- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 23
- 34
- Konu Sahibi Paradise87
-
Köprüyü geçene kadar canım.borç miktarı nE kadardı?ve sonrasında şu gün ödicem demedi mi yada konuyu açmadı mı hiç?Alana kadar mı diyosun zaten bi borç aldı yerine koymadıkonuşcam para faizde ve herşey ortak ödensin madem birlik te olmak istiyorsak
Gerçi geçen dedim ortak ödeyelim biz ev arkadaşımiyiz dedi ama bu sefer daha pozitif daha sakın bi kez daha madem zaman dedik diyerek gircem konuya ınş kabul eder etmezse de kendi bilir artık diycek bişeyim yok yoruldum bu şekilde bende özgüvenim gelicek ve ıs bulup da Rahat calısıcam belkideÇok güzel olur bu konuşmayı yapmanız.sizin için hayırlı olacak haberlerle bekliyorum
Tabiki açmadı cunki sorumluluklar üstünde ya hep kapandı o borçKöprüyü geçene kadar canım.borç miktarı nE kadardı?ve sonrasında şu gün ödicem demedi mi yada konuyu açmadı mı hiç?
32 yasim sorun bendeki para ya çok bunaldim ortak ödeyelim diyorum olmuyo onu diyorum olmuyo tekrar diycem ortak ödeyelim diye ne bu ya dursun kenarında demiyo ona kızıyorum alıp tutcam demesi o paraya istinaden mı ortak ödemeye varsan varsın yeter ilişkimi yaşamak istiyorum artık diycemÇalış çalışş çalışş,,Yaşınız kaç acaba?Parasızlık olunca başlar kavga gürültü..part time bile olsa gir işe paranı kazan,bir abla tavsiyesi gibi düşün bebek falan için de önlemini al, çok sevse evlenir seninle, bekle,sakın acele etme,para çok lazım oluyor,olanda hep kadına oluyor,garantici davran
Himmm o zaman durum baska ozurdilerimAdamın evinde yiyip içmiyorum benim üstüme ev ayrıca bi bayan olarak düşünün erkekler çalışıyo ise ev hanımları on kat daha fazla çalışıp karşılığını alamıyor ama ???? Konu başka hanımefendi o benim evime yerleşti
Para yi vermedim şu gün çek ver dediHimmm o zaman durum baska ozurdilerim
Ama yinede calismiyormussunuz
On bini isterseniz farkli cevaplar alabilirsiniz evli olmadiginiz icin
Evli bir erkegin evliligi kabullenmesi sıkıntıyken, sizinki 7 aylik bir tanisiklik.
Paranizi isteyin tepkisini tartin bakalim
Yinede isinize donun derim ben yada is cikislarinizin ayni oldugu bir is bakin
Hiç konusmuyimmi ortak vs öderiz demiyimmiHem borç alıp ödemiyor hem sizin evinize yerleşiyor (ben bu kısmı yeni anladım) hem de sizden para istiyor.yok iyi niyet yok bu işte birazcık umudum vardı artık hiç yok.parayı kopartsa Evede adım atmaz o daha.bi an önce kurtulun o adamdan lütfen
Bana kalırsa direk postalayın ama tabi sisin kararınız.evlilik falanda düşünmüyor bundan emin olun sadece çıkarları peşinde.ev kirası yok yemeği hazır hatun hazır.eve yaptığı masraf mutfak fatura 750 den fazla değildir,yani sadece kira parasıHiç konusmuyimmi ortak vs öderiz demiyimmi
Yaklaşık 7 ay dır birlikte olduğum sevdiğim var basından beri evlenicez diyor ben istemiyodum zaman diyodum ama simdi basladim istemeye 3 aydir da ayni evde yasiyoruz ve ev kirası herşey üstünde bende ıs bakıyorum ama bulamıyorum bulsamda düşünüyorum o gececi ve öğleden sonra gidip gece 2 de geliyo ben sabah 9 aksam 6 bi is bulsam hic sosyal hayatimiz olmuyo calismasam evde bu sefer sıkılıyorum vs ama ayda bir kavga ediyoruz ayrılıyoruz diyoruz vs son 3 ay dır da tartışsak bile ertesi gün düzeliyoruz ama şu an ben çok karışıgim konuşuyoruz guveniyorum bi an bi an geliyo karamsar olup güvenemiyorum ya bi gün giderse ben ne olucam elimde birikmisimi de ona verdim evlenicez diye harcarsın dedi ayrılırsak korkma geri iade ederim dedi sadece tutucam dedi ileriyi düşündüğü için mi aldı üstüne bende ekleyip birikim yapalim dedi bu arada çok üstüne düştüm kıskançlık vs rahat olamiyorum cunki rahat ol seni seviyorum cok sorguluyosun yapma diyo geçen gece ilk defa ne zaman artik bilinicem ciddi olarak somut bisey istiyorum dedim evlilkle ilgili cunki beklentiye soktu beni kimse bilmiyor sadece is arkadaslari ben gormedim bile o dedi ordakiler biliyo ve bu ev disinda bi yere cikmiyoruz konuştuk 7 ayda evlenemem birbirimizi taniyoruz ciddi olmasam seninle niye yasiyim sorumluluk aliyim dedi ne zaman olur bilmiyorum 1 sene 2 sene zaman gerekiyo hiçbişey için söz veremem dedi ama niyetim var seninle birlikteyim seviyorum diyo zamana bıraktık
Sorum şu size lütfen yardım ve kırıcı olmayan fikir istiyorum
1. Çalışmasam evde otursam ewt herşey karşılıyo ve ben evde olduğumdan görüşüyoruz ev içinde sadece çalışma saati vs uygun olmadığından dışarı da çıkamıyoruz ama bu hem iyi hem kötü kötü tarafı ona bağımlı oldum
2. Nci sorum çalışırsam sabah 9 akşam 6 hic sosyal olmuycaz hatta ben uyurken o gelcek o uyurken ben gitcem ve izin günleri hafta ici olursa ben calısıcam ama maddi olarak kendi paramı kazanmış olucam o bide bu durumu hiç önemsemedi benim kadar nasıl görüşürz artık dedigimde aynı evdeyiz Iyide ben uyuyor olucam sosyallik mı bu
Çok karışıgim beni gerçekten seviyomu ciddi mi ona güvenip inanıp çalışmiyim mı? Istersen otur calisma diyo Evleneceğinin garantisi de yok hayırlısı kader zaman sürekli demeye başladı ama ilgili herşey aynı ben rahat değilim
Çalışıyım mı?
Evde oturuyim mı?
Siz olsanız ne yapardiniz seviyosunuz ayrılamiyosunuz
Bacım niye veriyon parani saf misn bu devirde kardes kardese guvenmiyo10 bin
Yaklaşık 7 ay dır birlikte olduğum sevdiğim var basından beri evlenicez diyor ben istemiyodum zaman diyodum ama simdi basladim istemeye 3 aydir da ayni evde yasiyoruz ve ev kirası herşey üstünde bende ıs bakıyorum ama bulamıyorum bulsamda düşünüyorum o gececi ve öğleden sonra gidip gece 2 de geliyo ben sabah 9 aksam 6 bi is bulsam hic sosyal hayatimiz olmuyo calismasam evde bu sefer sıkılıyorum vs ama ayda bir kavga ediyoruz ayrılıyoruz diyoruz vs son 3 ay dır da tartışsak bile ertesi gün düzeliyoruz ama şu an ben çok karışıgim konuşuyoruz guveniyorum bi an bi an geliyo karamsar olup güvenemiyorum ya bi gün giderse ben ne olucam elimde birikmisimi de ona verdim evlenicez diye harcarsın dedi ayrılırsak korkma geri iade ederim dedi sadece tutucam dedi ileriyi düşündüğü için mi aldı üstüne bende ekleyip birikim yapalim dedi bu arada çok üstüne düştüm kıskançlık vs rahat olamiyorum cunki rahat ol seni seviyorum cok sorguluyosun yapma diyo geçen gece ilk defa ne zaman artik bilinicem ciddi olarak somut bisey istiyorum dedim evlilkle ilgili cunki beklentiye soktu beni kimse bilmiyor sadece is arkadaslari ben gormedim bile o dedi ordakiler biliyo ve bu ev disinda bi yere cikmiyoruz konuştuk 7 ayda evlenemem birbirimizi taniyoruz ciddi olmasam seninle niye yasiyim sorumluluk aliyim dedi ne zaman olur bilmiyorum 1 sene 2 sene zaman gerekiyo hiçbişey için söz veremem dedi ama niyetim var seninle birlikteyim seviyorum diyo zamana bıraktık
Sorum şu size lütfen yardım ve kırıcı olmayan fikir istiyorum
1. Çalışmasam evde otursam ewt herşey karşılıyo ve ben evde olduğumdan görüşüyoruz ev içinde sadece çalışma saati vs uygun olmadığından dışarı da çıkamıyoruz ama bu hem iyi hem kötü kötü tarafı ona bağımlı oldum
2. Nci sorum çalışırsam sabah 9 akşam 6 hic sosyal olmuycaz hatta ben uyurken o gelcek o uyurken ben gitcem ve izin günleri hafta ici olursa ben calısıcam ama maddi olarak kendi paramı kazanmış olucam o bide bu durumu hiç önemsemedi benim kadar nasıl görüşürz artık dedigimde aynı evdeyiz Iyide ben uyuyor olucam sosyallik mı bu
Çok karışıgim beni gerçekten seviyomu ciddi mi ona güvenip inanıp çalışmiyim mı? Istersen otur calisma diyo Evleneceğinin garantisi de yok hayırlısı kader zaman sürekli demeye başladı ama ilgili herşey aynı ben rahat değilim
Çalışıyım mı?
Evde oturuyim mı?
Siz olsanız ne yapardiniz seviyosunuz ayrılamiyosunuz
Bu çocuk seninle evlenmez bu bir.
Güzel yere kapak atmış bu iki
Çalış paranı kazan kimseye muhtaç olmadan yaşa ve bu çocuğu postala bu da üç
Olurmu bütün herşey oduyo sorumluluklar onda maaşından herşeyi o öduyo sadece ev benim dediğim eşyalar kira kontratı vs üstüme ben şimdi onada haksızlık olmasın istitorum ama bi kadin olarak paramı istiyip ben harcamam tutucam demesi guvenmiyomusun diyo ama güvencem varmı yok madem öyle diyorum ortak ödeyelim ev arkadaşımiyuz dedi bi kere ama son konuşmada bana evliliği zamana bıraktık dediği için bi sefer daha ortak olsun herşey sende en azından maaşından biriktir her şeyi tam üstüne alma desem yada ortak hesap açıp oraya biriktircez kimse çekemez habersiz allah korusun bi ayrılık olursa bölüşürüz ne diyim onuda düşünüyorum kendimi de düşünmek zorundayımBana kalırsa direk postalayın ama tabi sisin kararınız.evlilik falanda düşünmüyor bundan emin olun sadece çıkarları peşinde.ev kirası yok yemeği hazır hatun hazır.eve yaptığı masraf mutfak fatura 750 den fazla değildir,yani sadece kira parası
Adam bu mantıkta sizi oyalıyor.yaşınız da küçük değil hiç oyalanmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?