• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

ama zaten bir plan varsa canla coktan konusulmustur böyle böyle olsun diye bence tlf dökümleri daha cok işe yarayacak bide o numaar devamlı aranmalı tabi 2 gun sonra iptal edilmezse

Ben şunu söylemek istiyorum aslında
Eşi her ne kadar yapmamış olsa herşey tesadüf de olsa çok büyük hatalar yaptı
Saymakla bitmez ki
Şimdi birde yenisi eklendi can'ı alıp getirmemesi konuşturmaması eklendi hatalara...

Bence bi eş karısını olmayan bişey için bu kadar üzmemeli
Ben en çok bu yüzden kızgınım eşine.
Şuan aklıma ne geldi biliyo musunuz
Sanki eşi gelirken yanında Can'ı ve ablasını getircek herşeyi açık açık konuşturcak.

Keşke bunu yapsa boshayallersmile

İşte bu! Bu adam kız arkadaşı kıllanıyor diye rahatsız edildiği halde telefon numarasını değiştiremeyen adam değil miydi, nasıl telefonu kapalı tutabiliyor? Yazık değil mi kız arkadaşına, ya şu an başkasıyla olduğunu düşünürse, di mi ama alsanaalsanasmile

bu çok iyiydi. vereliniortak

Benim de bir yanım böyle düşünüyor ama
yorumlarından okuduğum kadarı ile Mavi öyle duygularına yenilecek,
konunun üzerini kapatacak, bir zibidinin lafına inanacak bir kadına benzemiyor..
Salı mı buluşacaklar, dünyanın en süper rolünü kessinler, şu durumdaki bir kadını kandıramazlar..
Bu arada Mavi de az safı oynar kocasına, eften püften sorularla konunun kapanacağını sanacaklardır -bir düzen varsa şayet- Milyon tane senaryo ürettik bir yerde açık verirler..
Bence buluşana kadar sessiz kalmak, derin derin ilerlemek, daha mantıklı..
Sıkı sorularla karşılarına çıkacağını bilmemeliler..

O da doğru ama madem bir kez şüphelendik, kendilerini aklamak için her yolu deneyeceklerini de kabullenmemiz gerekiyor.

Bence Mavi ablanın Can beye sorabileceği sorular hazırlayalım. Öyle sorular olsun ki karşı taraf afallasın.

Mesela söz konusu hanımefendi kardeşi olduğunu iddia ettiği kişinin telefonundan aranmış, rehbere kayıtlı -Mavi ablanın eşi- bir numara tarafından. Ama açmamış. Daha sonra da kendisini arayan bilinmeyen bir numarayı -Mavi abla- geri arayıp açıklama yapma ihtiyacı hissediyor, bunun anlamı nedir?

Saymakla bitmez ki
Şimdi birde yenisi eklendi can'ı alıp getirmemesi konuşturmaması eklendi hatalara...

Sanki eşi gelirken yanında Can'ı ve ablasını getircek herşeyi açık açık konuşturcak.

keskeeeee

Böyle rahatsızlık verici bir konunun açıklığa kavuşması için 2-3 gün sonrasına randevu verilmesini anlayamıyorum. Can ve ablası aynı evde kalıyorlar sanırım. Bu gece hatta hemen, haber bile vermeden gidip kapıyı çalıp bi 15 dakika konuşabilirler, zaten sorulacak sorular da belli. Kapıdan kovacak değiller ya, sonuçta arkadaşı.
Yanlış mı olur sizce?

mavicim bide bulusunca cana cep telefonu numarasini sor aniden bakalim cevaplayacakmi bunu esine dahil soyleme bence olay burda cozulebilir

Evet sorucam ezbere bilebiliyomu bakalım..

Peki varsayalım ki Salı günü karşınıza bir adam ve bir kadın geldi, adamın adı Can, kadın da kız kardeşi. Kimliklerine baktınız, doğruladınız... sizce içiniz rahat eder mi?

Tabiki hayır sormam gerekenler var ..

avea kontörlü hat kullanıyorum gittim sordum. müşteri hizmetlerini arayarak o ayın dökümünü isteyebiliyormuşuz hem de 75 kuruşa

Bunu nasıl yapabilirim avea müşteri hizmetlerinimi aramam lazım maile mi yollarlar ki

mavi ailenin tepkisi ne bu konuda
ben ortalığın iyice karışıcağını ailelerin çoktan evinizde
olmasını beklerdim.
onlar ne düşünüyolar acaba?

kafama su takildi: Can esinizle surekli sohbetli olan bir insan.. demistiniz bir yazinizda bazen uzun uzun konusurlar kim diye sorardim "can" derdi. Boyle samimi bir arkadas o gece ozur mesaji cekip "abi kusura bakma yanlis oldu" demeliydi. kafa karistirici bu durum. samimi bir arkadastan beklenmeyen bir hareket verdigi tepkiler "yok sinirlendim yok utandim"

mavi ailenin tepkisi ne bu konuda
ben ortalığın iyice karışıcağını ailelerin çoktan evinizde
olmasını beklerdim.
onlar ne düşünüyolar acaba?

Yanlış anlaşılma olabilceğini düşünüyorlar...

Annem aramış çocuğu açmamış sonra da savcılığa vereceğini yazmış mesajında bunun üzerine can bey eşimin marketine gidip mesajları gösteriyor.

Salak ,annem mesaj atmasa demek eşimin yanına da gideceği yok.

başka bir topikte de aldatma söz konusuydu bi zaman. artık her şeyi en ince ayrıntısıyla düşünmekten-artık paranoyaklık mı denir buna siz koyun adını-topik sahibi arkadaş söz konusu kadının konuyu okuyan misafirlerden biri bile olabileceğini söylemişti. düşünsenize ne kötü olur burada konuşulan her şeyin karşı taraf tarafından bilinmesi de ona göre senaryo yazması.

Mavi'nin eşi Can'ı en kısa zamanda eve getirip Mavi ile yüzleştirmeyecek kadar rahatsa, bu kendine güvendiğini gösterir, kendine güvense bile Mavi'nin harap olduğunu görmüyor mu ? Bunca yıllık beraberliğin hatrına Mavi'yi üzmemek için, onu sevdiği için en kısa zamanda sorunu halletmeli eğer gerçekten suçsuzsa, bu da onu haklıyken başka konusa haksız duruma düşürüyor madam_tospaa'nın da dediği gibi.

Kızlar ben yatıyorum
İnşallah yarın güzel haberler alırız
Mavim kendine iyi bak cnm görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Saymakla bitmez ki

Yapsa da konu öyle bir yere geldi ki, sanki söyleyecekleri her şeye bir anti-tezimiz var bilmiyorumkismile

Mavi, Can ile kendisi görüşmeli, eğer bir senaryo varsa bunu ancak Mavi'nin salıdan önce Can'la görüşebilmezi bozar.

Bence de
Şİmdi onlar kendilerini salıya şartlayacaklar, bence mümkünse yarın can denilen şahsın bulunduğu yere bi baskın yapmalısın mavi ve ona aklındaki tüm soruları yöneltmelisin ortada bi yalan varsa bi yerden mutlaka açık verecektir.
Sohbet ortamında değil ayaküstü hızlı hızlı düşünmesine fırsat vermeden sormalısın soruları.
Konuşmalarında da beden diline dikkat etmeli,iyi gözlemlemelisin can'ı

Bunu nasıl yapabilirim avea müşteri hizmetlerinimi aramam lazım maile mi yollarlar ki
evet canım müşteri hizmetlerini arayacaksın. nereye geliyor bilmiyorum ben araştırdım ama talepte bulunmadım. kredi kartı extresi gibi eve kağıt gelir diye düşünüyorum.

O kadar basit bir olay eşinizin ihmali sonucu bu kadar büyüdü.

Bırakın bir arkadaşımızdan hiç tanımadığımız bir numaradan yanlış mesaj geldiği hiç olmadı mı?
Geçen gün 65 yaşındaki babama gelmiş '' tatlım parktayım '' diye.

Can mesajı yanlış yolladı arayıp abi pardon sana yollamışım deme nezaketini göstermedi.
Eşiniz mesaj yollamayacaktı.
Orada o an arasa siz Canın sesini duysanız şimdi burada başka konulara yorum yapıyıor olurdunuz.

Salı günü neden?Eşinize deyin,iyi değilim,kafamı toplayamıyorum.Migrenim artıyor.Bu olay bugün bitsin.Kafamdaki soruları sorayım deyin.
Şunu şunu duysam içim rahatlar diyebileceğiniz ne varsa onları sorun.
Umarım duymak istedikleriniz ile aldıklarınız aynı olur.
Ama eşiniz o gece ertelemiş,şimdi yine erteliyor hata burda.

başka bir topikte de aldatma söz konusuydu bi zaman. artık her şeyi en ince ayrıntısıyla düşünmekten-artık paranoyaklık mı denir buna siz koyun adını-topik sahibi arkadaş söz konusu kadının konuyu okuyan misafirlerden biri bile olabileceğini söylemişti. düşünsenize ne kötü olur burada konuşulan her şeyin karşı taraf tarafından bilinmesi de ona göre senaryo yazması.

Mavi'nin eşi Can'ı en kısa zamanda eve getirip Mavi ile yüzleştirmeyecek kadar rahatsa, bu kendine güvendiğini gösterir, kendine güvense bile Mavi'nin harap olduğunu görmüyor mu ? Bunca yıllık beraberliğin hatrına Mavi'yi üzmemek için, onu sevdiği için en kısa zamanda sorunu halletmeli eğer gerçekten suçsuzsa, bu da onu haklıyken başka konusa haksız duruma düşürüyor madam_tospaa'nın da dediği gibi.

valla olur mu olur
hiç şaşırmam
genel geçer sabit bi başlık olmayan konuda
8 misaifr, 6 misafir
şaşırtıcı di mi?

Back