• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Bir yerlerde biri yazmış,kim tam hatırlamıyorum,belki de kızın ilgisi vardır eşine,sen alevlenme diye eşin senden saklamıştır diye..
Açıkçası ilk aklıma gelen bu oldu...
Can denen veletin iyi bir fırçaya ihtiyacı var..
İnsanlık hali yanlış kişiye mesaj çektin,ara özür dile,işi espiriye vur ama masum kişilerin hayatını huzursuz etme di mi?
Asıl gerçekler nasıl ortaya çıkar,görüşme sırasında neler olur,açıklamalardan sen ne kadar tatmin olursun,en önemlisi kimin vicdanı rahat olur,bunları ancak Allahım bilir..
Sen sadece hislerinle hareket edeceksin canım...
Ola ki eşinin sana yanlış yaptığını düşünüyorsan (ihanet kelimesini kullanmak dahi istemiyorum) bu işi bitirirsin... Maalesef hayat hep beklediklerimizi sunmuyor biz insanlara.. Zor da olsa yeni bir hayata adım atarsın..
Ne olursa olsun mutlu olmanı diliyorum arkadaşım..
Hani hep güçlü olmaktan,güçlü kadından bahsederiz ya ikimiz.. Güçlü olmak herşey hazırlıklı olmaktır canım benim bu hayatta..
Yüreğim senin yanında bunu sakın unutma..

Lalişim :çok üzgünüm:

Güçlüyüm ben çok güçlüyüm.

Bu konu hayatımı mahvedemez.Beni yerle bir tepe taklak edemez.

Ben çeker giderim acı da olsa unutmak için herşeyi yaparım.

Geride kalan olarak eşim bu vebalden nasıl sıyrılır orasını bilemem.

Canla buluştuğumda ne sorsam da köşeye sıkıştırsam şunu ya fikir verin bu hususta kafam durdu artık

mavi bu yaptiklarina cok pisman olucaksin:teselli:
kendini esine sonra nasil af ettireceksin cok merak ediyorum gercekten
olay cok fazla büyümüs annen kardesin girmis araya

cnm biz sana ne fikir verirsek verelim bence sen o gün sinirden herşeyi unutursun...
içinden geldiği gibi konuş bence

mavi düşüncelerine nifak sokmak için demiyorum fakat şunu bilmeni isterim ben 8 yıl mğzda çalıştım yani bu tarz yerleri bilirim.ve bu 8 yılda okadar şeye şahit oldumki asla evlenmem dedim.eşlerinide tanıyorum bizzat bizim çalışanlarımız neler neler yapmazdı ama bunlar onlar için normal ve artık günümüzde evli bekar kavramından çok aşk var zina var yani elbette gönlün yapmamıştırdan yanadır fakat ne duygularını kat işin içine ne de bu kadar yıprat kendini sadece net olana kadar yıpratma kendini güçlü ol.her iki ihtimalede hazırla kendini bence.

Her ihtimali düşünüp değerlendiriyorum .

Aldatılma olayında tek saniye dahi kalmam bu evde tek saniye.

O kadar gururluyum .Aldatan bir erkeğin koynuna giremeyecek kadar gururluyum.

Aldatan bir erkekle aynı evde yaşamayacak kadar da onurluyum...

Evet inşallah benim de dileğim o canım.

seni rahatlatmak icin deil canim
neden senin kotulugunu isteyelim ki
sen bizim canimizsin mavimizsin
esinin anlatiklari mantikli
iyi dusun kafanda senaryolar yazma
sen mantikli bir kadinsin
sen burda yazilanlardan
one cikarak kafanada senaryo yazyosun
esine ben inandim yalan deil
ama sen yinede isi elden birakma
sonuna kadar git
su can denen velet yuzunden kk olarak ne hale geldik
sali gununu bekle ve konus
soyle bacisini da getirsin yaninda

Evet bunu söylemek istiyorum ben de eşime söylücem kız da gelsin madem.

canım mevzu kız zaten..
can denen adam değil ki..
kız da gelmeli..
şüpheli olan kim kız burda..

Peki ya kızla eşim arasında ilişki varsa ve bu can piyonsa o zaman da gene kandırılmış olmazmıyım kız buluşmaya gelse dahi.:çok üzgünüm:

Peki ya kızla eşim arasında ilişki varsa ve bu can piyonsa o zaman da gene kandırılmış olmazmıyım kız buluşmaya gelse dahi.:çok üzgünüm:

simdi ben gelip seni dovecem:mymeka:
birak senaryo yazmayi
neden hepimiz ayni fikirdeyiz
bi dusun bakalim

Her ihtimali düşünüp değerlendiriyorum .

Aldatılma olayında tek saniye dahi kalmam bu evde tek saniye.

O kadar gururluyum .Aldatan bir erkeğin koynuna giremeyecek kadar gururluyum.

Aldatan bir erkekle aynı evde yaşamayacak kadar da onurluyum...

Evet inşallah benim de dileğim o canım.

Evet bunu söylemek istiyorum ben de eşime söylücem kız da gelsin madem.

kızın sesinden anlamaz mısın mavi..
o zaman belli olur herşey...
davranışlarından tavrından hisseder bi kadın bunu

canım anlattıkları doğru olabilir ama ilk andaki tepkileriyle çok çelişiyor.. yani ilk anda normal tepki verseydi anlattıklarına inanmak zor olmazdı.. bence o numarayı farklı yerlerden ara..eğer can ise açar mutlaka çünkü iş gereği illaki arayan birileri oluyordur onu.. o numaryı onun kullandiğina emin olmak lazım bir şekilde.. markette diğer görevlilerde ve canın çalıştığı diğer yerlerdeki numaraları vardır mutlaka.. öğrenme şansın varsa canın kullandığı numarayı öğren bir şekilde..

Onu da düşünüyorum dediğim gibi her ihtimali...

Orası benim için tam bir vurgun olacak eğer yanılıyorsam.

bu mesaj senin telefona gelseydi ve bu durumlari ayni sen yasasaydin
emin ol esinde ayni seyi yapardi
eger ortada yanlis anlasilma varsa bile
buda esine ders olur

canım anlattıkları doğru olabilir ama ilk andaki tepkileriyle çok çelişiyor.. yani ilk anda normal tepki verseydi anlattıklarına inanmak zor olmazdı.. bence o numarayı farklı yerlerden ara..eğer can ise açar mutlaka çünkü iş gereği illaki arayan birileri oluyordur onu.. o numaryı onun kullandiğina emin olmak lazım bir şekilde.. markette diğer görevlilerde ve canın çalıştığı diğer yerlerdeki numaraları vardır mutlaka.. öğrenme şansın varsa canın kullandığı numarayı öğren bir şekilde..

Canın numarasını arkadaşıma da verdim kimseyi açmıyor ki...

gelen kzın kimliğine canın kimliğine bakarsın
kardeşler mi diye
sanmıyorum ben bi erkeğin kardeşinin
böyle çirkin bi ilişkiyi bilip de piyon olacağını..
ama en azından senin için rahat eder.

Lalişim :çok üzgünüm:

Güçlüyüm ben çok güçlüyüm.

Bu konu hayatımı mahvedemez.Beni yerle bir tepe taklak edemez.

Ben çeker giderim acı da olsa unutmak için herşeyi yaparım.

Geride kalan olarak eşim bu vebalden nasıl sıyrılır orasını bilemem.

Canla buluştuğumda ne sorsam da köşeye sıkıştırsam şunu ya fikir verin bu hususta kafam durdu artık

Can hani yanlışlıkla göndermiş ya mesajı...
Doğru olan numarayı bulmak gerek..
Yani telefonun alfabesinden isim mi giriyor.. Sevgilisinin adı Aliye,senin eşinin de adı Ali ise Can'a inanalım..
Artı; mesajları telefon numarası tuşlayarak mı giriyor? Eşinin numarası ve kızın numarası arasındaki rakam benzerlikleri nedir?
Bir de şu var...
İnsan aynı kişiyle çok mesajlaşıyosa başkasına göndereceği mesajları el alışkanlığından o çok sık gönderdiği kişiye de gönderebiliyor.. Can ve eşin arasındaki mesaj trafiği nedir normal gündelik yaşamda???? (zamanında bir sevgilim vardı,o kadar çok mesajlaşırdık,ayrıldıktan uzun bir süre bile başkasına göndereceğim mesajlarımı hep onun numarasına gönderdim ben.. Alışkanlık feci)
Şu iç konuyu asıl düşüncelerini belli etmeden sorabilirsin eşine ve Can'a.. Aynı anda,ayrı ayrı cevap alarak...

keşke msjın tamamını okusaydın
ne mesajı yazmıştın dıyebılırsın
eğer can msjı atmadıysa bılemez
ayy bende hıc anlamamkı
ne sorsan acaba

mavi bu kadar şeyi planlaymazlar
ilk baştada demiştim bu işin içinde aldatma yok diye
kendini boşa yıpratıyosun..şu can müsvettesiyle konuş her şey açığa çıksın sonralarda eşinle bunun dalgasını geçeceksiniz beraber a.s
sen yeri zamnı söle bende çıkıp geliyorum oklavamı alıp :oklava:

bu arada bu bir plan ise daha sonunu görmeden kusursuz denemez.benim başıma böle bişey gelse bende işin içinden çıkmak için ayarlayacağım bi çok arkadaşım olur.o yüzden kardeşleri bir araya getir konuşmadan sonra kimliklerine bak mutlaka derim.

merhaba,
canım, ben de aldatıldım..

ben de aynı şekilde mesajlarını yakalayarak hem de...
tabii ben aldatıyorum demedi direk...
inkar etti
benim ona inanmamama sebep olan en önemli etken,
direk inkar etmeden önce bir kaç dakika sessiz kalmasıydı..

çünkü bi insan bi konuda doğru sölüyosa hiç paniklemeden direk itiraz eder hayır ben yapmadım die...
sesini yükseltir... sesi kısılıyosa konuşurken,
yalan sölüyo demektir!

bu mesaj senin telefona gelseydi ve bu durumlari ayni sen yasasaydin
emin ol esinde ayni seyi yapardi
eger ortada yanlis anlasilma varsa bile
buda esine ders olur

Ben dedimki eşime empati kur bakalım sen benim yerimde olsaydın demeden sonunu getirmeden eşim atıldı ben sana güvenirdim böyle birşey yapmayacağını adım gibi bilirdim dedi :çok üzgünüm:

kadın olarak kim gelirse gelsin kimlik iste canım.. canın kız kardeşi mi değilmi anla..kendi kız kardeşini getirirsede sesten tanırsın

Back