- Konu Sahibi BenmasMavi
mavim...allah kolaylik versin ama bu hikayeye ben pek inanmadim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yazacaktim siz yazdiniz vereliniortak
o sahiz bi kac topiktete ayni seyi yapti...diline dolamis ev hanimlarini kücümsemeye....ama nedemisler büyük lokma ye büyük konusma diye..yaşadığım yer küçük bir yer iş imkanı bulamadım ama bende eşim kadar yoruluyorum canım çıkıyor her türlü konuda araştırmacıyımdır devletine milletine bağlı bir insanım
ev hanımlar hakkında eğtimciyim diye geçini,p nasıl böyle konuşabiliyor böyle insanlara çocuklarımızımı emenet edicez
bi kac kitap okudum diye kendini birsy sananlardan biri..ama okumaklan adam olunmuyormus..
yaşadığım yer küçük bir yer iş imkanı bulamadım ama bende eşim kadar yoruluyorum canım çıkıyor her türlü konuda araştırmacıyımdır devletine milletine bağlı bir insanım
ev hanımlar hakkında eğtimciyim diye geçini,p nasıl böyle konuşabiliyor böyle insanlara çocuklarımızımı emenet edicez
o sahiz bi kac topiktete ayni seyi yapti...diline dolamis ev hanimlarini kücümsemeye....ama nedemisler büyük lokma ye büyük konusma diye..
eşin geldi mi? 12 de bitiyo işi di mi
mavicim
önerimi denediğinde bana dön olurmu canım
inşlh güzel haberle gelirsin
aklımda kalıckasın sen dönene kadar
:1hug:
angelnrcn.. böyle cevap vererek önemsendiğini sanabilir şahsiyet.
hiçbirimiz neyiz,kimiz,ev hanımımıyız,niye böyleyiz.. hiç bişeyin hesabını vermek zorunda değiliz...
herkes insanlığıyla derece sahibidir.. başka hiç birşeyle değil..
cevap yazarak hak tanımış oluyoruz çünkü..
görmezden gelmenizi rica ediyorum.. zaman değerlidir.. ve zaman harcayacak bir yorum değildi...
kuralları tam bilmiyorum ama konu dışında yazmak sanırım uyarıya sebep oluyor.. sevgiler...
aynen insan olmadiktan sonra dünyanin okulunu-kitabini oku...Önemli olan çalışmak çalışmamak değil,önemli olan İNSAN olmak İNSAN
Önemli olan çalışmak çalışmamak değil,önemli olan İNSAN olmak İNSAN