- Konu Sahibi BenmasMavi
mavicim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde kafamda bir sürü soru işareti var umarım düşündüğüm gibi çıkmaz :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende siiznle bişe paylasmak ıstıyorum ama nasıl konu acıcam nerden bana yardımcı olabılırmısınız
yazmak istediğiniz bölüme girip en altta sol köşede sanırım yeni konu seçeneği var
ordan açabilirsiniz
Şimdi düşündükçe kızın davranışı ilginç geliyor.
Mavi aradığında açmıyor, "Can'ı rahatsız edenlerden biridir" diyor...Aradan biraz zaman geçince "rahatsız eden numarayı" arıyor...Neden? Madem rahatsız ettiğini düşündüğün biri, neden bu kişiyi "buyrun" diyerek arıyorsun :çok üzgünüm:
Ya ben bu numaranın ve kızın Can ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sadece kızın ismi Can diye kayıt edilmiş gibi. Ben önerimi tekrarlıyorum. Ya ortak bir arkadaştan ya da marketten bir bahane ile Can isimli reyon görevlisinin numarası istenecek. Atıyorum mağazamızdan bir ürün satın aldı gibi bir bahane olabilir. Numara Can'a aitse ok sorun yok. Değilse sorgulamaya bile gerek yok....