- Konu Sahibi BenmasMavi
Hislerimiz karşılıklı gülüm...
opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hislerimiz karşılıklı gülüm...
inşallah aldatılma gibi bi olay yoktur ama okuduktan sonra yazıyı şöyle düşündüm,bence eşiniz gece olan olaylardan sonra o bayanla görüşüp neler olup bittiğini anlatmıştır ve senaryo hazırlanmış gibi geldi.eşinizin nosundan arıyorsunuz meşgule basıyor,kendiniz arıyorsunuz öyle.sonra eşiniz telefonu parçalıyor falan.ne bilim hepsi bir oyun gibi geldi bana ama umarım yanlış düşünüyorumdur.inş hakkınızda hayırlısı olur da hayırlı bir şekilde sonuçlanır bu olay
Mavi,şok oldum ilk mesajını okuyunca.. çok üzüldüm.. yorumlar çok fazlaydı okuyamadım ama umarım ki herşey bir tesadüften ibarettir.. sitede yorumunu gördüğüm an "aa,ne yazmış acaba" diye takip ettiğim,sevdiğim birisin.. inan konu hakkında yorum yapmak bile çok zor..
son durum ne peki? eşinle konuştun mu tekrar?
yarin haber verecek canim bekliyoruz bizde bir gelisme yok sadece telefon numarasi can diye birine ait cikmadi bambaska birinin adina cikmis esiyle konusuyor olmali sun siralar bizde merakla bekliyoruz insallah kotu bir sonuc olmaz
teşekkürler nilim opuyorumnanaktan
can muallakta yani kafamçokkarıştı umarım sonuç ne olursa olsun Mavi'nin üzülmeyeceği bişey olur..