• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

çoküzüldüm ya umarım yanlış anlamadır.kimlikgörmek istemek ve marketi arayıp canın nosunu istemek banada mantıklı geldi

amakızla yüzyüze gelsede telefonda konuştuğu gerçek kız gelirmi ya canın kardeşini getirirse o telde konuştuğu kız gelmezse. ben çok şüpheciyimdir ve aklıma gelen ilk şeyde buydu bunuda kızı sorularla sıkıştırıp anlayabiilir sanırım mavi.

Bana kalırsa hiçbir kadın bi erkeğe aman da senin koca koca iri gözlerin ifil ifil falan filan mesaj atmaz... ancak bi erkek yazar bunu. Ben aldatma falan olduğuna inanmıyorum.

Mavi cim canım inan çok üzüldüm ben seninle böyle bi topicte karşılaşmayı istemezdim...
Ama bana garip gelen eşinin tepkisi ve telefonunu kilitleyip kırması??
amacı ne hakkaten çözemedim...
ıçimde biraz şüphe bıraktı bu durum...
Umarım içime doğan olmaz canım
Allah yardımcın olsun...

öle bişi yoksa niye eşiniz panikliyorr o anda cep aratıpta karşı tarafla sizi konuşturmak yerine teli kırıyorrr ben inanmadım.....

öle bişi yoksa niye eşiniz panikliyorr o anda cep aratıpta karşı tarafla sizi konuşturmak yerine teli kırıyorrr ben inanmadım.....

Hakkaten. Niye telefonu parçaladı bu adambilmiyorumkismile

Açsın konuşsun, yanlış attın mesajı Can desin.

Kırmak, telefonu kitlemek niye??

zaten kilit nokta bu..
eşin paniklemesi..
yoksa yanlış messaj durumu tabii ki olabilir ama adam panikten teli bile parçalmayı göze almış..:)

tabii ki inkar edilecek tabii ki kabul edilmeyecek..tabii ki hemen düzen kurulacak herkes ayarlanacak:)
Bu işlerin raconu inkar etmek asla asla kabul etmemektir.

hayırlısı olsun canım..

Hakkaten. Niye telefonu parçaladı bu adambilmiyorumkismile

Açsın konuşsun, yanlış attın mesajı Can desin.

Kırmak, telefonu kitlemek niye??

herhalde yanee...:1closedeyes:

daha o saniye eşi hemen teli açıp, sonra da telin hoparlorünü açıp, kardeşim kimsin nesin diye konuşup, konuşulanları da karısına dinlettirebilirdi..:1closedeyes:

ama tel parçalandı..bilmiyorumkismile

mavicim hadi gel artık cnm.
aveada mühendislik yapan bir arkadaşım var o yardımcı olmaya çalışacak ama senden bazı şeyler öğrenmem gerekiyor.

send ebuna ınandın oylemı...ben hayatta ınanamama mumkun degıl...ınsalhh dgrudur dedıkelrımı ıhslahh kocan senı aldatmamıstır ..ama bu kadarda teseduf ne bıleyım

çok gecmış olsun canım lutfen uzulmemye calış ama dıkkatlı ol:gitme:
esınle kızın yarattıgı bır senaryo olabılıreyvahedigeldismile
akla hersey gelıyor..
can olara kayıt etmış ve kıza bır sekılde ulaşıp kardesım de dedırtebılıreyvahedigeldismile
inşallah böyle degıdir..
sen temkınlı ol kokusu cıkar:Saruboceq:ŞenizŞeniz

herhalde yanee...:1closedeyes:

daha o saniye eşi hemen teli açıp, sonra da telin hoparlorünü açıp, kardeşim kimsin nesin diye konuşup, konuşulanları da karısına dinlettirebilirdi..:1closedeyes:

ama tel parçalandı..bilmiyorumkismile

kesınlıkle esım olsa kahkaha atar arardı
nıye panık olsunku
pini de degstırmesı kafa kurcukluyoguclubacismile

Offff :çok üzgünüm:Dün gece hep bu olayı düşündüm Mavi ve maalesef ki dünki gibi olumlu düşünemiyorum artık..
Dua ediyorum yanılmak için :Saruboceq:

bence eşinize güvenin bu olay ona çok güzel bi göz dağı olmuştur her işte bi hayır vardır belki de eşinizin gözü başkasına kayacaktı ama Allah ona böyle bi kader hazırladı ki sizin ne kadar bu konuda hassas olduğunuzu görsün ve değerinizi anlasın die.... hayatta inanlılmaz neler oluyor insanın başına neler geliyor yanlışlıkla atılmış olabilir msj çok normal bişey yani aklınızda şüphe kalmsaın derim..

bi de sana başıma gelen bi olayı anlatayım lisedeyken acayip kıskanç bi sevgilim vardı herşeyi kıskanırdı paranoyaktı bigün bi arkadaşımla msjlaşıyoduk ben de canım benim takma kafana seni çok seviyorum filan yazdım gönderiyorum bu nu da yanlışlıkla sevgilime yollamıştım sonra ne yaptımsa açıklayamadım nu aldattığımı düşündü inanabiliyo musun arakadaşımla da konuştu ama yok illa siz bana oyun yapıyosunuz filan olayları oldu... öfkeyle kalkan zararla oturur senin anlayacağın

acaba baska bir olayi vardi telefonda o ortaya cikmasin diye mi telefonu parcaladi cunku cidden bu senaryo mantiksiz degil gibi, bununla bisey cikacak gibi de gozukmuyor hem. ama isin icersine kusku girdi mi o ortaya cikmadan ben bu telefonu parcaliyim gibi bisey yapti diye seziyorum..
umarim yanilirim.

bi de arkadaşlar hep diyosunuz sen de buna inandın filan ya adamı tanımıyosunuz belki panik bi insandır şaşırmıştır yani oneden bu kadar olumsuz şeyler yaşıyosunuz yapıcı olsanıza biraz

mavim..kizlar hakli...benim esimede sürekli cep tel.ne sesiz telefonlar geliyordu...ben demeden esim polise falan verecekti arastirtmaya..ama gerek kalmadi...benim teyze kizi oldugunu ögrendim sonra..birgün nr.acik birakmis..unutmus...nr.tekrar aradimki onun sesi...bende ses vermeden kapattim..o günden sonra ne ev telefonuna sesiz aramalar geldi nede esimin cep.tel.ne..benimde icimde hic bir süphe kalmadi...yani esinin dedikleri madem dogru ispatlayacakti...böyle seyler basit deyil..evlilik bu oyuncak deyil..böyle seyler net bir sekilde aciklanmak zorunda..yoksa o evlilik insana zehir olur..insani hasta eder binbir türlü süphelerlen yasanilmaz..

Back