• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

,eşinizin tlfnu kitleyip kırması aklımı karıştırdı...
kendinden emin olan insan böyle bişi yapmaz bence...
ama inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmazsınız :1no2:

aklıma takılan bi detay var.diyelim ki can diye biri var ve o kız canın kardeşi.
ilk aradığında can diye biri yok dediğinde eşin şaşırmamış mı?normal bi durumda eşinin de şaşırıp nasıl olur nasıl bi kız çıkar bu canın numarası diyip merakını gidermek en önemlisi sana suçsuz olduğunu ispatlamak için o noya geri dönmesi gerekirdi.inşallah canım sadece bi tesadüftür

uyuyo numarası yapıyordur... Ama eminim sabaha kadar uyumıcak... Düşünecek...
CAnım ya bütün sayfaları tek tek okudum... Çok üzülüdüm inan... Ben olsam aynı sen gibi davranırdım Hakkınızda hayırlıs

cnm bence herşey bu kadar basit deqil ben ne eşine ne de kıza inandım yani dikkkat et bu işin peşini bırakma derimm

Madem esin kendine güveniyor, neden terk edecegini söyledigin anda aglayip sizlamaya basliyor?
Hakli olan adam saglam durur yalvarmaz ki...

Birde madem can diye biri var gercekten.. neden nasil kiz olur diyerek kendisi geri aramiyor ?
Birde üstüne üstelik sucunu örtmek istercesine hattini kiliteyip yok ediyor...

Umarim esin haklidir da yuvan kurtulur... Davranislarini eniyi cözebilecek yine sensin..

hiç bir yorumu okumadım, bu mesajı yazınca bakıcam son sayfaya..
mavilim mavişenim...

markete git...
can ve kız kardeşi ile aynı anda görüş ,hatta aile meselesi de, nüfus cüdanlarına da bak kardeşler mi diye..
ancak benim içim öyle rahatlardı..
eğer kardeşlerse özür dilersin,kıskanç bir eş olduğunu kocanı çok sevdiğin için kendini rahatlatmak adına böyle bir şey uyaptığını söylersin....birer tane de dondurma ısmarlarsın...eşinede güzel bir akşam yemeği hazırlarsın...

dua edelim de nüfus cüdanlarında baba ve anne isimleri aynı olsun..
bence tek çıkar yol böyle ..
şimdi bakayım sayfalara neler olmuş..

Son düzenleme:
kaardeş olsa bile aralarında ilişki olmadığı ne malum? bana bunları sadece eşinizin hareketleri düşündürtüyor.

sevgili mavi, yorumlarınızdan tanıyorum sizi çok üzüldüm. böyle bir sorun siznde başınıza geldiği için.

özel ve güzel bir mesaj nasıl bir yanlışlıkla eşinize yollanıyor. hadi yolladı bari adamı zor durumda bırakmamak adına özür dileyebilirdi.
sanırım bu sayın can'lar iki kız kardeş... yada küçük olan erkek her ne ise...
gidip bir üzerlerine çökün :) malum şimdi evli erkeker büyük erkekler revaşta. onlar bunu tezgahlamış olabilir.
eşinizin tepkisine gelince bir anda panikten ne yapacağını şaşırmış. ama bunun yerine telefonun senin eline verebilirdi. al naparsan yap diyebilirdi. onu da bir incelemeden geçirmelisin.
biz birkaç ay önce buna benzeyen garip birşey yaşadık müsadenle yazıyorum.
'' bir gün bir uyurken uyku arasnda yaşadığımız ilçeden bir sabit telefon numarası eşimi aradı eşimde açtı.karşı taraf bayan ben hemen antenlerimi diktim:)) kiminle görüşüyorum dedi. eşimde kek gibi adını falan söyledi ben Q... W.... yanlış aramışım deyip kapadı arayan... tabi ben çıldırdım hem aynı yerde yaşıyoruz hem yanlış arayacak oyun mu bu dedim. o da ne alaka karıcım ara istersen dedi...
aradım zaten az önce benim telefonumu aramışsınız eşim açmış kimsiniz dedim. adını söylemiyor yanlış aramışım işte söyledim diyor. bana hiç yanlış gibi gelmedi adınız ne dedim söylemek zounda değilim dedi. bende oldu savcılıkta görüşürüz madem sürtük dedim:))) hemen o numarayı alıp telekoma indim. fatura ödeyecekmişim gibi:))) numarayı verdim orada çalışan bayan bu numara börekçinin sizin değil dedii :) (118 numara sahibinin adını vermiyor bende bu yola başvurdum) bende hıı tmm numaralaı karıştırmuşum arkadasa sorup faturayı öyle ödiyim dedim. direk eşimin yanına gittim.
sonra eşim dedi ki dün gece 2 gibi onun kocasını aramış(24 saat açık bir börekçi orası) eşimin iki hattı var yeni hattım savaşın tel.inde kayıtlı değil. adam hep diyordu benim hatun çok kıskanç sakın şaka falan yapmayın çok korkardı karısından dedi. yanii bir bayan eşine güvenmediği için telefon listesinde ki geç gelen aramayı yapıyor. benim de aynı ilçede yanlış numara olmaz diyip şarteller atıyor. sonuç.:) iki kıskanç eş....
ben çok kıskanç olduğum için eşim hiç üzerime gelmez sakin sakin sorularımı cevaplar malum çıldırırsam sonu kötü olur:)

umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

şimdi okudum tüm yorumları...

düşünüyorum düşünüyorum bence eşinle konuşman bişey ifade etmeyecek sonuna kadar inkar eder ve bağırıp çağırır bana güvenmiyormusun diye...

ama diğer tarafı zorlarsan eşin sana kızamaz kocasını seven kıskanç kadın havası yaratırsın...

ama can ve kız kardeşi ile konuşmalısın bu durumu....
telefon cana aitse, o gün evde kaldıysa ve kardeşi açtıysa ne mutlu ...diğer türlü can tutupta kız kardeşinin evli bir adamla görüşmesini alkışlayıp onlara yardım edecek değil heralde...

Son düzenleme:
çok üzüldüm burnuma hiç hoş kokular gelmedi senaryo gibi kızın size anlattıkları belliki eşin yalvarmış durumu kurtarması için ohaoldumsmile

Ya ben bu numaranın ve kızın Can ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sadece kızın ismi Can diye kayıt edilmiş gibi. Ben önerimi tekrarlıyorum. Ya ortak bir arkadaştan ya da marketten bir bahane ile Can isimli reyon görevlisinin numarası istenecek. Atıyorum mağazamızdan bir ürün satın aldı gibi bir bahane olabilir. Numara Can'a aitse ok sorun yok. Değilse sorgulamaya bile gerek yok....

Tüm sayfaları büyük bir üzüntüyle okudum arkadaşım..Allah yardımcın olsun çok zor bir durumdasın..Bende eşimle flört döneminde bu tarz bir olay yaşamıştım geç bi saatte gelen bi aşk msjı olayı ve üstelik atanda kız eşimin eski arkadaşlarından birisi.Tesadüfen msjı ilk ben gördüm ve eşime durumu sordum bu esnada tepkilerine çok dikkat ettim ve eşim sakin bir şekilde yanlışlıkla atılmış olacağını söyledi ve arayıp sorabilirsin dedi ben aramadım kız bana oynar belki diye düşünerek eşimi arattırdım ve megafonu açtırdım eşim sakin bir şekilde durumu sordu ve kız çok şaşırdı kız zaten eşimin aramasınada başta şaşırmıştı ve ilk o sormuştu hayırdır bu saatte diye kız erkek arkadaşına atacağı msjı eşime atmış ve farkınada varamamış özürdiledi ve durumu anlattı erkek arkadaşından bahsetti falan eşim benden bahsetmedi ben başta uyarmıştım belki direkt söyler kız arkadaşım msjı gördü neden yazdın bunları falan derse kızda belki oynar diye düşünerek kendimden hiç bahsettirmemiştim neyse sonuçta konuşmalarına şahit olarak tatmin oldum.O msjdan sonra eşinin öncelikle sakinliğini koruyarak can denilen şahsı araması gerekirdi ve eşininde duruma farklı yaklaşması gerekirdi ne bilim dalga geçebilirdi o kişiyle sanada tabi aksettirirdi bunu yapmaması,tavırları tepkileri şüphe uyandırıcı başta devamında gelen olaylar ise maalesf sanki o şüphenin gerçek olduğunun göstergesi gibi.Kız can rahatsız ediliyor diye teli bıraktığını ve yok demesinin nedeninin bu olduğu tezini savunmuş peki kardeşinin teli arayan no'yu açmayan bu şahıs sonra neden dönüyor o no'ya?Soru işareti çok fazla ama ortada bence kesinlikle bişeyler var puzzle eksik.Ve acemice kurgulanmış bi senaryo gibi geliyor bana bunları yazarkende içim acıyor.Bende bu konularda fazla hassas yapıda birisiyimdirBazı arkadaşlar çok seviyodu seni yapmaz diyorlar ben buna katılmıyorum.Seven erkek yapmaz sevmeyen yapar diye bi olay olamaz.Çevremde de bunun biçok örneği var.Yasaklar tatlı gelir insana.Bi anlık hata ya da kaçamak yapmış olabilir eşin karşı tarafın msj atacağını ya da olayın uzayacağını da tahmin etmemiş olabilir biçok ihtimal yürütülebilir.Umarım hayırlısı neyse o olur hakkında..Ve umarım yapılan hata affedilebilir düzeyde olur..

Ya ben bu numaranın ve kızın Can ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sadece kızın ismi Can diye kayıt edilmiş gibi. Ben önerimi tekrarlıyorum. Ya ortak bir arkadaştan ya da marketten bir bahane ile Can isimli reyon görevlisinin numarası istenecek. Atıyorum mağazamızdan bir ürün satın aldı gibi bir bahane olabilir. Numara Can'a aitse ok sorun yok. Değilse sorgulamaya bile gerek yok....

evet bu mantikli gibi CADIARZU

Katılıyorum bende size.Bu no'nun canla alakası yok sadece isim olarak can diye kayıt edilmiş.Can olsaydı msjı attıktan sonra arar abi yanlışlıkla sana göndermişim diyerek açıklama yapardı sonuçta evli bi arkadaşına yanlışlıkla aşk msjı atan birisi bunu yapar arar durumu açıklar..

Canım normalde olumlu görmeye çalışırım olayları. Çok zamandır da hiç girmiyordum buraya, ancak yorum yapma gereği hissettim.

Senin görmek istediğin olasılık, sanırım en film senaryosu kıvamında olanı.(yani "kendimi kandırmıyorum" dersin ama, insan inanmak istediğine inanmaya çalışıyor.)

(ha umarım doğrusu budur, cidden hayat oyun oynuyordur size)

Ancak birkaç arkadaşın daha dediği gibi,"Can" ismi altında rehbere kaydedilmiş bir kadın; Muhtemelen çok ciddi olmayan ; ya tek gecelik, ya da netten tanışılarak başlanan "kıytırık" bir ilişki.

Eğer emin olmak istiyorsanız, Can kişisini bulup yüzyüze gelin.
Yüzyüze gelemeden zaten huzurlu olmazsınız.

Kocanın sözüne güvenmek falan tamam, ama bu konuda netleşmeyi istemek sizin hakkınız.

En ufak şüphe bırakmayana kadar inceleyin bu konuyu. Sonra da, gerekli kararı verin.

Son bi temenni... umarım yanlış anlaşılmadır.

Mesajın başında koca gözlerin yazıyordu tam okuyamadım o an..

Karanlıkta ifil ifil parlar gözlerin tek hatırladığım kısmı
mavicim aklıma eşinin gözleri kocaman mı, şiir ona uygun mu diye sormaktan başka bişi gelmiyo CADIARZU
bir de işyerindeki can'ın tlf nosuna(larına) bi şekilde ulaşman gerekiyor tatlım gamyoncuiremsu
bir de tlfnu bozuk olduğundan kapandığı için devamlı açmak zorunda olan birinin her ne olursa olsun pin kodunu şaşırması aklımı kurcaladı kuzum gamyoncuiremsu
gündüz senden iyi haberler bekliyorum yine de ümitle gamyoncuiremsu

Bana da pek inandirici gelmedi, bence en dogrusu o kizi ara, o kizla ve canla yüz yüze bulus ve ikisinin de pasaportlarini ve msj gelen numara kimin adina kayitliysa o sozlesmeni getirmelerini iste. Bakalim böyle kardesler gercekten varmi ve numara kimin adina kayitli. Sanirim ancak bu sekilde gercegi ogrenebilirsin.

Back