• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm.

valla arkadasim benim bu konuda düüsncem cok nettir
birsey yaptiysan yapmissindir
bunun icin üzülmeyeceksin
ve ayrica büyütmeyeceksinde
o kisi seninle evlenmekten iyiki vazgecmis
cünkü seni gercekten sevmiyormus
ayrica evlenseydi eminin yüzüne vururdu
seni gercekten sen oldugun icin seven biri cikinca karsina anlarsin
o kisi zaten sana sen bakire misin degil misin diye sormaz bile
o senin özel hayatindir
ayrica seni terk eden adam kimbilir kac kadinla yatmistir
sen kendini bos yere onun karsisinde ezi duruma düsürmüssün
toparlan bir an önce
onun kimse ile yatmadıgına eminim ..
o bana bunu sormadı ben söyledim ...
evet beni ben oldugum için sevmedi ki bıkraktı.
erkeklik gururuna yediremedi bıraktı ..
ama o kimse ile yatmadı biliyorum ..

ben 14 yasındaydım o 18 ve suan 20 yasındayım .. zamanında sikayet etmem gerekiyordu .. rızam olsa bile bu bir suc demekmiş .yasım resit olmadıgı için .ama gec ögrendim.

Hayir canim suan bile sikayet edebilirsin kanunlarimiz degisti.Olayin uzerinden 10 yil gecse bile sikayet etme hakkin var.14 yasindaki bir cocugun rizasi olmaz.

Tatlım ben senin o eski sevgilini suçluyorum. Sen bu hataya düştüğünde 20- 25 yaşında değildin ki. 14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz 14! Sevgilinin vay sen o adamla ilişkiye girdin değil de vay o sübyancı ş.. seni kullandı diye kabullenemeyip sinirlenmesi lazım. 14 yaşında kendisi çok mu ahlaklı terbiyeliydi acaba? Şu an kendisi çok mu terbiyeli acaba? hiç mi milletin karısını kızını kesmedi?

İnsanlar zina deyince neden cinsel ilişkiyi düşünüyorlar anlamadım ki. Göz zinası diye bir şey de var sonuçta ki kendisi eminim kesin işlemiştir. Zina yapmayan adam yok bu kadar açık söyleyeyim.

14 yaşında yapılan bir şey ciddiye alınmamalı ki burada çocuk istismarı var. Her şerde bir hayır vardır ne yapacaksın sen o salağı. Merak etme benim gibi düşünen bir erkek karşına çıkar ve çıkarsa da sakın kendini ezik, suçlu, kötü hissedip geri çevirme ve hemen elini tut o adamın. Erkek dediğin benim dediğim gibi düşünmeli.

Tövbe etmen harika bir şey. Üzme kendini. Kendine iyi bak.

evet erkeklik gururyla konusuyor.. yoksa allah için sevse sartsız sevse bırakmazdı.

Kesinlikle. Hani sen pişman olmamış tövbe etmemiş olursun, böyle bir yaşam tarzını benimseyip yaptığın şeyi normal kabul ediyor olursun da o ben böyle biriyle evliliği kabul edemem der eyvallah. Ama burada durum öyle değil geçmişte yaptığın bir hatadan bahsediyoruz. Bunun bedelini vicdanen ödemişsin zaten onu karalayacak lekeleyecek bir durum yok ortada. Kalpten sevseydi bırakmazdı.

sana bravo diyorum yanlış anlama kınamıyorum seni canım, ergenliğin çocukluğun verdiği hatayla vede o anki hayatında olan yanlış insanla yaşadığın zırvalıklardan sonra bu kadar herşeyin farkında olman tövbe etmen ve bunu dürüstçe açıklaman, içini bu hata sayesinde aydınlatman çok güzel buda şerdeki hayırdır bana göre, ona gelince çok dürüst birisini kaçırdı elinden o sevgilin, neymiş erken gururu ya da erkek düşüncesiymiş saçmalamış, ama boşver ,o olsun o olsun deme sakın hayırlısı olsun diye dua et ben öyle yaptım, daima hayırlısı olsun de ki mutlu eden çıksın karşına ,hem gerçekten seviyosa biraz akıl varsa ki akıl varsa diyorum kaçırmamalı elinden seni yoksa bir ihtimal ona kafayı takıpta hafız kılığına girip adeta kendini harika göstertip sonrada foyaları ortaya çıkan bir ilişkisi olursa ki olabilir ihtimal sonuçta , görür aslında o zaman erkek düşüncesi ne oluyomuşta.. bu kadar ince düşünüyorum havasına boş yere girmiş biraz po egosu o şeyliği bırakmamış içinden onu, hem 14 yaşında yaptığın bir şey olduğunuda göz ardı edememiş onun kaybıı! neyse içini ferah tut tatlım

onun kimse ile yatmadıgına eminim ..
o bana bunu sormadı ben söyledim ...
evet beni ben oldugum için sevmedi ki bıkraktı.
erkeklik gururuna yediremedi bıraktı ..
ama o kimse ile yatmadı biliyorum ..

canim yaa ne kadar safsin
gerci yaslariniz bilmiyorum ama
yasiniz kücükse birsey diyemem
zira artik bakir bakire bulmak cok güc dünyada
en kücük ilceden tut en büyük sehre kadar masallah genclik cok atesli
ben Ankarada dogma büyümeyim
Antalyada is icabi 2 sene yasadim kendimi köyden gelmis gibi hissetmistim
bakire kiza uzayli gibi bakiyorlar
neyse
sen Allahin sevdigi kuluymussun
önüne bak
yasina kücükse mesleginle okulunla ilgilen
flört keyfine bak

simdi gördüm 20 yasindaymissin
cok kücüksün daha yaa
ne evlenmesi
evlilik nasil olsa gelir
bunlar flört zamanlari

Son düzenleme:
Kesinlikle. Hani sen pişman olmamış tövbe etmemiş olursun, böyle bir yaşam tarzını benimseyip yaptığın şeyi normal kabul ediyor olursun da o ben böyle biriyle evliliği kabul edemem der eyvallah. Ama burada durum öyle değil geçmişte yaptığın bir hatadan bahsediyoruz. Bunun bedelini vicdanen ödemişsin zaten onu karalayacak lekeleyecek bir durum yok ortada. Kalpten sevseydi bırakmazdı.

katılıyorum her kelimesine ilahi adalet ama ilerde ne görceği belli olmaz o adamın, sinirlendim ya

Tatlım ben senin o eski sevgilini suçluyorum. Sen bu hataya düştüğünde 20- 25 yaşında değildin ki. 14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz 14! Sevgilinin vay sen o adamla ilişkiye girdin değil de vay o sübyancı ş.. seni kullandı diye kabullenemeyip sinirlenmesi lazım. 14 yaşında kendisi çok mu ahlaklı terbiyeliydi acaba? Şu an kendisi çok mu terbiyeli acaba? hiç mi milletin karısını kızını kesmedi?

İnsanlar zina deyince neden cinsel ilişkiyi düşünüyorlar anlamadım ki. Göz zinası diye bir şey de var sonuçta ki kendisi eminim kesin işlemiştir. Zina yapmayan adam yok bu kadar açık söyleyeyim.

14 yaşında yapılan bir şey ciddiye alınmamalı ki burada çocuk istismarı var. Her şerde bir hayır vardır ne yapacaksın sen o salağı. Merak etme benim gibi düşünen bir erkek karşına çıkar ve çıkarsa da sakın kendini ezik, suçlu, kötü hissedip geri çevirme ve hemen elini tut o adamın. Erkek dediğin benim dediğim gibi düşünmeli.

Tövbe etmen harika bir şey. Üzme kendini. Kendine iyi bak.
cıkar da zor cıkar . herkese de diyemiyorsun ki.. dediginin gidip ailene demeyecegni bilemiyorsun ..
yüzüne vurup vurmayacgını da ..
dedi bana evlensek üzerdim seni diye..
bakamam gözlerine bunu bilerek dedi.

çoğu erkek bu durum kaldıramaz zaten cnm söylemekle kötü etmişsin bence ...

o gercekten düzgün biri bunu biliyorum . zaten bu yüzden de üzülüyrm ben onun gibi biribi kaybettigim için:(
o kimseye dokunmadı eminim bundan.
ve yapamadı evet erkeklik gururu .
benim elimi tutamazken böyle bi şey yapacagın aklımın ucundan gecmedi dedi.

cıkar da zor cıkar . herkese de diyemiyorsun ki.. dediginin gidip ailene demeyecegni bilemiyorsun ..
yüzüne vurup vurmayacgını da ..
dedi bana evlensek üzerdim seni diye..
bakamam gözlerine bunu bilerek dedi.

Niye zor çıksın? Azıcık insan olan karşısındakini olduğu gibi kabul eder eğer seviyorsa. Yüzüne neyi vuracakmış? Sen nasıl zina yaparsın hem de 14 yaşında! mı diyecek? Bu onun haddine değil. Seni asıl yargılayacak olanı biliyorsun.

Doğru olanı yapmışssın canım, üzme kendini. ama ona da kızamazsın, yanlış yapmamış sana.olayın gizliliğine gelince bundan sonraki aday için de aynı dürüstlükle davranman doğru olur.

evet ama bilemiyorum .. gönlüme zor birini kabul ederim artık ..
ve kabul ettigmde gene böyle derse düşünün halimi..

evet ama bilemiyorum .. gönlüme zor birini kabul ederim artık ..
ve kabul ettigmde gene böyle derse düşünün halimi..

Daha 20 yaşındasın, yeni ayrılmanın psikolojisiyle böyle konuşuyorsun çok iyi anlıyorum. Korkmanı da anlıyorum, dua et sen canım allah karşına seni olduğun gibi kabul edecek birini çıkarsın, bence karşılıksız kalmaz. :34:

Doğru olanı yapmışssın canım, üzme kendini. ama ona da kızamazsın, yanlış yapmamış sana.olayın gizliliğine gelince bundan sonraki aday için de aynı dürüstlükle davranman doğru olur.
yapamayabilirim bir daha dürüst olmayabilir. allah ile kul arasında diyebilirim.
affedildim ben temizim diyip ameliyat olabilirim . ne kadar dgru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ..
yapabilirim . tövbemden snra yapamdım bir daha yapmadım buna güvenerek yapabilirim bunu :/

yapamayabilirim bir daha dürüst olmayabilir. allah ile kul arasında diyebilirim.
affedildim ben temizim diyip ameliyat olabilirim . ne kadar dgru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ..
yapabilirim . tövbemden snra yapamdım bir daha yapmadım buna güvenerek yapabilirim bunu :/

Peki bir şey soracağım. Evleneceğin kişi senin "yüzüne bakabilsin" diye ameliyat olacaksın, sonradan onu kandırdığın için sen onun yüzüne bakabilecek misin? Bu günah olmayacak mı? Ettiğin tövbelere ne oldu?

Son düzenleme:

ameliyatla neyi değiştirebileceksin canım.
bunu senin için demiyorum yanlış anlama o yüzden; insanları kandırabiliriz belki ama allahı kandıramayız.seni kabul eden bu halinle kabul etsin inşallah allah gönlüne göre birini verir, hiçbirşey nasipten öteye gitmez.
kendini üzme, kesinlikle ameliyatı düşünme canım.

ben 14 yasındaydım o 18 ve suan 20 yasındayım .. zamanında sikayet etmem gerekiyordu .. rızam olsa bile bu bir suc demekmiş .yasım resit olmadıgı için .ama gec ögrendim.

1 haziran 2005 sonrasında olduysa bu olay, zamanaşımı 15 yıl canım, dolmamış yani. Eğer o 18 yaşını o sırada doldurmamış idiyse,o zaman zamanaşımı 10 yıldır, her halükarda dolmuyor yani.

Nitelikli cinsel istismar suçunun da 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası var.

Back