• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Çok feministim ama ben burda eşinin yalan söylediğini düşünmüyorum

Şöyle ki: Önce bir kızdan mesaj geliyor sonra can diye br çocuk çıkıyor(eşin demiş) markette çalışıyormuş, sen de aramışsın markette çalıştığını teyit etmişsin.. Evet can diye çocuk var birde yanlış anlamdıycam ablası veya kız kardeşi var... Kocan bu oğlanla onla gidip görüşmüş, etraftanda görmüşler can denilen çocukla kocanın buluştuğunu...

Yani bilmiyorum bir erkek herşeyi bu kadar kusursuz ayrlayamaz gibime geliyor hele ki yakalanmışsa..Mavi yanlış anlama canım hani sen aldattığından şüphe etmişsin ya o bakımdan dedim...

Son mesajının ilk satırlarını okurken içimden dedim ya bu böyle telefonla olmaz can, kız kardeşi kocan ve sen dördünüz buluşun dedim içimden hatta mesajımı öyle yazacaktım ki düşündüğümü yapacakmışsınız.

Hadi hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
mavicim eğer bu can olayı eşinin dedığı gıbı ıse
o cocuğu boğmak ıstıyorum
ama senın eşine karsıda ıcımde hala bı kızgınlık var

Ben hepsini boğmak istiyorum o kızıda eşimi de can denen çocuğu da

[/COLOR][/B]
şey demek istedim; senin nasıl göründüğünü bilmediğim için kafamda bi maviş canlandırmışım rüyamda...
Sorum da şuydu: Eşin o kişiyi arayıp ben canım de demeye fırsat varmıydı yani yanlız kaldımı hiç??

Yok hiç öyle bir fırsat olmadı ya direk patlak verdi olay zaten.

mavicim canım okudum yasadıklarını sakin ol lütfen evet hoş bişi değil ama sakin ol böylelikle olayları daha iyi anlarsın ama bişi dikkatimi cekti peki senle tlfnda konusan kız kimmiş can ondan bahsetmemiş mi

mavicim canım çok üzüldüm
umarım tesadüftür herşey
ama kız konusu noldu
kız kardeşi de gelecek mi görüşemeye

bana makul geldi ya. yoksa bugün saflığım mı üstümde ne....

yok yok gerçekten makul. yazılacak pek bişey bulamadığımdan ilkinden sonra mesaj yazmamıştım ama şimdi rahatladım yazabilirim. çok geçmiş olsun çok. o çocuğun da anası babası varsa anlatın okuyun canına. kaç yaşında bilmiyorum ama velet olduğu belli. insan o mesajın ardından en azından bi "abi kusura bakma" diye mesaj atar. neyse geçti gitti sayılır artık çok da üzülmeyin mavi.. şu gece ömrünüzden 10 yıl gitmiştir zaten..

mavicim canım okudum yasadıklarını sakin ol lütfen evet hoş bişi değil ama sakin ol böylelikle olayları daha iyi anlarsın ama bişi dikkatimi cekti peki senle tlfnda konusan kız kimmiş can ondan bahsetmemiş mi

Bahetmiş ablamla görüşmüşler dün demiş.Eve gelince ablamdan öğrendim şok oldum bi mesajın bu kadar olayları büyüteceği aklıma gelmezdi demiş.

mavicim canım çok üzüldüm
umarım tesadüftür herşey
ama kız konusu noldu
kız kardeşi de gelecek mi görüşemeye

Bilmiyorum.

Tek bildiğim şey buluştuğum zaman canın kimliğine bakmam ve o mesajı silmediyse görmem...

En ince ayrıntısına kadar herşeyi öğrenmek istiyorum kafayı yiyorum ben galiba kafam çok karışık :çok üzgünüm:

canada masallah yani hem suclu hem guclu bide kızdım acmadım telefonlarımı diyor saçmalık resmen yaalsanaalsanasmile

mavicim kızında gelmesini sağlamalısın muhakkak
bak kimliklerine öyle bi kardeşi var mı
konuştuğun kız o mu
böylece belki aydınlanır için..

bence bütün kk olarak dunden beri bize yasattıklarından dolayı ümraniye reale baskına gidiyoruz canı parçalamak için

Bu yanlış meaj çok fena yaa.. Ben de zamanında yanlış mesaj atmıştım.. Bir arkadaşla başka bir arkadaşın dedikosunu yapıyorduk telefonda. Sen git mesajı, dedikodusunu yaptığın kıza gönder :D Öbür arkadaşıma gönderecekken...Ah ahhh..

Ortam ymuşasın diye yazayım dedim mavi bence kocan masum :) Önceki mesajımı görmemişsindir ama kocanın söylediiği kişiler, mekanlar hep gerçek çıkmış Tutmayan birşey yok.. Yani bir erkek herşeyi bu kadar kusursuz ayarlayamaz...

Back