• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm.

inanın bilmiyorum kızlar.. ameliyat ile allah ın bildigini kuldan saklamış olacagım ...
bi kac yerde okudum duydum .. bakire degilseniz sorulmadysa söylemeyin diyordu ...
siz eger tövbe ettiyseniz temizsiniz deniyor ...

buna dayanarak yapmak istiyorum ..:/ aklım cok karısık ailemin ögrenmeside var işin ucunda en acısı da bu .. onlar beni korumak icin neler neler yaptılar bi bilseniz.
ama cok gec kaldılar küçükken oldu ne olduysa:(

1 haziran 2005 sonrasında olduysa bu olay, zamanaşımı 15 yıl canım, dolmamış yani. Eğer o 18 yaşını o sırada doldurmamış idiyse,o zaman zamanaşımı 10 yıldır, her halükarda dolmuyor yani.

Nitelikli cinsel istismar suçunun da 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası var.

ispatlanamaz ki?

1 haziran 2005 sonrasında olduysa bu olay, zamanaşımı 15 yıl canım, dolmamış yani. Eğer o 18 yaşını o sırada doldurmamış idiyse,o zaman zamanaşımı 10 yıldır, her halükarda dolmuyor yani.

Nitelikli cinsel istismar suçunun da 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası var.
bunu ögrenmem iyi oldu . ben burda neler yasıyorum o hayatını yasıyordur..
ve de tehdit etti sonra sırf ona döneyim diye neler neler yaptı..

inanın bilmiyorum kızlar.. ameliyat ile allah ın bildigini kuldan saklamış olacagım ...
bi kac yerde okudum duydum .. bakire degilseniz sorulmadysa söylemeyin diyordu ...
siz eger tövbe ettiyseniz temizsiniz deniyor ...

buna dayanarak yapmak istiyorum ..:/ aklım cok karısık ailemin ögrenmeside var işin ucunda en acısı da bu .. onlar beni korumak icin neler neler yaptılar bi bilseniz.
ama cok gec kaldılar küçükken oldu ne olduysa:(

O okudukların nerde yazıyor bilmiyorum ama hiç sana mantıklı geliyor mu, kandırmış olmayacak mısın yani daha önce birşey yaşamadım deyince.Bu durumu bu kadar tabulaştırma, seni kabul eden bu halinle kabul etsin, gerisini düşünme, müsterih ol.

Allah samimi edilen, içten yapılan tövbeleri affeder evet. sizde bir daha yapmamışsınız zaten tövbenize sadık olmuşsunuz.
14-15 yaşında yapılan bir hata, elbette olmamalıydı onaylamıyorum.
ama Allah bile tövbe et affederim dedikten sonra ona ne oluyor ki?
o kim yani?

karaktersiz,ş.refsiz! kusura bakma ama bu kelimeleri haketmiş...

sen ona ameliyat olup çıksaydın karşısına yada evlenmeden afedersin ama birşeyler yaşasaydın senden kıymetlisi olmıcaktı ? erkek degil mi köküne kibrit suyu hepsi aynı hepppsiiiii! bunlara asla iyi niyet göstermiceksin! ailene de bu durumu sakın anlatma canım...

rabbim tövbeni kabul etsin inş. allah hayırlı,merhametli insanlar çıkarsın inş.canım.

Allah korusun ama kardesımız tecavuze ugramamıs karsısındakını kaybetmemek ıcın kendı ıstegıyle bırlıkte olmus..ınsAllah karsısına ona deger verecek hayırlı bır ınsan cıkar..ona bu gunlerı unutturur..ona guvenır..bu kardesımıze tecavuze ugramıs dersek..gercekten tecavuze ugrayanlara ne derız..

çocuk istismarı var..
bu da tecavüzden farksız..
bence dava açmalısın..
allah kimseye yaşatmasın...
herkes senin gibi iyi niyetli değil arkadaşım...

ben iyice feminist oldum.sinirlerim tepemde.sevgiyle alakası yok bu yapılanın,ve daha bir çok kadına yapılanların...unut gitsin..yolunda yürü.

ben hata yaptgımdan gecmişim onu allaha havale etmişim..
bırakan bıraktı gönlüm ona yanıyor.

onun 14 yaşında biriyle birlikte olduğunu öğrenseydin terk eder miydin? hayır

o etti, demek ki senin kadar sevmiyormuş...

bundan sonra nasıl yaşayacağına ne yapacağına karar verirsin, acele etme, biraz üzül sonra göm gitsin...

ispatlanamaz ki?

evet aradan çok zaman gectiği için zor olacaktır. savcı toplar delilleri. belki kızlık zarının yaklaşık ne kadar zaman önce bozuldugu tespit edılebılır doktor raporuyla. tabi bu onun bozdugunu kanıtlamaz. o yıllarda onunla çıktıgına, görüştüğüne dair telefon kayıtları inceleme altına alınabilir, silinmediyse operatör tarafından tabi. tanıklar olabilir, tehdit etmiş, tehditin konusuna, yapılışına göre telefon kaydı, tanık beyanı vs. ile ip uçları çıkarılabilir ortaya belki. bir ceza avukatına danısmanızda fayda var.

Back