• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

kadin dedigin biraz böyle sert tepkili olacakki..esinin yapacagi bir cirkinlik varsada yapmaz...

canimcim tamamda yani yapacak olan yine yapar istedigin kadar sert tepkili ol

mavi olayi birden cok büyüttü annesi bile karismis olaya cana sms yollamis:1no2:

okadarda sakin ol diye burda yalvardik

öfkeyle kalkan zararla oturur

benim esim bana böyle davransaydi cok üzülürdüm kirilirdim bukadarmi güveni mafoldumben

ya mavinin kocasina söyledigi laflar:gitme:

böyle seyler sevgiyi saygiyi yipratir

benimde basima geldi, gece yarisi kocam uyuyordu teline seni cok özledim askim diye bir mesaj geldiakannehir

ilk etapta insan sok geciriyor tabi ama sogukkanli olmaliyim deyip isin aslini 15 dakidada cözdüm

mavinin kocasida zaten telini saklayan biri degil , yani önceden süphelenicek bir durum yok

Peki mavicm can demiş ya eve gelince şok oldum ablamdan öğrendim diye. mesajı akşam atmıyormu zaten mesajı atıp biyere mi gitmiş. yoksa işten gelince mi öğrendim diyo. bence bu ayrıntı önemli.

Ben inanmadım eşinize, onun anlattıklarına.....

Güzel bir senaryo ile durum kurtarılmaya çalışılmış ama ucu açık kalan o kadar soru var ki...

İlk gün öğlen kendi telefonunuzdan arıyorsunuz açmıyorlar. Eşinizin telefonundan arayınca meşgule düşürülüyor. Eşinizin telefonu kayıtlı olmalı karşı tarafta. Arayan ismi görünce ablası olduğunu söyleyen kişi açıp "Can telefonunu evde bırakmış" diyemezmi. Bunun yerine meşgule düşürüyor olmak büyük bir soru işareti.

Daha sonra sizin numaranızı araması diğer ucu açık konu. Kardeşinin rahatsız edildiğini bu yüzden tanımadığı numaraları açmadığını söyleyen birisi tanımadığı bir numarayı geri arar mı? Saçma yani. Senaryonun ilk ayağı işte. Kadına ara böyle böyle de denmiş, o da ona söylenenleri tek kelime şaşmadan söylemiş. Telefon kardeşim Can'ın mesajı yanlışlıkla atmıştır. Bi insan kardeşinin attığı mesaj için yanlışlıkla atmıştır mı der, yoksa ne bileyim neden atmış ona sorun mu der.....

İlk etapta burda Can diye birisi yok diyip sonra telefonu evde bırakmış kısmı çok ayrı bir soru zaten.

Can mevzusuna gelince. Gece bir mesaj atıyor sonra attığı kişi yanlış atmışsın diye mesaj atıyor. İnsan bir özür mesajı çekmez mi? Defalarca başıma gelmiştir. Göndereceğim mesajı başkasına atmışımdır, ve gönderdiğim kişi tarafından uyarılırsam hemen özür mesajı çekmişimdir. Eminim çoğu kişi böyle davranıyor. Ayrıca öyle mahçup olan bir karakterde ki kişi daha sonra annenizin mesajlarına falan sinirlenip tavır yapıyor ve açmıyor teli. Mantıklı mı bu. İnsan baktı olay büyüyor açar telefonu durumu izah etmeye çalışır. Bu kadar kayıtsız kalmaya çalışmak hiç doğal değil.

Eşinizin ilk anda ki tavırları aslında olayı özetliyor. Empati yapalım. Sizin telinize geldi böyle bir mesaj ve eşiniz gördü. Köpürdü bağırıp çağırmaya başladı. Hiçbir suçunuz olmadığını biliyorsunuz. Sinir yapıp telefonu mu parçalarsınız yoksa gayet sakin bir tavırla "arayalım o zaman o numarayı soralım kimmiş neymiş" mi dersiniz? Arızalı olduğu için sık sık kapanan bir telefonun pin kodunu sinirden unutmak kısmı da muaama....

Ayrıca bazı arkadaşlar yazmış "Hemen Can diye birisini bulup bunları söyletecek değil ya" diye....
İşte bunu yazan erkekleri hiç tanımıyor bence.
Can diye bir arkadaşı var zaten. Ve bu erkek dayanışmasının en belirgin örneği....
Defalarca şahit olmuşluğum vardır.....

Can'la hep beraber buluşmanız çözüm olmayacak bence. Çözüm isteniyorsa kardeşinin de o buluşma da olması lazım. Ya da Can yanlız olacaksa telefon nosunun sahibi sorusuna doğru cevap vermesi lazım.

Uzun oldu kusura bakmayın, 2 saatimi harcayıp mesajların hepsini okudum ve içimde olanları söyledim.
Sizin için yanılıyor olmak isterim.

Ama kendi adıma birisini terk etmek için bu kadar cevapsız soru bana yeter de artar bile.....

çok güzel tesbitler,benimde kafamı kurcalayan şeyler bunlardı.inşallah doğru cevaparı tek tek alırsınız ve sizin lehinize olur inşallah

Kardeş olsalar bile,canın kardeşiyle aralarında bir şey olamaz mı ? bunu da düşnmek lazım. kardeştirler,ama yinede kocanla aranda bişey vardır...olabilir.iyice araştırmak lazım...

ayy içim şişti vallahi...okudum cogunu da ne kadar dallandırıp budaklandırmıssınız konuyu...kafalar daha da karışmış. Bence aldatma olayı birilerine birşeyler sorarak, konusarak cozulemez, ne derlerse desinler kendi gozunle gormedikce %100 inanamazsin.. Ben sana daha once de birseyler yazdim ama hic cvp vermedin herkese tek tek cvp yazdigin halde cunku olumlu yazmiyordum. Sebebi de kendi gozunle gormedikce kimseye inanma dedim. Bence kimseye bisey soylemeden esini takip et bundan sonra, aldatiyorsa daha dikkatli olacaktir, gerekirse mesela bir arkadasimla bi isimiz var yok araba pazarina gidicez yok carsiya inicez vs git pesinden takip et mesela...Girdigi bilgisayari kurcala ne biliyim yap bisiler mutlaka bir iz bulursun yani...Ama birilerine sorarak konusarak asla cozemezsin....Bak bi arkadas anlatmis esinin cebinde fis bulmus pastane yenmis 2 porsiyonluk tatlilarmis..o sekilde ogrenmis yanigitmis pastaney sormus vs...Cirkefimdir diyorsun tamam da ortaligi yaygaraya verdigin zaman herkes tedbirini cok guzel bi sekilde alir bunu unutma, sessiz ve derinden gitmelisin. Benden sana ufak bi tavsiye ister kale al ister es gec sen bilirsin.

mavıcım ben olsam aılemden kımseyı karıŞtırmazdım zaten aıleler herŞeyı abartıyor ortamı ıyıce gerıyor eŞının senı altattıĞınıda dÜŞÜnmÜyorum kesınlıkle

acıkcası bana da ınandırıcı gelmedı..
kılıt nokta zaten belli...adamın o anda heyecanlanıp,panıklemesı ve uste cıkma psıkolohısıyle bagırıp cagırıp telefonu fırlatması,,,
masum ınsan napar o anda???
ne bıcım mesaj bu ya yanlıslıkla oldu heralde hadı arayalım vs. der..arar ıcını rahatlatır o anda,,durumu cozer hemde...
ıns.. dusundugum gıbi degıldır..
canla gorusmek ya da kardesıyle gorusmek cozum olur mu bılmyıoorum
ama ben bu oyuna kanmazdım,onu bılıyorum..
iyi sanlar,,sevgıler..

Dunden beri takip ediyorum her sayfayi ve her yorumu...
Evet karisik bir durum.. Ama benim aklima baska bir konu geliyor,eger bu konu gercekten dogruysa,yani aldatma yoksa,hersey esinizin dedigi gibiyse,bu ispatlanirsa,esiniz size karsi nasil davranir acaba??..
Cunku aldatma ile suclanmak bir es icin dehset verici birsey... Bundan sonrasinda, siz esinize karsi bunu dusundugunuz icin o sizi affedebilecek mi acaba ?? ...
Kisaca demek istiyorum ki hersey ortaya cikmadan esinize cok cok baski uygulamayin,aldatiyorsun kelimesini soylemeyin,o zaman onun size karsi olan saygisi ve sevgisi azalabilir,hakkinda dusundukleriniz icin.. Esinizin dedigi gercekten dogru cikarsa, siz sozleriniz eger cok agirsa esinize karsi suan,cok pisman olursunuz... Belkide uzun zaman alir tekrar kazanmak... Bu sizi daha cok yorar... bilmiyorumkismileEvet kolay birsey degil,kadiniz ve bu gibi seyler erkeklerden daha cok bizi etkiler...Sizde haklisiniz bu konuda...Ama daha temkinli ilerlemek lazim... Hersey aciga cikar umarim..:1no2:

Kesinlikle katılmıyorum size
Bence Mavinin kesinlikle suçu yok bu durumda
Eşine telefonu gösterdiğinde eşi hemen numarayı arayıp olayı çözüme kavuşturmalıydı.Fakat bunun yerine inkar etmiş ve diğer gün Mavinin numarayı aramasına karşı çıkmış sebepse "arkadaşına rezil olmak!"
Hemde telefonun pin kodunu yanlış girdiği yetmezmiş gibi kırıp parçalamış
Bence eşi normalde hatalı olmasa da davranışlarıyla kendini hatalı duruma düşürmüş.
Birde mavinin yerine kendini koysun bakalım ne yapardı acaba?
Bu durumda herkes şüphelenir
Tamam mesaj gelince hemen şüphelenmeyebilir fakat telefonu kırması arattırmaması ile kendini suçlu duruma düşürüyor.
O yüzden bence hiç de kendini naza çekmesine gerek yok!
Hele Mavi'nin özür dilemesine de hiç gerek yok!
Hele ki Mavi'yi affetmesi gibi bi durum söz konusu bile olamaz:delphin:
Özür dileyecek biri varsa o da eşidir herşeyi çorbaya çevirdiği için:1closedeyes:

Ben inanmadım eşinize, onun anlattıklarına.....

Güzel bir senaryo ile durum kurtarılmaya çalışılmış ama ucu açık kalan o kadar soru var ki...

ılk gün öğlen kendi telefonunuzdan arıyorsunuz açmıyorlar. Eşinizin telefonundan arayınca meşgule düşürülüyor. Eşinizin telefonu kayıtlı olmalı karşı tarafta. Arayan ismi görünce ablası olduğunu söyleyen kişi açıp "Can telefonunu evde bırakmış" diyemezmi. Bunun yerine meşgule düşürüyor olmak büyük bir soru işareti.

Daha sonra sizin numaranızı araması diğer ucu açık konu. Kardeşinin rahatsız edildiğini bu yüzden tanımadığı numaraları açmadığını söyleyen birisi tanımadığı bir numarayı geri arar mı? Saçma yani. Senaryonun ilk ayağı işte. Kadına ara böyle böyle de denmiş, o da ona söylenenleri tek kelime şaşmadan söylemiş. Telefon kardeşim Can'ın mesajı yanlışlıkla atmıştır. Bi insan kardeşinin attığı mesaj için yanlışlıkla atmıştır mı der, yoksa ne bileyim neden atmış ona sorun mu der.....

ılk etapta burda Can diye birisi yok diyip sonra telefonu evde bırakmış kısmı çok ayrı bir soru zaten.

Can mevzusuna gelince. Gece bir mesaj atıyor sonra attığı kişi yanlış atmışsın diye mesaj atıyor. ınsan bir özür mesajı çekmez mi? Defalarca başıma gelmiştir. Göndereceğim mesajı başkasına atmışımdır, ve gönderdiğim kişi tarafından uyarılırsam hemen özür mesajı çekmişimdir. Eminim çoğu kişi böyle davranıyor. Ayrıca öyle mahçup olan bir karakterde ki kişi daha sonra annenizin mesajlarına falan sinirlenip tavır yapıyor ve açmıyor teli. Mantıklı mı bu. ınsan baktı olay büyüyor açar telefonu durumu izah etmeye çalışır. Bu kadar kayıtsız kalmaya çalışmak hiç doğal değil.

Eşinizin ilk anda ki tavırları aslında olayı özetliyor. Empati yapalım. Sizin telinize geldi böyle bir mesaj ve eşiniz gördü. Köpürdü bağırıp çağırmaya başladı. Hiçbir suçunuz olmadığını biliyorsunuz. Sinir yapıp telefonu mu parçalarsınız yoksa gayet sakin bir tavırla "arayalım o zaman o numarayı soralım kimmiş neymiş" mi dersiniz? Arızalı olduğu için sık sık kapanan bir telefonun pin kodunu sinirden unutmak kısmı da muaama....

Ayrıca bazı arkadaşlar yazmış "Hemen Can diye birisini bulup bunları söyletecek değil ya" diye....
ışte bunu yazan erkekleri hiç tanımıyor bence.
Can diye bir arkadaşı var zaten. Ve bu erkek dayanışmasının en belirgin örneği....
Defalarca şahit olmuşluğum vardır.....

Can'la hep beraber buluşmanız çözüm olmayacak bence. Çözüm isteniyorsa kardeşinin de o buluşma da olması lazım. Ya da Can yanlız olacaksa telefon nosunun sahibi sorusuna doğru cevap vermesi lazım.

Uzun oldu kusura bakmayın, 2 saatimi harcayıp mesajların hepsini okudum ve içimde olanları söyledim.
Sizin için yanılıyor olmak isterim.

Ama kendi adıma birisini terk etmek için bu kadar cevapsız soru bana yeter de artar bile.....

Konu açıldığından beri sessiz sessiz takip ediyorum, Mavi hanımı yorumlarından tanır ve kendisine büyük saygı duyarım. Başına böyle bir şey gelmemiş olmasını diliyorum, ama hepimizin kafasını kurcalayan şeyler vardı. Bu arkadaşımız onları güzel yakalamış. Bunun üstüne söyleyebilecek pek bir şeyim yok ama bu detayların altını çizmek adına alıntı yapmak istedim. Ummadığı bir anca Can bey'e peşpeşe sorun bakalım ne tepki verecek..

Ayrıca şunu da yine söylemek isterim ki Mavi hanımın eşinin telefonunda hafızam beni yanıltmıyorsa 3 tane Can kayıtlıydı. Birinin sahte olduğunu düşünürsek, diğer iki tanesinden birini ayarlayıp plan yapmak zor olmayacaktır, erkekler bu gibi durumlarda müthiş dayanışma örnekleri sergilerler. O yüzden onların aklıllarına gelmeyecek şekilde davranıp bilhassa o Can denen kişiyi ters köşeye yatırmak zorundayız. Gerçek bir Can ve onun gerçek kız kardeşi gelse bile bu Mavi ablanın kocasını temize çıkarmaya yetmez ki.

Son düzenleme:
olumlu düşündüm ve yazdım konuya başta ama son yaşananlar şüphelenmeme neden oldu...

benim bu durumda merak ettiğim bir tek şey var: eşiniz neden canla önce kendi görüşüyor? olaydan sonra hemen sizinle görüştürebilirdi. neden salıyı bekliyorsunuz? canın çok mu işi varmış? bi yarım saatini ayıramıyor mu acaba size?

telefonun neden açılmadığına gelince, telefonun yanında can adında ya da erkek cinsiyetinde biri yok anlaşılan. gizli veya tanınmayan numaraları aramaması öğütlenen bir bayan var gibi. olayın hemen ardından eşinizin telefonundan aradığınızdaysa meşgule veriyor, çünkü mesajı sizin de okuyabilceğiniz bir saatte atmış. okuyup eşinizden arayacabilme olasılığınız yüksek olduğu için açmıyor.

bundan sonra yapmanız gereken şey, hemen yarın, eşinize haber vermeden canı görmeye gitmek. ve telin kime kayıtlı olduğunu sormak. eğer cevap olumluysa ne ala. yok değilse, o zaman eşinizin telefonunu bir gece uyurken alıp o telefona mesaj atın, uygunsan arıycam seni diye. ve ondan sonra arayın. telefon kadına aitse açacaktır.

Kesinlikle katılmıyorum size
Bence Mavinin kesinlikle suçu yok bu durumda
Eşine telefonu gösterdiğinde eşi hemen numarayı arayıp olayı çözüme kavuşturmalıydı.Fakat bunun yerine inkar etmiş ve diğer gün Mavinin numarayı aramasına karşı çıkmış sebepse "arkadaşına rezil olmak!"
Hemde telefonun pin kodunu yanlış girdiği yetmezmiş gibi kırıp parçalamış
Bence eşi normalde hatalı olmasa da davranışlarıyla kendini hatalı duruma düşürmüş.
Birde mavinin yerine kendini koysun bakalım ne yapardı acaba?
Bu durumda herkes şüphelenir
Tamam mesaj gelince hemen şüphelenmeyebilir fakat telefonu kırması arattırmaması ile kendini suçlu duruma düşürüyor.
O yüzden bence hiç de kendini naza çekmesine gerek yok!
Hele Mavi'nin özür dilemesine de hiç gerek yok!
Hele ki Mavi'yi affetmesi gibi bi durum söz konusu bile olamaz:delphin:
Özür dileyecek biri varsa o da eşidir herşeyi çorbaya çevirdiği için:1closedeyes:

Mavinin sucu yok evet bunu hepimiz biliyoruz,ama bu surecte hersey cok ince ilerlemeli,cok dikkat edilmeli,sonuc ne olursa olsun iki tarafta bir yikim yasiyacak...
Ister aldatsin,ister aldatmamis olsun...Mavi hakli evet,esi bir suru supheli davranis sergilemis,bu durum hepimizi soru isaretlerina boguyor.. Ama yanlis davrandi diye aldatiyorsun sozu ile tepki gostermek te biraz sakincali gibi...Hicbirsey kesin degil suan,onun icindir ki kendine biraz hakim olmasi kendisi icin cok faydali olur...
Hersey gun yuzune cikicak umuyorm..Ama zaman alicak gibi duruyor...
Umarim dahada kotuye gitmezbilmiyorumkismile

ifilove arkadaş çok güzel tahlil etmiş bence durumu cidden güzel senoryo ama açıklar var benim en başta aklıma takılanda madem bu kişi eşinin teline kayıtlı niye bu can ın ne çalışma saatini nede başka bişiyini bilmiyor inaan çok az tanıdığı nerdeyse hiç tanımadığı bir insanın no sunu niye alsın ki :2:ama bu tarz konularda yorum yapmaya hep çekinirim yine da hayırlısı umarım doğrudur söyledikleri eşinin...

Offf Mavicim, inan ki tüm sayfaları tek tek okudum dünden beri.:gitme:
Bir şey yazmadan önce, bugün önce senin yazmanı bekledim...

Açıkçası, ben inanmıyorum eşinin seni aldattığına.:1no2:
Çünkü, birine sinir krizi eşliğinde 'Sen beni aldatıyorsun, boşanmak istiyorum' dersen, o kişi de sinir harbi geçirir yani, normal...

Diğer taraftan aklıma takılan şey,

Tamam Can gerçek bir kişi olsun
Ablası da gerçek olsun.

Peki ya bu ablayla eşinin arasında bir şey olabilme ihtimali olabilir mi ? akannehir En azından bu abla eşine ilgi duyuyor, eşin yüz vermiyor olabilir.eyvahedigeldismile
Offf yazarken bile sinir oluyorum inan ki.kafamçokkarıştı

Hani telefon ablasında ya, mesajı o yollamış olabilir mi ?
Uzun süre teli açmayıp, sonra açması bana bunu düşündürdü.
Ya da çok paranoyak oldum bilmiyorum. Bu düşüncem tamamen bu Can ve ailesinin salaklığından kaynaklanıyor, orası kesin...benneyaptımki

Ama hissiyatım, eşinin masum olduğu yönünde. a.s

Ayrıca, kendini suçlu hissetmemelisin. Olaylar seni bu hale getirdi, eşin de bu işi çözmek zorunda...

Senin iyi olman gerekli herşeyden önce Mavi...Lütfen harap etme kendini canım...
:1hug:

Mesajın olduğu numara canın evet.

Ama eşimin cebinde 3 tane can kayıtlı.Biri askerden biri marketten öteki de okuldan.

Markettekiyle konuşurlar sıkça.Hatta arada görürdüm eve girince elinde tel kim o dediğimde can derdi konuştuğu zamanlarda..

Canım başlarda böyle yazmıştın ya dün...
Demek ki Can'la samimi eşin.
Can da madem yaptı bir hata, düzeltmesi gerekirdi hemen. Kulağının üstüne yatmaması gerekirdi...
Off çok sinirim şu Can ve familyasına.
:kızgın:

Kızlar buara ben çıkıyorum.Duş alıcam kendime geleyim biraz

Sonra giricem yeniden

kendinize iyi bakın... fazla yıpratmamaya bakın kendinizi...

eşiniz görüşme ayarlayacağı için şanslısın. ayrıca o çocuğun senin elin de bir numarası var. istersen eşinin hattı üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunup mahekemede yüzleşebilirsin.
çocuğun çalıştığı bulunduğu yerleri biliyorsun yakasına yapışabilirsin.

sen şimdi sakinleş... eşinin seni çok sevdiğini ve bu durums ne kadar üzgün olduğunu bil.

sanırım çok kıskanç sürekli didikleyen bir yapın yok sanırım. eşin bu yüzden paniklemiştir.
benim eşim bu konularda idmanlı olduğundan hemen telefonu bana verir:) o yüzden o tepkisini fazla düşünme.
can ın ablasımı bakmış o gün telefona kız arkadası hiç rahatsız olmamaış mı? iş için arayan firmalar ona nasıl ulaşıyormuş.? eşine bir garezi mi varmış? kasten yapmış olabilir.
can'ı sıkıştır sen.
bu tür sıkıntılarla kendimiz eşimiz ilişkimiz bir sınavdan geçiyor. böyle düşün. umarım başarıyla atlatırsınız.bir daha böyle şeyler asla yaşamaz ve yaşasanız bile tepkiler böyle olmaz. :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım...
Eşimle durumun sevgi, muhabbet derceniz nedir bilemem ama pek masum gelmedi bana...
Panikledi diyorsun, sonra telefonu yanlış pin girip kilitlemesi, kırıp atması...
Kızın telefonu açıp Can diye biri yok demesi...
Sonrada bu Canın telefonu rahatsız ediyor diye öyle dedim demesi...
Bunlar olayın üzerine sonradan yazılan senaryolar gibi geldi bana...
Bundan sonra dikkatlice iz sürmen lazım önce şu Canı bi bul bakalım işin aslını bi öğren ondan

arkadaşlar olumlu düşünmek istiyorum ama sizin kardeşiniz teli evde bıraksa,, gecenin kaçında hemd ;; sonra arasalar siz açsanız ve sorsa can ı.. siz can diye biri yok mu dersiniz ben kardeşiyim can teli evde mi bıraktı dersiniz.. bence en iyi ihtimal şu..bu kadınmavinin eşine takmış kafayı ama eşi kurtulmak istediği halde kurtulamıyor..yoksa olay ortada zaten.. kadınla irtibatta olduğuna göre ve kadını arayıp can ın kardeşiyim demesi mavinin eşiyle arada birşeyler olduğunu gösteriyor ama ne..?? eşinin anlattıkları bence düpedüz senaryo tek iyi ihtimal söylediğim sey..

hmm...
valla burda hepimiz okuduk konuyu anlattiklari bana hala cok mantikli geliyor.. ama bu Can bey bildigin serseri bi adam belli ki.. ne yaptigi ne ettigi belli olmuyor.. kotu arkadas da insanin canini yakar yani.. bence esin sucsuz.. degilse bu kadar tahatlikla canla seni bir araya getireyim demezdi, bana guvenmiyorsan bu is bitsin ayaklarina girip blof yapardi..

İlk günden dedi gidelim işe beraber orda yüzleştireyim seni diye.

Blöf yapmış olamaz çünkü ne kadar deliyim bilir beni.

Hadi git duşunu al..
Eğer inancın varsa otur biraz dua et..
Feraha kavuşursun inşallah..
Eşin de Can da umrumda değil sen iyi ol bize yeter..

Canımsın sen benim..

mavi canim 4 yillik kocani taniyorsundur heralde, yalan söyledigini gözlerinden anlarsin
yani kadinlar his eder öyle bisey olsaydi
kocan isden eve evden ise birimi yoksa seni evde birakip gezen tozan birimi
yani seni aldatmaya firsati varmi
lütfen süphelenmeden önce bunlarida düsünolumunekankayizsmile

Tanımam mı kuzum tanımam mı...

İçimdeki şeytan inanma sakın yalancı diyor.Ona kulak asmamaya çalışamıyorum ama .

Eşim evden işe işten eve gidip gelen biri.Kankasıyla bile bilgisayardan felan görüşür.Ben yalnız kalmayım diye kankasıyla buluşmaya bile beni de götürmek ister .Derim saçmalama siz gidin buluşun ne işim var felan .O da evlerine gideriz sen annesiyle ablasıyla oturursun biz de salihle görüşürüz buarada der.

Yaptıysa şeytana uyup yapmıştır ama şeytana uydu diye de affedecek değilim.

Birde şunu söylemek istedim mavim
Eğer herşey gün yüzüne çıkar ve hepsinin bir tesadüf olduğu açıklanırsa
Sakın ama sakın eşinden özür dileme
Bence ne olursa olsun eşin o anda telefonu kırmasıyla en büyük hatayı yaptı
Sen bunu yapsan eminim oda bunları düşünecekti
O yüzde eşimin hakkında böyle düşündüm falan diye kendini suçlamana hiç gerek yok
Vicdan azabı çekilecek bi durumda yok
Ne olursa olsun eşin ilk başta yaptığı pini kilitleme hattı kırma canı aramamakta ısrar etmek gibi nedenlerle büyük bi hataya sürükledi durumu
İnşallah herşey çözülür ve bir daha Allah yaşatmasın ama böyle durumlar hepimizin başına gelebilir
Yapılacak en güzel şey mesajın geldiği kişiyi hemen arayıp herşeyi açıklığa kavuşturmak olacaktır.:1closedeyes:
kesinlikle katılıyorum mavimgamyoncuiremsu
ortada bir yanlış anlama oldu, kafalar karıştı bu sebeple
o nedenle bi aldatma mı var diye işin ucunu sıkı tutmandan dolayı sakın kendini ezdirme canım olumunekankayizsmile

Back