Yakın bir zamanda kadar benimde yakınlığı ile kafamı karıştıran birisi vardı, uzun zamandan beri tanıyorken onu ve beni yanyana birlikte hiç düşünmemişken ansızın hiç beklemediğim bir anda onun sözleri bakışları heryerde karşıma çıkması, aileme yakın davranması ile kafamı karıştırır olmuştu, çoğu zaman fıstığım derken bazı anlarda kardeşim dedi ben ne kadar temkinli davradıkça belkide ben yanlış anlıyorum dedikçe onun hareketleri hayır doğru anlıyorsun şeklindeydi o beni kardeşi olarak görmedi aslında ama sonuç ne oldu biliyormusun ben ona abi deyince iş bitti, tam bir ay önce nişanlandı vr nişanlanmadan bir gün önce alyans aldığı yerin fotosunu attı onun için acabalara düşme bence bırak kendi haline, işine bak gitsin eğe gerçekten seviyorsa seni gelir zaten sana...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen
- Konu Sahibi jasse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yeni konu acmis jasse. Agzim acik okuyorumEvet, ben de merak ediyorum.
- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Yeni konu acmis jasse. Agzim acik okuyorum
Canım neden ağzın açık okuyorsun?
Dur bak oraya yazdığım açıklamayı buraya da yapıştırayım.
selam arkadaşlar,
Eski konuma atıfta bulunan ve merak edenler için kısa bir açıklama yapayım.
Aslında bu ilişkimin uzun süreli ayrılıkları molaları,kopmaları vs. saymazsak bu yıl 5.yıl oluyor.
Arada büyük bir kopuş yaşadığımız bir dönem oldu yaklaşık 8-9 ay kadar.Ben ilk defa ondan kurtulmak istedim. Tamamen bitirdim,olmayacak dedim.Çok kararlı bi şekilde ayrılıp asla aramadım ve önüme baktım o ara.Tamamen bitmişti,çok kızgındım.
İşte o sırada yeni bir işe girmiştim.Emreyle olan hikayeyi biliyorsunuz.Epeyce hoşlanmıştım kendisinden.
Fakat kendisinin 2 ileri 1 geri tavrı, efsane denyolukları (bilen bilir) ondan da soğutup itti beni.Yani başlamadan bitti biliyorsunuz,o konu orda kapandı.
Mayıs ayının sonlarından itibaren eski sevgilim tarafından şiddetli bir şekilde aranmaya başladım.Çok uğraştı,beni birşeylere tekrar ikna eti vs.vs..
Bence ne varsa eskilerde var
Yalnız Emreyi de ne destansı anlatmışım, dikkatli arkadaşlar unutmamış
- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
He bu arada kızlar aramızda kalsın..
Bu konu olmuş 127 sayfa.O halde en son olanları da yazmak boynumun borcu...
Emre ile ilgili en son olanlar şunlar,kendisi bana 2 ay kadar önce akşamları tekrar mesaj atmaya ve işyerinde laf atmaya başlamıştı.Daha o zaman uzun süreli sevgilimle barışmamıştım.
Hatta o sıralarda buraya yazmayı falan düşünmüştüm tekrar..
Dur bakalım şunun derdi neymiş diye bikaç mesajına cevap verdim.
Kızlar böyle bişey yoktu inanın. Herif durduk yere ne yaptı etti lafı hep beraber yemeğe+eğlenceye gittiğimiz geceye getirdi.İşte Jasse sen şöyle sarhoştun,böyle ayağıma vuruyodun,yok işte benimle bişey konuşmak istemiştin falan.
Meğer ne çakalmış bu.. Aklım şaştı O gece benim söylediklerimin hepsini hatırlıyordu aradan aylar geçmiş.Hepsini espriyle karışık yazıyo bana filan.
Neyse dedim,saf kız ayağına yattım,hatırlamıyorum a getirdim.
En son bu daha açıktan yazmaya başladı,hamle vermediğimi görünce.
-"Jasse güzel bir akşamdı,keşke o kadar içmeseydin de konuşsaydık"
-"Senin konuşmalarına karşılık benim de konuşacaklarım vardı aslında"
-"Sarhoş olmana sinirlenmiştim,keşke o kadar içmeseydin.orda herkesin dikkatini çekti kızdım bende" (alakası bile yok)
-"Keşke gece seni ben bıraksaydım dönüşte.yanlış anlaşılır diye ayrıldım sizden ama keşke seni alsaydım başbaşa konuşsaydık"
vb....
Jasse yer mi onca aydan sonra?.. Yemez.DENGESİZ.
Yemedim de netekim.Ben konuşturmak için safa yattıkça benim de gönlüm var sandı sanırım.En son hemen ertesi gün iş çıkışı Ortaköy'e gitmeyi teklif etti.Konuşacakları varmış-mış Planlar,organizeler vs. şöyle bir film varmış gider miyiz haftasonu falan iyice kaptırdı kendini..
Ne cevap verdim?
-Yarın ben sana haber veririm.
Bu, bu kadar.Ertesi gün ne suratına baktım ne de attığı birkaç mesaja cevap verdim.
En son tip tip bakıyodu masadan,kızmış gibiydi.
Yok öyle bi Jasse vardı noldu ona ya kafası..
İçimin yağları eridi,1 hafta sonra da istifamı verdim çeşitli parasal sebeplerden ötürü.Ve ayrıldım işten
İşte bu da böyle bir anımdır.
Emre ile ilgili en son olanlar şunlar,kendisi bana 2 ay kadar önce akşamları tekrar mesaj atmaya ve işyerinde laf atmaya başlamıştı.Daha o zaman uzun süreli sevgilimle barışmamıştım.
Kızlar böyle bişey yoktu inanın. Herif durduk yere ne yaptı etti lafı hep beraber yemeğe+eğlenceye gittiğimiz geceye getirdi.İşte Jasse sen şöyle sarhoştun,böyle ayağıma vuruyodun,yok işte benimle bişey konuşmak istemiştin falan.
Meğer ne çakalmış bu.. Aklım şaştı O gece benim söylediklerimin hepsini hatırlıyordu aradan aylar geçmiş.Hepsini espriyle karışık yazıyo bana filan.
-"Sarhoş olmana sinirlenmiştim,keşke o kadar içmeseydin.orda herkesin dikkatini çekti kızdım bende" (alakası bile yok)
-"Keşke gece seni ben bıraksaydım dönüşte.yanlış anlaşılır diye ayrıldım sizden ama keşke seni alsaydım başbaşa konuşsaydık"
vb....
Yemedim de netekim.Ben konuşturmak için safa yattıkça benim de gönlüm var sandı sanırım.En son hemen ertesi gün iş çıkışı Ortaköy'e gitmeyi teklif etti.Konuşacakları varmış-mış Planlar,organizeler vs. şöyle bir film varmış gider miyiz haftasonu falan iyice kaptırdı kendini..
Ne cevap verdim?
Bu, bu kadar.Ertesi gün ne suratına baktım ne de attığı birkaç mesaja cevap verdim.
İçimin yağları eridi,1 hafta sonra da istifamı verdim çeşitli parasal sebeplerden ötürü.Ve ayrıldım işten
- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- 133
Aferin kiz. :) Olmayacagini herkes gibi ben de demistim zaten... Olsun emre de artik bi ani olarak kaldi sana. erkeklerin ne kadar da isine geldigi gibi davrandiklarini ogrendigin bi model oldu Emre. İYİ OLMUS, COK DA GUZEL OLMUS. :)))He bu arada kızlar aramızda kalsın..
vb....
Ne cevap verdim?
- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Aferin kiz. :) Olmayacagini herkes gibi ben de demistim zaten... Olsun emre de artik bi ani olarak kaldi sana. erkeklerin ne kadar da isine geldigi gibi davrandiklarini ogrendigin bi model oldu Emre. İYİ OLMUS, COK DA GUZEL OLMUS. :)))
Teşekkür ederim,
Ya ben bu modelleri anlamıyorum,kendisi de biraz ilgi duyup sonra bişeyleri başlatmaktan vazgeçmişti sanırım,sonra ne olduysa hiçbişey olmamış gibi geri dönüşler falan..
Ben artık iyice tanıdım bu tipleri ,sadece EGO TATMİNİ.
Uzak olsun,yanına kalacak diye üzülmüştüm biraz iyi oldu güzel oldu
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.737
- 798
- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
anam nolmuş buralarda çok şey kaçırmışım bu konuyu ilk defa görüyorum
bir devrin battığı yer
Cok sevindim jass. Hatirliyorum ben bu iliskini. Bi defa sen emreyle ilgilendigin zamannlarda is yetine gelmisti. Her sey gonlunce olsunCanım neden ağzın açık okuyorsun?
Dur bak oraya yazdığım açıklamayı buraya da yapıştırayım.
selam arkadaşlar,
Eski konuma atıfta bulunan ve merak edenler için kısa bir açıklama yapayım.
Aslında bu ilişkimin uzun süreli ayrılıkları molaları,kopmaları vs. saymazsak bu yıl 5.yıl oluyor.
Arada büyük bir kopuş yaşadığımız bir dönem oldu yaklaşık 8-9 ay kadar.Ben ilk defa ondan kurtulmak istedim. Tamamen bitirdim,olmayacak dedim.Çok kararlı bi şekilde ayrılıp asla aramadım ve önüme baktım o ara.Tamamen bitmişti,çok kızgındım.
İşte o sırada yeni bir işe girmiştim.Emreyle olan hikayeyi biliyorsunuz.Epeyce hoşlanmıştım kendisinden.
Fakat kendisinin 2 ileri 1 geri tavrı, efsane denyolukları (bilen bilir) ondan da soğutup itti beni.Yani başlamadan bitti biliyorsunuz,o konu orda kapandı.
Mayıs ayının sonlarından itibaren eski sevgilim tarafından şiddetli bir şekilde aranmaya başladım.Çok uğraştı,beni birşeylere tekrar ikna eti vs.vs..
Bence ne varsa eskilerde var
Yalnız Emreyi de ne destansı anlatmışım, dikkatli arkadaşlar unutmamış
- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Cok sevindim jass. Hatirliyorum ben bu iliskini. Bi defa sen emreyle ilgilendigin zamannlarda is yetine gelmisti. Her sey gonlunce olsun
Evet canım o :)) Amin,inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun..
Teşekkür ederim