• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Sizin yerinizde olsam artik kendimi cekerdim... Bu oyunlara kendimi artik daha alet etmezdim... Eger siz kendinizi cektikten sonra ciddi bi cabasi olursa, tekrar bi degerlendirme yaparsiniz, ama kendinizi bu amacla cekmeyin , gercekten artik cekin... Fasila gitmeyin, muhabbetlere girmeyin, isinizle ilgilenin, isten haric bisey icin hic konusmayin... Biyerlerini baya bi kaldirdiniz bence... Bi arkadasin dedigi gibi bence, yani iki secenek var böyle davranmasinin, ya dalgasinda yada sizden gercekten hoslaniyor ama kafasi karisik, ciddi bisey yasamaya korktugu icinde nasil davranacigini sasiriyor... Siz yine isyerinde siz olun, is arkadaslarinizla gülüs cümbüs muhabbetlere devam edin, ama onun konularina yorum yapmayin (iyi yada kötü) ortama o girdigi zaman bi firsatini bulup siz ayrilin hemen, isinize gömülün, eger dikkatini cekip atiyorum benden mi kaciyorsun diye soracak olursa, kendini cok önemsiyorsun benim daha önemli islerim var deyip tersleyin... Ne düsünürse düsünsün.... Ama bunlari taktik olarak degil gercekten artik kendinizi kullandirmamak icin yapin... Haaa böylece bi tasla iki kus vurma olayida olabilir... Yani eger sizi kaybetmek istemezse, pacalari tutusup harekete gececektir cünkü ciddi anlamda cekilirseniz bunu fark edecektir, taktik uygulamasi icin yaparsaniz inanin erkekler aptal degil bunu anliyorlar... Eger harekete gecmezsede dahada bosuna vakit kaymetmemis olursunuz böyle iki karakterli biriyle... Bu arada en basta dilber olmak üzere hicbir is arkadisiYla samimi olmayin, yani daha yenisiniz arkadasca samimi olun ama emre konusuyla beraber hicbir özel seyinizi anlatmayin... Umarim hersey gönlünüzce olur...:KK14:

Jasseyi gerçekten isteseydi dilber çevrim dışı olurdu
Ne istedigini bilmiyor...
o konuda haklısınız bende bu durumu şuna yoruyorum,
dilberle arkadaşlıkları daha fazla.emre hoşlantı aşamasındayken
dilberin emreye bişeyler söyleyerek kafasını karıştırdığını düşünüyorum .
sonuçta jasseyi daha az tanıyor.

Sizin yerinizde olsam artik kendimi cekerdim... Bu oyunlara kendimi artik daha alet etmezdim... Eger siz kendinizi cektikten sonra ciddi bi cabasi olursa, tekrar bi degerlendirme yaparsiniz, ama kendinizi bu amacla cekmeyin , gercekten artik cekin... Fasila gitmeyin, muhabbetlere girmeyin, isinizle ilgilenin, isten haric bisey icin hic konusmayin... Biyerlerini baya bi kaldirdiniz bence... Bi arkadasin dedigi gibi bence, yani iki secenek var böyle davranmasinin, ya dalgasinda yada sizden gercekten hoslaniyor ama kafasi karisik, ciddi bisey yasamaya korktugu icinde nasil davranacigini sasiriyor... Siz yine isyerinde siz olun, is arkadaslarinizla gülüs cümbüs muhabbetlere devam edin, ama onun konularina yorum yapmayin (iyi yada kötü) ortama o girdigi zaman bi firsatini bulup siz ayrilin hemen, isinize gömülün, eger dikkatini cekip atiyorum benden mi kaciyorsun diye soracak olursa, kendini cok önemsiyorsun benim daha önemli islerim var deyip tersleyin... Ne düsünürse düsünsün.... Ama bunlari taktik olarak degil gercekten artik kendinizi kullandirmamak icin yapin... Haaa böylece bi tasla iki kus vurma olayida olabilir... Yani eger sizi kaybetmek istemezse, pacalari tutusup harekete gececektir cünkü ciddi anlamda cekilirseniz bunu fark edecektir, taktik uygulamasi icin yaparsaniz inanin erkekler aptal degil bunu anliyorlar... Eger harekete gecmezsede dahada bosuna vakit kaymetmemis olursunuz böyle iki karakterli biriyle... Bu arada en basta dilber olmak üzere hicbir is arkadisiYla samimi olmayin, yani daha yenisiniz arkadasca samimi olun ama emre konusuyla beraber hicbir özel seyinizi anlatmayin... Umarim hersey gönlünüzce olur...:KK14:

Sanırım bazı sayfaları ya da yorumları epeyce atlayarak ara ara okuyorsunuz..
Haklısınız aslında konu uzadı biraz,arada epeyce geyik muhabbeti de var.Ama bundan kelli kaçırdıgınız ya da öyle oldugunu sandıgınız bazı noktalar var.
İlki,ben KARA CUMA,KARA GECE vs. den beri zaten tam da yazdığınız gibi davranıyorum Emreye karşı zaten.
O geceden beridir Emreye karşı fiziksel,gözle görülecek ya da hissedilecek hiçbir çabam,hareketim vs.olmadı.
O geceden sonra buraya yazdıklarım tamamen benim iradem ve durgunluğum dışında gelişen olaylardır.Ben hiçbir şey yapmazken meydana gelen hadiselerdir.Ben hiçbirşey yapmadıgım halde oluşan durumları ,Emrenin tutumlarını,olayları vs. anlattım burada hep.Dilberin kendini soktugu durumlar,dedikleri benden bagımsızdır.
Yani bahsettiğiniz gibi "kendimi kullandırmak" gibi bir durum falan yok ortada.
O geceden sonraki tek su koyverdiğim durum Fırattan gelen çiçekler sonrasında,emrenin duruma verdiği beklemediğim tepkisi ve söylemleri karşısında ne yapacagımı bilmeyerek,zayıf bir anda Dilbere karşı ağzımı açmamdır.Orda hata yaptıgımı kabullendim ve daha da ileri gitmedim zaten.Fakat O durum nedeniyle kendimi kullandırdığımı düşünüyorsanız,düşünmeyin.
Belki konuyu tam takip etmediğinizden dolayı sayfaların da epey ilerlemiş oldugunu görerek böyle bir fikre kapıldınız.
Ama tekrar söylüyorum,işyerinde o geceden beridir Emrenin suratına şöyle bir kafamı kaldırıp bakmışlığım yoktur.
Dahası benden bağımsız yaşanan bir takım durumlar var ve olay bunlardan ibaret.

Merhaba dostlar..
Yine uzun bir ara oldu gibi geldi bana..Kusura bakmayın.Bu kardeşiniz artık işyerinde yavaş yavaş sahaya da çıkarılmaya başlandı.Bir haftadır sevgili direktörümle bile projeleri yerinde incelemek üzere şehirdışına çıkmaya başladım.Devamı gelecek gibi de görünüyor..Öldüm öldüm dirildim..Bir de hastalanacak gibi hissediyorum kendimi :KK17::KK17:
Umarım herkeslerin keyfi yerindedir..
Nerde kalmıştık?En son fasılda kalmışız..
Kızlar fasıla gitmedim.
Eylemle o plandan haberdar olduktan sonraki zamanda bu soruyu hiç sormadım.Ne yaptınız ne ettiniz diye konuşmadım..Dilber ara ara Emreye laf atıyor yine,bendeniz oralı değilim.Sessizce kendisini rezil edişini izliyorum.:KK62:
Cuma günü işyerindeydim.Çıkışta Eylemle yolda yürüyüp sohbet ederken birden aklına geldi herhalde bunun.."Aaa" dedi. "kızım biz fasıla gidecektik hiç de birşey demiyosunuz.Geliyosun di mi?"
"-Yok" dedim.Neden diye soracakken bir yandan da telefonla emreyi aramaya başladı.Bir süre konuştular telefonda..
Eylemin asılan suratından emrenin de olumsuz olduğunu anlayıp içimden ,şaşırmadım, dedim.:KK51::KK51:Biraz geyik çevirdikten sonra kapattılar karşılıklı.Kapatınca Eylem: -Aman ne goygoycu bu çocuk da. deyince gülmeye başladım.goygoycu boş konuşan demekmiş,anlamını bilmiyorum :KK53: Emre yaklaşan sınavlarını,dershanesini filan bahane etmiş.Parasının bittiğini söylemiş.Hem plan yaptırıyor hem de vazgeçiyor,gıcık olurum böylelerine dedi Eylem.Acı acı güldüm ben o ara ama görmedi tabi :KK53:Tahmin etmiştim zaten ama gelseydi bile ben gitmeyecektim.
Haftaiçinde şehirdışında oldugumdan fazla ortamda yoktum zaten.Ama olduğum süre boyunca Emreyle epey bir normaldik.İşle ilgili bir konuda açıyorum soruyorum sorumu,o arıyor soruyor yardımcı oluyor vs.gayet iş arkadaşı modunda ilerlendi..

Pazartesi sabahı..
Uyandım.Normalde yola çıkana kadar telefonumla hiçbir şekilde alakadar olmam.Alarmını sustururum bir daha işe gidiş yolunda telefonumu incelerim.Ama o sabah bakasım geldi.
Bir bildirim var whatsupptan.Uyku sersemi Emrenin ismini görünce ilk anda algılayamadım.Fotoğrafını da görünce şöyle kaldım bikaç saniye:KK57::KK57::KK57:.
Tek bir mesaj yazılmıştı.
-Jasse...

Bu kadar.Ne eksiği,ne fazlası..Gecenin 2 sinde atılmış,adım yazıyor ve 3 nokta..Budur yani.
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
O da başka birşey demedi.
Üzerine düşünmüyorum bile.Sonrasında aklımdan geçen şey "b.k ye" yazıp bırakmaktı.Ama tuttum kendimi.
Bu akşam işyerinden çıkarken durduk yere bana çeşitli sorular sordu.Oturduğum yeri biliyor isim olarak.Soru şu;
1+1 ev fiyatları ne kadarmış bizim burada??
"Bilmiyorum,kendimi bildim bileli ev sahibiyiz.hiç ev fiyatları ile ilgilenmiyorum" dedim.
İlgilenmedim kızlar..Emre İstanbulun kalbine yakın bir yerde otururken neden ebesinin nikahından bir yerde 1+1 ev fiyatları ile ilgileniyor,dahası öyle bir yerlerden haberim olursa kendisini bilgilendirmemi istiyor emlakçıya benzer bir halim mi var?ilgilenmedim...:KK12::KK12::KK12:Belki yatırım amaçlı arıyordur, değil mi?
Kızlar özledim hepinizi,ne var ne yok başka :KK51::KK51::KK53:

emre'nin dilber yokken sana daha farklı davranmasından,
kesinlikle dilberin ortalığı karıştırdığı belli.
Ben dilberin engel olduğunu düşünüyorum. Ama aralarında bişey olduğunu da düşünmüyorum.
Dilber biraz kıskanç ve emreyle samimiyetinin azalmasını istemiyor.
senin emreye ilgin, emrenin de onunla ilgilenmesi,samimiyeti vs. kendi egosunu tatmin ediyor.
Bu arada sürükleyici anlatımıza hayranım.
İlk defa bir konuyu merakla takip ediyorum.
Bence emre böyle devam ederse çok şeyler kaybedecek :KK66:

Teşekkür ederim tatlım.
Dilberin en baştan bişeylere isteyerek ya da istemeyerek bilerek ya da bilmeyerek bişeylere engel oldugunu ben de düşünüyorum..
Ama şu an düştüğü durumlar çok komik,içimi söndürüyor biraz..
:KK49:

Canım, sen tatlı intikamcık planları yaparken bu Emre yanında hiç ummadığın biri ya da birileri ile gelip geceye limon sıkmasın sakın? Onun yapacağı hiçbir şey seni şaşırtmasın. Ava giderken avlanma, bunlara hazırlıklı ol.Gitmeyi düşünüyorsan eğer yalnızca kendi eğlenceni, kafa dağıtmanı düşün sakın negatif ya da pozitif ona odaklı bir gece geçirme derim dıştan da, içten de, keyfine bak...:KK51:
Jasse artık bu olaydan ne olursa olsun sıyrılmaya bak derim. Fasıla gittiğinde de kendin ol ama Emre'yle bu atışmaları kendi içinde yapıyorsun şu an bence. Çünkü onun için bunlar gönül eğlencesi. Senin orada olman da olmaman da egosunu şişirecek bir şey. Artık son Dilber ile konuşmandan sonra reddedilmiş aşık kız modu yüzünden terslediğini, laf soktuğunu düşünecektir.
Ha insanların arasında laf sokman beni de burada mutlu ediyor, çünkü ne kadar egosu şişse de ortamda küçülüyor, ezikleniyor.
Ona ilgin olmadığını kesinleştirmek veya bittiğini göstermek için fasıla gitmesen de, umrumda değil cool moddayım deyip gitsen de Emre ilginin devam ettiğini düşünecek zaten.
Neticede bu yüzden diyorum ki rahat ol. Plan yapma, az alkol al ve doğal davranmaya çalış, kendi keyfine bak yani.

Emre açısından bakmazsan eğer insan içinde onu bozman yüz vermemen dışarıya karşı senin lehine bir yanılsama oluşturacaktır. Gerçeği Emre bilse de etrafa karşı seninle ilgilenen o gözükür sorun yok yani.
Jassecim icimden geceni soyleyim, son gune kadar Emrenin geleceginden emin olamadim. Bu cocuga guvenimizi kaybettik toptan. Bence plani sen boz, isim cikti falan de. O firsat yaratmaya calissin. Cani istemiyorsa da keyfi bilir :KK12:
emre fırlamanın teki hiç yüz verme çok ukala kendini birşey sanıyor o dilberde az değil senin ilgini fark etmiş gibi oynuyyor sakın umursama hatta yazarsa cevap verme bok gibi kalsın aaa cevap vermedimmi unutmuşum gördümde falan de
Katılıyorum sana, son ana kadar gidecekmis gibi görünüp, gitmemek. :KK14:
Ben duyarlarsa digerlerinin de bu Fasıl işine dahil olacaklarını düşünüyorum.
:63:
Fazla uzadı bu iş artık :confused:
Beyfendi istiyorsa uğraşsın.

Gitmedim fasıla kızçeler..gitmedim :KK73::KK73:

Ya ben orayı kaçırdım sanırıım ama bu cocugun gerçek adı Emre mi lakabı mı ( onca problem arasında bunu mu merak ettin demeyin ne yapayım merak bu :KK70:)
Valla o kadar ikili bi adam ki bu ne yrum yapayım bilemiyorum bi yandan diyorum cok acık konustunuz yani %100 biliyor hoslandıgını ,yani gerçekten istese sevgili olurdu seninle diyorum ( üzülerek malesef ) :KK43:
Bi yandan da bu film gibi olan olaylar karsısında böyle kalıyorum :KK57:
Bı çocuk cok dengesiz bence
Yine de inşallah en az yarayla kurtulufsun bu işten

Gerçek adı başka canım.Pek herkeste olmayan bir ismi var arkadaşın.
Ama Emre yaygın bir erkek ismi.İlgili şahsa Emre diyorum geçiyorum.
Yarasız kurtardım kendimi gibi görünüyor şimdilik,ama içimden üzülüyorum tabiki..

Sanırım bazı sayfaları ya da yorumları epeyce atlayarak ara ara okuyorsunuz..
Haklısınız aslında konu uzadı biraz,arada epeyce geyik muhabbeti de var.Ama bundan kelli kaçırdıgınız ya da öyle oldugunu sandıgınız bazı noktalar var.
İlki,ben KARA CUMA,KARA GECE vs. den beri zaten tam da yazdığınız gibi davranıyorum Emreye karşı zaten.
O geceden beridir Emreye karşı fiziksel,gözle görülecek ya da hissedilecek hiçbir çabam,hareketim vs.olmadı.
O geceden sonra buraya yazdıklarım tamamen benim iradem ve durgunluğum dışında gelişen olaylardır.Ben hiçbir şey yapmazken meydana gelen hadiselerdir.Ben hiçbirşey yapmadıgım halde oluşan durumları ,Emrenin tutumlarını,olayları vs. anlattım burada hep.Dilberin kendini soktugu durumlar,dedikleri benden bagımsızdır.
Yani bahsettiğiniz gibi "kendimi kullandırmak" gibi bir durum falan yok ortada.
O geceden sonraki tek su koyverdiğim durum Fırattan gelen çiçekler sonrasında,emrenin duruma verdiği beklemediğim tepkisi ve söylemleri karşısında ne yapacagımı bilmeyerek,zayıf bir anda Dilbere karşı ağzımı açmamdır.Orda hata yaptıgımı kabullendim ve daha da ileri gitmedim zaten.Fakat O durum nedeniyle kendimi kullandırdığımı düşünüyorsanız,düşünmeyin.
Belki konuyu tam takip etmediğinizden dolayı sayfaların da epey ilerlemiş oldugunu görerek böyle bir fikre kapıldınız.
Ama tekrar söylüyorum,işyerinde o geceden beridir Emrenin suratına şöyle bir kafamı kaldırıp bakmışlığım yoktur.
Dahası benden bağımsız yaşanan bir takım durumlar var ve olay bunlardan ibaret.
Canim kullanma kelimesini cok kötüye cektin galiba.. Evet belirli sayfadan sonra sadece sizin yorumlariniza baktim... Zaten artik öyle davraniyorsaniz sorun yok, ben sizin üzülmenizi istemedigimden öyle yazdim, cünkü degmez ve siz cok civil civil bi kizimizsiniz belli... Yeterince isaret yolladiniz bundan sonra olacagi varsa olur, olmazsada hayirlisi buymus deyin fazla üzülmeyin...:KK14:

Son düzenleme:
Merhaba dostlar..
Yine uzun bir ara oldu gibi geldi bana..Kusura bakmayın.Bu kardeşiniz artık işyerinde yavaş yavaş sahaya da çıkarılmaya başlandı.Bir haftadır sevgili direktörümle bile projeleri yerinde incelemek üzere şehirdışına çıkmaya başladım.Devamı gelecek gibi de görünüyor..Öldüm öldüm dirildim..Bir de hastalanacak gibi hissediyorum kendimi :KK17::KK17:
Kızlar fasıla gitmedim.
Eylemle o plandan haberdar olduktan sonraki zamanda bu soruyu hiç sormadım.Ne yaptınız ne ettiniz diye konuşmadım..Dilber ara ara Emreye laf atıyor yine,bendeniz oralı değilim.Sessizce kendisini rezil edişini izliyorum.:KK62:
Cuma günü işyerindeydim.Çıkışta Eylemle yolda yürüyüp sohbet ederken birden aklına geldi herhalde bunun.."Aaa" dedi. "kızım biz fasıla gidecektik hiç de birşey demiyosunuz.Geliyosun di mi?"
"-Yok" dedim.Neden diye soracakken bir yandan da telefonla emreyi aramaya başladı.Bir süre konuştular telefonda..
Eylemin asılan suratından emrenin de olumsuz olduğunu anlayıp içimden ,şaşırmadım, dedim.:KK51::KK51:Biraz geyik çevirdikten sonra kapattılar karşılıklı.Kapatınca Eylem: -Aman ne goygoycu bu çocuk da. deyince gülmeye başladım.goygoycu boş konuşan demekmiş,anlamını bilmiyorum :KK53: Emre yaklaşan sınavlarını,dershanesini filan bahane etmiş.Parasının bittiğini söylemiş.Hem plan yaptırıyor hem de vazgeçiyor,gıcık olurum böylelerine dedi Eylem.Acı acı güldüm ben o ara ama görmedi tabi :KK53:Tahmin etmiştim zaten ama gelseydi bile ben gitmeyecektim.
Haftaiçinde şehirdışında oldugumdan fazla ortamda yoktum zaten.Ama olduğum süre boyunca Emreyle epey bir normaldik.İşle ilgili bir konuda açıyorum soruyorum sorumu,o arıyor soruyor yardımcı oluyor vs.gayet iş arkadaşı modunda ilerlendi..

Pazartesi sabahı..
Uyandım.Normalde yola çıkana kadar telefonumla hiçbir şekilde alakadar olmam.Alarmını sustururum bir daha işe gidiş yolunda telefonumu incelerim.Ama o sabah bakasım geldi.
Bir bildirim var whatsupptan.Uyku sersemi Emrenin ismini görünce ilk anda algılayamadım.Fotoğrafını da görünce şöyle kaldım bikaç saniye:KK57::KK57::KK57:.
-Jasse...

Bu kadar.Ne eksiği,ne fazlası..Gecenin 2 sinde atılmış,adım yazıyor ve 3 nokta..Budur yani.
Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
Üzerine düşünmüyorum bile.Sonrasında aklımdan geçen şey "b.k ye" yazıp bırakmaktı.Ama tuttum kendimi.
Bu akşam işyerinden çıkarken durduk yere bana çeşitli sorular sordu.Oturduğum yeri biliyor isim olarak.Soru şu;
"Bilmiyorum,kendimi bildim bileli ev sahibiyiz.hiç ev fiyatları ile ilgilenmiyorum" dedim.
İlgilenmedim kızlar..Emre İstanbulun kalbine yakın bir yerde otururken neden ebesinin nikahından bir yerde 1+1 ev fiyatları ile ilgileniyor,dahası öyle bir yerlerden haberim olursa kendisini bilgilendirmemi istiyor emlakçıya benzer bir halim mi var?ilgilenmedim...:KK12::KK12::KK12:Belki yatırım amaçlı arıyordur, değil mi?

hmmm enteresan yani Eylem işi, fasıldan çark etmesi falan bunu Emre'nin genel denyolukları dosyasına kaldırabiliriz Jasse Hanım ehehe.

Ama öteki mesaj işi daha garip, iyi ki geri cevap yazmadın, sinsice bekleyelim bakalım üç noktalı isim yazma ergenliği mi diyecez yoksa başka bir tilki mi dönüyor kafasında? O tilkiyi de analiz ederiz nasıl olsa :cool:

Sen normal iş sahalarına ak bakalım :)) Kendine de dikkat et!! Hasta falan olma :KK19:

Merhaba dostlar..
Kızlar fasıla gitmedim.

Pazartesi sabahı..
-Jasse...

Cevap yazmadım.
Sormadım.
Sorgulamadım.
Jasse mi? aaaa nedemek acaba yaa efendim deseydin kız gecenin 2si neden mesaj atyrsn dye srrdm...

Canim kullanma kelimesini cok kötüye cektin galiba.. Evet belirli sayfadan sonra sadece sizin yorumlariniza baktim... Zaten artik öyle davraniyorsaniz sorun yok, ben sizin üzülmenizi istemedigimden öyle yazdim, cünkü degmez ve siz cok civil civil bi kizimizsiniz belli... Yeterince isaret yolladiniz bundan sonra olacagi varsa olur, olmazsada hayirlisi buymus deyin fazla üzülmeyin...:KK14:

26 yaşında başıma gelen bu liseli hadisesi yeterince beni kendimle kavgaya itiyorken inan bir de burada öyle anlaşılmak yoruyor beni
Üzüldüm üzüleceğim kadar zaten :KK14:,işyerinde cıvıl cıvıl olmaya çalışıyorum ama bazı kişiler her hareketimi yorumluyorlar.Hayırlısı neymiş vallahi şaşırdım artık :KK53::KK53:

Canım konumda yeni görüyorum seni..
Ama emin ol Emreyi bilsen değil cevap yazmak,o telefonu görünce tövbe edip telefonu bir kenara atardın :KK53:
Yok kız jasse ben buraya ilk yazmıyorum seni bekleyenlerdenim bnde yazmanı sadece nick ismim degdtrdm..

hmmm enteresan yani Eylem işi, fasıldan çark etmesi falan bunu Emre'nin genel denyolukları dosyasına kaldırabiliriz Jasse Hanım ehehe.
Ama öteki mesaj işi daha garip, iyi ki geri cevap yazmadın, sinsice bekleyelim bakalım üç noktalı isim yazma ergenliği mi diyecez yoksa başka bir tilki mi dönüyor kafasında? O tilkiyi de analiz ederiz nasıl olsa :cool:
Sen normal iş sahalarına ak bakalım :)) Kendine de dikkat et!! Hasta falan olma :KK19:

Vallahi işkoliğim bu aralar..Sağıma soluma bakmıyorum direkt karşıya o biçim :cool::cool:
Evet tatlım biliyorum çok enteresan .
Ama "adam gibi konuşmalar" yapılana kadar şu moddayım :KK47::KK47::KK47::KK47:
Sen de dikkat et canım, virüs varmış vallahi aşırı kırgınlık yapıyor fena bişey kaç kişiyi yatırdı ofiste bu hastalık :KK50:

Jasse ... nedir arkadas.? Emre ergenlikte cigir acmaya başlıyor. Hani hic bilmesem yaptıklarını Jasse icinde yara olmus gecenin ikisinde aklina geliyor içindekileri de yazamiyor kivraniyor derdim. Su son zamanlarda kendini tamamen geri cekmen beyefendinin hosuna gitmiyor ki gece vakti böyle bi mesaj gelmiş.

Fasil isi de tam Emrelik olmus. O kadar belliydi ki gelmeyeceği. Eylem haklı Emre'nin isi gucu goygoy:KK53:

Jassecim hosgeldin, ozledik seni. Ne yalan soyleyim fasila gitmemene sevindim :) Tam da dusundugum davranmis Emre. Bahaneler, bahaneler..

Isle ilgili gelismeler sevindirici. Ipleri eline almaya basliyorsun yavas yavas. Hem de ofis ortamindan biraz uzaklasman iyi gelebilir. Orada yasanan olaylara ve durumlara, tabiri caizse, disardan bir goz gibi bakabilmeni saglar diye dusunuyorum.

Himmm Jasse ve ucnokta demek ve de gecenin 2sinde. Buna cevap vermis olsaydin devaminda "suanda alkolluyum bla bla" diye devam edecekti muhtemelen. Alkolluyum diye baslayan cumleler emniyet kemeri gibidir, bak konusuyorum ama ters teperse alkole ver baabinda :)) 2. Secenek yem olabilir diyecegim ama bunun icin gecenin 2sini secmek cok manidar olur, bunu eleyelim o yuzden. Bence tepkisiz kalman cok yerinde olmus. "Tek kelimemle nasil da kosuyor" dedirtmemis olur hem, hem de "kacan kovalanir" hipotezini destekler nitelikte. Tepki alamadikca yakinlasma cabasi artabilir. Bu sekilde devam et bence dogru yoldasin kuzum :) Sonrasinda artik Emreye sans verir misin vermez misin, onu da keyfin bilir :p

26 yaşında başıma gelen bu liseli hadisesi yeterince beni kendimle kavgaya itiyorken inan bir de burada öyle anlaşılmak yoruyor beni
Üzüldüm üzüleceğim kadar zaten :KK14:,işyerinde cıvıl cıvıl olmaya çalışıyorum ama bazı kişiler her hareketimi yorumluyorlar.Hayırlısı neymiş vallahi şaşırdım artık :KK53::KK53:
Vallah ask 26 36 hatta 66 tanimiyor... Evet belki liseli gibi olmus biraz ama sonucta kelebekler karna yerlestimi insan tuaflasiyor ve nirmalde belkide yapmiycagi seyleri yapiyor... Ben sahsen cok begendim bastan beri ve meraktan takipteyim, keskede mutlu son olsa, ama siz yaptiklariniza yanmayin sonucta kötü sey yapmadiniz, cok hos ve olmasi gerekenler... Ama tabii fazla naz asik usandirir ve emrede artik baydi, siz zaten akli basinda birisiniz, sinirlariniz var belli... Arada bi alisilmisligin disina cikmak sizin bilincsiz oldugunuzu göstermez... Gayet güzel devam ediyorsunuz bence... Tekrardan insallah hayirlisi neyse hakkinizda o olur...:KK14:

Back