• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Lalecim malesef öyle kadınlar var kii
Offf bu aklıma gelenleri söylemek istemiyorum yaa :gitme:
Artık kafam allak bullak oldu :bbo:

Bu da mantıklı, ama adamların evli olduğunu başından beri bilip bunu kabullenmiş, kendi yoluna bakan ortalık or..... eeeeee kadınlar da var, mevcut gidişattan memnunsa adamın düzenini bozmak istemeyebilir :bbo:

Ya bugün çok paranoyak oldum ben bilmiyorumkismile

Yav kabul öyle kadınlar var...
Ben gönlümü eyleyim adam evliyse evli bana ne diyen?
Peki Maviş'in eşi kadına haber mi saldı bak eşim öğrendi vs. kadın da "aaaa ben hemen yazarım bir senaryo, işi toparlıyayım aşkım aman senin evliliğin bozulmasın" mı diyecek?

hmm bide esinin cep telefonunun dokumunu cikarsan cok iyi olur sms atmismi aramismi gunluk gorusme yapiliyormu falan bunlar aydinlatici olabilir

Eskiden faturalı Avea hattı kullanıyordum, dökümlü fatura geliyordu ve hangi numaraya ne zaman mesaj atılmış, hangi numara ne zaman aranmış, kaç dakika görüşülmüş gösteriyordu. Hâlâ öyle mi acaba?

mavi eşinin gerçekten çabaladığına inanıyo musun
ben nedense ikna olmadım buna
sen derbeder olmuş durumdasın huzur yok
belki de yuvanız dağılabilir..
ama eşin senin kadar ciddiye almıyo bunu..
ben böyle bi haksızlığa uğrasam kadın başıma
aydınlatana kadar her yola başvurur o adamı çıkarır karşına
kendimi aklardım..
eşin ya kendine çok güveniyo ondan bu kadar rahat
ya da bilmiyorum artık...
çok fazla acaba var kafam karıştı...

Ben olsam şu saatten sonra Can denen adamın ağzından çıkacaklara inanmazdım. Biz zaten danışıklı dövüşten şüphelendiğimiz için Can kişisiyle yüzleşme olsun istiyoruz, ama ortada bir şey gerçekten varsa bunlar Salı gününe kadar elli çeşit piyes hazırlarlar, Salı günü de en güzelini karşınızda oynarlar.

Ben de paranoyak bir insanımdır, ve Can beni artk ikna edemezdi :1no2:

Aynen katılıyorum.
Olay resmen zaman aşımına uğruyor ve bu saatten sonra canın söylediklerinin de pek bi önemi yok bence,çünkü dersine çalışıp gelecek o görüşmeye

Peki Maviş'in eşi kadına haber mi saldı bak eşim öğrendi vs. kadın da "aaaa ben hemen yazarım bir senaryo, işi toparlıyayım aşkım aman senin evliliğin bozulmasın" mı diyecek?

kendi foyasi ortaya cikma gibi durumu varsa olabilir
kendide evli olabilir

Eşi tehdit ederse kadını,evliliğimi bozma diye kadında bunları diyebilir.
Tabi bu sadece bi tahmin böyle bişey kesin var diyemeyiz zaten.eyvahedigeldismile

esınızı dısarı cıkdıkdan sonra kızı arayıpda durumu anlatmıs olabılır..kızda can kardesım hayalını yaratmıs olabılır..marketı bılıyo ısenız gıdıpde can la yuzyuze gelın..veya bunu yapdınızmı bılmıyom..sadece ılk sayfayı okudumda..bu sorunu cozun yoksa gercekdende ınsanın beynını kemırı durur..evlı erkeklerle gorusmek bazı kadınlar ıcın daha avantajlı sadece parasını yer sefasını surer evlenme derdı olmıyca ıcın bu sekılde ıgrenc ınsan cok cunku..huzurunuzu bozmamak ıcın yalan solememesı ıcınde bı sebep yok...

bu çok hassas bi konu ne demek doğru olur bilmiyorum ama sen yinede gözün kapalı inanma biraz yalan warmış gibi geldi bana söylenenlerde üzgünüm:(

kendimi aklardım..

Bence de fazla rahat. Kendine güveniyor olsa bile eşine bunları yaşatmaya hakkı yok eyvahedigeldismile

ilişkimiz bitmesin diye senaryo yazabilir kadın.

Ayy peki tamam...
Yatcem ben...
Maviş sen de git elini yüzünü yıka..
Eşin gelecek birazdan,madem..
Sakin ve güçlü durmaya çalış..
Öptüm herkesi..

kendimi aklardım..

bende bunu diyorum canla konusmaya gidiyor ama onun yanındayken arayımda ikna edeyim demiyor ve can salı gunu bakarım müsait olursam gelirim diyor eşinde tamam diyor ben bayan halimle hayır bugun 5 dknı ayır gece yarısıda olsa gel derim sonucta sen mahvolmussun eşin bunu görüyor canın keyfine bırakmak ne kadar doğru

Bence dersini ne kadar çalışırsa çalışsın karşıdaki, elbette açık verir.
Mutlaka verir.
ınsanların , hele de karşıdaki bir erkekse aynı şeyleri düşünmesi mümkün değil.
Ezber mi yapacak.
Bir yerde açık verecektir.
Tabi teşrif ederlerse.
Adam toptan kapatmış telefonu. Kız arkadaşı kızıyordu hani.

Eskiden faturalı Avea hattı kullanıyordum, dökümlü fatura geliyordu ve hangi numaraya ne zaman mesaj atılmış, hangi numara ne zaman aranmış, kaç dakika görüşülmüş gösteriyordu. Hâlâ öyle mi acaba?

avea kontörlü hat kullanıyorum gittim sordum. müşteri hizmetlerini arayarak o ayın dökümünü isteyebiliyormuşuz hem de 75 kuruşa

bende bunu diyorum canla konusmaya gidiyor ama onun yanındayken arayımda ikna edeyim demiyor ve can salı gunu bakarım müsait olursam gelirim diyor eşinde tamam diyor ben bayan halimle hayır bugun 5 dknı ayır gece yarısıda olsa gel derim sonucta sen mahvolmussun eşin bunu görüyor canın keyfine bırakmak ne kadar doğru

eğer Mavi'nin eşi normalde de tezcanlı değilse bu anormal sayılmaz aslında. sadece erkek duyarsızlığı da olabilir.

Bence dersini ne kadar çalışırsa çalışsın karşıdaki, elbette açık verir.
Mutlaka verir.
İnsanların , hele de karşıdaki bir erkekse aynı şeyleri düşünmesi mümkün değil.
Ezber mi yapacak.
Bir yerde açık verecektir.
Tabi teşrif ederlerse.
Adam toptan kapatmış telefonu. Kız arkadaşı kızıyordu hani.

İşte bu! Bu adam kız arkadaşı kıllanıyor diye rahatsız edildiği halde telefon numarasını değiştiremeyen adam değil miydi, nasıl telefonu kapalı tutabiliyor? Yazık değil mi kız arkadaşına, ya şu an başkasıyla olduğunu düşünürse, di mi ama alsanaalsanasmile

Mavim kaç gün daha böyle sabredeceksin?
Bence eşine söyle herşeyi,durumunu görmüyor mu? Haklı da olsa senin bu kadar üzmeye hakkı yokki?
Ne yapıp edip yarın o herifi bulup konuştur beni demedin mi ?
Bi insan ne kadar meşgul olabilir ki.
Madem önceden de görüştüğü biri bu Can denen adam neden arkadaşının yuvasının kendi yüzünden derbeder olmasına seyirci kalıyor?

Salı gününe kadar sen bu şekilde kalabilcekmisin
İki gündür gözüne uyku girmiyo bu gece uyuyamam diyorsun.
Eşin ne yapsın etsin getirsin şu adamı ya kim olursa olsun bi kadını bu duruma getirmeye kimsenin hakkı yok.

Ya gerçektn ben şuan kendi yerime koyarak söylüyorum da mavimi
Ben bu durumda olsam gözüme bi damla uyku girmicek kocam gidip bana o adamı getirmicek gerçekten inanamıyorum.
Allah kimsenin başına vermesin.
Rabbim kocanın bunları düşünüp harekete geçmesini sağlasın :Saruboceq:

buradaki bayanlar çok güzel irdeliyor konuyu gerçekten. göremediğim çok şeyi gördüm sayenizde. sonucu bekliyorum. umarım Mavi'yi üzmez sonuç.

Arkadaşlar hepiniz Can'a yoğunlaşmış durumdasınız ve hepiniz neden aramadı neden geç randevu verdi diye tepkilisiniz Mavi arkadaşımızda öyle ama bence ortada Can diye birisi yok.Can ismi kullanılarak tele kayıt edilmiş bir kadının no'su bu.Gerçekten Can olsaydı ve gerçekten msj yanlış çekilseydi bu kdr uzar mıydı durum bi düşünün o çocuk ne kdr sorumsuz vurdumduymaz olursa olsun işin bu raddeye gelmesi karşısında mutlaka arar ve mavinin karşısına çıkardı ama çıkamıyor neden?Yok çünkü..Can'ın bu durumlardan haberi bile yok bence olsa mümkün değil bu kdr kayıtsız kalamazdı ki bazı arkadaşlar eşin ne kdr çabalıyor bak gibi ibareler kullanmış bence arkadaşımızın eşi hiçte çabalamıyor ilk gün ağlaması yalvarması çaba değil hatasının üzerine örtmeye çalışması ve maviyi kaybetme korkusu ama çabalayan erkek böyle olmaz alır eşini götürür çocuğun yanına ya da çocuğu getirir eşinin yanına görüştürür bir şekilde herşeyi açığa çıkarır.Daha öncede yazdım bu kdrmantıksız tesadüf bir araya ancak Yeşilçam'da gelir.Arkadaşım sen iyiyi düşünmeye ve ona inanmaya çalışıyorsun eşini seven birisi olarak ve Cana kızıyorsun en başta ama can değil o no'nun sahbi bunu bil ve salıya kdr sakın bekleme sadece kurgulayıp oynıcak bunlar.Yarın git çocuğun çalıştığı yere git ve bul onu çık aniden karşısına ben hayatta duramazdım şimdiye kdr durdukça içine düşen kurtlar seni kemirecek bekleme..En iyi ihtimal eşine takılan bi kadın belki ama diğer anlatılanlar çok kötü yazılmış masaldan ibaret maalesef..

Benim de bir yanım böyle düşünüyor ama
yorumlarından okuduğum kadarı ile Mavi öyle duygularına yenilecek,
konunun üzerini kapatacak, bir zibidinin lafına inanacak bir kadına benzemiyor..
Salı mı buluşacaklar, dünyanın en süper rolünü kessinler, şu durumdaki bir kadını kandıramazlar..
Bu arada Mavi de az safı oynar kocasına, eften püften sorularla konunun kapanacağını sanacaklardır -bir düzen varsa şayet- Milyon tane senaryo ürettik bir yerde açık verirler..
Bence buluşana kadar sessiz kalmak, derin derin ilerlemek, daha mantıklı..
Sıkı sorularla karşılarına çıkacağını bilmemeliler..

Back