- 2 Ağustos 2013
- 35.703
- 110.150
- 798
- Konu Sahibi Paradise87
-
Şu an düşündüm de mesela kardeşine demişki kız arkadaşına para yedirme bide ağzıyla soyluyo benden öncede borc diye aldı tabiki geri vermedi istemedim de şimdi düşündükçe acaba ne kadar harcıyo karşılığını elimdeki nakit i alarak nasılsa baktım diycek mı kötümü. Düşünüyorum ben direk banka da durcak dersem belkide gerçekler ortaya çıkar ve belkide ayrılır belli olurParayi istemesi kotu. Para icin belki de sizi evlenecegim diye de kandiriyor olabilir. Cok guvenmeyin. Neden daha az problem yasayacaginiz biriyle evlilik dusunmuyorsunuz? Belli ki bu kisiyle biraz zor. Beraber paylasiminiz bile az olacak.
Çelişkili olduğu için kafam karıştı ve kanıyorum her dediğineSakın paranı verme. Ve ben pek iyi şeyler hissetmedim. Yani evleneceğini düşünmüyorum. 7 ayda da erken ama konuşmaları çelişkili
Kanmayın o da bunun farkında bence. Önce bir iş bulup çalışın benceÇelişkili olduğu için kafam karıştı ve kanıyorum her dediğine
Ewt yurt dışında ve ben 15 yaşında değilim arkadaşlar ailemi soruyosunuz ya 32 yaşındayım yani sadece rahat olmak istiyorum para yi nasıl ortadan kaldırcam o zaman belkide belli eder o para icinmi bakıyo yoksa gelecek düşündüğü için bakıyormuş ya banaAileniz nerde? Bu durumunuzdan haberleri var mı? Yoksa yurt dışında mı aileniz? Geçmiş msjların hepsini okuyamadım için soruyorum
Ben direk neT biriyim o para icInmi bana bakıyorsun yani alacaksın para yi vermiyorum.kenarimda durcak bakıyorsan bu ev sorumluluksa madem olcuyosun kendini o para yok desem ağır mı olurKanmayın o da bunun farkında bence. Önce bir iş bulup çalışın bence
Istedi pzt nasıl erteliycemKanmayın o da bunun farkında bence. Önce bir iş bulup çalışın bence
Direkt öyle demeyin ama parayı vermeyeceğinizi işe gireceğinizi söyleyinBen direk neT biriyim o para icInmi bana bakıyorsun yani alacaksın para yi vermiyorum.kenarimda durcak bakıyorsan bu ev sorumluluksa madem olcuyosun kendini o para yok desem ağır mı olur
Birikimi ben yaptım hesabımda durmasını istiyorum o benim güvencem deyinIstedi pzt nasıl erteliycem
Is arıyorum zaten bulunca gircem insDirekt öyle demeyin ama parayı vermeyeceğinizi işe gireceğinizi söyleyin
Ben bi kere şey dedim dursun dedim bankada güvencem ama ben birikim yapamıyorum sen birikim de sürekli demiştiBirikimi ben yaptım hesabımda durmasını istiyorum o benim güvencem deyin
Yaklaşık 7 ay dır birlikte olduğum sevdiğim var basından beri evlenicez diyor ben istemiyodum zaman diyodum ama simdi basladim istemeye 3 aydir da ayni evde yasiyoruz ve ev kirası herşey üstünde bende ıs bakıyorum ama bulamıyorum bulsamda düşünüyorum o gececi ve öğleden sonra gidip gece 2 de geliyo ben sabah 9 aksam 6 bi is bulsam hic sosyal hayatimiz olmuyo calismasam evde bu sefer sıkılıyorum vs ama ayda bir kavga ediyoruz ayrılıyoruz diyoruz vs son 3 ay dır da tartışsak bile ertesi gün düzeliyoruz ama şu an ben çok karışıgim konuşuyoruz guveniyorum bi an bi an geliyo karamsar olup güvenemiyorum ya bi gün giderse ben ne olucam elimde birikmisimi de ona verdim evlenicez diye harcarsın dedi ayrılırsak korkma geri iade ederim dedi sadece tutucam dedi ileriyi düşündüğü için mi aldı üstüne bende ekleyip birikim yapalim dedi bu arada çok üstüne düştüm kıskançlık vs rahat olamiyorum cunki rahat ol seni seviyorum cok sorguluyosun yapma diyo geçen gece ilk defa ne zaman artik bilinicem ciddi olarak somut bisey istiyorum dedim evlilkle ilgili cunki beklentiye soktu beni kimse bilmiyor sadece is arkadaslari ben gormedim bile o dedi ordakiler biliyo ve bu ev disinda bi yere cikmiyoruz konuştuk 7 ayda evlenemem birbirimizi taniyoruz ciddi olmasam seninle niye yasiyim sorumluluk aliyim dedi ne zaman olur bilmiyorum 1 sene 2 sene zaman gerekiyo hiçbişey için söz veremem dedi ama niyetim var seninle birlikteyim seviyorum diyo zamana bıraktık
Sorum şu size lütfen yardım ve kırıcı olmayan fikir istiyorum
1. Çalışmasam evde otursam ewt herşey karşılıyo ve ben evde olduğumdan görüşüyoruz ev içinde sadece çalışma saati vs uygun olmadığından dışarı da çıkamıyoruz ama bu hem iyi hem kötü kötü tarafı ona bağımlı oldum
2. Nci sorum çalışırsam sabah 9 akşam 6 hic sosyal olmuycaz hatta ben uyurken o gelcek o uyurken ben gitcem ve izin günleri hafta ici olursa ben calısıcam ama maddi olarak kendi paramı kazanmış olucam o bide bu durumu hiç önemsemedi benim kadar nasıl görüşürz artık dedigimde aynı evdeyiz Iyide ben uyuyor olucam sosyallik mı bu
Çok karışıgim beni gerçekten seviyomu ciddi mi ona güvenip inanıp çalışmiyim mı? Istersen otur calisma diyo Evleneceğinin garantisi de yok hayırlısı kader zaman sürekli demeye başladı ama ilgili herşey aynı ben rahat değilim
Çalışıyım mı?
Evde oturuyim mı?
Siz olsanız ne yapardiniz seviyosunuz ayrılamiyosunuz
Nasıl sorguluycamAllah korusun bu adam evli falan olmasın. Bi e devletten sorgulasaniz
15 yaşında gibi davranıyorsunuz ama.. daha evlenmeden pars kart her neyse neden veriyorsunuz kanmayın.. kendi param bende duracak derken neden çekiniyorsun.. ne alaka dışarı çıkarken çıkma diyecek değil iki gün üst üste istersen hergun çık hangi hak yani.. adam daha evlenmeden maddi manevi kontrol altına almaya çalışıyo seni. Ipleri eline alma derdinde.. iyi ki de evliliği erteliyo..seni kendinden kurtarirEwt yurt dışında ve ben 15 yaşında değilim arkadaşlar ailemi soruyosunuz ya 32 yaşındayım yani sadece rahat olmak istiyorum para yi nasıl ortadan kaldırcam o zaman belkide belli eder o para icinmi bakıyo yoksa gelecek düşündüğü için bakıyormuş ya bana
Beni kendin den mı.kurtarir teşekkür ederim yorumunuza ama evlilik niyettir ve zamanı gelince olucak kurtarsın siz de memnun olun :)15 yaşında gibi davranıyorsunuz ama.. daha evlenmeden pars kart her neyse neden veriyorsunuz kanmayın.. kendi param bende duracak derken neden çekiniyorsun.. ne alaka dışarı çıkarken çıkma diyecek değil iki gün üst üste istersen hergun çık hangi hak yani.. adam daha evlenmeden maddi manevi kontrol altına almaya çalışıyo seni. Ipleri eline alma derdinde.. iyi ki de evliliği erteliyo..seni kendinden kurtarir
Adam iyi niyetli değil yahu evlenmezse kurtulursun tabi ki.. evlilik niyet olsa ne olur karşındaki art niuetliyse hayır mı gelir o evlilikten.. adam olan adam calismayan kadının kenardaki parasına göz dikmez.. kırıcı değil doğruyu soyluyom gözünü ac diye yarın evlensen bu saflıkla gerçek yüzünü göremedim diyeceksin yıllar sonra. Halbuki bu ufak ipuçları bile az çok belli ediyo devam edersen bununla ne olacak.. ben sana kötü birşey yazmamışken neye kırıtıyorsun ayrıca.. düşün diye söylüyorum.. sen bir kere rahatlıkla kendi paranı vermicem demen gerekirken soyleyemiyo çekiniyorsan nasıl soyliim diyorsan orda bi sorun vardır ve durup bi düşüncen yani.. ha dersin ki ama kaldığımız evde masrafları o oduyo sende yemeğini temizliğini yapıyon ama.. valla en fazla gider yatili temizlik bakıcılık işi bulur kendi geçimini sağlarsın.. kimse de ver parayı diyemezBeni kendin den mı.kurtarir teşekkür ederim yorumunuza ama evlilik niyettir ve zamanı gelince olucak kurtarsın siz de memnun olun :)
Ben ne soru yorum siz ne yazıyosunuz kırıcı olmak için konuşmayın
Nasıl sorguluycam
Bide şey dedi düşündükçe geliyo ben olmasaydım o paradan yicektin zaten biticekti ben değerlendircem dedi
Haklisiniz kusura bakmayın inanın çok karışıgim ve senden kurtulur dediniz ya o yüzden üzüldüm o kelimeyeAdam iyi niyetli değil yahu evlenmezse kurtulursun tabi ki.. evlilik niyet olsa ne olur karşındaki art niuetliyse hayır mı gelir o evlilikten.. adam olan adam calismayan kadının kenardaki parasına göz dikmez.. kırıcı değil doğruyu soyluyom gözünü ac diye yarın evlensen bu saflıkla gerçek yüzünü göremedim diyeceksin yıllar sonra. Halbuki bu ufak ipuçları bile az çok belli ediyo devam edersen bununla ne olacak.. ben sana kötü birşey yazmamışken neye kırıtıyorsun ayrıca.. düşün diye söylüyorum.. sen bir kere rahatlıkla kendi paranı vermicem demen gerekirken soyleyemiyo çekiniyorsan nasıl soyliim diyorsan orda bi sorun vardır ve durup bi düşüncen yani.. ha dersin ki ama kaldığımız evde masrafları o oduyo sende yemeğini temizliğini yapıyon ama.. valla en fazla gider yatili temizlik bakıcılık işi bulur kendi geçimini sağlarsın.. kimse de ver parayı diyemez
Nüfusu istedim ilk çıktığımız da arka sayfayı çekip yolladı ailesiyle yasarken evli olsa benle nasıl yaşasın nerden öğrencem tc siniValla nüfus cüzdanından bak önce bekar yazıyor mu kesin ama orada bekar yazıp evli cikan olmuştu kk da korktum
Tc si ve e devlet şifresi lazım bi şekilde girmek.lazim.ama.nasil bilemedim
Senden kurtulur demedim canım ilk mesajımı bi daha oku seni kendinden kurtarır dedim.. sen kurtulursun.. sakin bin defa düşünmeden evlenme.. bana kalırsa evlenme yine sen bilirsin.. ailenin yanına donemiyirsan da iş bul kendine.. ayrilik oldugunda kimseye muhtac olmazsin..Haklisiniz kusura bakmayın inanın çok karışıgim ve senden kurtulur dediniz ya o yüzden üzüldüm o kelimeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?