- 1 Temmuz 2019
- 93
- 20
- 3
- Konu Sahibi Paradise87
-
Seviyoruz ya vermiyorum.istiyo birlikteyiz vs ıs buldum aslında kartı iptal ettim kart ondaydı sekilde bi sey soyledim kavga edince iptal etmistim şimdi Para yi istiyo bende dursun sen harcarsın diyorBen calisirdim. Yarin aranizin bozulup ayrilmayacaginiz ne malum. Kaldi ki adamda sana net degil.
Sen neden ona gore hayatini sekle sokuyorsun.
Birak o sana ayak uydursun.
Birikmis paranida ona vermene anlam veremedim.
Sen o parayo geri alamazsin.
Ailene verdiğini soyle sakin vermeSeviyoruz ya vermiyorum.istiyo birlikteyiz vs ıs buldum aslında kartı iptal ettim kart ondaydı sekilde bi sey soyledim kavga edince iptal etmistim şimdi Para yi istiyo bende dursun sen harcarsın diyor
Bende ya yarın bitti derse ki keskin karar alabilir ve ben bu zamana kadar kendim kazandım yedim vs kimseye bağımlı olmadımIşık hızı mübarek, 7 ayda bu ne acele?
Birikiminizin üstüne soğuk su için. Evlenir misiniz evlenmez misiniz bilmem ama çalışın. Yarın öbür gün haydi yallah derse ortada kalmazsınız en azından.
Nasıl yapsam ki bu sefer bana guvenmiyormusun derseAilene verdiğini soyle sakin verme
Harcarsam harcarım benim param değil mi derdim bu ne hadsizlik.Seviyoruz ya vermiyorum.istiyo birlikteyiz vs ıs buldum aslında kartı iptal ettim kart ondaydı sekilde bi sey soyledim kavga edince iptal etmistim şimdi Para yi istiyo bende dursun sen harcarsın diyor
O size güvenmeyip elinizdekini alıyor ama. Siz sorun bana güvenmiyor musun diye.Nasıl yapsam ki bu sefer bana guvenmiyormusun derse
Kartımı almıştı kavga ettik bende iptal ettim barışınca da bi gerekçe söyledim vs şimdi çek ver diyo Para yi bende dursun sen harcarsın ki harcıyorum az azşimdi sana yardımcı olmam için sorularıma cevap verirsen daha güzel bi şekilde tavsiye veririm. 10 bin liran adam da tamam nerde bankada mi nakit mi emin misin harcamadigina
O evin butun yukunu aldi ya sorumlulugu diyemitorum iste benim param vs diye hemen bisey diyoHarcarsam harcarım benim param değil mi derdim bu ne hadsizlik.
Yahu biriktirmişsin niye harcayasın, nerden biliyor 7 ayda nasıl tanımış da kanaat getirmiş? Bence çalış, ailen yok mu onlar ne diyor? Düzensiz olacaksa o gündüz çalışabileceği bir işe girsin.Seviyoruz ya vermiyorum.istiyo birlikteyiz vs ıs buldum aslında kartı iptal ettim kart ondaydı sekilde bi sey soyledim kavga edince iptal etmistim şimdi Para yi istiyo bende dursun sen harcarsın diyor
Malesef şu an için yok ıs kurmak istiyo kurabilirse kendi işimiz olsun istiyoruzBence çalışın. Zaten boşsunuz bu zamanı iyi değerlendirin, hem bir yandan para biriktirirsin hem kendi harçlığını çıkarırsın. Yani bu kişi eşin değil ve sürekli bir maddi beklenti de olamazsın. Sosyal hayata gelince herşeye alışırsın. İzin günlerinizi denk getirip beraber birşeyler yapabilirsiniz.
sevgilinizin çalışma saatlerini değiştirme gibi bir durumu var mı?
O niye rahtsız olmuyo dimi yada gündüz ıs bakmıyo onun işi öyle meslek ışte puff çok zor yaYahu biriktirmişsin niye harcayasın, nerden biliyor 7 ayda nasıl tanımış da kanaat getirmiş? Bence çalış, ailen yok mu onlar ne diyor? Düzensiz olacaksa o gündüz çalışabileceği bir işe girsin.
senin paran harcamak en doğal hakkınKartımı almıştı kavga ettik bende iptal ettim barışınca da bi gerekçe söyledim vs şimdi çek ver diyo Para yi bende dursun sen harcarsın ki harcıyorum az az
Harcarsam harcarım benim param değil mi derdim bu ne hadsizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?