• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Merhaba mavim yazdıklarını okudum kafam iyice karıştı :bbo:
Ama şuan Can denen herifi acayip dövesim var kötükedihüso :oklava:

Mavim çok merak ettik seni ama haberler çok şükür iyi gibi.
Yalnız bu Can denen adamdan acaip kıl kaptım.
Sakın ola ki buluştuğunda onun sözüne güvenip inanma,
sağlam pabuç gelmedi bana bu adam.

Ayrıca Lale'nin de dediği gibi,
ne eşin ne Can ne başkası bizi ilgilendiriyor.
Önemli olan sensin bizim için canım.

Keşke eşiniz siz ilk ikna olmak için ''o zaman bu numaraya mesaj çekeyim''dediğinizde yapma beni rezil mi edeceksin demeseydi?

Bakın gelinen duruma...
Sonuçta bişey varsa da yoksa da,şimdi Can'la buluşulacak ona sorular sorulacak.Bu çok mu hoş?
Olan olmuş ya zatenbenim size tavsiyem;

Mümkün olduğunuzca uyanık olun.
Buradaki konulara yorumlarınızda zehir hafiye gibi en ince detayları cımbızlardınız aynı onu gibi.
Muhakkak insanın başına gelince böyle yapması zordur ama içinizin rahat etmesi için bunu yapmalısınız.

Buluşma sırasında ilk ve tek soru pat diye''Can telefonun kimin üzerine kayıtlı sorusu olsun.Diyelim ki sizin aldığınız isim,peki bir görebilir miyim eşimin kayıtlı numarasını dersiniz?''

Hakkınızda hayırlısı...

valla canını sıkmak istemem ama eşinde, telefondaki kızda kıvırmış resmen
Kız önce can yok diyor,sonra kardeşim diyor..
Eğer doğru olsaydı başatan " can kardeşim ama şu anda yok" felan derdi...
Eşin kızı uyarmış,danışıklı dövüş olabilir..
Ne yap et bu işin peşini bırakma...
Belki doğru söylüyordur...
İnşallah ben yanılırım....
a.s

Birde şunu söylemek istedim mavim
Eğer herşey gün yüzüne çıkar ve hepsinin bir tesadüf olduğu açıklanırsa
Sakın ama sakın eşinden özür dileme
Bence ne olursa olsun eşin o anda telefonu kırmasıyla en büyük hatayı yaptı
Sen bunu yapsan eminim oda bunları düşünecekti
O yüzde eşimin hakkında böyle düşündüm falan diye kendini suçlamana hiç gerek yok
Vicdan azabı çekilecek bi durumda yok
Ne olursa olsun eşin ilk başta yaptığı pini kilitleme hattı kırma canı aramamakta ısrar etmek gibi nedenlerle büyük bi hataya sürükledi durumu
İnşallah herşey çözülür ve bir daha Allah yaşatmasın ama böyle durumlar hepimizin başına gelebilir
Yapılacak en güzel şey mesajın geldiği kişiyi hemen arayıp herşeyi açıklığa kavuşturmak olacaktır.:1closedeyes:

Dünden beridir bende konunun takipçisiyim ve tüm gelişmeleri az önce okudum ama maalesef ben tatmin olmadım arkadaşım..Ki bende inan bu konularda fazlasıyla hassas yapıdayımdır bende yaşadım bikaç olay ve sonuna kdr en ince ayrıntısına kdr gittim çözdüm olayları.Arkadaşlar olumlu şeyler yazmışlar ve inanmışlar ama bence seni tanıdıkları için üzülmeni istemedikleri için iyimser davranmışlar.Bende üzmek istemem seni yanlış anlama lütfen ama bu konularda bi yamukluk yapılmışsa affedilmemeli ve gereken yapılmalı diye düşünüyorum.Olaylara gelince;en başta can eşinin arkadaşı demi gerçekten yanlış msj olsa adam mutlaka eşini arardı gece vakti evli bi arkdşa gitmiş sonuçta bu msj mutlaka arar açıklama yapardı ki hadi o an yapmadı siz msj attıktan sonra yine yapardı.Bunun zıpırlıkla veletlikle bi ilgisi yok kim olsa ne derece fırlama dahi olsa bunu yapar sizin msjdan sonra özellikle.Yapmamış ok sonrasında arıyosun tel açılmıyor eşinin nosundan arıyosun meşgule veriliyor bu önemli bi ayrıntı bence can olsaydı gerçekten açar ve abi kusura bakma derdi konuşurdu ama can değil can isminde kayıt edilmiş bi kadın bu.Belki eşine ilgi duyan bi kadın bilmiyorum belkide eşinin bi anlık hatası bu kadın ama mutlaka kadın bu..Eşin canın seni arayacağını söylemişti dün demi ama aramadı can neden yok annenin msjlarına kızmış vs vs bence kesinlikle kılıf.Düşün ki işin içine aileden biri girmiş ve yanlış msjın yüzünden yuva yıkılıyor tarzında olayı anlatan bi msj atmış burda can olsaydı gerçekten o no'nun sahibi direkt sana ulaşırdı ve hatasını telafi etmeye çalışarak durumu sana açıklardı ama can olmadığı için böyle bi bahane bulunmuş msjlara kızdım asla inandırıcı değil..

eşin kızı aramış durumu anlatmış ve kızda bi kılıf uydurup sana tel etmiş.diger sayafaları okumadım can denilen adam seni aradımı bilmiyorum ama bence o da yalan.tutmuştur bi erkek ettirmiştir sana tel.
yerinde olsam asla inanmazdım ve peşini bırakmazdım bu olayın.telefonun hangi isme kayıtlı oldugunu ögrenebilirsin.eşinin gecmişe yönelik fatura detayı isteme şansın varsa ordan takip edebilrisin gecmiş mesaj ve tl görüşmelerini v.s..
susup sineye cerkersen arkandan kıss kıss gülecekler emin ol.ayy cok sinirlendim.aldattıgı yetmiyormuş gibi bide aptal yerine koyuyorlar seni.

valla sızlere bayılıyorum kızlar
son zamanlarda hayran olduğum yorumları yaapan yusufun annesı
laalem denız güneşim ve ısmını şuan hatrlamadıklarım
sızlerın yorumlarını cok beğenıyorum
sızın yorumlarını okurken benım dememegerek yok zaten demış ablalarım dıyorum:1hug:

Eşinin can isminde arkadaşı varmış onu ayarlıcak bundan sonraki aşamada ve çıkartıcak karşına çünkü bi ayarlama olmasaydı çocuk şimdiye kdr çoktan senin karşına çıkmış ya da aramış olurdu.Erkekler bu durumlarda birbirlerini destekler ve emin ol çokta iyi oynarlar.Ya gerçejten can çıkıp oynayacak karşına ya da başka birisi can diye tanıtılacak sana öyle olursa anında yakayı ele verirler kimliğe bakıcan çünkü gelen gerçekten cansa ama telin sahibi değilse nolucak?Kimliğe bakılcak ok ama yeterli değil ya da kilit nokta kimlik değil.Can'ın ablasıyla da görüşcen ok ama bence bu da kilit değil.Ablasına anlatır can ve arkadaşımın yuvası yıkılıyor gibilerinden rica eder ablasıda oynar belki bu düşük ihtimal ama biz herşeyi değerlendirmeliyiz ki olay çözülsün.Abla diye başka birisi gelirse yine çıkar kimliklerden ama ya gerçekten abla gelirse zor ama ya gelirse?Bence burda kilit kişi Can'ın kız arkadaşı..Olay yeni ve atılan msj çok yüksek oranda duruyodur telde kızda gelebilir görüşmeye ve kanıtlanabilir olay zaten numara kontrolüde yapıcaksın.Ben yerinde olsaydım beklemezdim cnm sen bekledikçe onlar ayarlamayı daha iyi yapcaklar ama eninde sonunda bi yerde pot kıracaklar.Yerinde olsaydım o çocuğun çalıştığı yere giderdim ve çeker konuşurdum sorular sorar kimliğine bakar numara kontrolü yapardım eşim buna kızar mı inan düşünmezdim çünkü ortada kesinlikle dönen birşey var.Bu kdr tesadüf bir arada olamaz ki senaryo acemice yazılmış herşey ortada.Eşinin pini yanlış girip teli kırması,karşı tarafın teli açmayıp sonra dönemesi ve ilk konuşulduğunda can diye biri yok demesi sonrasında yok ablasıyım demesi hepsi senaryo..Hadi herşeyi geçelim bu adamınsa gerçekten tel neden tele cvp vermiyor kaç gündür?Kardeşin aramış sen gizliden aramış vs can olsa biri olmasa birini açardı.Eşine takılan birisidir belki ve eşin sana bahsetmemiştir bu durumdan belki o tarz bi durumdur bilemicem dediğim gibi ama ortada bişeyler var

Şunu da hepimiz adına yazmakta fayda var sanırım.
Böyle birşeyle karşılaştığımızda biraz daha sakin olup, hemen aldatıyorsun filan gibi karşı tarafa yüklenmektense (tabi ki kolay değil), beraber aramak olayı kısa yoldan çözerdi.
Birine pat diye aldatıyorsun derseniz, karşıdakini de sinir harbine sokabilirsiniz.
Telefonuda kırar, orayı burayıda.
Net kanıtlar değil bunlar.
Her mesaj geldiğinde kesin aldatıyorsun diye ,hadi boşanıyorum derseniz, karşıdaki de panikler.
Burada mavininde hatası olmuş. Sakin olmaması doğal değil mi denilebilir ama, tepki verseydi evet ama keşke biraz daha sakin olsaydı, çok daha kolay çözülebilirdi.
Ya tamamen çaktırmamak lazımdı sonra aramak lazımdı, ya da pat diye beni aldatıyorsun diye yüklenmemek lazımdı.

neyse mavim..insallah düsünüldügü gibi kötü birsey yoktur...gercekler ortaya cikmasin diye cok entrikalar kuruluyo..yalan dolan akla gelmeyecek planlar yapiliyo..seni üzmek icin yazmiyorum bunlari canim...
benim basimdan cok gecti böyle seyler...umarim senin durumunda yalan yoktur...insallah:Saruboceq:

Dunden beri takip ediyorum her sayfayi ve her yorumu...
Evet karisik bir durum.. Ama benim aklima baska bir konu geliyor,eger bu konu gercekten dogruysa,yani aldatma yoksa,hersey esinizin dedigi gibiyse,bu ispatlanirsa,esiniz size karsi nasil davranir acaba??..
Cunku aldatma ile suclanmak bir es icin dehset verici birsey... Bundan sonrasinda, siz esinize karsi bunu dusundugunuz icin o sizi affedebilecek mi acaba ?? ...
Kisaca demek istiyorum ki hersey ortaya cikmadan esinize cok cok baski uygulamayin,aldatiyorsun kelimesini soylemeyin,o zaman onun size karsi olan saygisi ve sevgisi azalabilir,hakkinda dusundukleriniz icin.. Esinizin dedigi gercekten dogru cikarsa, siz sozleriniz eger cok agirsa esinize karsi suan,cok pisman olursunuz... Belkide uzun zaman alir tekrar kazanmak... Bu sizi daha cok yorar... bilmiyorumkismileEvet kolay birsey degil,kadiniz ve bu gibi seyler erkeklerden daha cok bizi etkiler...Sizde haklisiniz bu konuda...Ama daha temkinli ilerlemek lazim... Hersey aciga cikar umarim..:1no2:

Ben inanmadım eşinize, onun anlattıklarına.....

Güzel bir senaryo ile durum kurtarılmaya çalışılmış ama ucu açık kalan o kadar soru var ki...

İlk gün öğlen kendi telefonunuzdan arıyorsunuz açmıyorlar. Eşinizin telefonundan arayınca meşgule düşürülüyor. Eşinizin telefonu kayıtlı olmalı karşı tarafta. Arayan ismi görünce ablası olduğunu söyleyen kişi açıp "Can telefonunu evde bırakmış" diyemezmi. Bunun yerine meşgule düşürüyor olmak büyük bir soru işareti.

Daha sonra sizin numaranızı araması diğer ucu açık konu. Kardeşinin rahatsız edildiğini bu yüzden tanımadığı numaraları açmadığını söyleyen birisi tanımadığı bir numarayı geri arar mı? Saçma yani. Senaryonun ilk ayağı işte. Kadına ara böyle böyle de denmiş, o da ona söylenenleri tek kelime şaşmadan söylemiş. Telefon kardeşim Can'ın mesajı yanlışlıkla atmıştır. Bi insan kardeşinin attığı mesaj için yanlışlıkla atmıştır mı der, yoksa ne bileyim neden atmış ona sorun mu der.....

İlk etapta burda Can diye birisi yok diyip sonra telefonu evde bırakmış kısmı çok ayrı bir soru zaten.

Can mevzusuna gelince. Gece bir mesaj atıyor sonra attığı kişi yanlış atmışsın diye mesaj atıyor. İnsan bir özür mesajı çekmez mi? Defalarca başıma gelmiştir. Göndereceğim mesajı başkasına atmışımdır, ve gönderdiğim kişi tarafından uyarılırsam hemen özür mesajı çekmişimdir. Eminim çoğu kişi böyle davranıyor. Ayrıca öyle mahçup olan bir karakterde ki kişi daha sonra annenizin mesajlarına falan sinirlenip tavır yapıyor ve açmıyor teli. Mantıklı mı bu. İnsan baktı olay büyüyor açar telefonu durumu izah etmeye çalışır. Bu kadar kayıtsız kalmaya çalışmak hiç doğal değil.

Eşinizin ilk anda ki tavırları aslında olayı özetliyor. Empati yapalım. Sizin telinize geldi böyle bir mesaj ve eşiniz gördü. Köpürdü bağırıp çağırmaya başladı. Hiçbir suçunuz olmadığını biliyorsunuz. Sinir yapıp telefonu mu parçalarsınız yoksa gayet sakin bir tavırla "arayalım o zaman o numarayı soralım kimmiş neymiş" mi dersiniz? Arızalı olduğu için sık sık kapanan bir telefonun pin kodunu sinirden unutmak kısmı da muaama....

Ayrıca bazı arkadaşlar yazmış "Hemen Can diye birisini bulup bunları söyletecek değil ya" diye....
İşte bunu yazan erkekleri hiç tanımıyor bence.
Can diye bir arkadaşı var zaten. Ve bu erkek dayanışmasının en belirgin örneği....
Defalarca şahit olmuşluğum vardır.....

Can'la hep beraber buluşmanız çözüm olmayacak bence. Çözüm isteniyorsa kardeşinin de o buluşma da olması lazım. Ya da Can yanlız olacaksa telefon nosunun sahibi sorusuna doğru cevap vermesi lazım.

Uzun oldu kusura bakmayın, 2 saatimi harcayıp mesajların hepsini okudum ve içimde olanları söyledim.
Sizin için yanılıyor olmak isterim.

Ama kendi adıma birisini terk etmek için bu kadar cevapsız soru bana yeter de artar bile.....

Böyle birşeyle karşılaştığımızda biraz daha sakin olup, hemen aldatıyorsun filan gibi karşı tarafa yüklenmektense (tabi ki kolay değil), beraber aramak olayı kısa yoldan çözerdi.
Birine pat diye aldatıyorsun derseniz, karşıdakini de sinir harbine sokabilirsiniz.
Her mesaj geldiğinde kesin aldatıyorsun diye ,hadi boşanıyorum derseniz, karşıdaki de panikler.
Burada mavininde hatası olmuş. Sakin olmaması doğal değil mi denilebilir ama, tepki verseydi evet ama keşke biraz daha sakin olsaydı, çok daha kolay çözülebilirdi.
Ya tamamen çaktırmamak lazımdı sonra aramak lazımdı, ya da pat diye beni aldatıyorsun diye yüklenmemek lazımdı.

Evet bu bende bu sekil ifade etmek istedim....
Sonu insallah karismaz,hersey ortaya cikinca... Bunu duzeltmek daha zor...
Diger turlu alatiyorsa eger,bu daha kolay,ayrilir gidersin,seni yoracak bir is yok bunda...
Ama dedigimiz gibi birsey yok sa o zamn sen cok yorulucaksinbilmiyorumkismile

sana katılıyorum sessiz kalmak sesizce birşeyler yapmak daha iyi ama kadın millet,yiz olmuyor işte söylemesi kolay gibi ama bende olsam hemen parlardım sanırım ama mantıklısı sessizce karşına belli etmeden bu işi çözmek

İyide cnm mavide msjı görür görmez bağırıp çağırıp aldatıyosun dememiş ki teli götürüp göstermiş ve kim bu can demiş diğer gün 12de arayınca ve kız çıkınca can diye birisi yok deyince deliye dönüp yüklenmiş ilk yazdığını okursan daha iyi anlarsın..Çaktırmasaydı ve sonra arasaydı belki daha iyi olurdu ama işte o şokla düşünememeside normal

Back