Cok karisigim yardin edin lutfen

Nüfusu istedim ilk çıktığımız da arka sayfayı çekip yolladı ailesiyle yasarken evli olsa benle nasıl yaşasın nerden öğrencem tc sini
Bekar da olsa su para mevzusu kart mevzusu yuzunden evliligi iyi düşün.. bu para mevzusu yarın evlendinizde maaş kartınıza maddi gelirinize el koyacaginin maddi anlamda ipleri almaya calisacaginin sinyali..

Bekar da olsa su para mevzusu kart mevzusu yuzunden evliligi iyi düşün.. bu para mevzusu yarın evlendinizde maaş kartınıza maddi gelirinize el koyacaginin maddi anlamda ipleri almaya calisacaginin sinyali..
Dediği şey ise ben ketum para harcamıyorum sana çalıştığımı.veriyorum sen harcamaya bayılıyosun ben tutucam o para yi hemen herşeye cevabı hazır

Dediği şey ise ben ketum para harcamıyorum sana çalıştığımı.veriyorum sen harcamaya bayılıyosun ben tutucam o para yi hemen herşeye cevabı hazır
Harcarsam da kendi param yahu de 5 yaşında çocuk muyum paramı tutacan.. kendi paranı harcarken sana hesap mı vercem.. harcasan olmazdı şu anda o para demek ki harcamiyon tutabiliyorsun.. harcayan biri olsam sen istemeye para bulabilirmiydin acaba kenarda.. hiç demiyon bu kizin kimsesi yok istemiyim parasını birşey olsa bana aniden birşey olsa o parayı benden alamasa kalacak ortada bunları şöyle.. en fazla sana evimden git der sende gerçek yüzünü görürsün.. burda kimsesi olmayan bir kadını kovması gerçek yüzünü gösterir sana

Harcarsam da kendi param yahu de 5 yaşında çocuk muyum paramı tutacan.. kendi paranı harcarken sana hesap mı vercem.. harcasan olmazdı şu anda o para demek ki harcamiyon tutabiliyorsun.. harcayan biri olsam sen istemeye para bulabilirmiydin acaba kenarda.. hiç demiyon bu kizin kimsesi yok istemiyim parasını birşey olsa bana aniden birşey olsa o parayı benden alamasa kalacak ortada bunları şöyle.. en fazla sana evimden git der sende gerçek yüzünü görürsün.. burda kimsesi olmayan bir kadını kovması gerçek yüzünü gösterir sana
Işte bunu söylüyorum bide biliyomusunuz aynı bu söylediklerinizi ben varım guvenmiyomusun ya o para yi.bi tanıdığıma ihtiyacı var borc yolladim diycem şu an karar verdim

Seviyoruz ya vermiyorum.istiyo birlikteyiz vs ıs buldum aslında kartı iptal ettim kart ondaydı sekilde bi sey soyledim kavga edince iptal etmistim şimdi Para yi istiyo bende dursun sen harcarsın diyor
Harcayacak olsan o parayı biriktirmezdin. Birikim yapan sensin. Bide hiç anlam veremedim nasıl verdin biriktirdiğin parayı başkasına ben kocama verirken bile iki kere düşünürüm.

Işte bunu söylüyorum bide biliyomusunuz aynı bu söylediklerinizi ben varım guvenmiyomusun ya o para yi.bi tanıdığıma ihtiyacı var borc yolladim diycem şu an karar verdim
Sonunda seni evden kovarsa gerçek yüzünü görmüş olursun.. derse ki kendine iş bul evden git dersin ki azda vicdan varmış ama direk kovarsa gidecek yerin olmadini ailenin uzakta oldugunu bile bile anlarsın ne malmış. Ona gore yolunu cizersin

Sonunda seni evden kovarsa gerçek yüzünü görmüş olursun.. derse ki kendine iş bul evden git dersin ki azda vicdan varmış ama direk kovarsa gidecek yerin olmadini ailenin uzakta oldugunu bile bile anlarsın ne malmış. Ona gore yolunu cizersin
Ev kirası üstüme kayıt benim o gider büyük.ihtimal yani ortada bırakmam diyo ama gerçek ten gidecek mi o para icinmi herşey ewt ortaya cikicak

Bi cesaret her şeyi. Göze alıp yapmalıyım sanırım para yi yok edip sorduğunda suna yolladim diycem zaten rengini belli edicek yanımdami yoksa degilmi

Ev kirası üstüme kayıt benim o gider büyük.ihtimal yani ortada bırakmam diyo ama gerçek ten gidecek mi o para icinmi herşey ewt ortaya cikicak
Hiç sanmıyorum ama bu sayede öğrenirsin gider mi seni mı kovar.. dene ona gore yolunu çiz.. çünkü bi kere kovan evlilikte de istediği olmadığı her zaman kovacaktır çocuk olsa bile.. ve çocuk olduğunda daha zorlanırsin gitmeye kalmaya.. tabi bunlar ihtimal ama para kavgasında çıkar ortaya gercekligi

Bi cesaret her şeyi. Göze alıp yapmalıyım sanırım para yi yok edip sorduğunda suna yolladim diycem zaten rengini belli edicek yanımdami yoksa degilmi
Dene canım ki öğren kavga da sana nasıl davrancagini ilerde az çok belli olur yani.. ve kavga tartışma da kovacak dövecek kötü davranacak insanla da gelecek düşünme zaten..

Dene canım ki öğren kavga da sana nasıl davrancagini ilerde az çok belli olur yani.. ve kavga tartışma da kovacak dövecek kötü davranacak insanla da gelecek düşünme zaten..
Dövme vs sanmıyorum.da allah korusun zaten öyle evlilik mı olur belli.edicek kendini ayrılıcakmi yoksa devam edicekmi sorumluluklarina

7 aydır birliktelik
3 ay aynı evde yaşama durumu.
4 Ayda nasıl güvendiniz bilmem.
Ama inanın çalışmak zorundasınız.
Adam kocanız değil yarın sizden s ol ılıp yallah başka kapıya demesi an meselesi.
3 günde bir neyin kavgası ayrıca daha ilişki 7 aylık.
Bence tehlikeli sulardasınız

Kadınların bu kadar hızlı kararlar almasına şaşırıyorum,bu toplum ikiyüzlü.Evlenmeden aynı evde yaşanıldığında kadına bakış açısı ile erkeğe bakış açısı çok farklı.Bence bu adama güvenmeyin,net cevaplar vermekten kaçınıyor gibi.Kendi ayaklarınız üzerinde durun ve ona muhtaç olmadığınızı gösterin.

Parayı değerli biseye çevirdim duruyo demek istiyorum sonra bana ver kartı derse hayır bende dursun neden bu kadar üsteledin rahat ol vs diyip sakince yoksa sen bu paraya istinaden mı bana bakıyorum diyosun ya demem mı güzel olur belli eder rengini

Yoksa birine yolladim demek mi ?

Ne kadar bencilsiniz
Bayan calismiyor zaten adamin evinde yiyip iciyor yasayip gidiyor
10 binmi gozunuze batti anlamadim
Adamın evinde yiyip içmiyorum benim üstüme ev ayrıca bi bayan olarak düşünün erkekler çalışıyo ise ev hanımları on kat daha fazla çalışıp karşılığını alamıyor ama ???? Konu başka hanımefendi o benim evime yerleşti

Back