• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Numarayı sağolsun bulutolsam arkadaşım öğrendi kime ait olduğunu.

İşte cana o gün bunu soracağım.

Lalişim :1hug:

Sesine bayıldım seninle konuşmak çok iyi geldi inan Şeniz

Şimdi daha çok seviyorum seni..

Ben de seviyim canım seni..:1hug:
Çok daha iyi olacan inşallah...
Sesim sinirliydi ayol,nesine bayıldın?
Şu işleri çözem de +18 de konuşurum ben bu saatlerde..Şeniz

Ben de seviyim canım seni..:1hug:
Çok daha iyi olacan inşallah...
Sesim sinirliydi ayol,nesine bayıldın?
Şu işleri çözem de +18 de konuşurum ben bu saatlerde..Şeniz

Çok hızlı konuşuyon aynı benim gibi..

Sinirliydi ses tonun ama arasıra yumuşak geliyodu.

Canın adı geçtiği anlarda sinirini anladım ama..

Evet bu işler çözülsün hele konuşcak başka şeylerimizde olur.Önce şu canı aradan çıkarmak lazım ama..

Serseri sinir oluyom sana sinir...:mymeka:

Arkadaşlar hepiniz Can'a yoğunlaşmış durumdasınız ve hepiniz neden aramadı neden geç randevu verdi diye tepkilisiniz Mavi arkadaşımızda öyle ama bence ortada Can diye birisi yok.Can ismi kullanılarak tele kayıt edilmiş bir kadının no'su bu.Gerçekten Can olsaydı ve gerçekten msj yanlış çekilseydi bu kdr uzar mıydı durum bi düşünün o çocuk ne kdr sorumsuz vurdumduymaz olursa olsun işin bu raddeye gelmesi karşısında mutlaka arar ve mavinin karşısına çıkardı ama çıkamıyor neden?Yok çünkü..Can'ın bu durumlardan haberi bile yok bence olsa mümkün değil bu kdr kayıtsız kalamazdı ki bazı arkadaşlar eşin ne kdr çabalıyor bak gibi ibareler kullanmış bence arkadaşımızın eşi hiçte çabalamıyor ilk gün ağlaması yalvarması çaba değil hatasının üzerine örtmeye çalışması ve maviyi kaybetme korkusu ama çabalayan erkek böyle olmaz alır eşini götürür çocuğun yanına ya da çocuğu getirir eşinin yanına görüştürür bir şekilde herşeyi açığa çıkarır.Daha öncede yazdım bu kdrmantıksız tesadüf bir araya ancak Yeşilçam'da gelir.Arkadaşım sen iyiyi düşünmeye ve ona inanmaya çalışıyorsun eşini seven birisi olarak ve Cana kızıyorsun en başta ama can değil o no'nun sahbi bunu bil ve salıya kdr sakın bekleme sadece kurgulayıp oynıcak bunlar.Yarın git çocuğun çalıştığı yere git ve bul onu çık aniden karşısına ben hayatta duramazdım şimdiye kdr durdukça içine düşen kurtlar seni kemirecek bekleme..En iyi ihtimal eşine takılan bi kadın belki ama diğer anlatılanlar çok kötü yazılmış masaldan ibaret maalesef..

Mavim gerçekten eşin neden üstelemiyor anlamıyorum
Bu öyle böyle bi durum değil ki ben eşinin yerinde olsam zorla getirirdim o herifi 24saat çalışmıyor ya bu!
Bence Can'ın çalıştığı yeri öğreneceksin eşinden kendin gideceksin kimse olmadan konuşacaksın Can'la
Kimsenin seni salı gününe kadar bu şekilde bırakmaya hakkı yok!

bende bunu diyorum işte hadi can gelemedi eşin konusturmalıydı seni onunla sen çok tedirginsin eşin bunun farkında tamam erkekler bizim kadar olamaz daha sakin olurlar ama sonucta konu cok önemli ah can ahalsanaalsanasmile

Çok hızlı konuşuyon aynı benim gibi..

Sinirliydi ses tonun ama arasıra yumuşak geliyodu.

Canın adı geçtiği anlarda sinirini anladım ama..

Evet bu işler çözülsün hele konuşcak başka şeylerimizde olur.Önce şu canı aradan çıkarmak lazım ama..

Serseri sinir oluyom sana sinir...:mymeka:

Hızlı düşünenler hızlı konuşurmuş,öyle dediler bana...
Sen yine de yavaş ve sakin düşün...
Can denen adam bakalım ne yüzle gelecek karşına?

Arkadaşlar hepiniz Can'a yoğunlaşmış durumdasınız ve hepiniz neden aramadı neden geç randevu verdi diye tepkilisiniz Mavi arkadaşımızda öyle ama bence ortada Can diye birisi yok.Can ismi kullanılarak tele kayıt edilmiş bir kadının no'su bu.Gerçekten Can olsaydı ve gerçekten msj yanlış çekilseydi bu kdr uzar mıydı durum bi düşünün o çocuk ne kdr sorumsuz vurdumduymaz olursa olsun işin bu raddeye gelmesi karşısında mutlaka arar ve mavinin karşısına çıkardı ama çıkamıyor neden?Yok çünkü..Can'ın bu durumlardan haberi bile yok bence olsa mümkün değil bu kdr kayıtsız kalamazdı ki bazı arkadaşlar eşin ne kdr çabalıyor bak gibi ibareler kullanmış bence arkadaşımızın eşi hiçte çabalamıyor ilk gün ağlaması yalvarması çaba değil hatasının üzerine örtmeye çalışması ve maviyi kaybetme korkusu ama çabalayan erkek böyle olmaz alır eşini götürür çocuğun yanına ya da çocuğu getirir eşinin yanına görüştürür bir şekilde herşeyi açığa çıkarır.Daha öncede yazdım bu kdrmantıksız tesadüf bir araya ancak Yeşilçam'da gelir.Arkadaşım sen iyiyi düşünmeye ve ona inanmaya çalışıyorsun eşini seven birisi olarak ve Cana kızıyorsun en başta ama can değil o no'nun sahbi bunu bil ve salıya kdr sakın bekleme sadece kurgulayıp oynıcak bunlar.Yarın git çocuğun çalıştığı yere git ve bul onu çık aniden karşısına ben hayatta duramazdım şimdiye kdr durdukça içine düşen kurtlar seni kemirecek bekleme..En iyi ihtimal eşine takılan bi kadın belki ama diğer anlatılanlar çok kötü yazılmış masaldan ibaret maalesef..

Can diye birisi var ama bu can mı bilemiyorum işte.

Daha önce telefonda konuşma seslerini duymuşluğum var canla.

bu ihtimalleri de düşündün mü mavi
çok detaylı ve etraflıca düşünmelisin

mavicim bide bulusunca cana cep telefonu numarasini sor aniden bakalim cevaplayacakmi bunu esine dahil soyleme bence olay burda cozulebilir

Numara kapalı şuanda :çok üzgünüm:

İnanamıyorum bide numara kapanıyo yani akannehir
Bu Can denen herif varya Allah gerçekten senin yaşadıklarını ona da yaşatsın
Bu durumu bile bile numarasını kapalı tutuyor ya pes doğrusu!
İnsanı şüphelendirmek için elinden geleni yapıyor işte alsanaalsanasmile

Dayağı hak ediyor hemde öyle hak ediyor ki :oklava:

Peki...
Diyelim ki; Maviş'in eşi Maviş'i aldatıyor..(Allahım korusun inşallah)
Peki neden kadın telefona çıkıp da çirkinlik yapmıyor..
Evli bir adamla görüşen kadının zaten amacı gerçekleri ortaya çıkarmak ve onları ayırmak değil midir?

Peki varsayalım ki Salı günü karşınıza bir adam ve bir kadın geldi, adamın adı Can, kadın da kız kardeşi. Kimliklerine baktınız, doğruladınız... sizce içiniz rahat eder mi?

Peki...
Evli bir adamla görüşen kadının zaten amacı gerçekleri ortaya çıkarmak ve onları ayırmak değil midir?

Lalecim malesef öyle kadınlar var kii
Offf bu aklıma gelenleri söylemek istemiyorum yaa :gitme:
Artık kafam allak bullak oldu :bbo:

Peki...

Bu da mantıklı, ama adamların evli olduğunu başından beri bilip bunu kabullenmiş, kendi yoluna bakan ortalık or..... eeeeee kadınlar da var, mevcut gidişattan memnunsa adamın düzenini bozmak istemeyebilir :bbo:

Ya bugün çok paranoyak oldum ben bilmiyorumkismile

bence salı gunu canı görmek yada kız kardesiyle canı görmek kimliklerini görmek pekte acıklayıcı olmayacak markette can varsa kız kardesiyle gelebilir rica üzerine
bence telefona yogunlaşmalı suanda kapalı ara ara aramalısın baska numaralardan tanıdık varsa görüşme kayıtları cıkarılmalı bu daha ikna edici olur bence

Peki...

ama öncesinde mavi arayinca can diye birisi yok diyor
sonradan cok arayan oluyor o yüzden var dedim diyor
yetiskin bir insandan beklenilicek bir davranis degil bu sanki
evli adamla görüsen kadinin amacina bagli birazda
gercekleri ortaya cikartmak veya cikartmamak belki kendiside evlidir
bilemeyizkii
tabi bunlarin hepsi olasilik insallah sadece bizim kuruntularimizdir ...

hmm bide esinin cep telefonunun dokumunu cikarsan cok iyi olur sms atmismi aramismi gunluk gorusme yapiliyormu falan bunlar aydinlatici olabilir

Back