• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm.

Erkeklerin bu konudaki ikiyüzlülüğünü gel de kabullen.
Kendileri evlenmeden önce hayatlarına giren her kadınla yatmak isterler.
Ama sıra evlenmeye gelince "karım bakire olsun" diye tuttururlar.
Bence içini ferah tut.
O'na pekala yalan söyleyebilirdin ama buna karşın dürüst davranmayı seçmişsin.
Buna rağmen giden adam boşver zaten gitsin.
Sırf zamanında yaptığın bir hata yüzünden, bunca pişmanlığına rağmen, seni bırakmayı seçen adamdan sanmam ki hayır gelsin.

ediyorum her gün ediyorum .. onun sayesinde dini anlamda da cok dikkatlı olmaya basladım ...öyleydim ama düzenli olarak yapıyorum bazı şeyleri..
ama işte gönül yarasıda cok agır ..
allah için sevdim onu . o yapsa kabul ederdim kendime cok sordum ederdim . bu kadar severken ..

ama erkek kalbini bilmiyorsun dedi bana ..onu da suclamak istemiyorum defalarca dedim ne hakkım varsa helal olsun diye .. ama işte onu tanıdıktan sonra onu üzecek tek bişey yapamadım ..
sırf bu yüzden cok agır. elimden bişey gelmiyor .. isyan etmek istemiyorum ama korkyrum . ilk kabul ettiginde dünyalar benim olmustu ..
ilk defa nefes aldıgımı hissettim ..

umut oldu bana ..
ama şimdi eskisinden de beterim onla iken ona söylmedigim anda da huzursuzdum ama bu cok baska .

vicdanım el vermiyor. unutsamda tövbe de etsem .. ameliyat olup bakire rolü yapamazsam ne olacak .. kabul eden olacak mı ya da ben kabul edeni bulana kadar daha ne kadar yıkılacagım ?.

Güzelim,
Üniversiteyı henuz bıtırmedıgıne gore bellıkı daha cok kucuksun..Zaman herseyın ılacıdır ınan bana ..Her serde bır hayır her hayırdada bır ser vardır..Onun senınle tanısmana vesıle olan Allah senın bılınclenmenı ders almanı ıstemıstır..Sımdı ıse demekkı gelecegın ıcın hayırlı bır ınsan degıl kı allah onu senden uzaklastırdı.hele bır 25 yasını gec olgunlas calısmaya basla okulunu falanda bırakma hayatta hersey ınsanlar ıcın kımse etrafında olmayınca tutunacagın tek dal meslegın oluyor..Daha ne kısmetler cıkar karsına ..Amelıyatta ıstersen ol baskası ıstedıgı ıcın degıll..Şu bir gercektır kı hata kul ıcındır...senın samımıyetıne ınanmayan ınsan ılerde ıstedıgı saatte senı evde bulamayınca kıyametı koparırı..Üzülme mevlam neyler neylerse güzel eyler...İstersen bır pskologa gıt anlat ıcın rahatlasın agla bagır cagır ama ıcıne atma ne o dunyadakı son erkek nede sen dunyadakı son kadınsın....

Nedenleri niçinleri bırakın...
Kul, kul ile sınanır.
Gidene de gönül koymayın.
Sizin için açılacak o yeni hayır kapılarına çevirin başınızı.
Emin olun zorluklarla baş etmeye yüreği yeten insanlar var.
Tövbe için gittiğiniz o kapı da, her kalbin mutlak sahibi var.
Allah hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın Sizi inşallah.

Son düzenleme:
gönül koymamak elde değil,başta olur tarznda 2
hafta konuşunca,sonra da zaman isteyip yapamıyorum
denilince insan ister istemez gönül koyuyor

o başta kabul ettiginde ben ilk defa nefes aldığımi
hissettim,
umut verdi başta,belki de böyle olmasa daha hafif olurdu ,
herşey.

Herşeyde bir hayır vardır.
Bazen hayır görünende de şer.
O yüzden tevekkül etmek lazım.
İlahi akışa boyun eğmek bazen.
O yüzden geleceğe bakın ve üzülmemeye çalışın.
Elbet çıkacak karşınıza içinizdeki doğruyu gören , sizi mutlu edecek biri.
Kimse sizi eleştirecek durumda değil ve hakkı yok.
O yüzden hayata karşı dik ve umutlu durun.
Tövbe kapıları her daim açıktır.

bu olayı ona anlattıktan sonra,hiç görüşmedik,
ilk defa görüşeceğiz,ve son kez,
bi eşyası var di onu verecegim,
ne yapsam ne dsem bilemedim,
bitti ama böyle ömrü boyunca unutmasin istiyorum o ani,

belki barışırsınız. bence yarın yine olduğun gibi davran. biraz zamana ihtiyacı vardır üstüne gitme. kolay bişey değil bu. bana bunu erkek arkadaşım söyleseydi ben de aynı tepkiyi verirdim. sonradan acısı dinerdi tabi affederdim. sen de ona zaman ver. 1 hafta sonra ara mesela.
yine de kabul etmezse de boşver. seni kimse kabul etmez diye düşünme. en kötüsü boşanmış biriyle evlenirsin. seni öyle biri daha iyi anlar. herkes hata yapabilir.

oldugum gibi davranırım evet..
ama sanmıyorum . tamamen kopardı o herseyi bi daha dönme olayı olmaz gibi..

boşanmış biriyle evlenme konusuna gelince.. ailem bu olayı bilmiyor yani onlara göre bekar biri oldugum için..
okulu bitirincede güzel bi meslegim olacak .. onlar beni evlenip boşanmış birine vermezler ..

evlilik konusunu düşünmeme kararı aldım .. hatta bi süre kimseyi de sevmeyecegim .
insan biraz kendini dizginledimi olur gibi geliyor..
daha 20 yasındayım ..okul bitsin bakalım bi hele gecsin üzerinden 4-5 yıl öyle ,,
kısmet artık ..
kaderden öteye yol yok ..

14 yaşındaymışsın,ergenlik dönemi,kafanın karışık olduğu bir dönem.Hata yapmışsın ama tövbe edip hatanı tekrarlamamayı ve belkide Allah'a daha yakın olabilmeyi başarmışsın.Bizim bazen şer olarak gördüğümüz şeylerde hayır hayır olarak gördüğümüz şeylerde de bir şer olabilir.Sen iyikide söylemişsin.Evet senin hatanı Allah biliyor ama ameliyat olduktan sonra evlenince içindeki bu sırla ne kadar kalabilecektin?Ben eminim ki vicdanın rahat olmayacaktı.Hem bunu ona söylemen eminim onun sana olan güvenin arttırmıştır.Sana ilk başta umut vererek o da hata yapmış ama o da hatasından erken dönmüş.Ya evlendikten sonra ben yapamıyorum deseydi?Bir de şuradan bakalım konuya.Okumanı ve çalışmanı istemiyormuş anladığım kadarıyla.Ama sen okulunu bitirip belkide çok başarılı bir iş kadını olacaksın?Bunu belki engelleyecekti o kişi.
Kısacası Bu kötü olayla birlikte Allah'a yakınlaşmışsın,sakın gönül koyup,isyan edip uzaklaşma.Allah belkide sana daha hayırlı ve daha da çok seveceğin birini karşına çıkaracak.Ya da belkide şuan ayrıldığın sevgilin ayrılığa dayanamayıp bir süre sonra barışmak isteyecek.
Sen Allah'a dua et ve hayırlı olanı iste.

çok şükür ediyorum ...
eve calışma konusu o sekildi.. ben onu da kabul ederdim ..konu güven üzeereine bi evlilik kurmaktı cünkü..
meslegim biraz erkeklrin agrlıklı oldugu bi dal. o yüzden bu haldeyken olumlu bakmadı belki de.. evlenene kadar calışma olayına falan ..

evet vicdanım rahat etmeyecekti ,,ama bundan snra zor sevip.. belki de bu sırrı saklayacagım bunu zaman gösterecek ...
çünkü zamanında kararlıydım söylemeyecegim asla diyordum ameliyatı arastırıyordum ..

ama birden söyledim ,, yol gösteren ne isterse o olur ..;)
iyiyim cok şükür..arada kötü oluyorum geciyor..

çok şükür ediyorum ...
eve calışma konusu o sekildi.. ben onu da kabul ederdim ..konu güven üzeereine bi evlilik kurmaktı cünkü..
meslegim biraz erkeklrin agrlıklı oldugu bi dal. o yüzden bu haldeyken olumlu bakmadı belki de.. evlenene kadar calışma olayına falan ..

evet vicdanım rahat etmeyecekti ,,ama bundan snra zor sevip.. belki de bu sırrı saklayacagım bunu zaman gösterecek ...
çünkü zamanında kararlıydım söylemeyecegim asla diyordum ameliyatı arastırıyordum ..

ama birden söyledim ,, yol gösteren ne isterse o olur ..;)
iyiyim cok şükür..arada kötü oluyorum geciyor..

Sabırlı,güçlü ve imanlı birine benziyorsun.Geçmişteki zor günleri nasıl atlattıysan bu günlerde gelip geçecek merak etme.Kendine iyi bak,unutma ki senden değerlisi yok senin hayatında :)

öyle bi hata yaptım ki dersimi aldım fazlasıyla .. hiç bir zaman cocukluk degil mesele . o yasta olup bu olaylarla karsılasıp..
zararsız kurtulan insanlar vardır..
ama yaptım hata bu kabul olan bi şey ..
ve bu büyüdükçe insanın ruhunu daha bi daraltıyor .. herseyin ciddiyetini öyle bi anlıyorsunuz ki.?
ben üzerinden kac yıl gecti nasıl yaptım diyorum hala. aklım almıyor ama o anki iman eksikligi,sevgi fazlalıgı ,
bırakılmamak istegi ..
böyle sacma seyler ...herkesin yasadıgını bi allah bilir bi kul .. cok hata yaptım ..

bunun acısı hep bi köşede olacak,olsun da unutmayayım hiç bir zaman ki bir daha yapmayayım.

ben olamıckmısm gbi gelyr ya :( parayı falan toparlayamıyorum cook bunalıyorum ...

Yukarıda ki söz senden alıntı ne oldu parayı denkleştiremedin sanırım ve konyada dikim işlemi yapacak yer bulamadın mı üstelik genitalde daha farklı anlatmışsın olayı acaba ne oldu birden diktirip kandırmak isterken dine sarılıp kul hakkıda var diye aklına geldi ? Acıtasyon yapıyorsun resmen. Genitalde yazdıkların anlattıkların bambaşka...

Herneyse nasıl yaşadın kaç kişi oldu bize ne ama erkek arkadaşına anlatım biçimin önemli karşısında bunu ifaden önemşi ezik durma çok detay verme bir daha ağlak olma ona da çocuktum ne bileyim gibi anlattıysan beni kandırıyor düşüncesi illa gelmiştir çünki para biriktiremeyenlerin diğer yöntemleri kullanamaynların klasik yalanları belli erkekler de saf değil aklına beni kandırıyor düşüncesi gelir.

Gerçekten töğbe ettin ye yeni yaşama yelken açtıysan dürüstlükten korkma bundan sonraki ilişkinde dik dur açıkca söyle ama fazla detay verme öyle ezik durma senin hayatın bu sonuçta geçmişinde olmayan kişi bunu irdeleyemez onu ilgilendirmez kabul etmiyorsa etmiyor yol alsın gitsin seni sen olduğun için benimseyecek kişi illa çıkacaktır karşına.

Son düzenleme:
ben 14 yasındaydım o 18 ve suan 20 yasındayım .. zamanında sikayet etmem gerekiyordu .. rızam olsa bile bu bir suc demekmiş .yasım resit olmadıgı için .ama gec ögrendim.
14 yaşşş:53:
ben bir çocuğun yaptığı hiç bir şeyi hata olarak görmem. zina olarakta. çünkü 14 yaşındaki biri benim gözümde bir çocuktur. ve yaptığı hiçbirşey bilinçli değildir.ne kadar ben istedim yaptım desede onun istemesi birşey ifade etmez. o yaşlarımı hatırlarımda çocuktum ya.. esas o pislik hapise girmeliydi. bir çocuğa tecavüz ettiği için. çünkü benim gözümde bu böyledir.o çocuk istediğini sansada bu olayı..
işte o yüzden yaşınızı göze alarak bunu anlattığınız adam , kabul etmiyorsa,kusura bakmayın onunda gözümde bir değeri yok. üzülmeyin bence değmez. çocukla yetişkin arasındaki farkı bilmiyorsa zaten gitsin istediği yere..

Son düzenleme:
1 haziran 2005 sonrasında olduysa bu olay, zamanaşımı 15 yıl canım, dolmamış yani. Eğer o 18 yaşını o sırada doldurmamış idiyse,o zaman zamanaşımı 10 yıldır, her halükarda dolmuyor yani.

Nitelikli cinsel istismar suçunun da 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası var.
evet benimde demek istediğim bu. cinsel istisdmar bir çocuğa karşı yapılan istismar. aslında hala zaman aşımına uğramamışsa şu pisliğe gereken yapılsa ne güzel olurduda. işte bu ülkede bunu kalkıp ortaya çıkarmak sadece çıkaran kişinin hayatınıda alt üst eder. maalesef.

işte buradaki en büyük ahlaksızlık bu yorumdur diye düşünüyorum...

Bence arkadaş çok doğru söylemiş konuyu açan arkadaşın genitalde ki cvplarına açtığı konuya bakın birde burada yazdıklarına arada uçurum var resmen.

diğer konularına da baktım. zar diktirme için konu açmışsın.
diktir bence.. belki bir ikilemdesin ama ben sana yapılanı, istismar ve tecavüz olarak gördüğümden,bunu yap diyorum.tecavüz edilenin bunu yaptırması bana son derece makul geliyorsa aynı şey senin içinde geçerli benim için.
her ne kadar sen yada başkaları kendi isteğimle yaptım yada kendi isteğiyle yapmış deselerde,,bu böyle değil işte.
yasalar karşsında da bu kabul olmaz. çünkü yasa senin çocuk olduğunu bilir. ve bunun iraden dışında olduğuna karar verir. o yaşta yeterli kadar akli melikelere sahip değilsndir çünkü.

Son düzenleme:
Allah'a tövbe etmişsin.Biz bilemeyiz ama Rabbim en doğrusunu bilir,affetmiştir.
Rabbin affettiğine göre kulu affetmese ne olur?
Hata herkes içindir.Lütfen karamsar olmayın.O sizi bu halinizle kabullenmedi diye başkaları da aynısını yapacak değil.
Niceleri var namus ayaklarına yatıp her haltı yiyip o beyaz gelinliği giyen...
:34:

Back
X