama biz o adımı görelim hele