- Konu Sahibi BenmasMavi
kizlar mavi gitmis ben iyice korkmaya basladim eyvahedigeldismile
nan du bi, düsmüsdür belki
heycan yok hecan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar mavi gitmis ben iyice korkmaya basladim eyvahedigeldismile
nan du bi, düsmüsdür belki
heycan yok hecan yok
bağlantı gitmiştr belki
maviş rüyamda gördüm seni bu konu acaip işlemiş beynime.... Simanı bilmediğim için senin hayalini kurmuşum sempatiksalakcinni
benim yazmak istediklerimin hepsini arkadaşlar yazmış zaten...
ben şunu sormak istiyorum; eşinin o kişi arayıp can benim fln demesine fırsat varmıydı? Keşke ilk eşinin yanına gideceğine telefonunu adam akıllı karıştırsaydın...
Belki geçmişe yönelik bi kaç şey bulurdun ve emin olurdun... CADIARZU
İnşallah iyi haberlerle gelmişsindir yanımıza eyvahedigeldismile
bağlantı gitmiştr belki
mavinin gelmemesi normal aslında.işin peşindeler belki.ailesiyle,varsa kardeşiyle falan istişare ediyordur belki.eşiyle durumu düzeltmeye çalışıyordur..yani bu durumda olsaydım sanırım bende şu saatte burada olmazdım.sorun büyük.ve çözmek için uğraşıyor belli.. bana göre...
ahh be mavim neler olmuş öyle dilerim gerçekten bir yanlış olmuştur ama gerçekten kötü bir tesadüf bende öyle bir mesaj görsem bende aynı tepkiyi belki fazlasını verebilirdim ama iyice araştır bakalım erkelerede malum pek güven olmaz ama dilerim öyle değildir yuvanda huzursuzluklar çıkmaz
Burasını anlamadım canım...
Eşimin yanına gitmeden araştırdım zaten telini birşey bulamadım ama.
Konuyu okuyorum...
Daha en son gelişmelere gelemedim..
Sayfa 39dayım..
Sadece Mavişcim; seni çok seviyorum demek için bu satırları yazıyorum şu anda..:1hug:
nasıl yanı market dısındamı görüşmüşler mavıcım
bana makul geldi ya. yoksa bugün saflığım mı üstümde ne....