- Konu Sahibi BenmasMavi
Merhaba mavim yazdıklarını okudum kafam iyice karıştı :bbo:
Ama şuan Can denen herifi acayip dövesim var kötükedihüso klava:
Ama şuan Can denen herifi acayip dövesim var kötükedihüso klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadin dedigin biraz böyle sert tepkili olacakki..esinin yapacagi bir cirkinlik varsada yapmaz...mavi bu yaptiklarina cok pisman olucaksin:teselli:
kendini esine sonra nasil af ettireceksin cok merak ediyorum gercekten
olay cok fazla büyümüs annen kardesin girmis araya
Şunu da hepimiz adına yazmakta fayda var sanırım.
Böyle birşeyle karşılaştığımızda biraz daha sakin olup, hemen aldatıyorsun filan gibi karşı tarafa yüklenmektense (tabi ki kolay değil), beraber aramak olayı kısa yoldan çözerdi.
Birine pat diye aldatıyorsun derseniz, karşıdakini de sinir harbine sokabilirsiniz.
Telefonuda kırar, orayı burayıda.
Net kanıtlar değil bunlar.
Her mesaj geldiğinde kesin aldatıyorsun diye ,hadi boşanıyorum derseniz, karşıdaki de panikler.
Burada mavininde hatası olmuş. Sakin olmaması doğal değil mi denilebilir ama, tepki verseydi evet ama keşke biraz daha sakin olsaydı, çok daha kolay çözülebilirdi.
Ya tamamen çaktırmamak lazımdı sonra aramak lazımdı, ya da pat diye beni aldatıyorsun diye yüklenmemek lazımdı.
Böyle birşeyle karşılaştığımızda biraz daha sakin olup, hemen aldatıyorsun filan gibi karşı tarafa yüklenmektense (tabi ki kolay değil), beraber aramak olayı kısa yoldan çözerdi.
Birine pat diye aldatıyorsun derseniz, karşıdakini de sinir harbine sokabilirsiniz.
Her mesaj geldiğinde kesin aldatıyorsun diye ,hadi boşanıyorum derseniz, karşıdaki de panikler.
Burada mavininde hatası olmuş. Sakin olmaması doğal değil mi denilebilir ama, tepki verseydi evet ama keşke biraz daha sakin olsaydı, çok daha kolay çözülebilirdi.
Ya tamamen çaktırmamak lazımdı sonra aramak lazımdı, ya da pat diye beni aldatıyorsun diye yüklenmemek lazımdı.
kadin dedigin biraz böyle sert tepkili olacakki..esinin yapacagi bir cirkinlik varsada yapmaz...