- Konu Sahibi BenmasMavi
-
evet kandine gel biraz,
bu ayrıntılar aslında seni çok yorar...
aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum
umarım yanlış anlama çıkar da bunlar;
bu anları gülerek hatırlarız birlikte:))
can denen adama uyuz oldum iyice
insan aramaz mı ya yenge kusura bakma
tadınızı kaçırdım diye..
ne rahatlık ne pişkinlik..
MAVIcım ben sen geldığınde olamayabılıırm cnm
ptesı ılk işim senın topıc olcak
Allah senın ıcın hayırlı ne ıse onu versın
kendıne cok ıyı bak
bız her zaman yanındayız
ben zaten sana yakınım unutma bunu
Mavim çok merak ettik seni ama haberler çok şükür iyi gibi.
Yalnız bu Can denen adamdan acaip kıl kaptım.
Sakın ola ki buluştuğunda onun sözüne güvenip inanma,
sağlam pabuç gelmedi bana bu adam.
Ayrıca Lale'nin de dediği gibi,
ne eşin ne Can ne başkası bizi ilgilendiriyor.
Önemli olan sensin bizim için canım.
Birde şunu söylemek istedim mavim
Eğer herşey gün yüzüne çıkar ve hepsinin bir tesadüf olduğu açıklanırsa
Sakın ama sakın eşinden özür dileme
Bence ne olursa olsun eşin o anda telefonu kırmasıyla en büyük hatayı yaptı
Sen bunu yapsan eminim oda bunları düşünecekti
O yüzde eşimin hakkında böyle düşündüm falan diye kendini suçlamana hiç gerek yok
Vicdan azabı çekilecek bi durumda yok
Ne olursa olsun eşin ilk başta yaptığı pini kilitleme hattı kırma canı aramamakta ısrar etmek gibi nedenlerle büyük bi hataya sürükledi durumu
İnşallah herşey çözülür ve bir daha Allah yaşatmasın ama böyle durumlar hepimizin başına gelebilir
Yapılacak en güzel şey mesajın geldiği kişiyi hemen arayıp herşeyi açıklığa kavuşturmak olacaktır.:1closedeyes:
eşin kızı aramış durumu anlatmış ve kızda bi kılıf uydurup sana tel etmiş.diger sayafaları okumadım can denilen adam seni aradımı bilmiyorum ama bence o da yalan.tutmuştur bi erkek ettirmiştir sana tel.
yerinde olsam asla inanmazdım ve peşini bırakmazdım bu olayın.telefonun hangi isme kayıtlı oldugunu ögrenebilirsin.eşinin gecmişe yönelik fatura detayı isteme şansın varsa ordan takip edebilrisin gecmiş mesaj ve tl görüşmelerini v.s..
susup sineye cerkersen arkandan kıss kıss gülecekler emin ol.ayy cok sinirlendim.aldattıgı yetmiyormuş gibi bide aptal yerine koyuyorlar seni.
Şunu da hepimiz adına yazmakta fayda var sanırım.
Böyle birşeyle karşılaştığımızda biraz daha sakin olup, hemen aldatıyorsun filan gibi karşı tarafa yüklenmektense (tabi ki kolay değil), beraber aramak olayı kısa yoldan çözerdi.
Birine pat diye aldatıyorsun derseniz, karşıdakini de sinir harbine sokabilirsiniz.
Telefonuda kırar, orayı burayıda.
Net kanıtlar değil bunlar.
Her mesaj geldiğinde kesin aldatıyorsun diye ,hadi boşanıyorum derseniz, karşıdaki de panikler.
Burada mavininde hatası olmuş. Sakin olmaması doğal değil mi denilebilir ama, tepki verseydi evet ama keşke biraz daha sakin olsaydı, çok daha kolay çözülebilirdi.
Ya tamamen çaktırmamak lazımdı sonra aramak lazımdı, ya da pat diye beni aldatıyorsun diye yüklenmemek lazımdı.
canimcim tamamda yani yapacak olan yine yapar istedigin kadar sert tepkili ol
mavi olayi birden cok büyüttü annesi bile karismis olaya cana sms yollamis:1no2:
okadarda sakin ol diye burda yalvardik
öfkeyle kalkan zararla oturur
benim esim bana böyle davransaydi cok üzülürdüm kirilirdim bukadarmi güveni mafoldumben
ya mavinin kocasina söyledigi laflar:gitme:
böyle seyler sevgiyi saygiyi yipratir
benimde basima geldi, gece yarisi kocam uyuyordu teline seni cok özledim askim diye bir mesaj geldiakannehir
ilk etapta insan sok geciriyor tabi ama sogukkanli olmaliyim deyip isin aslini 15 dakidada cözdüm
mavinin kocasida zaten telini saklayan biri degil , yani önceden süphelenicek bir durum yok
Peki mavicm can demiş ya eve gelince şok oldum ablamdan öğrendim diye. mesajı akşam atmıyormu zaten mesajı atıp biyere mi gitmiş. yoksa işten gelince mi öğrendim diyo. bence bu ayrıntı önemli.
acıkcası bana da ınandırıcı gelmedı..
kılıt nokta zaten belli...adamın o anda heyecanlanıp,panıklemesı ve uste cıkma psıkolohısıyle bagırıp cagırıp telefonu fırlatması,,,
masum ınsan napar o anda???
ne bıcım mesaj bu ya yanlıslıkla oldu heralde hadı arayalım vs. der..arar ıcını rahatlatır o anda,,durumu cozer hemde...
ıns.. dusundugum gıbi degıldır..
canla gorusmek ya da kardesıyle gorusmek cozum olur mu bılmyıoorum
ama ben bu oyuna kanmazdım,onu bılıyorum..
iyi sanlar,,sevgıler..
Konu açıldığından beri sessiz sessiz takip ediyorum, Mavi hanımı yorumlarından tanır ve kendisine büyük saygı duyarım. Başına böyle bir şey gelmemiş olmasını diliyorum, ama hepimizin kafasını kurcalayan şeyler vardı. Bu arkadaşımız onları güzel yakalamış. Bunun üstüne söyleyebilecek pek bir şeyim yok ama bu detayların altını çizmek adına alıntı yapmak istedim. Ummadığı bir anca Can bey'e peşpeşe sorun bakalım ne tepki verecek..
Ayrıca şunu da yine söylemek isterim ki Mavi hanımın eşinin telefonunda hafızam beni yanıltmıyorsa 3 tane Can kayıtlıydı. Birinin sahte olduğunu düşünürsek, diğer iki tanesinden birini ayarlayıp plan yapmak zor olmayacaktır, erkekler bu gibi durumlarda müthiş dayanışma örnekleri sergilerler. O yüzden onların aklıllarına gelmeyecek şekilde davranıp bilhassa o Can denen kişiyi ters köşeye yatırmak zorundayız. Gerçek bir Can ve onun gerçek kız kardeşi gelse bile bu Mavi ablanın kocasını temize çıkarmaya yetmez ki.
Offf Mavicim, inan ki tüm sayfaları tek tek okudum dünden beri.:gitme:
Bir şey yazmadan önce, bugün önce senin yazmanı bekledim...
Açıkçası, ben inanmıyorum eşinin seni aldattığına.:1no2:
Çünkü, birine sinir krizi eşliğinde 'Sen beni aldatıyorsun, boşanmak istiyorum' dersen, o kişi de sinir harbi geçirir yani, normal...
Diğer taraftan aklıma takılan şey,
Tamam Can gerçek bir kişi olsun
Ablası da gerçek olsun.
Peki ya bu ablayla eşinin arasında bir şey olabilme ihtimali olabilir mi ? akannehir En azından bu abla eşine ilgi duyuyor, eşin yüz vermiyor olabilir.eyvahedigeldismile
Offf yazarken bile sinir oluyorum inan ki.kafamçokkarıştı
Hani telefon ablasında ya, mesajı o yollamış olabilir mi ?
Uzun süre teli açmayıp, sonra açması bana bunu düşündürdü.
Ya da çok paranoyak oldum bilmiyorum. Bu düşüncem tamamen bu Can ve ailesinin salaklığından kaynaklanıyor, orası kesin...benneyaptımki
Ama hissiyatım, eşinin masum olduğu yönünde. a.s
Ayrıca, kendini suçlu hissetmemelisin. Olaylar seni bu hale getirdi, eşin de bu işi çözmek zorunda...
Senin iyi olman gerekli herşeyden önce Mavi...Lütfen harap etme kendini canım...:1hug:
Canım başlarda böyle yazmıştın ya dün...
Demek ki Can'la samimi eşin.
Can da madem yaptı bir hata, düzeltmesi gerekirdi hemen. Kulağının üstüne yatmaması gerekirdi...
Off çok sinirim şu Can ve familyasına.
Mavicim canım benim çok geçmiş olsun bak en azından eşinle konuştun ben inanmıyorum eşinin böyle yapacağına şu salı günüde canla buluştuğun zaman herşey ortaya çıkacaktır bitanem .
Ne olur kendinide çok yıpratma olurmu ilaçlarını almayı sakın ihmal etme olurmu :1hug:
bir insan arkadasina yanlislikla mesaj atarsa arkasindan yaa kusura bakma
ben felanca kisiye yollayacaktim sana geldi meesajim özür dilerim demezmi ??
ayyrica bide isin bu durumlara geldigini bile bile neden telefonlara cikmaz ve
ben bi baskasinin huzurunu bozduysam sonuna kadar onu düzeltirim birileri mesaj atti diye
telefonlara cikmamazlik yapmam tabi herkezin huyu farkli tabiki
mavicim insallah yürekten diliyorum umarim yoktur böyle bisey umarim hersey kötü bir tesadüften ibarettir bunlarda olmuyor degil oluyor
peki eşin neden panikledi hattı bloke etti teli kırıcaktı falan demişsin ağladı yalvardı demişsin eğer bi yanlış anlaşılma varsa böle olmamalı bence...eşinin bunları yapması normal mi peki soru işareti başlı başına....bence çok karışık ve karmaşık bi durum şahsen ben bu kadar kolay ikna olmazdım...kendimi üzmicem diyede ortadaki soru işaretlerini es geçmem açıkçası...
Canım benim kıyamam sana yaa :teselli:
Offf offf bayıldığını da duyunca iyice kötü oldum şimdi
Ben okuyunca burdan gerçekten şüphelendim
Fakat sen eşini hepimizden çok daha iyi bilirsin çok daha iyi tanırsın
Böylesine seven bi adam yapmaz, yapmamalı
Günümüzde neler duyuyoruz ihanetler vs ama duyduklarımız yüzünden de genelleme yapamayız
Her erkek aynı değildir...
Tansiyonum düşmüştür sanırım...
Tanıyorum ama kafamda soru işaretleri var kuzum.Ya yaptıysa ya ettiyse diyorum.
Bu kadar belirsizlik kafayı yedirtiyor bana.Herşey ortaya çıksın bi an evvel ya nolur tek dileğim bu benim.Hayata dönmek istiyorum yine ve yeniden .
eşinizin anlatıkları banada inandırıcı gelmedi.....ama bu kadar büyük bir saneryo yazdığına bakılırsa SİZ ONUN İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ ...ve böyle bir tepki vermenizde onu ilerde olacak başka şeyler için engellemiş olacaktır...sonuna kadar gider ve gercekleri bulursunuz inşallah....ve yaşadığınız bugünlerin acısını çıkarırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?