• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

valla turkcellde tanidigim yok ama bankalarin online internet subesinden hesaba girerek odenmemis faturasi varsa kimin oldugu gorunuyor

ben yazacaktim siz yazdiniz vereliniortak

yaşadığım yer küçük bir yer iş imkanı bulamadım ama bende eşim kadar yoruluyorum canım çıkıyor her türlü konuda araştırmacıyımdır devletine milletine bağlı bir insanım
ev hanımlar hakkında eğtimciyim diye geçini,p nasıl böyle konuşabiliyor böyle insanlara çocuklarımızımı emenet edicez

yaşadığım yer küçük bir yer iş imkanı bulamadım ama bende eşim kadar yoruluyorum canım çıkıyor her türlü konuda araştırmacıyımdır devletine milletine bağlı bir insanım
ev hanımlar hakkında eğtimciyim diye geçini,p nasıl böyle konuşabiliyor böyle insanlara çocuklarımızımı emenet edicez
o sahiz bi kac topiktete ayni seyi yapti...diline dolamis ev hanimlarini kücümsemeye....ama nedemisler büyük lokma ye büyük konusma diye..

:1hug:

angelnrcn.. böyle cevap vererek önemsendiğini sanabilir şahsiyet.
hiçbirimiz neyiz,kimiz,ev hanımımıyız,niye böyleyiz.. hiç bişeyin hesabını vermek zorunda değiliz...
herkes insanlığıyla derece sahibidir.. başka hiç birşeyle değil..
cevap yazarak hak tanımış oluyoruz çünkü..
görmezden gelmenizi rica ediyorum.. zaman değerlidir.. ve zaman harcayacak bir yorum değildi...
kuralları tam bilmiyorum ama konu dışında yazmak sanırım uyarıya sebep oluyor.. sevgiler...

o sahiz bi kac topiktete ayni seyi yapti...diline dolamis ev hanimlarini kücümsemeye....ama nedemisler büyük lokma ye büyük konusma diye..

boşver güzelim hata yaptığını anladı bence

mavicim
önerimi denediğinde bana dön olurmu canım
inşlh güzel haberle gelirsin
aklımda kalıckasın sen dönene kadar :(

:1hug:

angelnrcn.. böyle cevap vererek önemsendiğini sanabilir şahsiyet.
hiçbirimiz neyiz,kimiz,ev hanımımıyız,niye böyleyiz.. hiç bişeyin hesabını vermek zorunda değiliz...
herkes insanlığıyla derece sahibidir.. başka hiç birşeyle değil..
cevap yazarak hak tanımış oluyoruz çünkü..
görmezden gelmenizi rica ediyorum.. zaman değerlidir.. ve zaman harcayacak bir yorum değildi...
kuralları tam bilmiyorum ama konu dışında yazmak sanırım uyarıya sebep oluyor.. sevgiler...

ok canım

Önemli olan çalışmak çalışmamak değil,önemli olan İNSAN olmak İNSAN
aynen insan olmadiktan sonra dünyanin okulunu-kitabini oku...

neyse canim....ama sen bu isin pesini birakma...bende buna benzer seyler yasadigim icin..bana pek inandirici gelmedi esinin ve o hanimin anlatiklari...zaten kiz ismi yerine erkek ismi tel.kayit etmek..ihanet edenlerin taktiklerinden biri..

Mavim inşallah yarın başlığına baktığımda iyi haberlerini alırım,
aklım ve dualarım sende olacak canım.
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

mavimm şimdi gördüm konunu ve okudum hepsini bu can meselesi inandırıcı gelmedi bana seni de çok severim üzülmeni istemem ama bu işi baya bi araştırmak gerek bu arada jade diye bi üye var hani bugün ne giydin çek görelim bölümüne oraya resim koyardıya gördüm turkcell bayisinde çalışıyodu hep görünüyodu onunla irtibata geç derim ben.umarım kötü bişey çıkmaz :çok üzgünüm::Saruboceq:

canım bence herşeyi unutmuş gibi davran ve eşine o rahatlıgı ver gizliden onu takip et eger varsa böyle bir durum ortaya çıkar

Benim huyum kötü herşeyi çok takarım kafama..İçime atarım çoğu zaman kimseye belli etmem üzgün mutsuz olduğumu..

Polyannacılıksa evet polyannacılık oynamayı severim.İstemem herkes öğrensin derdimi mutsuzluğumu.

Ama burası farklı iyi de olsa kötü de olsa gelen yorumları okuyorum hep,düşünüyorum.

Eşimde çok hata var bunu biliyorum.

Düşündükçe daha çok çıkıyor ortaya deli oluyorum.

Dün gece gelen mesajdan sonra arayabilirdi canı benim yanımda ama aramadı.

Resmen aramızı bozdu farkında olmasa da buna rağmen arkadaşıma rezil olucam düşüncesindeydi eşim bugün.

Arkadaşına küçük düşmesi demek daha mühimdi onun için.

Düşündükçe çıkmaza giriyorum.Daha çok üzülüyorum.

Bak bu saat oldu can denen adam aramadı ,neden ? Nedenler çok ama ben bilmiyorum işte mesele bu.

Back