Cok karisigim yardin edin lutfen

Ewt uyum sagliycakmiyiz diyo şimdi bende bi kadin olark sorguluyorum kimse bilmiyor aileme erken diyo soylemek icin nasıl oluyo somut bisey diyorum somut ışte beraberiz diyor çok kelime oyunu yapiyo
Güzelim karşındaki kişi sana "yalan " da söyleyebilir. Sen şu anı yaşamak istiyorsan yaşa tabiki ama yaşadığın şey seni tatmin /mutlu etmez duruma geldiyse bir karar vermesi gereken kişi sensin! Adamın su an ihtiyacı olan şey hayatı değil sadece bir yatağı paylaşmak da olabilir ...ne yaşadığını sen biliyorsun ,senin ihtiyacın olan şeye sen karar ver.

Aileniz yok mu neden beraber yaşıyorsunuz?Cinsellik var mı?Bu çok önemli çünkü adam bana pek güven vermedi nedense.Ne demek 1 yıl mi olur 2 yıl mi bilemem.Size tabi ki evlenecem diyecek hayır gönül eglendiriyorum demez ki iyi düşünün tavırlarına bakın anlarsınız zaten ve en önemlisi çalışın eve tıkılıp kalmayın çok pişman olursunuz ileride.
Birlikte yaşıyoruz ben düzgün davranıyorum o arada istediği gibi yapabiliyo sen yapamazsın diyo mesela aynısını bu arada psikolojim bozuldu çok sorun üst üste gelince onun yaptıkları tel kapatma kızınca yok başka şeyler yaptı yani size şunu diyebilirdim son 5 gün önceye ewt dusunuyodu ama bugün diyemiyorum cunki kıvırmaya başladı gibi hissediyorum bunaldı bence

Aileniz yok mu neden beraber yaşıyorsunuz?Cinsellik var mı?Bu çok önemli çünkü adam bana pek güven vermedi nedense.Ne demek 1 yıl mi olur 2 yıl mi bilemem.Size tabi ki evlenecem diyecek hayır gönül eglendiriyorum demez ki iyi düşünün tavırlarına bakın anlarsınız zaten ve en önemlisi çalışın eve tıkılıp kalmayın çok pişman olursunuz ileride.
Tavırları bu arada iyi bana karşı aslında anlayışlı. Sorgulamaz vs ilgili ben nasıl rahat olabilirim kendi ayaklarımın üstünde durcam ewt

Ewt çok üstüne düşüp çok belli ettim kaybetmekten korkuyormu belki hayır belki evet cunki ayrılamıyoruz ama şunu seziyorum bu ara çok sorgular gibi konuşuyorum ben de bu halimden memnun değilim bitebilir belkide
ayrılığı çok dillendirmeyin. öyle biter bitmeyecekse ve ben ayrılamıyoruz diyosun ya canım alışkanlıktan dolayı sevgi aşk olsa ayrılıp barışmazsınız çocuk oyuncağına dönmüş sizinki

Bu birlikteliğin ömrü kısa henüz o olgunlukta değilsin

ayrılığı çok dillendirmeyin. öyle biter bitmeyecekse ve ben ayrılamıyoruz diyosun ya canım alışkanlıktan dolayı sevgi aşk olsa ayrılıp barışmazsınız çocuk oyuncağına dönmüş sizinki
Nasıl umursamaz olucam rahat tek istediğim ve tamam askm diycekmisim her naparsa bi kere der insan ama rahatsız olduğunuz bişeyde de dermisiniz ben gündüz bile iki gün üst üste çıkınca çıkma diyo çıkarsamda sürekli msj atiyo ben rahat olmak istiyorum cok umursadim

Peki ayrilinca hani parani verecekmis ya. Istesen vermez mi? Bana pek ayrilinca verecekmis gibi gelmiyor. Bana pek evlenmeyi dusunuyor gibi de gelmiyor.

Tartışmak demek ruhen onun hizasında değilsin demek, aranızds uyumsuzluk var oysaki ahenk içinde olmalı, huzur yoksa mutluluk yoktur

Bence, bu adam sizi oyalıyor ve bir şekilde manipüle edilmişsiniz. Yaşadığınız şeyleri, olayın dışındaki yabancı bir insan gözüyle bakarak, tekrar değerlendirmelisiniz.
Her ne sebeple olursa olsun, sizin elinizdeki paranın idaresini kendinin yapmak istemesi ve sizin buna bir şekilde razı olup vermeniz, bu kişinin sizi bir şekilde manipüle ettiğinin bir göstergesi.
İstersen çalış, istemezsen çalışma diye size bir rahatlık sağladığını sanıyorsunuz. O, şuan hertürlü masrafı karşılıyorsa bile, bunun karşılığı olan parayı, zaten peşin peşin almış.
Canı istediği gibi davranıp, çok sorgulamamanızı söylüyormuş. Bu da başka bir sıkıntı.
Sizi kimseye tanıtmamasıda bence önemli bir sorun. Evlilik konusunda, kararlı olsun veya olmasın. Bir şekilde aynı evde yaşadığı ve sevdiğini söylediği bir kadını etrafına neden tanıtmak, tanıştırmak istemez ki bir adam. Kendinin size verdiği bir güvence yokken, sizin ona tam bir güven duymanızı beklemeside, bir manipülasyon.
Siz bu durumda halen, az görüşürüz, sosyal hayatımız olmaz diye düşünüp, çalışsam mı, çalışmasam mı diyorsunuz.Size sormak isterim.Siz herşeyi, neden ve nasıl bu adamın insiyatifine bırakıyorsunuz?

Vermeyin sakin. Bu iliskinin ne olacagi belli degil. O sizin garantiniz olsun. Pardiz kaldiginizda sizi bir sure idare eder.
Ewt bende bi kadının.guclu olması gerekiyor parası kenarinda o kadar güçlüydüm özgüvenli öyle bi hale geldim ki çok üzülüyorum artık:(

E doğru. Güveniyorsanız verin
Güvenmiyorsanız terkedin.
Açıkçası bahsi geçen para da çok büyük bir meblağ değil.
Bir kaç ay çalışmasanız, zaten adam sizin bu miktarda masrafinizi cekmis oluyor.
Ama sizden parayı isteme sebebi ve sizi zorunda bırakması çok çirkin..
Ama zaten balık baştan kokuyor, 3 gunde bir ayrılalım dediginiz adamla aynı evde yaşıyor ve eline bakıyorsunuz.
Benim masrafımı çekmiş denek.ne bu evde benimde payım var yaptıkların.ayruca o çalışıyo ise bende ev de ki işler var vs yani
Para yi istemesi ne olursa olsun rahatsız ediyo ewt

Benim masrafımı çekmiş denek.ne bu evde benimde payım var yaptıkların.ayruca o çalışıyo ise bende ev de ki işler var vs yani
Para yi istemesi ne olursa olsun rahatsız ediyo ewt
Parayi istemesi kotu. Para icin belki de sizi evlenecegim diye de kandiriyor olabilir. Cok guvenmeyin. Neden daha az problem yasayacaginiz biriyle evlilik dusunmuyorsunuz? Belli ki bu kisiyle biraz zor. Beraber paylasiminiz bile az olacak.

Ciddi olsa bu zamana kadar evlenirdi sorguladığınızda dürüst olur doğru cevap verirdi. Sizi kullandığını sizinle gönül eğlediğini düşünüyorum. Üzgünüm..
Ama zararın neresinden dönerseniz kardır..

Aileniz nerde? Bu durumunuzdan haberleri var mı? Yoksa yurt dışında mı aileniz? Geçmiş msjların hepsini okuyamadım için soruyorum

Nasıl umursamaz olucam rahat tek istediğim ve tamam askm diycekmisim her naparsa bi kere der insan ama rahatsız olduğunuz bişeyde de dermisiniz ben gündüz bile iki gün üst üste çıkınca çıkma diyo çıkarsamda sürekli msj atiyo ben rahat olmak istiyorum cok umursadim
tatlım valla ben anlamadım sizin ilişkiyi yaşlarınız kaç kuzum

Back