- Konu Sahibi BenmasMavi
Mavi, Can ile kendisi görüşmeli, eğer bir senaryo varsa bunu ancak Mavi'nin salıdan önce Can'la görüşebilmezi bozar.
bencede
keske esi olmadan mavi ve can görüsse sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavi, Can ile kendisi görüşmeli, eğer bir senaryo varsa bunu ancak Mavi'nin salıdan önce Can'la görüşebilmezi bozar.
İşte bu! Bu adam kız arkadaşı kıllanıyor diye rahatsız edildiği halde telefon numarasını değiştiremeyen adam değil miydi, nasıl telefonu kapalı tutabiliyor? Yazık değil mi kız arkadaşına, ya şu an başkasıyla olduğunu düşünürse, di mi ama alsanaalsanasmile
Benim de bir yanım böyle düşünüyor ama
yorumlarından okuduğum kadarı ile Mavi öyle duygularına yenilecek,
konunun üzerini kapatacak, bir zibidinin lafına inanacak bir kadına benzemiyor..
Salı mı buluşacaklar, dünyanın en süper rolünü kessinler, şu durumdaki bir kadını kandıramazlar..
Bu arada Mavi de az safı oynar kocasına, eften püften sorularla konunun kapanacağını sanacaklardır -bir düzen varsa şayet- Milyon tane senaryo ürettik bir yerde açık verirler..
Bence buluşana kadar sessiz kalmak, derin derin ilerlemek, daha mantıklı..
Sıkı sorularla karşılarına çıkacağını bilmemeliler..
Ben şunu söylemek istiyorum aslında
Eşi her ne kadar yapmamış olsa herşey tesadüf de olsa çok büyük hatalar yaptı
Saymakla bitmez ki
Şimdi birde yenisi eklendi can'ı alıp getirmemesi konuşturmaması eklendi hatalara...
Bence bi eş karısını olmayan bişey için bu kadar üzmemeli
Ben en çok bu yüzden kızgınım eşine.
Şuan aklıma ne geldi biliyo musunuz
Sanki eşi gelirken yanında Can'ı ve ablasını getircek herşeyi açık açık konuşturcak.
Keşke bunu yapsa boshayallersmile
bu çok iyiydi. vereliniortak
mavicim bide bulusunca cana cep telefonu numarasini sor aniden bakalim cevaplayacakmi bunu esine dahil soyleme bence olay burda cozulebilir
Peki varsayalım ki Salı günü karşınıza bir adam ve bir kadın geldi, adamın adı Can, kadın da kız kardeşi. Kimliklerine baktınız, doğruladınız... sizce içiniz rahat eder mi?
avea kontörlü hat kullanıyorum gittim sordum. müşteri hizmetlerini arayarak o ayın dökümünü isteyebiliyormuşuz hem de 75 kuruşa
mavi ailenin tepkisi ne bu konuda
ben ortalığın iyice karışıcağını ailelerin çoktan evinizde
olmasını beklerdim.
onlar ne düşünüyolar acaba?
Ben şunu söylemek istiyorum aslında
Eşi her ne kadar yapmamış olsa herşey tesadüf de olsa çok büyük hatalar yaptı
Saymakla bitmez ki
Şimdi birde yenisi eklendi can'ı alıp getirmemesi konuşturmaması eklendi hatalara...
Bence bi eş karısını olmayan bişey için bu kadar üzmemeli
Ben en çok bu yüzden kızgınım eşine.
Şuan aklıma ne geldi biliyo musunuz
Sanki eşi gelirken yanında Can'ı ve ablasını getircek herşeyi açık açık konuşturcak.
Keşke bunu yapsa boshayallersmile
evet canım müşteri hizmetlerini arayacaksın. nereye geliyor bilmiyorum ben araştırdım ama talepte bulunmadım. kredi kartı extresi gibi eve kağıt gelir diye düşünüyorum.Bunu nasıl yapabilirim avea müşteri hizmetlerinimi aramam lazım maile mi yollarlar ki
başka bir topikte de aldatma söz konusuydu bi zaman. artık her şeyi en ince ayrıntısıyla düşünmekten-artık paranoyaklık mı denir buna siz koyun adını-topik sahibi arkadaş söz konusu kadının konuyu okuyan misafirlerden biri bile olabileceğini söylemişti. düşünsenize ne kötü olur burada konuşulan her şeyin karşı taraf tarafından bilinmesi de ona göre senaryo yazması.
Mavi'nin eşi Can'ı en kısa zamanda eve getirip Mavi ile yüzleştirmeyecek kadar rahatsa, bu kendine güvendiğini gösterir, kendine güvense bile Mavi'nin harap olduğunu görmüyor mu ? Bunca yıllık beraberliğin hatrına Mavi'yi üzmemek için, onu sevdiği için en kısa zamanda sorunu halletmeli eğer gerçekten suçsuzsa, bu da onu haklıyken başka konusa haksız duruma düşürüyor madam_tospaa'nın da dediği gibi.