• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Mavim inşallah yarın başlığına baktığımda iyi haberlerini alırım,
aklım ve dualarım sende olacak canım.
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

İnşallah kuzum ben de dua edicem hep..

mavimm şimdi gördüm konunu ve okudum hepsini bu can meselesi inandırıcı gelmedi bana seni de çok severim üzülmeni istemem ama bu işi baya bi araştırmak gerek bu arada jade diye bi üye var hani bugün ne giydin çek görelim bölümüne oraya resim koyardıya gördüm turkcell bayisinde çalışıyodu hep görünüyodu onunla irtibata geç derim ben.umarım kötü bişey çıkmaz :çok üzgünüm::Saruboceq:

Jadeyi tanır severim dur canım hatırlatman iyi oldu bi mesaj atayım ben ona.

yazmıyım yazmıyım dedim ama, sanki kız düşünmüş taşınmış bi senaryo yazıp seni geri aramış gibi geldi, umarım yanlış düşünüyorumdurakannehir
ayrıca tam olarak ne yazıyodu mesajda ya

mavi çok üzüldüm iyice öğrenmeden için rahat etmeyecek umarım iyi sonuçlanır hakkınızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

aranızda sevgi var belli güçlü bir sevgi.. bu sorunu bence onu gizlice bi taraftan kontrol ederek çözemezsin canım. kesinlikle bu fikirdeyim.eşinle konuşup bi çözümü olmalı...

ya böyle bişey olsa bile, tek taraflıdır muhtemelen, yada salakça bi şakadır, sonuçta gelen bir mesaj var, hadi eşinin mesajı olsa neyse

hemen boşanmayı falan aklına getirmemelisin bence

Sanırım şu anda eşinle konuşuyorsun. Mavi neden emin olmak için marketi arayıp can ... isimli reyon görevlinizin insan kaynaklarından tel. numarasını öğrenmek istiyorum demiyorsun. Herhangi bir bahane uydurabilirsin. 1 masa siparişi vermiş faturasına yazacağız gibi. O zaman numaranın Can'a ait olup olmadığını anlamış olursun. Eğer sen yapamazsan ben yaparım çağrı merkezi tecrübem vardır.Ve umarım numara Can'a aittir.

kızlar numaranın kime ait olduğunu buldum. maviyede zelden bildirdim.
bilmiyorum hattın kayıtlı olduğu isim işine yarar mı??
ama at turkcellden aveaya taşınmış

mavim...dedigim gibi iyice arastir...körü körüne bu tür hikayelere inanirsan ilerde daha cok canin yanar..icin icini yersin birgün neden inandim diye..ama insallah öyle birsey yoktur..

Back