• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavicim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde kafamda bir sürü soru işareti var umarım düşündüğüm gibi çıkmaz :çok üzgünüm:

moralini bozmayayım diyorum ama inanma sakın onlara hepsi uydurulmus bı senaryo afetme sakın çünkü bikere afedersen devamı gelır

arkadaslar bende siiznle bişe paylasmak ıstıyorum ama nasıl konu acıcam nerden bana yardımcı olabılırmısınız

bütün sayfaları okudum nevrm döndü:bbo:

olumsuz bı yorum olacak ama eşin ınandırcı gelmedı bana

arkadaslar bende siiznle bişe paylasmak ıstıyorum ama nasıl konu acıcam nerden bana yardımcı olabılırmısınız

yazmak istediğiniz bölüme girip en altta sol köşede sanırım YENİ KONU seçeneği var

ordan açabilirsiniz

CAN isimli çocuğun bi anda çıkması çok şaşırttı beni yani neden bi anda çıktı neden 1 gün önce çıkmadı anlamadım bide işin kötüsü bi bayan arıyor ve sesi kötü... sizi anlayıp anlatması lazımdı.
Eşinin bi anda alevlenmesi paniklemesi de kötü kendini bilen doğru yolu direk bulur. Önce elbette sakinleş ama hemen inanma derim.. gerekirse CAN ile kendi yöntemlerin ile tanış.. 3nüz görüşün inana kadar uğraş.
Umarım hiç problemsiz sorunsuz atlatırsın canım.

Son düzenleme:
Şimdi düşündükçe kızın davranışı ilginç geliyor.
Mavi aradığında açmıyor, "Can'ı rahatsız edenlerden biridir" diyor...Aradan biraz zaman geçince "rahatsız eden numarayı" arıyor...Neden? Madem rahatsız ettiğini düşündüğün biri, neden bu kişiyi "buyrun" diyerek arıyorsun :çok üzgünüm:

Kafanizi karistirmak istemem ama, sanki kizin tekrar sizi aramasinda esinin parmagi var. O aratmis can benim erk. kardesim demesini istemis olabilir kizdan.

Son düzenleme:
Mavi inan çok üzüldüm. Aklıma başka bir senaryo geldi. Belki de kız eşine kafayı takmış birisi sen üzülme sinirlenme diye eşin de bunu senden saklamış olabilir. Aralarında bir şey olmamış ama kız da takmış olabilir. Eşinin şimdiye kadar herhangi falsosu olmadığı için ve güvendiğini söylediğin için yazıyorum bunları ve eşinin senin çekip gideceğinden emin olduğunu varsayarak elbette. Çünkü seni sevdiği ortada herhalde böyle bir halt yemişse dikkatli davranırdı. Ama erkekler bazen kendilerine o kadar çok güveniyorlar ki nasılsa ortaya çıkmaz diyerek dizginleri bırakıyorlar. Kalbim aldatmadı derken mantığım işin içerisinden senden gizlenen şeyler var diyor. umarım yaralanmadan kurtulursun.

ban asacma geldı can dıe bırı yok demıs once
sonradan araıtırm demıs
bana esın onu arayıp buluop tembıhlemıstır dıe dusunuyorum gunahını almayımde

Ayy canımm çok üzüldüm neler yaşanmışş böyle yaaa..
Umarım eşinin dedikleri doğrudur.Yinede herşeye hazırlıklı ol zaten bu konuda aklansada senin içine bir kere kurt düştümmü hep bir güvensizlik olacak malesefff.
Eşim önce panikledi diyorsun bunu en iyi sen anlarsın o anda gördüğün için onun neye nasıl tepki verdiğini bildiğin için doğrumu yalanmı zaten anlamışsındır içine ne doğuyor.
Haklı olsa diyorumkii bu kadar yalvarmaz senin zaten bana güvenin yokmuşş zaten bitmiş bu evlilik falan derdi gibime geliyor ve yakın değilmi bu yer markete gidip Can ı bulup yüzleşirdi gibime geliyor...Düşünsene sen suçlansan ne yaparsın yapmadığım bişey için biterse bitsin güvenmiyorsan güvenme deyip yıkmazmısın ortalığı.
Ama tüm bunları düşünememiş olsun diye umuyorumm inşallah öyledir güzelim.

Ya ben bu numaranın ve kızın Can ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sadece kızın ismi Can diye kayıt edilmiş gibi. Ben önerimi tekrarlıyorum. Ya ortak bir arkadaştan ya da marketten bir bahane ile Can isimli reyon görevlisinin numarası istenecek. Atıyorum mağazamızdan bir ürün satın aldı gibi bir bahane olabilir. Numara Can'a aitse ok sorun yok. Değilse sorgulamaya bile gerek yok....

kesinlikle bende bekarken babam telefonumu karıştırırdı erkak arkadaşımın adını ayşe diye değiştirmiştim...bu çok sık kullanılan bir yöntemdir...
ayrıca bu kişi canı rahatsız ettiğini düşünüyorsa neden ger iaradı ki seni..
öf kafam çok karıştı git kızı ve canı bul ve sıkıştır.ne olabilir ki en fazla...
eğer yanlış atılmış bir mesajsa çok kıskandım seni dersin özür dilersin falan filan..

Suçlu olmasaydı şayet telefonu kırmaz agresif davranmazdı
ılk önce can diye birini tanımıyorum diyip sonrada başka şeyler söylemesi kızın
Hiç inandırıcı değil.. Eşinizin doğruyu söylediğini düşünmüyorum..

Back