• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

bi de arkadaşlar hep diyosunuz sen de buna inandın filan ya adamı tanımıyosunuz belki panik bi insandır şaşırmıştır yani oneden bu kadar olumsuz şeyler yaşıyosunuz yapıcı olsanıza biraz
herseyin kötü ihtimalini düsünmek dikkatli olmak insani daha karli cikartiyor...hayat tecrübem bunu ögretti bana..
iyi niyetli olup herseye inanipta ilerde daha fazla zarar görmekten daha iyidir..

Son düzenleme:
o kadar şaşırdımki anlatamam,verdiğiniz tepkide çokk haklısınız mavi.

eşinizin o an size sakin bir şekilde teli alıp, can ı araması ve size dinletmesi gerekirdi.

ama paniklemiş ve telefonu parçalamış,bu durum oldukça kafa karıştırıcı.

kızında yalan söylediğini düşünüyorum,teli açmıyo sonra açıyo can diye biri yok diyo,

sonra rahatsız ediyolar diyo(bir erkeği ne diye rahatsız etsinlerki) fasa fisoo

size tavsiyem çokk dikkatli olun ve olayı soğuk kanlılıkla çözmeye çalışın,ani kararlar

vererek zarara uğramayın.umarım yanlışlık olmuştur ve herşey istediğiniz gibi sonuçlanır.

Benim aklıma bir de şu geldi
Eğer gerçekten eşinin böyle bir ilişkisi varsa
Kız büyük ihtimal evli olduğunu biliyordur
Neden gecenin bi yarısı evde olduğunu ve karısının göreceğini bile bile msj atsın?
Amacı aralarını bozmak mıdır bu durumda?
Bu da saçma geldi bana
Fakat en kafa karıştırıcı olay eşinin telefonu kırıp parçalaması
İşte bu durum haklı olsa bile haksız durumuna düşürüyor.:çok üzgünüm:

bi de arkadaşlar hep diyosunuz sen de buna inandın filan ya adamı tanımıyosunuz belki panik bi insandır şaşırmıştır yani oneden bu kadar olumsuz şeyler yaşıyosunuz yapıcı olsanıza biraz

mavi hanımın anlatması bu yönde olduğu için bayanlarada bu yönü ilginç geldi sanırım.

yoksa kimse kimseyi tanımıyor tabiki ama mavi vurgu yaparak PANİKLEDİ yazınca

görüşlerde bu yönde oluyor.kimsenin yıkıcı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.

Şimdi düşündükçe kızın davranışı ilginç geliyor.
Mavi aradığında açmıyor, "Can'ı rahatsız edenlerden biridir" diyor...Aradan biraz zaman geçince "rahatsız eden numarayı" arıyor...Neden? Madem rahatsız ettiğini düşündüğün biri, neden bu kişiyi "buyrun" diyerek arıyorsun :çok üzgünüm:

Şimdi düşündükçe kızın davranışı ilginç geliyor.
Mavi aradığında açmıyor, "Can'ı rahatsız edenlerden biridir" diyor...Aradan biraz zaman geçince "rahatsız eden numarayı" arıyor...Neden? Madem rahatsız ettiğini düşündüğün biri, neden bu kişiyi "buyrun" diyerek arıyorsun :çok üzgünüm:

bi kere can bir erkek olsa hiç bi erkek rahatsız ediyolar die telefonunu yanına almamazlık yapmaz...
arar ve küfür eder zaten

Benim aklıma bir de şu geldi
Eğer gerçekten eşinin böyle bir ilişkisi varsa
Kız büyük ihtimal evli olduğunu biliyordur
Neden gecenin bi yarısı evde olduğunu ve karısının göreceğini bile bile msj atsın?
Amacı aralarını bozmak mıdır bu durumda?
Bu da saçma geldi bana
Fakat en kafa karıştırıcı olay eşinin telefonu kırıp parçalaması
İşte bu durum haklı olsa bile haksız durumuna düşürüyor.:çok üzgünüm:

evet çok doğru evli olduğunu bile bile msj atıyorsa araları bozulsun die yapar ama o zaman da sonra canın teli bu demez hazır arayı bozmuşken neden tekrardan toparlasın mavi bence sen o numarayı bugün tekrar ara ama özelden bakalım yine kız mı çıkacak yine kız çıkarsa o zaman kötü ama çünkü can bu olaydan sonra teli yanına alır gerçekse..

evet çok doğru evli olduğunu bile bile msj atıyorsa araları bozulsun die yapar ama o zaman da sonra canın teli bu demez hazır arayı bozmuşken neden tekrardan toparlasın mavi bence sen o numarayı bugün tekrar ara ama özelden bakalım yine kız mı çıkacak yine kız çıkarsa o zaman kötü ama çünkü can bu olaydan sonra teli yanına alır gerçekse..

Bence de numarayı tekrar aramak en iyisi
Hatta eşinin numarasından arasan daha iyi olur mavim
Karşı tarafta da numara kayıtlıdır

Sen tam sarjin bitmek uzereyken aramissin numarayi burda hatalısın sarjin bitmis ve kız ilk sokta belki de birseyler soyleyecekti ve sen de anlayacaktin durumu..Ama telefon kapaninca o da uyandi ve planını yapti. Tabi olay gercekten bi aldatmaysa diyorum. Yani artik uyandilar ikisi de ve bundan sonra ogrenmen cok zor. Bence simdilik olayı kapatmis gibi yap, esine normal davranmaya basla, eger oyle bisey varsa ilerde mutlaka yakalarsin

bu konunun seni yiyip bitirmesine lütfen izin verme ve lütfen en kısa zamanda bir aile terapistine gidin derim.öyle yada böyle ...kocanızın bu bayanla bir ilişkisi var..bu tür olayları çok duydum ve yakın çevrende yaşayanlar oldu...aile terapisti cok iyi gelmişti onlara...cünkü şimdi yapmadım etmedim diyip bir nebzede olsa kendini çekeçek bu tür şeylerden..ama ortalık sakinleşince yine yapacak

kardeşim demiş kız

en önce bunu öğrenin ve gerçekten kardeşimi acaba bu çokk önemli.

bence olayı burdan çözebilirsiniz mavi.

can kaç kardeş ve bu kız ablasımı öğrendikten sonra,ev yada cep ten gizli arayıp sesinden

mutlaka tanırsınız bence.

eğer ortada bir oyun varsa bu tespiti yaparak oyunu açığa alırsınız.

bana bu yanlışlı pekte doğru gelmedi açıkçası kadını eşiniz uyardı büyük ihtimalle oda öyle konuştu

eşinizin sinirlenip telin pinini yanlış girip kırmasıda kafamı çok karıştırdı siz bilrsiniz ama hiç inandırıcı değil

aile terapsti falan neyapsin..ben inanmiyorum böyle seylere..insanin icinde olmasin yeterki..allah korkusu olsun insanin icinde..

Son düzenleme:
eğer öyle bişi yoksa neden telefonu atsın ki
sanada tuhaf gelmiyormu bu agresif hareketler
sonra özür dilemeler,
bunun suclu bir erkek yapar canım..
üzgünüm...

Back