E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar merhaba,düşünmekten anlamaya çalışmaktan artık çok yoruldum tükendim ,evliyim ve eşimin ailesiyle ilgili sürekli pro-blemler bişeyler oluyo,biz evlenirken eşimin ailesi ile tartışma oldu bayağı ciddi evlendikten sonra düzeldi ama herkes temkinli anladığım kadarıyla ,eşimle zaten çok iyi anlaşırken birden dibe vurduk aylar sonra toparlanabildik,hele son 4 aydır falan çok iyyidik ama eşim birden değişmeye başladı ve sen ailemi sevmiyosun istemiyosun beğenmiyosun hep ima yapıyosun onlara demeye başladı,o yetmedi kendi aramızda bi didişmeye bile acayip tepkiler vermeye başladı o tepki verince bende veriyorum tabki bu sefer abartıyosun büyütüyosun diye beni suçlamalar suratlar sonrada artık mutsuzum düşünüyorum niye böyle surat çekiyorum ben demeye başladı,bende bencede niye çekiyosun boşanalaım dedim hafta içi gidelim başvuruları yapalım ozaman dedim ,bunu sen istiyosun sen git yap diyo iyi tamam diyorum,işte sen böylesin düzeltmeye hiç niyetin yok diyo ama inanın kendi daha da zora koşuyo herşeyi,bilmiyorum çok moralim bozuk, ailesi mi doldurdu ,ne oldu birden hiçbişey anlamıyorum çıldırcam ve bu arada ben gerçekten bi dahha başım ağrımasın diye özellikle dikkat ediyorum laf sokmamaya .ben bunlara bile dikkat ederken onun böyle yapması artık içim çürüdü ya :1no2:
acaba siz ailesi hakkında eşinize olumsuz konuşuyor olabilir misiniz; haklı ya da haksız farketmez..
sonuçta ne kadar kötü olursa olsun; insan eşinin ağzından onların 'kötü' olduğunu duymak istemez..
Maalesef benim eşimde böyle kız kardeşi hakkında herkesin bildiği olumsuz bir şey söylediğimde sanki dünyanın en kötü sözünü söylemişim gibi hissediyor ve tepki gösteriyor..klava:
Neden böyle yapıyorsun dediğim doğru değil mi diye sorduğumda ise ; öyle bile olsa bunu senin ağzından duymak istemiyorum diyor..
Ben bıraktım artık eleştirmeyi olumlusunuda olumsuzunuda -tatlicadiarzu-
Maalesef benim eşimde böyle kız kardeşi hakkında herkesin bildiği olumsuz bir şey söylediğimde sanki dünyanın en kötü sözünü söylemişim gibi hissediyor ve tepki gösteriyor..klava:
Neden böyle yapıyorsun dediğim doğru değil mi diye sorduğumda ise ; öyle bile olsa bunu senin ağzından duymak istemiyorum diyor..
Ben bıraktım artık eleştirmeyi olumlusunuda olumsuzunuda -tatlicadiarzu-
ben eşinize kesinlikle katılıyorum..
kimse mükemmel değildir..
benim anne-babamın, kardeşiminde belki hataları olur.
bunları ben bilirim, ben söylerim; ama eşimden duymaya tahammül edemem..
senin kardeşin zaten şöyle böyle diye bir konuya girse -doğru bile olsa- büyük bir tartışmanın başlangıcı olur..
siz eşinizi anladığım kadarıyla bunu söylediği için eleştiriyorsunuz..
eşiniz aynı şeyi yapsa, siz rahatsız olmaz mısınız o zaman..
hoop ne diyorsun sen demez misiniz, ailenizden birini yerse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?