• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm.

meraba kızlar size bunları yazarken o kadar kötü durumdayım ki.. bana yardımcı olun diye içimi dökecegim ..
ama lütfen kınamayın , zaten zor bi durumdayım bir de buna üzülmeyeyim..

hata ettim cok büyük günah işledim .zina yaptım ..
hatamdan döndüm .. tövbemi ettim .. kendimi iyi yönde geliştirmek için elimden geleni yaptım ..
bi yandan da hep gönlümden allah ile kalbi yogrulmus bi eş istedim rabbimden ..

zina işledigim adam ile evlenmeyi cok istedim zamanında cok sevdim onu .. sırf onu sevdigim için onu kaybetmemek için onla birlikte oldum ...
küçüktüm gercekten cok küçük 14-15 yaslarında.. ailem onu istemedi hic bir zaman . onun da zaman ile gercek yüzünü gördüm ...

sonra biri cıktı karsıma .. allah için sevdim onu . sartsız sevdim cok bekledim cok sabrettim diyemedim uzun bir süre ona..
sonra konustuk o da beni seviyordu ..

gözlerine bile bakamıyordum ilk zamanlar ..günah olacak diye .. tövbemde o kadar kararlıyım kii.
elini bile tutmadım hiç bir sekilde tamamen dini bi cerceve altında görüştük.öyle cok sık da görüşmedik...

aileme anlattım onu . usülünce.. ciddydik cünkü..
ailemde annem biraz olumsuz baktı ama ikna edilmeyecek gibi degildi..
her gün dua ettim rabbim bana yol göster. ameliyat olup onu kandırmak ne kadar dogruydu .. dünyayı düşünmedim ahireti düşündüm ahirette onun yüzüne nasıl bakarım
hep bunu düşündüm .. o benim ile hayaller kurarken .. daha hiç kimseye dokunmamışken..

kararlıydım olacktım ameliyat .. işte okul bitince evlenelim falan diyordu .. hesap yapıyordum işte nerede olabilir ne kadat biriktiririm tarzında..

sonra bi gün hiç bi şey yokken söyledim.
zina yaptım ben dedim .. inanmadı. yalan söylüyorsun dedi.yalan degil yaptım dedim ..

yıkıldı .. sonra ertesi gün bana sen tövbe etmişsin bir dha yapmamışssın . allah ın affettgini kul affetmez mi affediyorum seni .. evlencgm senle dedi..
ama bekltme okul btnce hemen evlenelim ..

calışmamı istemyrdu ztn . cocuk olunca calşmazsın diyordu .. ama sonra calışmazsın olmadı de aile ne okulu bırakyrm de. gelelim isteyelim dedi.
ailemde benim okumamı o kadar istiyor ki. sülalede ilk üniverste bitiren ben olacagım ..

kendi ayaklarımın üstünde durmamı istiyorlar vs .. ve bunun için cok sey yaptılar . okulu bitireyim evlenince calışmam zaten falan diyordum ..
neyse sonra zaman ver bana demeye basladı ..
verdim zaman 4 gün sonra yapamayacgnı söyledi..
cok düşündüm kaldıramıyorum ben bunu dedi.. affet dedi bu imtihanı kaybettim ben dedi.

basta umut vermişti kızlar . beni cok sevdigine eminim basta hiç bişey demeden kabul ettiginde o an kendini düşünememişti ..
ama düşündükçe .. yapamıcagını anladı ...keşke demeseydin dedi. birlikte cok ayet okuduk cok hoca dinledik ..

tövbesinde samimi olanlar ve bir daha yapmayanlar annelrinden dogdukları gibi temizdir diyor o da biliyor bunu ..
ama yapamadı . yapamıcak ..
ben onu cok sevdim .. korkuyorum ilk defa isyan hissediyorum kalbimde . rabbimden uzaklaşmak istemiyorum ..
biliyorum allah ın dedigi olur o hayırlısını nasip eyler ama kalbim cok yanıyor ..

bundan sonra daha kime diyebilirim bilmiyorum .. o kabul etmediyse baskasını niye etsin ?
o bu kadar severken etmedi baskası da etmeyebilir?
o din acısından düşündü bi kere bile agır laf etmedi bana .. tövbe etmişssin sen temizsin ben yapamadım dedi ...

bu kadar gönlümün istedigi birini kaybettim dün .
gönlüm yaralı ruhum yaralı .. ailem zaten hic bir şey bilmiyor..

bilseler beni o adamla bu hatayı yaptgım adamla anında evlendirirler..

kafam,ruhum karısık kızlar..
sırf bu yüzden kaybetmek o kadar agır ki..
demeseydim ameliyat olsaydım mutlu olurduk onla..

allah ile kul arasındaki mesele diyorum kendime ..
allah ın bildigi hatayı kulun bilmesine ne gerek yazıyor bi hocanın yazısında okumustum. gec okudum ..

bundan sonra nasıl ayakta duracagım nasıl bilmiyorum ..
baskası cıkarsa ona söylememeli miyim bilmiyorum ..
beni ahiret düşündürüyor bu dünya bi sekilde gececek ..
ama ahiretime köprü olacak bi eşim olsun istiyorum .. birlikte birbirimizi yetiştirelim istiyorum ..

Ah be güzel kardeşim içimi yaktın.
Yaşadıkların,hissettiklerin çok zor..
Bizler sana ne desek faydasız biz sana ancak dua edebiliriz.
Sevdiğini geri kazanmak senin elinde..
Bunun bir yolu var o da; DUA
Yalvar Allah'a hep derdini O'na dök.Gözyaşların kalbini ıslata ıslata anlat Rabbi'ne..
Emin ol O sana cevap verecek.
Bu cevap ya sevdiğin olacak yada seni bu durumunla kabul edecek başka biri..
Eğer ola ki ileride yeni biriyle tanışırsan da sakın gizleme..
Bak ne güzel söyledin ahirette nasıl yüzüne bakarsın kandırdığın adamın..
Seni her halinle kabul edecek kişi olmalı eşin..
Evliliğin yalansız dolansız..
Dediğim gibi senin için en güzel yol Dua.
Teheccüt namazından sonra kalbinden ağlayarak edeceğin bir duayı Allah geri çevirir mi hiç..

yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm:50:
şöyle bişey demişsin ameliyat olsaydım, söylemeseydim onunla çok mutlu olurdum diye... hayır olmazdın. belki bu dünyada olurdun , ama öbür dünyada sorulurdu.. sen en doğrusunu yapmışsın... kim olursa olsun da dürüst ol ve evlenmeyi hayatının odak noktası haline getirme.. okulunu bitir..
sen tövbende samimiysen Allah karşına sana layık birini çıkarıcaktır.. ve bu yaşadığın sadece bi imtihan.. ve sen imtihanı kazanmışsın dürüst olarak..
dediğim gibi önceliğin evlilik olmasın, vakti geldiğinde Allah karşına hayırlısını çıkarsın:16::16:
evet dürüst oldum ama nereye kadar diyorum kac tane daha sevdgmi kaybedene kadar ?
işte bu cok agır bunu yasayan bilir.. ahirette ben onu kandırmıs olmayacgm bence .. ben tövbemi ettm temiz gelecgm ona ..
eger o da sormazsa ve eger o gece gereken olursa ..
ondan snra onun yüzünü egmezsem . razı edersem kendimden ..
hatam allah ile kul arasında..
sonucta hatama devam edip öyle bi hayat yasamadım elhamdiluallah.

kabul etmeycek o net . kesin kaldıramadım diyip duruyor..
unuturuz diyor . kimseye de deme bundan snra diyor..
o böyle diyorsa bi erkek bunu diyorsa .

seni ümitlendirmek istemem ama bellimi olur .....kaldıramadım diyip durması belki de kendi kendine enpoze etmeye çalıştığı düşüncedir.....biraz zaman üstünüzden geçsin öyle inan söylediklerine.

Ooo pardon ben yalnızca ilk mesajını okuyp yorum yaptım ama siz söylemek kısmında bir karara varmışsınız.
O zaman ne diyeyim
Allah yar ve yardımcınız olsun..

Aslında 14 yaş çok küçük bir yaş. Daha çocukmuşsun. Aldanmışsın.
Rabbim affecidir. Gerçekten samimi bir şekilde tövbe etmişsin
Evliliği kendine şartlandırma
Evlenmek zorunda değilsin ki önünde yıllar var 20 yaş ne ki..
Çalış, hayatın güzelliklerinin farkına var.
Nasibin seni bir gün mutlaka bulacaktır.

evet dürüst oldum ama nereye kadar diyorum kac tane daha sevdgmi kaybedene kadar ?
işte bu cok agır bunu yasayan bilir.. ahirette ben onu kandırmıs olmayacgm bence .. ben tövbemi ettm temiz gelecgm ona ..
eger o da sormazsa ve eger o gece gereken olursa ..
ondan snra onun yüzünü egmezsem . razı edersem kendimden ..
hatam allah ile kul arasında..
sonucta hatama devam edip öyle bi hayat yasamadım elhamdiluallah.

erkeklerin çoğu böyle düşünmüyor işte. ben inanıyorum senin gerçekten tövbe edip pişman olduğuna:16:
ama şöyle düşünüyorum, dürüst olmak çok zordur, diktirip kandırmak kolay.. tabi diktirmek gbi bi seçeneğin var, maalesef ülkemizde ordan gelecek bi damla kana namus diyen erkekler hala çoğunlukta:31:
neyse canım, Allah karşına düzgün insanları çıkarsın, sen sakın isyana düşme. vicdanına göre hareket et:34:

işte her kimse oradan gelen bir damla kanı namus sansın ...
rabbimde bilsin bu kız zina etti . tövbe etti...
sevdigini kaybetmemek için yaptı diye ...

sormazsa söylemeye gerek yokmus . ve bi hocanın yazısında okumustum . samimi tövbe eden işledigin günah yüzünden belli olmaz tarzında..
yani eger hakkı ile tövbe etmeyen insanın yüzünden belli olur .. kalblerinin cirkinligi yüzlerine vurur ..

ben hakkı ile tövbe ettim ..
cnkü ona söyledigimde o inanmadı yalan söylüyorsun dedi..

öncelikle durumuna çok üzüldüm sonra sanırım sürekli tv 8 de çıkan ismini hatırlayamadığım bir hoca gülben ergenin programına konuk olmuştu ( bu kadar detay veriyorum çünkü konuşmasını tam net atırlayamadım istersen araştır diye ) konuşmasında eğer bir insan yaptığı şeyin günah olduğuna inanır ve gerçekten tövbe ederswe bu konu sadece Allah ile arasında kalmalı ve kimeye söylememeli demişti istersen bu konuyu iyice araştır canım. hatta b konu evlilikle alakalıydı sanırım ve eşler arasındada aynı şey geçerli gibi bir şey söylemişti. umarım kalbin acısı çabuk geçer

sevmiyormus demek ki.. yol yakinken bitmesi senin icin en iyisi olmus.. sen icini temiz tut emin ol seni hakedeni bulacaksin.. cok kucukmussun o isi yasarken yani o kadar bilincsizken yaptigin bi hata yuzunden seni yargilayip yari yolda birakmasi coook sacma.. gercekten sevseydi gozu hic bir sey gormezdi bosver seni sen oldugun icin sevmeli gerdekte seni kanatmak icin degil.. uzulme hatta mutlu olmalisin seni sevip sevmedigini cok gec olmadan anlamissin..

cok tesekkür ederim bunları onun için yapamdım ..
demek ki bunları ögrenmem için bi yolmus o da bana ..

kısmet dglmş o belki daha hayrlısını dah iyisini bulacak ..
belki de bende öyle..:/

ayrica yasin daha genc. okulunu bitirip is hayatina atildiginda boyle dar goruslu ve seni eve kapatma niyetinde bi adama mahkum kalmadigin icin eminim sevineceksin..

okulum benim umut kapım ...
rabbmin ailemin bana tanıdıgı büyük sans...

kendi halinde bölümnde cook basarılı bi kızıım :)
bu yasadıklarım beni meslegime cok bagladı . cok hırslı yaptı . yarın bir gün evlenmezsem elimde bi meslegim olsun diye elimden geleni yapıyorum ...

emin ol calisip para kazanmaya basladiginda hem ailenin yuzunu kara cikarmadigin hem de kendi ayaklatin uzerinde durabildigin icin mutlu ve de gururlu olacaksin. sen kendine guven vekendini sev. sen kendini seversen hakettigin sevgi ve saygiyi gorursun. sen kirli bir insan degilsin aklin ve karakterin amiyane tabirle konusuyorum kusura bakma zarindan daha onemli canim. sen o kucaktan o kucaga atlayan ya da namussuz biri degilsin.. seni karakterin, bilgin ve zekanla degerlendirmeli insanlar

öncelikle durumuna çok üzüldüm sonra sanırım sürekli tv 8 de çıkan ismini hatırlayamadığım bir hoca gülben ergenin programına konuk olmuştu ( bu kadar detay veriyorum çünkü konuşmasını tam net atırlayamadım istersen araştır diye ) konuşmasında eğer bir insan yaptığı şeyin günah olduğuna inanır ve gerçekten tövbe ederswe bu konu sadece Allah ile arasında kalmalı ve kimeye söylememeli demişti istersen bu konuyu iyice araştır canım. hatta b konu evlilikle alakalıydı sanırım ve eşler arasındada aynı şey geçerli gibi bir şey söylemişti. umarım kalbin acısı çabuk geçer

Galiba hz. Ömer'e böyle bir soru sorulmuş. Adamın biri gidip benim kızım yakında evlenecek ama zina yaptı evlenmeden kocasına söyleyeyim mi içim rahat değil demiş. Hz. Ömer'de Allah'ın sakladığını sen niye açığa çıkarıyorsun demiş.

onun kimse ile yatmadıgına eminim ..
o bana bunu sormadı ben söyledim ...
evet beni ben oldugum için sevmedi ki bıkraktı.
erkeklik gururuna yediremedi bıraktı ..
ama o kimse ile yatmadı biliyorum ..

Kimse ile olmamış olması onun tercihi..
Sizinki de sizin..
Önceki tercihler,önceki yaşanmışlıklar bugünü etkilememeli..
Milat,birliktelik tarihinizden itibaren başlıyor..

İstemiyorsa,istemiyordur.. Hepsi bu!
Üzülüp sıkılacağınız bir durumunuz yok.. Eksiklenmeyin.. Sizin açınızdan yolunda olmayan birşey yok bence..
Birlikte olduğunuz kişiye izahat vermek zorunda da değilsiniz esasen önceniz için..Ekstra olarak sorarsa,o vakit açıklarsınız..(ki bu da size kalmış..)
Yaşadığınız şey size özel..

Son düzenleme:
evet bunu okumustum bende işte bi an ..
geldi dedim rabbim yol gösterdi ..
biz alnımıza yazılmamısız demek ki..

demek ki daha var bunlara ..dha var beni sevecek gönlüne kabul edecek adama..,sanırsam demeyecegim ..
allah ile kul arasında ..
bu benle rabbim arasında tövbemi hep edecgm .. sevaplar işleyecgm . allahın izniyle.

Galiba hz. Ömer'e böyle bir soru sorulmuş. Adamın biri gidip benim kızım yakında evlenecek ama zina yaptı evlenmeden kocasına söyleyeyim mi içim rahat değil demiş. Hz. Ömer'de Allah'ın sakladığını sen niye açığa çıkarıyorsun demiş.

bence hic yalan olmamali insanlarin arasinda farzedelim yalan soyleyip evlendi her gecen gun bunla yuzlesicek olan kendisi

Yahu arkadaşlar bir kısmınız günahın samimi bir tövbe edildiği sürece Allah ile kul arasında kalması gerektıgini söylemiş.
Evet haklısınız da ama bu yalnızca kişiyi enterese eden günahlarda değil mi?
Misalen namaz kılmıyorsa beyan etmemeli gizli kalmalı çünkü insanlara afişe ederse onlarıda şahit etmiş oluyor bu günaha..
Ama mesela gıybet öyle mi Allah'tan af dilemek yetmiyor gıybetini ettiği kişiden de helallik alması gerekiyor.
Şimdi bu meselede eşten saklanamaz ki çünkü onuda ilgilendiren bir mevzu.
Konu sahibi arkadaş eğer bu konuda bir şüpheniz varsa size engüzel cevabı ALO FETVA hattında ki bayan hocalarımız verecektir.

Zina kelimesi de garip geldi bugün için....

Ben zina durumu göremedim örneğinizde..

Kalbiniz tertemiz.. İnşallah hep mutlu olursunuz..

Back
X