- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Hala bir gelişme yok dimi ?
:1no2:
Mavi hala gelmemis =(=(=( umarim hersey yolundadir =(
maalesef canim
sikintidan olucem simdi
ne oldu ne bitti
bu kiz nerde
mavi bu saate kalmazdi
simdiye gelmis olmasi lazimdi:gitme:
bu işin ertesi günlere bırakılmaması lazım ya eğer kötü bir şey varsa değişik senaryolar ortaya çıkacak kafamız karışacak, onlar planı yapacak bile zaman geçmeden üstüne gidilmeli.
aynen benimde
bişi yazmak istemiyorum çünkü iyi şeyler yazamıcam gibi kafamda soru işareti dolu tlf kırması kızın ertesi gun kendi araması sanki senaryo uydurulmus aranmıs gibi
offf allahım düşündüklerim yanlıs çıksın lütfen
gece boyunca aklımdaydı ya
yanlış anlamışsın sanırım iş ertesi gune bırakılsın demedim kızın ertesi gun kendiliginden araması şüpheli dedim
evimi terk etti acaba, bu saate kadar gelmeliydi:sinifsinif:
yok canım ben sana demedim zaten, işin ertesi günlere kaldığını senin mesajını okuyunca öğrendim, kız ertesi gün aramış ya o zamana kadar beklenilmiş demek ki, o yüzden öyle dedim :1hug:
aynen ama bu saate gelmesi lazmdı ya allahım çok sıkıntılıyımaynen gece benimde aklımdaydı hep.. dün gece daha olumlu bakarken bugün daha şüpheci yaklaşıyorum bu olaya.. çok soru işareti var..
o kızın tavırları çok şüphe uyandırır türden.. ilk önce açmıyosun da niye sonra arayıp buyrun diyosun..
ya hiç açma ya aç rahatsız etme ben kardeşiyim de...
off.. üzülmeni istemiyorum mavi.. Rabbim her daim yardımcın olsun...
yok canım ben sana demedim zaten, işin ertesi günlere kaldığını senin mesajını okuyunca öğrendim, kız ertesi gün aramış ya o zamana kadar beklenilmiş demek ki, o yüzden öyle dedim :1hug:
ertesi gün aramamis cnm esi ise gidince aramis
benmi yanlis anladim acaba ertesi günmü aramis bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?