E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
arkadaşlar merhaba,düşünmekten anlamaya çalışmaktan artık çok yoruldum tükendim ,evliyim ve eşimin ailesiyle ilgili sürekli pro-blemler bişeyler oluyo,biz evlenirken eşimin ailesi ile tartışma oldu bayağı ciddi evlendikten sonra düzeldi ama herkes temkinli anladığım kadarıyla ,eşimle zaten çok iyi anlaşırken birden dibe vurduk aylar sonra toparlanabildik,hele son 4 aydır falan çok iyyidik ama eşim birden değişmeye başladı ve sen ailemi sevmiyosun istemiyosun beğenmiyosun hep ima yapıyosun onlara demeye başladı,o yetmedi kendi aramızda bi didişmeye bile acayip tepkiler vermeye başladı o tepki verince bende veriyorum tabki bu sefer abartıyosun büyütüyosun diye beni suçlamalar suratlar sonrada artık mutsuzum düşünüyorum niye böyle surat çekiyorum ben demeye başladı,bende bencede niye çekiyosun boşanalaım dedim hafta içi gidelim başvuruları yapalım ozaman dedim ,bunu sen istiyosun sen git yap diyo iyi tamam diyorum,işte sen böylesin düzeltmeye hiç niyetin yok diyo ama inanın kendi daha da zora koşuyo herşeyi,bilmiyorum çok moralim bozuk, ailesi mi doldurdu ,ne oldu birden hiçbişey anlamıyorum çıldırcam ve bu arada ben gerçekten bi dahha başım ağrımasın diye özellikle dikkat ediyorum laf sokmamaya .ben bunlara bile dikkat ederken onun böyle yapması artık içim çürüdü ya :1no2: