Çok Kötü Birşey Oldu..:(

ve salı gününe kadar seninde sinirlerin yatışmış olacak..çünkü iki gündür kendini yedin bitirdin...kafan yoruldu bedenin yoruldu

ben isin Can denen gerizekalida cözülcegine inaniyorum
Mavi Canin hattinin kime ait oldugunu ögrenmis
Cana hat kimin adina kayitli + mesajda ne yazdigini sorarsa Canin vericegi cevaba göre dogrumu yanlismi ögrenir
bide kimlige bakcakmis mavi
sali günü hersey aciga cikicak gibime geliyo

mavim canim benim gecmis olsun..banyoda tansiyonun düsmüs bayilmisin...allahin izniyle insallah hersey aciga cikacak..eyerki esinin söyledikleri dogruysa..öyle tiplerden uzak dursun..insallah bu olaydan sonra esin arkadaslarini iyi secer...iyi niyetli olmakta insanin basina binbirtürlü isler acabiliyo..

evde eğer varsa sakinleştirici bir ilaç almanız daha iyi olacak gibi.
tamam kötü bir olay ama bunu düzeltmek için çırpınan bir eş var. çok fazla yıpratmayın kendinizi. bir bitkisel sedatif falan alsanız en azından bu gece uyusanız sağlığınıza dikkat etseniz iyi olacak.
diğer iki msjımı görmediniz sanırım... çok üzüldüm. en yakın zamanda atlatmanızı diliyorum.
herşey gitse bitse bile siz kalıcaksınız geriye o yüzden önce siz kendinize iyi bakın.
ve ben inanıyorum ki bu olay düzelecek. eşinizle ilişkiniz daha da güçlenecek.

mavicim ya eşinle ilgili şüphe uyandırcak baaşka bir olay olmuşmuydu pekii.. ???

aynen evli veya degil hemcinsime yanlis mesaj atmisim bide o tarz bir mesaj elbette arar bi pardon özüür dilerim derim yani yada ikinnci mesaji ceker pardon bu sana degildi sende anlamissindir falan derdim mavi cok sabirli ben olsam coktan onun calistigi yere gitmistim...

Ben mi çok paranoyağım bilmiyorum ama hattın kimin adına kayıtlı olduğunu eşi de öğrenebilir ve yüzleşmeye getireceği Can'a bildirebilir. Sonuçta hattın kimin olduğunu sorgulamayı akıl edebilmek için dâhi olmaya gerek yok, onlar da Mavi ablanın atacağı adımları akıl edip ona göre tedbirlerini alabilirler. Mesajda ne yazdığını da eşi hatırlayıp bildirebilir, veya mesajı gönderene ulaşıp o bilgiyi elde edebilirler. Kimlikte de Can yazması bana göre hiçbir şey ifade etmiyor..

Can kişisinin telefonunun gönderilen mesajlar kısmında o mesaj var mı yok mu bakılabilir, ama mesaj cidden başkası tarafından gönderilmiş ve hat o günlüğüne o adamda duruyor da olabilir.

Valla her şey olabilir, düşünüyorum ben olsam neyi gördüğümde itiraz edemezdim diyorum, bulamıyorum bilmiyorumkismile

bosver canim üzme sen kendini olan oldu:teselli:
yalniz bu isin cözülmesinin bukadar gereksiz uzamasi benide geriyo inan

Kimliğe bakması neyi çözecek ki bence de, zaten gelen şahıs can olacak, onda bir sıkıntı yok.
Can dan bol birşey yokmuş arkadaşlarda, telefonda kayıtlı.
Can diye biri var ve markette çalışan bir arkadaş, bu konuda sıkıntı yok.
Telefon ve mesaj üzerine yoğunlaşmak lazım.
Belki telefon bile, kızdan alınıp , o gün can a verilecek.
krizalit.kristalin, benimde paranoyak yanı mı uyandırdın iyi mi.
Birşey de boşluklar varsa, insanı kemirip bitiriyor işte,
Ve çoğu kezde cevabı olmayan sorular, doğru çıkıyor sanki.

ama kız da gelirse bu ihtimal zayıflamaz mı canım
kimliklere bakılır
soy isim aynı mı kardeşler mi
tabi ortada böyle çirkin bişeye göz yuman bi kardeş yoksa
şüpheler boşa çıkar mavinin eşi de temize

Ablada can bey gibiyse inş gelir.
Biraz zor görünüyor.
Bunların keyfi gelecek, bir telefon açacakta, bir de buluşmaya geliceklerde.
İnş. salı günü müsait olurlarda, bir zahmet gelirler.
Böyle bir can karakteri bile nasıl olur düşünüyor insan.
İnş gelir.

mavi eşin canın yanına gittiginde aramadımı seni onun yanındayken arasa konussan belki biraz olsa rahatlardın bu canda healsanaalsanasmile eşin keşke kolundan tutup getirseydi saat kaç olurs olsun konu cok önemli

anlamadığım böyle bi şey yaşamış olsam
eşim herhalde o adamı döve döve getirir
senin keyfini mi beklicez benim yuvam dağılmak
üzere diye..
bi de adam lütfedip randevu verio salıya

ışi çıkmaza sokuyor paranoyalar belki ama bir şeyden gerçekten emin olabilmemiz için aklımıza takılan her bir soruya mantıklı cevap almamız gerekiyor, karşı tarafın ne dolaplar çevirebileceğini öngörüp ona göre kendimizi hazırlamamız gerekiyor.

Paranoyalarım genelde bana zarar verir, kendimi böyle çok yıprattığım olmuştur ama yine de böyle etraflıca düşünebilmek güzel. Ben de inanıyorum ki burada bir sürü KK kadını olarak Mavi ablanın çıkış yolunu bulmasına yardımcı olabiliriz. Birimizin kaçırdığı detayı birimiz görebiliriz.

Meseleye erkek tarafı açısından da yaklaşmaya çalışıyorum. O mesaj cidden yanlışlıkla gelmiş olsa diyorum, Can cidden sorumsuz gerizekâlının önde gideni olup bunlara sebebiyet vermiş olsa diyorum, eşi cidden bir an dellenip istemsizce telefona zarar vermiş olsa diyorum.... diyorum diyorum da gelişmeleri okudukça artık diyesim gelmiyor. bilmiyorumkismile

Yahu adam, eşin kendini yiyip bitiriyor burada, madem haklı olduğunu iddia ediyorsun, Salı'ya kadar ne halt etmeye bekleyeceksiniz! Madem haklsınız, anlatın nefes alsın kadın. Madem haklısın, "bu akşam bi yarım saat ayır da aramız düzelsin" diyemiyor musun alsanaalsanasmile

Can denen herif düzgün bir adam olsa,sabah demez akşam demez,gece demez 5 dakikasını ayırır gelir özrünü diler bu konuyu kapatırdı..
Bütün pisliğin başı o yüzden Can diyorum!!!!
Neymiş sinirlenmiş,Mavişin annesi mesaj çekti diye...
Ayyy kıyamam Can,sen sakin ol biz yeriz kendimizi burada!!!

numara sende vardır..kimin adına kayıtlı diye öğrene bilirsin bilinmeyen numaralardan..

eşinin paniklemesi...sen öyle görmek istediin içİn olmasın...göz yanılsaması gibi..
yalnış anlamlandırma gibi..

Saol kuzum.Ben de ciddi uyardım eşimi ipe sapa gelmez adamlarla arkadaşlık kurarsan olacağı bu dedim .

Zaten ilaç alıyorum sakinleştirici ağrı kesici migren hapımı aldım.

Umarım bu işten iyi çıkarız da herşey anı olarak kalır.

mavicim ya eşinle ilgili şüphe uyandırcak baaşka bir olay olmuşmuydu pekii.. ???

Yok bugüne dek olmadı hiç.

mavi eşin canın yanına gittiginde aramadımı seni onun yanındayken arasa konussan belki biraz olsa rahatlardın bu canda healsanaalsanasmile eşin keşke kolundan tutup getirseydi saat kaç olurs olsun konu cok önemli

Aramadı ki...Keşke o ara arasaydı evet :çok üzgünüm:

Numaranın kime ait olduğunu biliyoruz..
Yorum yazmadan önce bir zahmet 78 sayfayı okuyalım..

Mavim gerçekten eşin neden üstelemiyor anlamıyorum
Bu öyle böyle bi durum değil ki ben eşinin yerinde olsam zorla getirirdim o herifi 24saat çalışmıyor ya bu!
Bence Can'ın çalıştığı yeri öğreneceksin eşinden kendin gideceksin kimse olmadan konuşacaksın Can'la
Kimsenin seni salı gününe kadar bu şekilde bırakmaya hakkı yok!

Numarayı sağolsun bulutolsam arkadaşım öğrendi kime ait olduğunu.

İşte cana o gün bunu soracağım.

Lalişim :1hug:

Sesine bayıldım seninle konuşmak çok iyi geldi inan Şeniz

Şimdi daha çok seviyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…