Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavicim öfkeyle kalkan zararla oturur boşa demezler... keşke o ilk dakikalarda biraz daha kontrollü olabilsek ama ne mümkün... biz kadınlar hep en kötüyü düşünüp bağırıp çağırıyoruz...
bende çoğu kez yanlış msj atarım ama ardından düzeltme msjıda atarım pardon yanlış oldu diye.. bu can tam bir öküzmüşşşş... tamam yanlışlık olmuştur ama bir düzelt hatanıı dimee...sıkma yinede canını rabbim gönlüne ferahlık versinnn... sağlığından olcannn bu kadar kendini harap etmeklee

Ben mi kaçırdım, neden salı günü görüşüyorsunuz.
Daha erken olma olasılığı yok mu?
Seninde sağlığın açısından.
O güne kadar daha da yorulacaksın.
Beklemekte yorar insanı, bu kadar karmaşayla.

hersey en kisa zamanda duzelir insallah..en kotusu aslinda belirsizlik yanit bulamadigin sorular bence esin seni aldatmiyor aldatsa telefonunu yanindan ayirmazdi ve telefonuna bir mesaj geldiginde senin bakmana asla izin vermezdi buna emin ol yani hayatinda biri olsa acaba o mu mesaj atti diye paniklerdi esinin bagirmasi telefonu kirmasi vs.bunlar sinirle yapilmis seyler senin ona inanmaman guvenmemen yaptirmistir mutlaka bence kalbini ferah tut

Ayın 8inde ben de annemin yanına gidiyorum ay sonuna kadar da yokum :çok üzgünüm:

İyi tatiller sana kuuzm.

maviiiim nsılsın şimdi

Donuk..soğuk...karmakarışık bişeyim...

İçimi ferah tutucam diye kendime temkinler veriyorum .

Ama şeytan vesvese verip duruyor.Rahatlayamıyorum bi türlü.

Er yada geç bunun kokusu çıkacak ortaya biliyorum.

Salı günü o canla yüzleşicem.Öfkeleneceğim onu görünce hem de çok öfkelencem .

Nasıl olur da bunca şeye rağmen hala aramaz beni ya nasıl.

Tamam sakinim sakinim...

Hayata dönmek istiyorum artık.Normale dönmek istiyorum.

Canla yüzleşene kadar böyleyim ama.:çok üzgünüm:

Çocuk reyon elemanıymış.

Başka marketlere de gidiyormuş haftanın bikaç günü.

Diğer marketten izin koparırsam salı uyar bana demiş.

Keşke yarın buluşsak keşke :çok üzgünüm:

Salıya kadar kafayı yemezsem iyidir düşün düşün.

Mavicim ahh canım ya...
Allah korusun seni, lütfen dikkat et kendine kuzum...Banyoda bayılmışsın, nasıl üzüldüm...:gitme:
Benim hissim hala, eşinin böyle bir şey yapmayacağı yönünde...:1no2:
Sana açıklamasını da en iyi şekilde yapacak...
vereliniortak

yarin pazar yarindami calisiyormus?
yada sizin onun calistigi yere gidip konus maniz mümkün degilmi yarim saat mola verse
beklemek insani cileden cikarir o yüzden söylüyorum

Cidden ya, olanlara bak, bi de adamın kayıtsızlığına bak.. Salı gününe kadar dopdolu muymuş ajandası, birkaç sorunuza yatıt verecek zamanı yok muymuş?

Belirsizliklerden ben de nefret ederim, ben de böyle ikilemlerde kalınca cinnet aşamasına geliyorum, kaldı ki bu çok büyük bir mesele, Salı'ya daha iki gün üç gece var, insan insana bunu yapar mı ya, insan sebep olduğu faciayı biraz olsun ciddiye alır, telafi etmeye çalışır, haspam kendi sebep olduğu yanlış anlamayı gidermek için üç gün sonraya randevu veriyor :mymeka:

ben de neden salı olduuna takılmstım arkadaslar yazmıs

boyle bır onemlı konu ıcın kac gun sonrayı verıyor ,neden 1 saat ayıramıyor kı bır yerde

ben ınanmak ıstyorum ama ınanamıyorum eksık bırseyler var

biz alıştık senin esprili halinee...inan kendi çevremden arkadaşım yada ablamın başına gelmiş kadar üzüldümm..

ama inanki tlfda vsde u gibi yanlışlıklar çok oluyor bak ben kendi başıma geleni anlatayım sana canım... biz sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz ve akşam 7 iş çıkışı bana msj geliyor soyunma odasına gelicekmisin... o üretimde sorumlu bende idari kısım ve soyunma odasıyla ilgili hiç bir konuşma bile geçmemiş aramızda... meğer o çalışanlardan birine para vericekmiş herkesin arasında vermemk için odaya çağırıyor... benim aklıma ilk ne geliyor??? soyunma odasında kamera yok ve bu kızlardan birini çağırıyor iş pişirmek içinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile msjı atar atmaz yanımda bittii.. benim yanlış anlayacağımı düşünüp.. açıklama yapmak için ama ben bağırıp çağırıyorum.. işyerindede herkes birlikte olduğumuzu biliyor buna rağmen kadınsal fesatlıklarla hala kızlardan birini çağırdın son msj gönderdiğin kişide ben olduğum için bana attın dedeim.. bittii diyip hattı çıkardım... çocuk şokta keşke sevseydin olayın doğrusunu öğrenmeye çalışsaydında sonra ayrılsaydın benden diyor.. ertesi gün gönlümü aldıı barıştık ama o gece kabustuu.. sabahta yalvardıı resmenn olayı araştır sonra beni yargıla bitir diye..ben sendende fevri davrandımm ama sonrasında çok pişman olmuştumm... .

olumlu düşündüm ve yazdım konuya başta ama son yaşananlar şüphelenmeme neden oldu...

benim bu durumda merak ettiğim bir tek şey var: eşiniz neden canla önce kendi görüşüyor? olaydan sonra hemen sizinle görüştürebilirdi. neden salıyı bekliyorsunuz? canın çok mu işi varmış? bi yarım saatini ayıramıyor mu acaba size?

telefonun neden açılmadığına gelince, telefonun yanında can adında ya da erkek cinsiyetinde biri yok anlaşılan. gizli veya tanınmayan numaraları aramaması öğütlenen bir bayan var gibi. olayın hemen ardından eşinizin telefonundan aradığınızdaysa meşgule veriyor, çünkü mesajı sizin de okuyabilceğiniz bir saatte atmış. okuyup eşinizden arayacabilme olasılığınız yüksek olduğu için açmıyor.

bundan sonra yapmanız gereken şey, hemen yarın, eşinize haber vermeden canı görmeye gitmek. ve telin kime kayıtlı olduğunu sormak. eğer cevap olumluysa ne ala. yok değilse, o zaman eşinizin telefonunu bir gece uyurken alıp o telefona mesaj atın, uygunsan arıycam seni diye. ve ondan sonra arayın. telefon kadına aitse açacaktır.

İşte oluyor böyle yanlış anlamalar olmuyor değil..

Ama insan takılı kalıyor o durumda da inanmak istiyor ama inanamıyor.

Buara kızlar salı gününden daha evvel izin alırsa pazartesi olabilirmiş eşimin demesine göre.

Ne rahatlık hayret bişey.

Benim yuvam çatırdama döneminde adamdan randevuyu zor ayarlıyoruz :mymeka:

Mavim canim benim kiyamam sana =(
bayildim demissin gecmis olsun kuzum
yüz yüze tanismasakta seni cok seviyorum biliyosun dimi:1hug:
inan kendi basima gelmis gibi üzüldüm konunu okuyunca, háláda öyle
bence görüsmeye canin ablasida gelsin
cana mesaji ve hattin kimin adina kayitli oldugunu sormayi kesinlikle unutma
bu arada neden sali günü bulusuyosunuzda yarin veya pazartesi bulusmuyosunuz??

Can marketine gitmiş eşimin.

Orda görüşmüşler.

pardon cnm neden sali bulustugunuzu yazmissin yeni okudum
can denen pacozada sinir oldum:mymeka:
bu ne piskinliktir:
insan bi özür diler arar
bide yüzsüz yüzsüz izin alabilirsem diyomus gerizekali hödük:mymeka:

Ben olsam şu saatten sonra Can denen adamın ağzından çıkacaklara inanmazdım. Biz zaten danışıklı dövüşten şüphelendiğimiz için Can kişisiyle yüzleşme olsun istiyoruz, ama ortada bir şey gerçekten varsa bunlar Salı gününe kadar elli çeşit piyes hazırlarlar, Salı günü de en güzelini karşınızda oynarlar.

Ben de paranoyak bir insanımdır, ve Can beni artk ikna edemezdi :1no2:

evet kesinlikkle bende cokk rahat ve genis bir kisilik...

hayır ben evli arkadasıma mesaj atsam gece 1 de oda bana yanlıs oldu dese mesaj atarım yafa ararım kusura bakma yanlıs oldu derim hadi onu demedim ertesi gun tlf evde unuttum !! ve olaylar oldu hala kızıpta !! telefona cıkmamazlık aramamazlık yapmam hadi onuda yaptım diyelim arkadasım gelecek böyle olaylar oldu eşimle aram bozuldu diyecek derimki ara ben konusayım eşinle yada ben arayayım konusayım derim arkadasımda yanımdayken ve adam daha salı gunu belki diyor
ben bu cana hiç inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…