• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal sorunu

Evet! Çoğu insan fal baktığınız için çevrenizde, farkındasınız. Çünkü bazı insanlar o ağzınızdan çıkan 2 cümleye inanacak kadar kendilerini koyvermişler.

En iyisi ‘büyük yemin ettim sevdiklerimin üzerine artık rahatsız oluyorum’ diyin... Faladdine yollasınlar, destan yazıyor :KK48: Hem güzel sözlerle gururlarını da okşar.

Ya bi de 2 güne bir baktırıyorlar Allah aşkına 2 günde ne değişecek derdin neee

Lisedeyken arkadaş ortamında girgirina bakardık biz de. Sonra benim dediklerim tutmaya baslamisti. Böyle olunca küçük çaplı bir ün salmıştım. Sonra da geceleri uyuyamamaya başladım üstüme karabasan çöküyordu. Sende de oluyor mu bu? Olmuyorsa bile böyle soyle, artık bakmıyorum de.

Bende dalgasına bakardım arada. Hamilelikten sonra kesinlikle bakmadım. Korku oluştu. Neyse bebeğim yaşındayken bi arkadaş o kadar ısrar etti ki baktım. Sabaha kadar kötü rüyalar gördüm. İsteyene de aynısını söyledim

Lisedeyken arkadaş ortamında girgirina bakardık biz de. Sonra benim dediklerim tutmaya baslamisti. Böyle olunca küçük çaplı bir ün salmıştım. Sonra da geceleri uyuyamamaya başladım üstüme karabasan çöküyordu. Sende de oluyor mu bu? Olmuyorsa bile böyle soyle, artık bakmıyorum de.
Bu tutma olayı da çok ilginç müslümansak geleceği Allahtan başkasının bilemeyeceğini de biliriz neyi zorluyorlar anlamıyorum geçmişin tutması da çok zor bir şey değil normal insanlarız hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz onun dışında biraz gözlem biraz çene yeterli. Aa senin hayatında bir dönem seni çok üzen biri olmuş diyorum zart diye aa evet ahmet eski sevgilim diyorlar tamam işte verdin bana ipucunu ben ordan türetir de türetirim..

bu konuda acik yazacagim benim annem cok baktirir hep anlatirdi bana dedikleri cikti sonra ben de bosandiktan sonra o umutsuzlukla fala sardim evet o iki cumle bile bazen insana moral oluyor bakmak istemiyor olabilirsiniz de yok salliyorum yok ciddiye aliyorlar falan dalga gecmeyin bence. bazen insan derdini kimseye anlatamıyor medet umuyor iste

bu konuda acik yazacagim benim annem cok baktirir hep anlatirdi bana dedikleri cikti sonra ben de bosandiktan sonra o umutsuzlukla fala sardim evet o iki cumle bile bazen insana moral oluyor bakmak istemiyor olabilirsiniz de yok salliyorum yok ciddiye aliyorlar falan dalga gecmeyin bence. bazen insan derdini kimseye anlatamıyor medet umuyor iste
Bana çok tehlikeli geliyor bu durum belli bir süre sonra obsesif bir hale geliyor ve fal bakan kişinin sizi manipüle edebilmesine açık hale geliyorsunuz. Özellikle para verip baktıranlara üzülüyorum gidip bir aç doyursanız halbuki manevi hazza ulaşırsınız en azından. Şu kadar da açık söyleyeyim hiçbir fal gerçek değildir bazı insanların sezgileri güçlü oluyor evet ama ortada efsunlu bir durum yok. Kaldı ki fal bakan kişilerin hayatına bakınca çoğu zaman kendilerine hayırları olmadığını görürüz. Dalga geçmedim ama insan bir sorguluyor gerçekten kahvedeki şekillerden benim geleceği bilebileceğim inancına nasıl sahip olabilirler diye. Onun yerine dertleşip fikir alışverişi yapmak ya da bir psikologa gitmek çok daha yararlı. Fal bakan kişiler sadece olumlu yorumlar yapmazlar heyecan olsun diye olumsuz yorumlar da serpiştirirler çünkü

Ahahha ben de bir arkadaşa şakasına kahve falı bakıyordum hayatımda ilk defa olan bişeydi ve arkadaşın o hafta yapacağı hiç bilgim olmayan bir şeyi doğru bilmişim o sırada ortamda olup bilen arkadaşları şok oldular ve beni aylarca darladılar fal fal diye.... şart koydum fal başı yardım SMS i atacaklardı, bir kaç kez ıvır zıvır uydurdum ayakları kesildi paraları yardım kuruluşlarına gidince şükür

Ahahha ben de bir arkadaşa şakasına kahve falı bakıyordum hayatımda ilk defa olan bişeydi ve arkadaşın o hafta yapacağı hiç bilgim olmayan bir şeyi doğru bilmişim o sırada ortamda olup bilen arkadaşları şok oldular ve beni aylarca darladılar fal fal diye.... şart koydum fal başı yardım SMS i atacaklardı, bir kaç kez ıvır zıvır uydurdum ayakları kesildi paraları yardım kuruluşlarına gidince şükür
Bende kötü kötü bakmayı düşünüyorum için kararmış iki yol var hanene ay doğacak tarzı belki usanırlar

Bende böyle oldum akraba komşu eş dost artık işi paraya döksem yeriydi.
Paranormal olaylar yaşıyorum bu durum baktırdığınız için size de olabilir dedim herkes benden uzaklaştı 😂😂😂😂

Ben de acayip tuttururum. Bi de genelde hastalik yatalak kalma ölüm doğum görürsem kesin tutar. Biktim artik vala sirf bu yuzden özledim gel görüşelim deyip kahve fincanı önüme iterlerdi kus geldi. Care falan bulamadim yillardir düzenli baktigim arkadaşlarim var bogasim gelio kahve iciyim mi deyince pk ic diyorum gene bakiorum :D

Benim falada baksana sana zahmet 😃
Şaka şaka sürekli hayır demeye devam edersen vazgeçerler bi süre sonra bence 🤗

Onu da söyledim takmıyorlar ki gidip kahveyi yapıp kapatıyorlar fincanı bir de deli gibi hevesleniyorlar sorsak müslümandırlar dedim ki fal günah değil mi neden yapıyoruz bunu aman nolucak senin yaptığın sevap ehehe diyorlar
Ne desen olmuyor bu ilginc vakalara haklısınız

Ben de acayip tuttururum. Bi de genelde hastalik yatalak kalma ölüm doğum görürsem kesin tutar. Biktim artik vala sirf bu yuzden özledim gel görüşelim deyip kahve fincanı önüme iterlerdi kus geldi. Care falan bulamadim yillardir düzenli baktigim arkadaşlarim var bogasim gelio kahve iciyim mi deyince pk ic diyorum gene bakiorum :D
Ne oturduğumdan zevk alıyorum ne bir şeyden bir de ısrar ettiklerinde iyice gıcık oluyorum

ay genckene ben de dalgasina birkac kisoye fal bakmistim aynen gozlem yeteneginden tutmuss, gunler sonra ismimi saglik fakultesi kantininde duymustum papyon diye bir kiz varmis super bakiyormus diye ay neyse baktim basi sonu yok "tovbe ettim ben" dedim o gun bigundur rahatim.

En başta hatayı siz yapmışsınız.dalgasina veya eğlencesine deyip fal bakmışsınız.fal bakmanin dalgası veya eglencesi yoktur büyük gunahlardandır.7 kebairden (7buyuk günah)birisi fal bakmak,baktirmaktir.bolca tövbe istiğfar edin ve bunu Allah için yapın.şuanki insanların sürekli sizi sıkıştırmaları fal bakma işine gösterdiğiniz ciddiyetsizligin bedelidir.bedel ödüyorsunuz.hayir demeyi bilin.kırılıp küserlerse küssünler büyük günahtan kurtulmuş olursunuz.gelecegi ancak Allah bilir.

En başta hatayı siz yapmışsınız.dalgasina veya eğlencesine deyip fal bakmışsınız.fal bakmanin dalgası veya eglencesi yoktur büyük gunahlardandır.7 kebairden (7buyuk günah)birisi fal bakmak,baktirmaktir.bolca tövbe istiğfar edin ve bunu Allah için yapın.şuanki insanların sürekli sizi sıkıştırmaları fal bakma işine gösterdiğiniz ciddiyetsizligin bedelidir.bedel ödüyorsunuz.hayir demeyi bilin.kırılıp küserlerse küssünler büyük günahtan kurtulmuş olursunuz.gelecegi ancak Allah bilir.
Haklısınız yüzleri düşünce üzüldüğümden hayır diyemedim

Kuzum seni çok iyi anlıyorum çünkü benzer şeyler yaşamışız. Fal bakma yöntemimiz aynı. Arkadaşın kız bebeğe hamile olması ve erkek doğacak demem cidden de çocuğun erkek doğması ve sevgilisinden ayrılmış arkadaşıma bu çocuk yakında nişanlanıyor deyip aynı gün çocuğu başkasıyla görmesi ve 1 hafta sonra çocuğun nişanlanması dilden dile nam saldırdı beni lanet olsun. Baktım cılkını ciddi çıkarmaya başladılar. İsteyen herkese atmasyon ve tutmayacak fal baktım. Salladım salladım ipe dizdim. Bide güçlerimi kaybettim ah eskiden ne güzel bakardım diye üzülmüş rolü yaptım. Şimdi kimse fal bile demiyor bana hem de kimse kırılmadı :KK70:
Bir de işin kötüsü sırf menfaat için seni sevenler türüyor ya etrafında Allah akıl fikir versin. Şimdi asla kahve falı muhabbetine girmiyorum yeni tanıştıklarımla.

Back