- Konu Sahibi BenmasMavi
-
kadin dedigin biraz böyle sert tepkili olacakki..esinin yapacagi bir cirkinlik varsada yapmaz...
Ben inanmadım eşinize, onun anlattıklarına.....
Güzel bir senaryo ile durum kurtarılmaya çalışılmış ama ucu açık kalan o kadar soru var ki...
İlk gün öğlen kendi telefonunuzdan arıyorsunuz açmıyorlar. Eşinizin telefonundan arayınca meşgule düşürülüyor. Eşinizin telefonu kayıtlı olmalı karşı tarafta. Arayan ismi görünce ablası olduğunu söyleyen kişi açıp "Can telefonunu evde bırakmış" diyemezmi. Bunun yerine meşgule düşürüyor olmak büyük bir soru işareti.
Daha sonra sizin numaranızı araması diğer ucu açık konu. Kardeşinin rahatsız edildiğini bu yüzden tanımadığı numaraları açmadığını söyleyen birisi tanımadığı bir numarayı geri arar mı? Saçma yani. Senaryonun ilk ayağı işte. Kadına ara böyle böyle de denmiş, o da ona söylenenleri tek kelime şaşmadan söylemiş. Telefon kardeşim Can'ın mesajı yanlışlıkla atmıştır. Bi insan kardeşinin attığı mesaj için yanlışlıkla atmıştır mı der, yoksa ne bileyim neden atmış ona sorun mu der.....
İlk etapta burda Can diye birisi yok diyip sonra telefonu evde bırakmış kısmı çok ayrı bir soru zaten.
Can mevzusuna gelince. Gece bir mesaj atıyor sonra attığı kişi yanlış atmışsın diye mesaj atıyor. İnsan bir özür mesajı çekmez mi? Defalarca başıma gelmiştir. Göndereceğim mesajı başkasına atmışımdır, ve gönderdiğim kişi tarafından uyarılırsam hemen özür mesajı çekmişimdir. Eminim çoğu kişi böyle davranıyor. Ayrıca öyle mahçup olan bir karakterde ki kişi daha sonra annenizin mesajlarına falan sinirlenip tavır yapıyor ve açmıyor teli. Mantıklı mı bu. İnsan baktı olay büyüyor açar telefonu durumu izah etmeye çalışır. Bu kadar kayıtsız kalmaya çalışmak hiç doğal değil.
Eşinizin ilk anda ki tavırları aslında olayı özetliyor. Empati yapalım. Sizin telinize geldi böyle bir mesaj ve eşiniz gördü. Köpürdü bağırıp çağırmaya başladı. Hiçbir suçunuz olmadığını biliyorsunuz. Sinir yapıp telefonu mu parçalarsınız yoksa gayet sakin bir tavırla "arayalım o zaman o numarayı soralım kimmiş neymiş" mi dersiniz? Arızalı olduğu için sık sık kapanan bir telefonun pin kodunu sinirden unutmak kısmı da muaama....
Ayrıca bazı arkadaşlar yazmış "Hemen Can diye birisini bulup bunları söyletecek değil ya" diye....
İşte bunu yazan erkekleri hiç tanımıyor bence.
Can diye bir arkadaşı var zaten. Ve bu erkek dayanışmasının en belirgin örneği....
Defalarca şahit olmuşluğum vardır.....
Can'la hep beraber buluşmanız çözüm olmayacak bence. Çözüm isteniyorsa kardeşinin de o buluşma da olması lazım. Ya da Can yanlız olacaksa telefon nosunun sahibi sorusuna doğru cevap vermesi lazım.
Uzun oldu kusura bakmayın, 2 saatimi harcayıp mesajların hepsini okudum ve içimde olanları söyledim.
Sizin için yanılıyor olmak isterim.
Ama kendi adıma birisini terk etmek için bu kadar cevapsız soru bana yeter de artar bile.....
Dunden beri takip ediyorum her sayfayi ve her yorumu...
Evet karisik bir durum.. Ama benim aklima baska bir konu geliyor,eger bu konu gercekten dogruysa,yani aldatma yoksa,hersey esinizin dedigi gibiyse,bu ispatlanirsa,esiniz size karsi nasil davranir acaba??..
Cunku aldatma ile suclanmak bir es icin dehset verici birsey... Bundan sonrasinda, siz esinize karsi bunu dusundugunuz icin o sizi affedebilecek mi acaba ?? ...
Kisaca demek istiyorum ki hersey ortaya cikmadan esinize cok cok baski uygulamayin,aldatiyorsun kelimesini soylemeyin,o zaman onun size karsi olan saygisi ve sevgisi azalabilir,hakkinda dusundukleriniz icin.. Esinizin dedigi gercekten dogru cikarsa, siz sozleriniz eger cok agirsa esinize karsi suan,cok pisman olursunuz... Belkide uzun zaman alir tekrar kazanmak... Bu sizi daha cok yorar... bilmiyorumkismileEvet kolay birsey degil,kadiniz ve bu gibi seyler erkeklerden daha cok bizi etkiler...Sizde haklisiniz bu konuda...Ama daha temkinli ilerlemek lazim... Hersey aciga cikar umarim..:1no2:
Ben inanmadım eşinize, onun anlattıklarına.....
Güzel bir senaryo ile durum kurtarılmaya çalışılmış ama ucu açık kalan o kadar soru var ki...
ılk gün öğlen kendi telefonunuzdan arıyorsunuz açmıyorlar. Eşinizin telefonundan arayınca meşgule düşürülüyor. Eşinizin telefonu kayıtlı olmalı karşı tarafta. Arayan ismi görünce ablası olduğunu söyleyen kişi açıp "Can telefonunu evde bırakmış" diyemezmi. Bunun yerine meşgule düşürüyor olmak büyük bir soru işareti.
Daha sonra sizin numaranızı araması diğer ucu açık konu. Kardeşinin rahatsız edildiğini bu yüzden tanımadığı numaraları açmadığını söyleyen birisi tanımadığı bir numarayı geri arar mı? Saçma yani. Senaryonun ilk ayağı işte. Kadına ara böyle böyle de denmiş, o da ona söylenenleri tek kelime şaşmadan söylemiş. Telefon kardeşim Can'ın mesajı yanlışlıkla atmıştır. Bi insan kardeşinin attığı mesaj için yanlışlıkla atmıştır mı der, yoksa ne bileyim neden atmış ona sorun mu der.....
ılk etapta burda Can diye birisi yok diyip sonra telefonu evde bırakmış kısmı çok ayrı bir soru zaten.
Can mevzusuna gelince. Gece bir mesaj atıyor sonra attığı kişi yanlış atmışsın diye mesaj atıyor. ınsan bir özür mesajı çekmez mi? Defalarca başıma gelmiştir. Göndereceğim mesajı başkasına atmışımdır, ve gönderdiğim kişi tarafından uyarılırsam hemen özür mesajı çekmişimdir. Eminim çoğu kişi böyle davranıyor. Ayrıca öyle mahçup olan bir karakterde ki kişi daha sonra annenizin mesajlarına falan sinirlenip tavır yapıyor ve açmıyor teli. Mantıklı mı bu. ınsan baktı olay büyüyor açar telefonu durumu izah etmeye çalışır. Bu kadar kayıtsız kalmaya çalışmak hiç doğal değil.
Eşinizin ilk anda ki tavırları aslında olayı özetliyor. Empati yapalım. Sizin telinize geldi böyle bir mesaj ve eşiniz gördü. Köpürdü bağırıp çağırmaya başladı. Hiçbir suçunuz olmadığını biliyorsunuz. Sinir yapıp telefonu mu parçalarsınız yoksa gayet sakin bir tavırla "arayalım o zaman o numarayı soralım kimmiş neymiş" mi dersiniz? Arızalı olduğu için sık sık kapanan bir telefonun pin kodunu sinirden unutmak kısmı da muaama....
Ayrıca bazı arkadaşlar yazmış "Hemen Can diye birisini bulup bunları söyletecek değil ya" diye....
ışte bunu yazan erkekleri hiç tanımıyor bence.
Can diye bir arkadaşı var zaten. Ve bu erkek dayanışmasının en belirgin örneği....
Defalarca şahit olmuşluğum vardır.....
Can'la hep beraber buluşmanız çözüm olmayacak bence. Çözüm isteniyorsa kardeşinin de o buluşma da olması lazım. Ya da Can yanlız olacaksa telefon nosunun sahibi sorusuna doğru cevap vermesi lazım.
Uzun oldu kusura bakmayın, 2 saatimi harcayıp mesajların hepsini okudum ve içimde olanları söyledim.
Sizin için yanılıyor olmak isterim.
Ama kendi adıma birisini terk etmek için bu kadar cevapsız soru bana yeter de artar bile.....
Kesinlikle katılmıyorum size
Bence Mavinin kesinlikle suçu yok bu durumda
Eşine telefonu gösterdiğinde eşi hemen numarayı arayıp olayı çözüme kavuşturmalıydı.Fakat bunun yerine inkar etmiş ve diğer gün Mavinin numarayı aramasına karşı çıkmış sebepse "arkadaşına rezil olmak!"
Hemde telefonun pin kodunu yanlış girdiği yetmezmiş gibi kırıp parçalamış
Bence eşi normalde hatalı olmasa da davranışlarıyla kendini hatalı duruma düşürmüş.
Birde mavinin yerine kendini koysun bakalım ne yapardı acaba?
Bu durumda herkes şüphelenir
Tamam mesaj gelince hemen şüphelenmeyebilir fakat telefonu kırması arattırmaması ile kendini suçlu duruma düşürüyor.
O yüzden bence hiç de kendini naza çekmesine gerek yok!
Hele Mavi'nin özür dilemesine de hiç gerek yok!
Hele ki Mavi'yi affetmesi gibi bi durum söz konusu bile olamaz
Özür dileyecek biri varsa o da eşidir herşeyi çorbaya çevirdiği için:1closedeyes:
Mesajın olduğu numara canın evet.
Ama eşimin cebinde 3 tane can kayıtlı.Biri askerden biri marketten öteki de okuldan.
Markettekiyle konuşurlar sıkça.Hatta arada görürdüm eve girince elinde tel kim o dediğimde can derdi konuştuğu zamanlarda..
Kızlar buara ben çıkıyorum.Duş alıcam kendime geleyim biraz
Sonra giricem yeniden
hmm...
valla burda hepimiz okuduk konuyu anlattiklari bana hala cok mantikli geliyor.. ama bu Can bey bildigin serseri bi adam belli ki.. ne yaptigi ne ettigi belli olmuyor.. kotu arkadas da insanin canini yakar yani.. bence esin sucsuz.. degilse bu kadar tahatlikla canla seni bir araya getireyim demezdi, bana guvenmiyorsan bu is bitsin ayaklarina girip blof yapardi..
Hadi git duşunu al..
Eğer inancın varsa otur biraz dua et..
Feraha kavuşursun inşallah..
Eşin de Can da umrumda değil sen iyi ol bize yeter..
mavi canim 4 yillik kocani taniyorsundur heralde, yalan söyledigini gözlerinden anlarsin
yani kadinlar his eder öyle bisey olsaydi
kocan isden eve evden ise birimi yoksa seni evde birakip gezen tozan birimi
yani seni aldatmaya firsati varmi
lütfen süphelenmeden önce bunlarida düsünolumunekankayizsmile
kesinlikle katılıyorum mavimgamyoncuiremsuBirde şunu söylemek istedim mavim
Eğer herşey gün yüzüne çıkar ve hepsinin bir tesadüf olduğu açıklanırsa
Sakın ama sakın eşinden özür dileme
Bence ne olursa olsun eşin o anda telefonu kırmasıyla en büyük hatayı yaptı
Sen bunu yapsan eminim oda bunları düşünecekti
O yüzde eşimin hakkında böyle düşündüm falan diye kendini suçlamana hiç gerek yok
Vicdan azabı çekilecek bi durumda yok
Ne olursa olsun eşin ilk başta yaptığı pini kilitleme hattı kırma canı aramamakta ısrar etmek gibi nedenlerle büyük bi hataya sürükledi durumu
İnşallah herşey çözülür ve bir daha Allah yaşatmasın ama böyle durumlar hepimizin başına gelebilir
Yapılacak en güzel şey mesajın geldiği kişiyi hemen arayıp herşeyi açıklığa kavuşturmak olacaktır.:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?