• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Canlarım merhaba :çok üzgünüm:

Dünden beri ne haldeyim azçok tahmin edersiniz.

Eşim 12.35 de geldi .

Sabaha kadar uyumadım yatağın ayak ucunda oturdum ellerim kafamda...

Ayrı yatmak istedim zaten herşey açığa çıkana kadar normal davranmayacağım asla.

Sabah migrenim tuttu.Şimdi hafiflemiş durumda.

Dün eşim geldiğinde tartıştık yeniden.Çünkü o gelene kadar dolmuş durumdaydım zaten.

Canın aramaması da cabası...

Gece 1.30 a kadar sürdü tartışmamız.2de de odama geçtim.

Yok böyle birşey diyorda başka birşey demiyor.Ben de ispatlamazsan bu iş biter.İspatla devam etsin dedim.Herşeyi yapacam merak etme yanlış anlaşılma yüzünden de boşanılmaz dedi.

Kendini savunmaya devam etti.Dün geceki tartışmamızda çok öfkeliydi sinirliydi üzgündü ...

Bugün sabah eşim uyanır uyanmaz ilk işi canı aramak oldu ama nafile açan yoktu.Ne de arayan...Neden açmıyor diye öfkelendi...Bir açıklama yapmak zorunda dedi.

Ben oralı olmadım bu işi halletmesi gereken o ,o kıvransın dedim geçtim mutfağa...

Kahvaltıda tek kelime etmedik ne o ne de ben..

Kahvaltıdan sonra ben yeniden aradım canı ev numaramı gizleyerek bu sefer gene açmadı.

Neyse eşim işe gitti.Can denilen çocuk eşimin sabahçı olduğunu düşünerek sabah markete gitmiş.Danışmaya not bırakmış.Eşimi sormuş ne zaman gelceğini.Danışmadaki görevli de bugün akşamcı olduğunu söylemiş.

Eşimin işe giriş vaktinde çocuk yeniden gitmiş markete.

Bu can marketlerde belirli markaların reyon elemanıymış.Bir markette kalıcı olarak çalışmıyormuş.

Eşimin marketine de haftada birkaç kez geliyormuş işe hatta bugün de sırf bu mesele yüzünden gelmiş.

Eşimle görüşmüşler.Eşim öfkelenmiş bunu görünce açıklama yapman gereken yerde neden kaçıyorsun neden tele cevap vermiyorsun demiş.

Çocuk cebini göstermiş.Ben dün numarayı kardeşime vermiştim ara bakalım seni açacak mı diye kardeşim de olayı anneme anlatmış annem deliye dönmüş aramış açmamış onu da.Bu sefer annem mesaj atmış gece yarısı attığın mesaj yüzünden yuvamız yıkılıyor.Seni savcılığa vereceğim anca orada görüşürüz felan gibisinden birsürü şey yazmış.

Çocuk bu mesajları okuyunca çok sinirlenmiş ve inada bindirmiş açmamış telleri.

Eşim çocuğa kızmış demiş madem mesajı yanlış atıyorsun benden sana yanıt gelince neden bana geri dönmüyorsun demiş.O da zaten gecenin bir vakti mesajı sana göndermişim zaten mahçup olmuşum utanmışım bi de sana mı dönseydim demiş.

Yani çekinmiş utandığı için...

Eşim demiş neden bizim ev numarasını açmıyorsun çocuk da annemden gelen mesajları göstermiş.Eşim annemin numarası bu demiş direk şaşırarak.Çocuk daha çok öfkelenmiş annende benim nomun ne işi var diye çıkışmış.Eşim de benim vermiş olabilceğimi söylemiş.Sonra bu işleri bu raddeye getiren sensin açsaydın telefonları bunlar olmazdı demiş.

Çocuk hafta içi benimle buluşmak istemiş.Eşim de çarşambaya kadar ayarla kendini buraya gel burda görüşürüz demiş.Çocuk yarından itibaren diğer marketine geçiyormuş.
Salı gününü ayarlıcam demiş.Eşim de tamam demiş yeter ki bu işi hallet demiş.

Çocuk da ben eşinin telefonlarını açardım ama bu mesajlar yüzünden neye uğradığımı şaşırdım demiş.Dün gece 1 de geldim eve o saatte de aranmayacağı için aramadım demiş.Sabah erkenden de annem mesaj yağmuruna tutunca bugünde ondan aramamış.

Telefonda hallolcak mesele değil bu yüzyüze görüşmemiz gerek demiş.

Salı günü buluşucaz inşalla

Buara marketi de aradım danışmadaki görevliye sordum bugün can iki kere uğramış markete eşimle de market dışında görüşmüşler...

maviş rüyamda gördüm seni bu konu acaip işlemiş beynime.... Simanı bilmediğim için senin hayalini kurmuşum sempatiksalakcinni
benim yazmak istediklerimin hepsini arkadaşlar yazmış zaten...
ben şunu sormak istiyorum; eşinin o kişi arayıp can benim fln demesine fırsat varmıydı? Keşke ilk eşinin yanına gideceğine telefonunu adam akıllı karıştırsaydın...
Belki geçmişe yönelik bi kaç şey bulurdun ve emin olurdun... CADIARZU
İnşallah iyi haberlerle gelmişsindir yanımıza eyvahedigeldismile

Burasını anlamadım canım...

Eşimin yanına gitmeden araştırdım zaten telini birşey bulamadım ama.

Konuyu okuyorum...
Daha en son gelişmelere gelemedim..
Sayfa 39dayım..
Sadece Mavişcim; seni çok seviyorum demek için bu satırları yazıyorum şu anda..:1hug:

mavinin gelmemesi normal aslında.işin peşindeler belki.ailesiyle,varsa kardeşiyle falan istişare ediyordur belki.eşiyle durumu düzeltmeye çalışıyordur..yani bu durumda olsaydım sanırım bende şu saatte burada olmazdım.sorun büyük.ve çözmek için uğraşıyor belli.. bana göre...

Evet kardeşime söyledim kardeşim de anneme yetiştirmiş hemen .

Annem üzülmesin diye ona söylemek istememiştim ama o da duydu artık.

Eşim halletmeye çalışıyor bakalım nasıl halledecek.

ahh be mavim neler olmuş öyle dilerim gerçekten bir yanlış olmuştur ama gerçekten kötü bir tesadüf bende öyle bir mesaj görsem bende aynı tepkiyi belki fazlasını verebilirdim ama iyice araştır bakalım erkelerede malum pek güven olmaz ama dilerim öyle değildir yuvanda huzursuzluklar çıkmaz

Çok isterdim bunun bir rüya olmasını çook..

mavicim eğer bu can olayı eşinin dedığı gıbı ıse
o cocuğu boğmak ıstıyorum
ama senın eşine karsıda ıcımde hala bı kızgınlık var

Burasını anlamadım canım...

Eşimin yanına gitmeden araştırdım zaten telini birşey bulamadım ama.

şey demek istedim; senin nasıl göründüğünü bilmediğim için kafamda bi maviş canlandırmışım rüyamda...
Sorum da şuydu: Eşin o kişiyi arayıp ben canım de demeye fırsat varmıydı yani yanlız kaldımı hiç??

Konuyu okuyorum...
Daha en son gelişmelere gelemedim..
Sayfa 39dayım..
Sadece Mavişcim; seni çok seviyorum demek için bu satırları yazıyorum şu anda..:1hug:

Ben de seni seviyorum canım benim...

nasıl yanı market dısındamı görüşmüşler mavıcım

İstanbulu bilenleriniz bilir ümraniye real de çalışıyor eşim orası meydanlık bi yer.

Cafeler felan var hemen marketin yanında.Orda görüşmüşler

Back