• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm.

evet aradan çok zaman gectiği için zor olacaktır. savcı toplar delilleri. belki kızlık zarının yaklaşık ne kadar zaman önce bozuldugu tespit edılebılır doktor raporuyla. tabi bu onun bozdugunu kanıtlamaz. o yıllarda onunla çıktıgına, görüştüğüne dair telefon kayıtları inceleme altına alınabilir, silinmediyse operatör tarafından tabi. tanıklar olabilir, tehdit etmiş, tehditin konusuna, yapılışına göre telefon kaydı, tanık beyanı vs. ile ip uçları çıkarılabilir ortaya belki. bir ceza avukatına danısmanızda fayda var.

bunu en son düşünyrm eger ortaya cıkarsa yani ailem tarafndan ögrenlrse buna basvurablrim .onla evlenmemek için.

bak güzel kardeşim ben dindar bi camiada yetişmiş biriyim. sen tövbeni etmişsin dindar bi hayat sürmek istiyosun şimdi burdakiler bakir erkek mi var ya diyolar onların çevresinde olmayabilir.benim kuzenlerim manken gibi çocuklar dışardan bakan 3er 5er kızlarla takılıyodur bunlar sanır ama namazında abdestinde zina yapmamak için kız arkadaş edinmeyen insanlar. bakir bi erkek bakire olmayan kızı kabul edemez kendisi o kadar kasıp bakir kalmışken bunu kaldıramaz hiç bilmemesi daha iyi.sen koca bulmak için değil gerçekten pişman olduğun için böyle yeni bi yaşamı seçmişsin. git diktir gönül rahatlığıyla gerekirse yalan söyle karşındakine ki zaten dindar bi erkek senin de bakire olduğunu düşünür bunu sormaz bile geçmişini hafızandan sil. başkalarına konuşmak kolay bu hayat yalnız geçmez. gönül rahatlığıyla diktir kismeyi kandırdığın yok yeter ki evlendikten sonra eşine sadık iyi bi hanım ol böyle olacağına söz ver hem allah'a hem müstakbel eşine RAbbim sana beraber hayırlı evlatlar yetiştireceğin biribirnizin değerini bileceğiniz inançlı bi eş nasip etsin.

cookcoook sagolun kızlar...
bu konuda akıl vermek isteyen büyüklerimden ablalrımdan kardeslerimden yorum bekliyrm hep...
zor kapanack bu yara...
kapanana kadar yardmınızı esirgemeyin allah razı olsun hepinizden gönlümü ferahlatınız ..

bak güzel kardeşim ben dindar bi camiada yetişmiş biriyim. sen tövbeni etmişsin dindar bi hayat sürmek istiyosun şimdi burdakiler bakir erkek mi var ya diyolar onların çevresinde olmayabilir.benim kuzenlerim manken gibi çocuklar dışardan bakan 3er 5er kızlarla takılıyodur bunlar sanır ama namazında abdestinde zina yapmamak için kız arkadaş edinmeyen insanlar. bakir bi erkek bakire olmayan kızı kabul edemez kendisi o kadar kasıp bakir kalmışken bunu kaldıramaz hiç bilmemesi daha iyi.sen koca bulmak için değil gerçekten pişman olduğun için böyle yeni bi yaşamı seçmişsin. git diktir gönül rahatlığıyla gerekirse yalan söyle karşındakine ki zaten dindar bi erkek senin de bakire olduğunu düşünür bunu sormaz bile geçmişini hafızandan sil. başkalarına konuşmak kolay bu hayat yalnız geçmez. gönül rahatlığıyla diktir kismeyi kandırdığın yok yeter ki evlendikten sonra eşine sadık iyi bi hanım ol böyle olacağına söz ver hem allah'a hem müstakbel eşine RAbbim sana beraber hayırlı evlatlar yetiştireceğin biribirnizin değerini bileceğiniz inançlı bi eş nasip etsin.
işte bu allah razı olsun ablam ...
inan o kadar su an rahtaladım ki..
ona bunu diyemedim ama baskasına bunu yapacgım mecbur..
beni anlamışssın sen tam olarak neyi kast ettiigmi

Belki kafası karışıktır, tekrar geri döner, sensizliği yaşamasına bir fırsat ver bakalım, yapabilecek mi?
Zaten geri dönmüyorsa ve seni olduğun gibi kabul etmiyorsa yeterince sevmiyordur.
Çok ağır geliyordur eminim ama sen doğru olanı yapmışsın. Sen busun ve böyle güzelsin. Hatalarınla, doğrularınla, yanlışlarınla, tövbelerinle, hepsiyle bir bütünsün...
Bunların birini çekip çıkarsan veya ameliyat olsan o sen olmazsın.
Bence mutlu olmazdın o şekilde. Hayatını geçireceğin, ömrüme ömür kat diyeceğin insanı aptal yerine koymak mutluluk olamaz...
Önce sen kendini bağışlamalısın bence, kendini suçlamaktan vazgeç...

arkadaş olayı çok güzel özetlemiş pişmanlığınız çok içten gün doğmadan neler doğar belkide bir süre sonra erkek arkadaşınız sizi böyle kabul eder tekrar gelecek için planlar yaparsınız bunda da vardır:42: bir hayır

işte bu allah razı olsun ablam ...
inan o kadar su an rahtaladım ki..
ona bunu diyemedim ama baskasına bunu yapacgım mecbur..
beni anlamışssın sen tam olarak neyi kast ettiigmi

Ya kusura bakmayın ama gerçekten anlayamıyorum, Allah beni bunla sınamasın ama neden mecbur olasınız ki buna :50: Sizi siz olduğunuz için sevecek bir insan yok mu Allah aşkına :50: Ya da kendinizi hiç aşağılanmış hissetmeyecek misiniz doktora gidip diktirmek istiyorum dediğinizde :50: Gerçekten anlayamadığım için soruyorum, saygısızlık değil kesinlikle amacım...

selam
kaderinde o varsa zaten olur, yoksa zaten olmazdı
sen hata yapmamış olsan da kaderinde varsa evlenirdin onunla
önemli olan senin ne kadar vicdanlı bir insan olman
hata yapıp pişman olmak ve samimi tövbe etmek herkese nasip olmaz
Rabbim sana tövbeyi yani temizlenmeyi nasip etmiş, bundan büyük lütuf olur mu
senin içinde isyan değil, gece gündüz şükür olmalı
sevdiğin insan kabullenemedi diye içine isyan düşmemeli
eğer düşerse bu, diğer hatandan daha kötü değil mi
çünkü sen tövbe etmiş birisin, tövbe eden temizlenir ama göz göre göre yoldan çıkarsa çok yazık
hem belki Allah daha hayırlı birini çıkaracak karşına
belki de senin tövbenin kabul olması için inancın imtihan ediliyordur
gerçekten samimi misin diye imtihan ediliyorsundur
belki de günahların temizlensin diye bunları yaşamak zorundasındır

sana bir kitap tavsiye etmek isterim
hatalar yapan bir mankenin hayatı, senin gibi dönüş yapmış o da
onun da sevdiği dindar biri var onunla ve evlenmek istiyor ama adam eski eşini çok sevdiği için evlenmek istemiyor
kız da zor günler yaşıyor ama onun aşkı, kıza farklı şeyler kazandırıyor
kitabın adı kendini arayan kadın
yazarı halit ertuğrul, mutlaka oku, huzur bulursun, sana örnek olur, yol gösterir
kendini bulan kadın da kitabın ikinci cildi

ben tövbemi ettm .. bi yandan bu amelytı olmak koruma da amclı benm için.
bende emin olacgm kendmden . tövbemden sonra hata etmedigimin kanıtını bilecegim ...

erkeklerin her birine söyleyip kabul etmesini mi bekelyecegm? allah affetmsken? kul ile allah arasında iken bu konu..
birdaha söyleyemem bana da böyle geliyor...
ben onun olduktan snra kendimden razı ettikten sonra ..
onla evlendkten snra bi hata etmedikten sonra ne olacak ?
ahirette rabbime hesabı ben vercegim.

eskiden olsa ben de sana dürüst ol derdim ama ben de bazı sağlık sorunları yaşadım zorluklar çektim hayatı öğrendim. haram haramı çekiyor bi yanlış yapmışsın bunun sonunda belki yalan söylemek zorunda kalacaksın ama o yalanı söylemesen bu sene belki Allah korusun intihara ya da şirke sürükleyecek. sen Allah a karşı dürüst ve samimi ol öncelikle amacın mutlu olmak ve eşini mutlu etmek olsun hem bu yeni sen müstakbel eşin için de daha hayırlı olacaktır daha fazla kıymet bilen bi eş olucaksın daha iyi bir anne olacaksın inşallah. insanın olgunlaşabilmesi için acılar çekmesi gerekiyor bazen. umarım bu döktüğün gözyaşlarının karşılığında 2 cihanda feraha kavuşursun.

çok ilginç bir yaklaşım
ne düşüneceğimi bilemedim
ama böyle bir şeyi öğüt olarak vermesek de bayan, diyanetten sorsa daha doğru olmaz mı
yani işin ehli onlar, böyle bir konuda onların fetva vermesine göre davransa daha iyi olur

selam
kaderinde o varsa zaten olur, yoksa zaten olmazdı
sen hata yapmamış olsan da kaderinde varsa evlenirdin onunla
önemli olan senin ne kadar vicdanlı bir insan olman
hata yapıp pişman olmak ve samimi tövbe etmek herkese nasip olmaz
Rabbim sana tövbeyi yani temizlenmeyi nasip etmiş, bundan büyük lütuf olur mu
senin içinde isyan değil, gece gündüz şükür olmalı
sevdiğin insan kabullenemedi diye içine isyan düşmemeli
eğer düşerse bu, diğer hatandan daha kötü değil mi
çünkü sen tövbe etmiş birisin, tövbe eden temizlenir ama göz göre göre yoldan çıkarsa çok yazık
hem belki Allah daha hayırlı birini çıkaracak karşına
belki de senin tövbenin kabul olması için inancın imtihan ediliyordur
gerçekten samimi misin diye imtihan ediliyorsundur
belki de günahların temizlensin diye bunları yaşamak zorundasındır

sana bir kitap tavsiye etmek isterim
hatalar yapan bir mankenin hayatı, senin gibi dönüş yapmış o da
onun da sevdiği dindar biri var onunla ve evlenmek istiyor ama adam eski eşini çok sevdiği için evlenmek istemiyor
kız da zor günler yaşıyor ama onun aşkı, kıza farklı şeyler kazandırıyor
kitabın adı kendini arayan kadın
yazarı halit ertuğrul, mutlaka oku, huzur bulursun, sana örnek olur, yol gösterir
kendini bulan kadın da kitabın ikinci cildi
allah razı olsun .. cok ince düşünen bi bayansınız ..
kitabı da en kısa zamanda okuyacgm .. sagolasınız.

ben tövbemi ettm .. bi yandan bu amelytı olmak koruma da amclı benm için.
bende emin olacgm kendmden . tövbemden sonra hata etmedigimin kanıtını bilecegim ...

erkeklerin her birine söyleyip kabul etmesini mi bekelyecegm? allah affetmsken? kul ile allah arasında iken bu konu..
birdaha söyleyemem bana da böyle geliyor...
ben onun olduktan snra kendimden razı ettikten sonra ..
onla evlendkten snra bi hata etmedikten sonra ne olacak ?
ahirette rabbime hesabı ben vercegim.

Ben erkekde de bakirliğe önem veren biriyim ama ,bilmiyorum neden bana çok samimi gerçek ve içten geliyor yazdıkların,eğer ameliyat seni rahatlatıcaksa ol ama gerek kalmadan inşallah arkadaşın böyle kabul eder.

Allah sizden de razı olsun, hayırlı ve doğru düşünüp davranmayı nasip etsin inşallah, hayırlı çıkış kapısı açsın size de sizin durumunuzda olanlara da
Herkese tövbe nasip etsin inşallah

çok ilginç bir yaklaşım
ama böyle bir şeyi öğüt olarak vermesek de bayan, diyanetten sorsa daha doğru olmaz mı
yani işin ehli onlar, böyle bir konuda onların fetva vermesine göre davransa daha iyi olur

bi kac fetva dinledim .. eger sorulmazsa söylmeyn diyor .. siz tövbe ettyseniz tövbenizde samimi iseniz...
hata işlemedyseniz ..
temizsiniz diyor . madem allah için temizim . ona neyi kanıtlamayayım . neden olmayayım ki amelyt?

yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm:50:
şöyle bişey demişsin ameliyat olsaydım, söylemeseydim onunla çok mutlu olurdum diye... hayır olmazdın. belki bu dünyada olurdun , ama öbür dünyada sorulurdu.. sen en doğrusunu yapmışsın... kim olursa olsun da dürüst ol ve evlenmeyi hayatının odak noktası haline getirme.. okulunu bitir..
sen tövbende samimiysen Allah karşına sana layık birini çıkarıcaktır.. ve bu yaşadığın sadece bi imtihan.. ve sen imtihanı kazanmışsın dürüst olarak..
dediğim gibi önceliğin evlilik olmasın, vakti geldiğinde Allah karşına hayırlısını çıkarsın:16::16:

Ben erkekde de bakirliğe önem veren biriyim ama ,bilmiyorum neden bana çok samimi gerçek ve içten geliyor yazdıkların,eğer ameliyat seni rahatlatıcaksa ol ama gerek kalmadan inşallah arkadaşın böyle kabul eder.
kabul etmeycek o net . kesin kaldıramadım diyip duruyor..
unuturuz diyor . kimseye de deme bundan snra diyor..
o böyle diyorsa bi erkek bunu diyorsa .

çok ilginç bir yaklaşım

diyanet te cevabı verenler kim erkekler onlar erkek mantığına göre yargılayıp hareket edecek.ben de orta okulu imam hatipte okudum burda fetvalık bi durum yok helal haram belli zaten bir günah bi töve var ortada bazen gözgöre göre haram işlemek zorunda kalıyoruz bunun karşılığında gidip kurban kestirir fakirleri doyurur bu haramını örtmez ama tövbesi örter. hz.isa karşısına zina günahıyla getirilen kadın için ne dedi ilk taşı günahsız olanınız atsın. bu devirde kim tertemiz ki kime şöyle yap böyle yap diye zorunlu kılsın. bazı şeyler malesef gizli kalmalı empati yapabilmek lazım dindar erkeklerin çoğu ya bakirdir ya da hiç bakire bi kızla birlikte olmamıştır.erkek için kabullenmesi çok zor bi durum bu kızcağız daha ergenken 14 yaşındayken böyle bişey yaşamış her ergenin o yaşlarda yaptığı sapıkça tuhaf şeyler vardır.herşeyi biz erkeklere onlar bize anlatmaya kalkarsa utancından kimse birbirinin yüzüne bakamaz.

Back