• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavisim su anki duygularin ne ?

Şun hala gelgitlerdeyim :çok üzgünüm:

Düşünüyorum bu kadar süper bir plan yapabilirler mi ?

Eğer eşim beni gerçekten aldatıyorsa mesajın gelmesinin ertesi günü işe gider gitmez kızı arayıp böyle böyle herşey açığa çıktı demiştir.

Kız da korkup beni aramıştır.Benimle konuşmuştur.

Eğer böyleyse kız eşimin evli bir erkek olduğunu biliyordur mutlaka beni aradığına göre.

Sonra eşim ve kız oturup plan yapmışlardır.Hemen can diye birini bulalım.Yalanı devam ettirelim diye.

Sonra can diye biri bulunur ve benimle buluşturulur.

Kız eğer eşimi seviyorsa bırak boşanırsa boşansın demezmiydi acaba.Yoksa eşimle birlik olup benim ayrılmamam için herşeyi yaparmıydı.

Kafam çok karışık.

Kız o zaman eşimi böyle kabul ediyor.Evli olarak...

Eşimle eşimin marketine giderim arasıra alışveriş yapmaya markette herkes beni tanır .Bir yerden patlak verirdi diye düşünüyorm.

Eğer eşim beni aldatıyorsa markette onca insanın yüzüne nasıl bakıyordur.En önemlisi o insanlar benimle nasıl muhattap oluyordur .

Kahvaltıda yedim birşeyler ama o saatten beri yemedim .

İlacımı aldım kahvaltıdan sonra hemen.

Şuan başımda ağrı var ama sabahki gibi şiddetli değil.:çok üzgünüm:

ayy cnm kımse senden kıymetlı değil bunu unutma
o yüzden önce kendıne ıyı bak üzme kendını
sonra eğer bu olay acıklığa kavursursa
önce can ı sonra kocanı bı güzel döv
bak kk olarak yardımda ederız özellıkle canı dövmendealsanaalsanasmile

maviii abartma, canım..
can diye birini bulacaklarda hemen o kişide bunu kabul edecekte. yapma. hiç mantıklı değil

burda konuları okuya okuya paronayak oldukbilmiyorumkismile
yok artık
koca istanbulda can diye birini mi bulacaklar

bu arada mavıcım
bız senınle cok yakın yerde oturuyormuşuz
tam buraları bılmıyorum ama bende ümranıye çarşıya cok yakınım
ıhtıyac anında bı özel msj atman yeterlı olacak

Eşime sordum neden pinini kilitledin.

Neden teli atıp kırdın.

Neden dedim neden ya neden ?

O da napmamı bekliyordun ki sakince oturup aşkım sakin ol yok böyle birşey dememi mi ?

Sen karşımda bağırıp çağırıyorsun bana lanet ediyorsun ben napsaydım el pençe otursamıydım hakaretleri mi dinleseydim dedi.Sinirlenmemde sonuna kadar haklıyım.

Teli atmam da bu yüzdendir.Bunu da sorgulama lütfen dedi.

Peki ya pin dedim ?

Pin gözünün önünde oldu dedi.

Teli attığında bataryası çıktığı için tel kapanmıştı.

Sonra açmaya çalıştı pini ilk denemesinde yanlış girdi.Sonra ver şunu diye elinden çekerken yanlış tuşlara bastım farketmeden.

3.denemede de gene yanlış girdik kodu.Oysaki eşim şifreyi değiştirmiş ve o anki öfkesiyle unutup yanlış girmiş.

Ya bu aldatmada erkek erkeği kolar ama ne bileyim yine çıkıyor ortaya. Herkes mi bir oldu herkes bir olsa aradan bir tane kadın çıkar evet aldatmavar der.. Kadınlar saklamaz böyle şeyleri...
Ayrıca yani hemen biribi bulacaklarda herşeyi ayarlayacaklar bu kadar kısa süre...

Orda amonranın yazdığı da güzel fikir. Can kız kardeşi bunların kimliklerine bakmak. Sahte kimlik mi yaptıracaklar ayol. Ayy iyice paronoyak olduk... :(

maviii abartma, canım..
can diye birini bulacaklarda hemen o kişide bunu kabul edecekte. yapma. hiç mantıklı değil

Bak senin yorumlarını çok değerli bulurum ben.

Lütfen doğruyu söyle şu yazdığın gerçek düşüncen mi yoksa ben üzülmeyim diye mi yazdın :çok üzgünüm:

bu arada mavıcım
bız senınle cok yakın yerde oturuyormuşuz
tam buraları bılmıyorum ama bende ümranıye çarşıya cok yakınım
ıhtıyac anında bı özel msj atman yeterlı olacak

Aklımdasın canım saol...

Can denilen şahısın kimliğine bak ablasınında aynı şekilde onunlada görüş derim ben.için birazcık daha rahat olur

Bir yerlerde biri yazmış,kim tam hatırlamıyorum,belki de kızın ilgisi vardır eşine,sen alevlenme diye eşin senden saklamıştır diye..
Açıkçası ilk aklıma gelen bu oldu...
Can denen veletin iyi bir fırçaya ihtiyacı var..
İnsanlık hali yanlış kişiye mesaj çektin,ara özür dile,işi espiriye vur ama masum kişilerin hayatını huzursuz etme di mi?
Asıl gerçekler nasıl ortaya çıkar,görüşme sırasında neler olur,açıklamalardan sen ne kadar tatmin olursun,en önemlisi kimin vicdanı rahat olur,bunları ancak Allahım bilir..
Sen sadece hislerinle hareket edeceksin canım...
Ola ki eşinin sana yanlış yaptığını düşünüyorsan (ihanet kelimesini kullanmak dahi istemiyorum) bu işi bitirirsin... Maalesef hayat hep beklediklerimizi sunmuyor biz insanlara.. Zor da olsa yeni bir hayata adım atarsın..
Ne olursa olsun mutlu olmanı diliyorum arkadaşım..
Hani hep güçlü olmaktan,güçlü kadından bahsederiz ya ikimiz.. Güçlü olmak herşey hazırlıklı olmaktır canım benim bu hayatta..
Yüreğim senin yanında bunu sakın unutma..

Ya bu aldatmada erkek erkeği kolar ama ne bileyim yine çıkıyor ortaya. Herkes mi bir oldu herkes bir olsa aradan bir tane kadın çıkar evet aldatmavar der.. Kadınlar saklamaz böyle şeyleri...
Ayrıca yani hemen biribi bulacaklarda herşeyi ayarlayacaklar bu kadar kısa süre...

Orda amonranın yazdığı da güzel fikir. Can kız kardeşi bunların kimliklerine bakmak. Sahte kimlik mi yaptıracaklar ayol. Ayy iyice paronoyak olduk... :(

Yok o kadar da değil ya ...

Canın kimliğine kesinlikle bakacağım zaten kesinlikle ama kız gelir mi buluşmaya bilmem ki...:çok üzgünüm:

Şun hala gelgitlerdeyim :çok üzgünüm:

Düşünüyorum bu kadar süper bir plan yapabilirler mi ?

Eğer eşim beni gerçekten aldatıyorsa mesajın gelmesinin ertesi günü işe gider gitmez kızı arayıp böyle böyle herşey açığa çıktı demiştir.

Kız da korkup beni aramıştır.Benimle konuşmuştur.

Eğer böyleyse kız eşimin evli bir erkek olduğunu biliyordur mutlaka beni aradığına göre.

Sonra eşim ve kız oturup plan yapmışlardır.Hemen can diye birini bulalım.Yalanı devam ettirelim diye.

Sonra can diye biri bulunur ve benimle buluşturulur.

Kız eğer eşimi seviyorsa bırak boşanırsa boşansın demezmiydi acaba.Yoksa eşimle birlik olup benim ayrılmamam için herşeyi yaparmıydı.

Kafam çok karışık.

Kız o zaman eşimi böyle kabul ediyor.Evli olarak...

Eşimle eşimin marketine giderim arasıra alışveriş yapmaya markette herkes beni tanır .Bir yerden patlak verirdi diye düşünüyorm.

Eğer eşim beni aldatıyorsa markette onca insanın yüzüne nasıl bakıyordur.En önemlisi o insanlar benimle nasıl muhattap oluyordur .

mavi düşüncelerine nifak sokmak için demiyorum fakat şunu bilmeni isterim ben 8 yıl mğzda çalıştım yani bu tarz yerleri bilirim.ve bu 8 yılda okadar şeye şahit oldumki asla evlenmem dedim.eşlerinide tanıyorum bizzat bizim çalışanlarımız neler neler yapmazdı ama bunlar onlar için normal ve artık günümüzde evli bekar kavramından çok aşk var zina var yani elbette gönlün yapmamıştırdan yanadır fakat ne duygularını kat işin içine ne de bu kadar yıprat kendini sadece net olana kadar yıpratma kendini güçlü ol.her iki ihtimalede hazırla kendini bence.

Beni rahatlatmak için söylüyorsun demi :çok üzgünüm:

seni rahatlatmak icin deil canim
neden senin kotulugunu isteyelim ki
sen bizim canimizsin mavimizsin
esinin anlatiklari mantikli
iyi dusun kafanda senaryolar yazma
sen mantikli bir kadinsin
sen burda yazilanlardan
one cikarak kafanada senaryo yazyosun
esine ben inandim yalan deil
ama sen yinede isi elden birakma
sonuna kadar git