evet aradan çok zaman gectiği için zor olacaktır. savcı toplar delilleri. belki kızlık zarının yaklaşık ne kadar zaman önce bozuldugu tespit edılebılır doktor raporuyla. tabi bu onun bozdugunu kanıtlamaz. o yıllarda onunla çıktıgına, görüştüğüne dair telefon kayıtları inceleme altına alınabilir, silinmediyse operatör tarafından tabi. tanıklar olabilir, tehdit etmiş, tehditin konusuna, yapılışına göre telefon kaydı, tanık beyanı vs. ile ip uçları çıkarılabilir ortaya belki. bir ceza avukatına danısmanızda fayda var.
işte bu allah razı olsun ablam ...bak güzel kardeşim ben dindar bi camiada yetişmiş biriyim. sen tövbeni etmişsin dindar bi hayat sürmek istiyosun şimdi burdakiler bakir erkek mi var ya diyolar onların çevresinde olmayabilir.benim kuzenlerim manken gibi çocuklar dışardan bakan 3er 5er kızlarla takılıyodur bunlar sanır ama namazında abdestinde zina yapmamak için kız arkadaş edinmeyen insanlar. bakir bi erkek bakire olmayan kızı kabul edemez kendisi o kadar kasıp bakir kalmışken bunu kaldıramaz hiç bilmemesi daha iyi.sen koca bulmak için değil gerçekten pişman olduğun için böyle yeni bi yaşamı seçmişsin. git diktir gönül rahatlığıyla gerekirse yalan söyle karşındakine ki zaten dindar bi erkek senin de bakire olduğunu düşünür bunu sormaz bile geçmişini hafızandan sil. başkalarına konuşmak kolay bu hayat yalnız geçmez. gönül rahatlığıyla diktir kismeyi kandırdığın yok yeter ki evlendikten sonra eşine sadık iyi bi hanım ol böyle olacağına söz ver hem allah'a hem müstakbel eşine RAbbim sana beraber hayırlı evlatlar yetiştireceğin biribirnizin değerini bileceğiniz inançlı bi eş nasip etsin.
arkadaş olayı çok güzel özetlemiş pişmanlığınız çok içten gün doğmadan neler doğar belkide bir süre sonra erkek arkadaşınız sizi böyle kabul eder tekrar gelecek için planlar yaparsınız bunda da vardırbak güzel kardeşim ben dindar bi camiada yetişmiş biriyim. sen tövbeni etmişsin dindar bi hayat sürmek istiyosun şimdi burdakiler bakir erkek mi var ya diyolar onların çevresinde olmayabilir.benim kuzenlerim manken gibi çocuklar dışardan bakan 3er 5er kızlarla takılıyodur bunlar sanır ama namazında abdestinde zina yapmamak için kız arkadaş edinmeyen insanlar. bakir bi erkek bakire olmayan kızı kabul edemez kendisi o kadar kasıp bakir kalmışken bunu kaldıramaz hiç bilmemesi daha iyi.sen koca bulmak için değil gerçekten pişman olduğun için böyle yeni bi yaşamı seçmişsin. git diktir gönül rahatlığıyla gerekirse yalan söyle karşındakine ki zaten dindar bi erkek senin de bakire olduğunu düşünür bunu sormaz bile geçmişini hafızandan sil. başkalarına konuşmak kolay bu hayat yalnız geçmez. gönül rahatlığıyla diktir kismeyi kandırdığın yok yeter ki evlendikten sonra eşine sadık iyi bi hanım ol böyle olacağına söz ver hem allah'a hem müstakbel eşine RAbbim sana beraber hayırlı evlatlar yetiştireceğin biribirnizin değerini bileceğiniz inançlı bi eş nasip etsin.
işte bu allah razı olsun ablam ...
inan o kadar su an rahtaladım ki..
ona bunu diyemedim ama baskasına bunu yapacgım mecbur..
beni anlamışssın sen tam olarak neyi kast ettiigmi
bak güzel kardeşim ben dindar bi camiada yetişmiş biriyim. sen tövbeni etmişsin dindar bi hayat sürmek istiyosun şimdi burdakiler bakir erkek mi var ya diyolar onların çevresinde olmayabilir.benim kuzenlerim manken gibi çocuklar dışardan bakan 3er 5er kızlarla takılıyodur bunlar sanır ama namazında abdestinde zina yapmamak için kız arkadaş edinmeyen insanlar. bakir bi erkek bakire olmayan kızı kabul edemez kendisi o kadar kasıp bakir kalmışken bunu kaldıramaz hiç bilmemesi daha iyi.sen koca bulmak için değil gerçekten pişman olduğun için böyle yeni bi yaşamı seçmişsin. git diktir gönül rahatlığıyla gerekirse yalan söyle karşındakine ki zaten dindar bi erkek senin de bakire olduğunu düşünür bunu sormaz bile geçmişini hafızandan sil. başkalarına konuşmak kolay bu hayat yalnız geçmez. gönül rahatlığıyla diktir kismeyi kandırdığın yok yeter ki evlendikten sonra eşine sadık iyi bi hanım ol böyle olacağına söz ver hem allah'a hem müstakbel eşine RAbbim sana beraber hayırlı evlatlar yetiştireceğin biribirnizin değerini bileceğiniz inançlı bi eş nasip etsin.
allah razı olsun .. cok ince düşünen bi bayansınız ..selam
kaderinde o varsa zaten olur, yoksa zaten olmazdı
sen hata yapmamış olsan da kaderinde varsa evlenirdin onunla
önemli olan senin ne kadar vicdanlı bir insan olman
hata yapıp pişman olmak ve samimi tövbe etmek herkese nasip olmaz
Rabbim sana tövbeyi yani temizlenmeyi nasip etmiş, bundan büyük lütuf olur mu
senin içinde isyan değil, gece gündüz şükür olmalı
sevdiğin insan kabullenemedi diye içine isyan düşmemeli
eğer düşerse bu, diğer hatandan daha kötü değil mi
çünkü sen tövbe etmiş birisin, tövbe eden temizlenir ama göz göre göre yoldan çıkarsa çok yazık
hem belki Allah daha hayırlı birini çıkaracak karşına
belki de senin tövbenin kabul olması için inancın imtihan ediliyordur
gerçekten samimi misin diye imtihan ediliyorsundur
belki de günahların temizlensin diye bunları yaşamak zorundasındır
sana bir kitap tavsiye etmek isterim
hatalar yapan bir mankenin hayatı, senin gibi dönüş yapmış o da
onun da sevdiği dindar biri var onunla ve evlenmek istiyor ama adam eski eşini çok sevdiği için evlenmek istemiyor
kız da zor günler yaşıyor ama onun aşkı, kıza farklı şeyler kazandırıyor
kitabın adı kendini arayan kadın
yazarı halit ertuğrul, mutlaka oku, huzur bulursun, sana örnek olur, yol gösterir
kendini bulan kadın da kitabın ikinci cildi
ben tövbemi ettm .. bi yandan bu amelytı olmak koruma da amclı benm için.
bende emin olacgm kendmden . tövbemden sonra hata etmedigimin kanıtını bilecegim ...
erkeklerin her birine söyleyip kabul etmesini mi bekelyecegm? allah affetmsken? kul ile allah arasında iken bu konu..
birdaha söyleyemem bana da böyle geliyor...
ben onun olduktan snra kendimden razı ettikten sonra ..
onla evlendkten snra bi hata etmedikten sonra ne olacak ?
ahirette rabbime hesabı ben vercegim.
çok ilginç bir yaklaşım
ne düşüneceğimi bilemedim
ama böyle bir şeyi öğüt olarak vermesek de bayan, diyanetten sorsa daha doğru olmaz mı
yani işin ehli onlar, böyle bir konuda onların fetva vermesine göre davransa daha iyi olur
kabul etmeycek o net . kesin kaldıramadım diyip duruyor..Ben erkekde de bakirliğe önem veren biriyim ama ,bilmiyorum neden bana çok samimi gerçek ve içten geliyor yazdıkların,eğer ameliyat seni rahatlatıcaksa ol ama gerek kalmadan inşallah arkadaşın böyle kabul eder.
çok ilginç bir yaklaşım
ne düşüneceğimi bilemedim
ama böyle bir şeyi öğüt olarak vermesek de bayan, diyanetten sorsa daha doğru olmaz mı
yani işin ehli onlar, böyle bir konuda onların fetva vermesine göre davransa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?