- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Ben olsam şu saatten sonra Can denen adamın ağzından çıkacaklara inanmazdım. Biz zaten danışıklı dövüşten şüphelendiğimiz için Can kişisiyle yüzleşme olsun istiyoruz, ama ortada bir şey gerçekten varsa bunlar Salı gününe kadar elli çeşit piyes hazırlarlar, Salı günü de en güzelini karşınızda oynarlar.
Ben de paranoyak bir insanımdır, ve Can beni artk ikna edemezdi :1no2:
Ben olsam şu saatten sonra Can denen adamın ağzından çıkacaklara inanmazdım. Biz zaten danışıklı dövüşten şüphelendiğimiz için Can kişiyle yüzleşme olsun istiyoruz, ama ortada bir şey gerçekten varsa bunlar Salı gününe kadar elli çeşit piyes hazırlarlar, Salı günü de en güzelini karşınızda oynarlar.
Ben de paranoyak bir insanımdır, ve Can beni artk ikna edemezdi :1no2:
hayır ben evli arkadasıma mesaj atsam gece 1 de oda bana yanlıs oldu dese mesaj atarım yafa ararım kusura bakma yanlıs oldu derim hadi onu demedim ertesi gun tlf evde unuttum !! ve olaylar oldu hala kızıpta !! telefona cıkmamazlık aramamazlık yapmam hadi onuda yaptım diyelim arkadasım gelecek böyle olaylar oldu eşimle aram bozuldu diyecek derimki ara ben konusayım eşinle yada ben arayayım konusayım derim arkadasımda yanımdayken ve adam daha salı gunu belki diyor
ben bu cana hiç inanmadım
ben isin Can denen gerizekalida cözülcegine inaniyorum
Mavi Canin hattinin kime ait oldugunu ögrenmis
Cana hat kimin adina kayitli + mesajda ne yazdigini sorarsa Canin vericegi cevaba göre dogrumu yanlismi ögrenir
bide kimlige bakcakmis mavi
sali günü hersey aciga cikicak gibime geliyo
Söylememek elde değil ama kuzum.
İnan insan sinir harbine giriyor.
Asabiyimdir ben bu gibi durumlarda zaten.
Eşim teli ortada bırakır genelde saklamaz cebinde çekmecesinde vs.
Bugüne dek şüphe duyacağım bişeyde olmadı ki...
Lanet olsun sana beni aldattıysan dedim.Lanet olsun seninle evlendiğim güne eğer aldattıysan dedim.
:çok üzgünüm:
Kimliğe bakması neyi çözecek ki bence de, zaten gelen şahıs can olacak, onda bir sıkıntı yok.
Can dan bol birşey yokmuş arkadaşlarda, telefonda kayıtlı.
Can diye biri var ve markette çalışan bir arkadaş, bu konuda sıkıntı yok.
Telefon ve mesaj üzerine yoğunlaşmak lazım.
Belki telefon bile, kızdan alınıp , o gün can a verilecek.
krizalit.kristalin, benimde paranoyak yanı mı uyandırdın iyi mi.
Birşey de boşluklar varsa, insanı kemirip bitiriyor işte,
Ve çoğu kezde cevabı olmayan sorular, doğru çıkıyor sanki.
ama kız da gelirse bu ihtimal zayıflamaz mı canım
kimliklere bakılır
soy isim aynı mı kardeşler mi
tabi ortada böyle çirkin bişeye göz yuman bi kardeş yoksa
şüpheler boşa çıkar mavinin eşi de temize
Kimliğe bakması neyi çözecek ki bence de, zaten gelen şahıs can olacak, onda bir sıkıntı yok.
Can dan bol birşey yokmuş arkadaşlarda, telefonda kayıtlı.
Can diye biri var ve markette çalışan bir arkadaş, bu konuda sıkıntı yok.
Telefon ve mesaj üzerine yoğunlaşmak lazım.
Belki telefon bile, kızdan alınıp , o gün can a verilecek.
krizalit.kristalin, benimde paranoyak yanı mı uyandırdın iyi mi.
Birşey de boşluklar varsa, insanı kemirip bitiriyor işte,
Ve çoğu kezde cevabı olmayan sorular, doğru çıkıyor sanki.
mavim canim benim gecmis olsun..banyoda tansiyonun düsmüs bayilmisin...allahin izniyle insallah hersey aciga cikacak..eyerki esinin söyledikleri dogruysa..öyle tiplerden uzak dursun..insallah bu olaydan sonra esin arkadaslarini iyi secer...iyi niyetli olmakta insanin basina binbirtürlü isler acabiliyo..
evde eğer varsa sakinleştirici bir ilaç almanız daha iyi olacak gibi.
tamam kötü bir olay ama bunu düzeltmek için çırpınan bir eş var. çok fazla yıpratmayın kendinizi. bir bitkisel sedatif falan alsanız en azından bu gece uyusanız sağlığınıza dikkat etseniz iyi olacak.
diğer iki msjımı görmediniz sanırım... çok üzüldüm. en yakın zamanda atlatmanızı diliyorum.
herşey gitse bitse bile siz kalıcaksınız geriye o yüzden önce siz kendinize iyi bakın.
ve ben inanıyorum ki bu olay düzelecek. eşinizle ilişkiniz daha da güçlenecek.
mavicim ya eşinle ilgili şüphe uyandırcak baaşka bir olay olmuşmuydu pekii.. ???
mavi eşin canın yanına gittiginde aramadımı seni onun yanındayken arasa konussan belki biraz olsa rahatlardın bu canda healsanaalsanasmile eşin keşke kolundan tutup getirseydi saat kaç olurs olsun konu cok önemli
numara sende vardır..kimin adına kayıtlı diye öğrene bilirsin bilinmeyen numaralardan..
eşinin paniklemesi...sen öyle görmek istediin içİn olmasın...göz yanılsaması gibi..
yalnış anlamlandırma gibi..
numara sende vardır..kimin adına kayıtlı diye öğrene bilirsin bilinmeyen numaralardan..
eşinin paniklemesi...sen öyle görmek istediin içİn olmasın...göz yanılsaması gibi..
yalnış anlamlandırma gibi..
Can denen herif düzgün bir adam olsa,sabah demez akşam demez,gece demez 5 dakikasını ayırır gelir özrünü diler bu konuyu kapatırdı..
Bütün pisliğin başı o yüzden Can diyorum!!!!
Neymiş sinirlenmiş,Mavişin annesi mesaj çekti diye...
Ayyy kıyamam Can,sen sakin ol biz yeriz kendimizi burada!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?