Çok kötüyüm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabiki de ben de senin görüşlerine saygı duyuyorum..
ben sadece katılmadığım noktaları belirttim ve tekrar belirtmek istiyorum..

insanın eşiyle herşeyi konuşabilmesi tabiki de güzel birşey..
birlikte eleştiri yapmak da güzel, sonunda ortak nokta bulunsun ya da bulunmasın önemli değil..

ama bana göre eleştirmek başka olumsuz bir şey söylemek başka..
mesela benim eşim kardeşim için "yanlış hareket ediyor, böyle böyle yapsa daha iyi olur" dese memnuniyetle karşılarım.
ama bunun yerine kalkıp "kardeşin dangalakça hareket ediyor dese" karşısında beni bulur..

anlatmak istediğim fark bu yani..
olumsuz eleştiri ve olumsuz konuşmak farkı..
eleştiriye olumsuz bile olsa sonuna kadar varım ama konu olumsuz "kelimelere" gelirse işte burda ben yokum..

a.s.

sen eşinle mutluysan gerisi boş canım...
onlarla arana mesafe koy,göreceksin işe yarayacaktır...

ayhh ne güzel yazmışsın delikafadulden yıldırma politakası

Bence eşinle mutluysan al karşına konuş o gün öyle demek istemedim ama kırıldığım için biran boşanalım dedim aslında seni seviyorum falan de bir daha da ailesini takma sonuçta o evde sadece sen ve eşin var gerisini takmayarak yaşarsan mutlu olursun güzelim

aynı ortamda tebessum et ve az konuş belkı degıştıgıne ınanır. neden konuşmuyorsun derse de; ben konuştugunda laf soktugumu sanıyorsun, bende laf soktuguma ınanır oldum bu nedenle kendımı egıtıyorum konuşmuyorum dersın. senın için degışıyorum dersın gönlü olur.

boşanmak bu kadar kolay olmamalı..evlenirken iyi düşünmelisiniz...
aldatma ,dayak,içki bana göre evliliği bitirir...
ailesine gelince asla belli etmeyin sevmediginizi...
söylemeyin eşinizi sever gibi yapmaktan baska yol yok..boşanalım lafına da son verin..

hep söylüyorum, hep söylemeye devam edeceğim. her kavgada boşanalım, ayrılalım lafı söylenmez. ne kolay telaffuz ediyorsunuz, nasıl bir kızgınlık anına denk geliyor ki böyle birşey ağzınızdan çıkabiliyor. hem insan gerçekten istemediği sürece ve yapamayacağını bile bile nasıl teklif eder ki? ne bekliyorsunuz bunu söyleyince pişman olup hemen dizinize kapanıp özür dileyeceğini mi? yangına körükle gitmekten başka ne işe yarıyor ki? gerçekten herşey bitmiştir, kararını vermişsindir, her yolu denemiş olmayacağını görmüşsündür ve bunu söyleyince de sonuna kadar arkasında durursun. çocuk oyuncağı değil ki ya da siz sevgili değilsiniz ki yol yakınken ayrılalım diye düşünesiniz. sadece tükürdüğünü yalamaktan başka nasıl bir sonuca ulaştıracak bu sizi?

canım eşinin ailesiyle senin aranda olan bişey için neden eşini kırıp kendini bukadar üzüyorsun.eşinin seni sevdiği belli her çocuğun ailesini koruma iç güdüsüyle ailesine saygılı olmanı istiyor.kendini onun yerine koy bence eşin senin aileni sana çekişse ne hissedersin.ailesiyle anlaşamıyorsan ailesiyle arana mesafe koy samimi olma.ama onlar yüzündende evinin huzurunu kaçırma.boşanmak okadar kolay değil sona çok üzülürsün.ilerde üzülmemek için sabırlı olmayı ve eşinin ailesini görmemezlikten gelmeyi öğrenmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…