- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
aile terapisinne giden erkekler aldatmıyo mu yani ilginç:)
Bu epey garip..aklıma takılan bi detay var.diyelim ki can diye biri var ve o kız canın kardeşi.
ilk aradığında can diye biri yok dediğinde eşin şaşırmamış mı?normal bi durumda eşinin de şaşırıp nasıl olur nasıl bi kız çıkar bu canın numarası diyip merakını gidermek en önemlisi sana suçsuz olduğunu ispatlamak için o noya geri dönmesi gerekirdi.inşallah canım sadece bi tesadüftür
Ben de kardeşimi rahatsız edenler olsa, telefonu açtığımda her arayana sapık muamelesi yaparak bu onun telefonu değil demem. Rahatsız eden olarak tahmin ettiğim kişi ise konuştuğum ağzıma geleni sayarım..
hiç yorumları okumadan sadece konuyu okuduğumda bile böyle düşündüm. Klasik erkek beyni. Başta bulamadı, uyduramadı bişey çünkü ince düşünemiyorlar. Yalan söyleyip kıvırabileceği şeyler bulamayınca agresif tavırlarla üste çıkmaya çalıştı. Sonrada mesaj atan kadını arayıp anlattı ve bunu uydurdular. Kadınla eşin konuşup senaryo yazmadan önce kadın sürekli meşgule alıyor yada açmıyordu. Ama eşinle konuştuktan sonra kadın kendi geri aradı "buyrun beni aramışsınız" diye?
Düşünüyorum erkek kardeşimi rahatsız eden çok oluyorsa ve telefonunu evde unuttuysa kapatırım o telefonu? Yada kapatmadımmı eşinize yanlışlıkla "can" yani o numara mesaj attığına göre demekki eşinizin numarası o telefonda kayıtlı. Yani eşinizin telefonundan aradığınızda neden açmadı "X" arıyor yazdığında hadi ilkinde meşgule aldı hadi 2.de aldı e sonrasında ısrarla aranınca açıp "alo X bey can tel.unu evde unutmuş marketten ulaşabilirsiniz" demek ne kadar zordu? Benim kardeşimin telefonu ısrarla çalacak ve rahatsız edenlerden biridir diye düşünücemde açmıcam? Açar bi güzel bidaha arayamayacağı, rahatsz edemeyeceği şekilde konuşurum, neden kaçayım. Yada kaçtıysam neden sonra arayayım. Garip....
Ve eşiniz de sizin bu konuda hassas olduğunuzu bildiği için de anlatmamış ve işler sarpa sarmış olabilir. Paniklemesi saçma davranması bundan kaynaklanıyor olabilir.Mavi inan çok üzüldüm. Aklıma başka bir senaryo geldi. Belki de kız eşine kafayı takmış birisi sen üzülme sinirlenme diye eşin de bunu senden saklamış olabilir. Aralarında bir şey olmamış ama kız da takmış olabilir. Eşinin şimdiye kadar herhangi falsosu olmadığı için ve güvendiğini söylediğin için yazıyorum bunları ve eşinin senin çekip gideceğinden emin olduğunu varsayarak elbette. Çünkü seni sevdiği ortada herhalde böyle bir halt yemişse dikkatli davranırdı. Ama erkekler bazen kendilerine o kadar çok güveniyorlar ki nasılsa ortaya çıkmaz diyerek dizginleri bırakıyorlar. Kalbim aldatmadı derken mantığım işin içerisinden senden gizlenen şeyler var diyor. umarım yaralanmadan kurtulursun.
[sıze="2"]sana ilginc gelebilir..her konuda bu tarz yazıyorsun zaten...adam bir aldatma yapıyor...deliller arasında..bu açık ..en azından...onu bu olayı yaşamaya iten sebepleri öğrenirler anlamında söylemiştim[/sıze]
ay okuduklarımdan kafam karıştı. mavinin bunu yaşamasını hiç istemiyorum. o yüzden hep,olmaz ya diye düşünüyordum. ama yazılan yorumlarda kafamda soru işaretleri yarattı. offf.
aynen benimde
bişi yazmak istemiyorum çünkü iyi şeyler yazamıcam gibi kafamda soru işareti dolu tlf kırması kızın ertesi gun kendi araması sanki senaryo uydurulmus aranmıs gibi
offf allahım düşündüklerim yanlıs çıksın lütfen
gece boyunca aklımdaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?